Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 13, 2016 11:14 pm

Lulicu Spahicu i Hajrovicu vala ne treba dati ni na klupi da sjede. Desna strana se danas ubila za Miru. Katastrofa mentalitet. Jesmol' mi stvarno takvi u svemu osim u u " prevari i zajebi " , to nas nekako ide sampionski.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:14 pm

Ma tekma je bila odlicna do crvenog. Mnogo sansi, ali kad ne znamo zabiti, jbg. Onda ono Dzeki prije svega nije trebalo, ono se uradi radi nervoze kad ne zabijes gol, ali stani malo imas rez. cemu nervoza, jos si i kapiten..
Poslije crvenog, zatvorili tekmu, na kontre imali opet sanse da rijesimo tekmu, ali nece da se krene na gol, vec u korner se ide.

Steta, ne treba sad nesto tjerati, padati u ocaj. To je do mentaliteta i to se ne moze promijeniti, jbg genetski nasljedjeno. Rijetko ko se rijesi toga, a ko ga se rijesi, taj i uspije u zivotu.

Pinkii
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:15 pm

A za uvrede i parolu " noz zica Srebrenica " jedno veliko FUJ. Debilizam cisti. Bog sve vidi.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:16 pm

Prelistah par stranica unazad, pročitah par komentara ovdje i viđoh da se dosta ljudi slabo kuži u fudbal.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Charlie Sheen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 13, 2016 11:17 pm

storm_raider je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sami smo krivi sebi, nece da trce kontru, mogli su 3 gola dati. Zasluzeno, luzerski mentalitet.
Ko da je trci? Bicakcic? Ili Lulic koji je crko.. Da je Mesa imao muda i gurno svjezeg Miru umjesto Bicakcica mozda bi i imo ko da trci te kontre..
Eh da je Miru gurnuo.. Setaju od one frke sa Dzekom, doslovno setaju. Kako Grci mogu trcati na drugoj strani? Nisu u pitanju samo kontre, bilo je tu nevjerovatnih prilika i promasaja. Luzerski mentalitet, pa bilo koja velika reprezentacija ne bi stala dok ih ne bi natrpala, eno sta je nama Belgija uradila. Svabe ne bi stale do 95te minute i to je razlika izmedju nas i njih. Balkanski mozak.
Nije to Balkanski mozak vec Bosanski,Balijski.

Vrag

ned nov 13, 2016 11:18 pm

Omar500 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Bas me zanima lakva bi prica bila da je ubacio Miru, a na kraju bio ovaj rezultat.
Nismo imali srece jbg. Mogli smo ih ubiti i prije crvenog kartona
Logicnija je sigurno izmjena. Ne mozes brt Bicakcica na krilo. Pa logicnije je i Milicevica ili Susica tu stavit nego Bicakcica. Zukanovic istrcavao kontru, meni bilo lose.
Do 94 min. i 40 s si imao rezultat, a igralo se do 95. Jedan majstoriski sut i to je to. Meni je logicnije cuvati rezultat i izmjena je nastala u 88 min. Nije u 60 min.
Pa ni utakmica nije pocela vi ste vec poceli srati zbog Mire.

1921.ba
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:19 pm

ubicemo viteza 0-1
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:21 pm

Zadnjih 10 minuta smo im mogli dati gol, ali jednostavno nismo do kraja istrcali kontru. Odlucit se tu treba, daj im loptu, pa se brani, ili nemoj istrcavati kontre kod kojih stanes na pola, pa vracas loptu, izgubis je i tako je i doslo do zadnjeg gola. Protrcali, oborili Kolasinca, ne dosudise prekrsaj, izveo se prekid i golcina. Grcka je bila zrela za ubjedljiv poraz.
Nebitno Miro, mogao se ubaciti i Susic, da istrci kontru. Ne moze Bicakcic to uraditi.

Sto se Viteza tice, do te utakmice cu se oporaviti, pa cemo vidjeti :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:23 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Ko da je trci? Bicakcic? Ili Lulic koji je crko.. Da je Mesa imao muda i gurno svjezeg Miru umjesto Bicakcica mozda bi i imo ko da trci te kontre..
Eh da je Miru gurnuo.. Setaju od one frke sa Dzekom, doslovno setaju. Kako Grci mogu trcati na drugoj strani? Nisu u pitanju samo kontre, bilo je tu nevjerovatnih prilika i promasaja. Luzerski mentalitet, pa bilo koja velika reprezentacija ne bi stala dok ih ne bi natrpala, eno sta je nama Belgija uradila. Svabe ne bi stale do 95te minute i to je razlika izmedju nas i njih. Balkanski mozak.
Nije to Balkanski mozak vec Bosanski,Balijski.
Slika i prilika:

