Nije to Balkanski mozak vec Bosanski,Balijski.storm_raider je napisao/la:Eh da je Miru gurnuo.. Setaju od one frke sa Dzekom, doslovno setaju. Kako Grci mogu trcati na drugoj strani? Nisu u pitanju samo kontre, bilo je tu nevjerovatnih prilika i promasaja. Luzerski mentalitet, pa bilo koja velika reprezentacija ne bi stala dok ih ne bi natrpala, eno sta je nama Belgija uradila. Svabe ne bi stale do 95te minute i to je razlika izmedju nas i njih. Balkanski mozak.Hadzijalagic je napisao/la:Ko da je trci? Bicakcic? Ili Lulic koji je crko.. Da je Mesa imao muda i gurno svjezeg Miru umjesto Bicakcica mozda bi i imo ko da trci te kontre..storm_raider je napisao/la:Sami smo krivi sebi, nece da trce kontru, mogli su 3 gola dati. Zasluzeno, luzerski mentalitet.
Do 94 min. i 40 s si imao rezultat, a igralo se do 95. Jedan majstoriski sut i to je to. Meni je logicnije cuvati rezultat i izmjena je nastala u 88 min. Nije u 60 min.Omar500 je napisao/la:Logicnija je sigurno izmjena. Ne mozes brt Bicakcica na krilo. Pa logicnije je i Milicevica ili Susica tu stavit nego Bicakcica. Zukanovic istrcavao kontru, meni bilo lose.Vrag je napisao/la:Bas me zanima lakva bi prica bila da je ubacio Miru, a na kraju bio ovaj rezultat.
Nismo imali srece jbg. Mogli smo ih ubiti i prije crvenog kartona
Slika i prilika:Charlie Sheen je napisao/la:Nije to Balkanski mozak vec Bosanski,Balijski.storm_raider je napisao/la:Eh da je Miru gurnuo.. Setaju od one frke sa Dzekom, doslovno setaju. Kako Grci mogu trcati na drugoj strani? Nisu u pitanju samo kontre, bilo je tu nevjerovatnih prilika i promasaja. Luzerski mentalitet, pa bilo koja velika reprezentacija ne bi stala dok ih ne bi natrpala, eno sta je nama Belgija uradila. Svabe ne bi stale do 95te minute i to je razlika izmedju nas i njih. Balkanski mozak.Hadzijalagic je napisao/la: Ko da je trci? Bicakcic? Ili Lulic koji je crko.. Da je Mesa imao muda i gurno svjezeg Miru umjesto Bicakcica mozda bi i imo ko da trci te kontre..
storm_raider je napisao/la: Slika i prilika:
Klasika naša. Luzeri klasični. Ovaku lošu Grčku će