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:25 pm

storm_raider je napisao/la: Slika i prilika:

slika
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

NE smije ni prvi pokazati :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Plava Porodica
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:25 pm

Vec prezalio repku , hajmo malo o Vitezu.
Fali mi Zeljo i postenog nerviranja jbg, pod kozu mi se uvuklo.
Recept za pobjedu:
Kapitena izbacit iz autobusa na pola puta do Viteza, stoperi Boka i Bogi.
Ne podizat nijednu ali nijednu loptu tokom svih 90.minuta , jer ce to lijepi Hodzurda sve pokupit bez problema.
I kada je korner, nabit Bogija i Boku na prvu stativu, posto mi nemamo kuveta centrirati na drugu stativu, mozda jedna lopta pogodi Talijansku sminku ili onog knjizevnika.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:26 pm

Ja ne znam fakat sta ste vi gledali pa kudite Lulica,frajer po meni ako ne najbolji jedn od boljih je bio,valjda navika da se kudi ta lijeva strana :D a Dzeko vrlo cudan igrac nekad odigra vanserijski najbolje na svijetu a danas kao amater,unistio je hejb et sansi zbog Loseg primanja lopte,da je on bio na nivou mogli smo rijesiti utakmicu.

storm_raider
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:28 pm

Ne mozes na drzavnoj televiziji raditi i ovakve gluposti pricati, u nekim zemljama se u zatvor ide za to.

Neka se i ova pauza zavrsila, igranka za dijasporu. E sada obicna fukara dolazi na red da se nervira prateci Premijer Ligu.

Veteran1965
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:30 pm

Sa Mirom ste malo nerealni.Poredite igrača petoplasirane ekipe pedesete lige u Europi sa igračem koji je standardan u bundesligašu, ili igračem koji je najbolji strijelac i asistent ekipe koja je prva u Turskoj ligi. Miro nije trebao igrati večeras. Ekipa je zaslužila pobjedu kao nikada do sada. Pa Pjana fuli maltene penal...trebali smo ih ubit ko Kuduz Bademu, ali jbg....lopta je čudo. U svakom slučaju bod nije loš, i ostajemo kandidati za vrh. Niko ne garantuje da se Belgija neće okliznut negdje,a pobjedom nd Grčkom kući skoro pa imamo siguran baraž. Ovdje se 94 minute hvali ekipa ko da smo Njemačka, a nakon gola ko da smo Gibraltar. Nerealni kao i uvijek...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Pinkii
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:37 pm

Eh sad Vitez. Sto se tice sastava ocekujem da izbaci Ugljesu jer nije lik ni igrao ovo protiv Splita i da Lazic zamijeni Krizmana. Ostalo isto ako se cijenjeni kapiten oporavi. Teska i neizvjesna utakmica. Sve je moguce,ali nadati se najboljem.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:38 pm

Ne smeta meni ovaj bod, cak je i veoma pozeljan, meni smeta mentalitet. Standardna prica u skoro svakoj sferi zivota, krenemo dobro dobijemo vjetar u ledja, talentovani smo, pa i znamo to sto radimo, ali ne privedemo kraju ili rijetko kad privedemo. Ne moze svanuti prije zore nikako, ovo je bolna lekcija, ali se mora nauciti iz ovoga. Sto se igre tice, ja sam prezadovoljan, Hajrovic je bio odlican.

Idemo mi o Zelji, za manje od 7 dana igra najbolji klub na planeti, a i sire.

Plava Porodica
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:39 pm

Je li u subotu utakmica? Zna li se termin?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:47 pm

slika

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:48 pm

storm_raider je napisao/la:Sami smo krivi sebi, nece da trce kontru, mogli su 3 gola dati. Zasluzeno, luzerski mentalitet.
Klasika naša. Luzeri klasični. Ovaku lošu Grčku će svaka ozbiljnija ekipa uništiti. Da mi je neko jutros ponudio bod uzo bi ga odmah, ali fakat nisam znao da je ova Grčka ovakav odron.

Manager2016

ned nov 13, 2016 11:52 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Klasika naša. Luzeri klasični. Ovaku lošu Grčku će svaka ozbiljnija ekipa uništiti. Da mi je neko jutros ponudio bod uzo bi ga odmah, ali fakat nisam znao da je ova Grčka ovakav odron.
Ne bih se slozio s tim.Nije Grcka odron, nego smo mi dobri jako dobri. Cak sta vise jedna od najboljih utakmica. Da nisu pri kraju cuvali loptu nego isli na gol, ko zna. Najlakse je biti general poslije bitke.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava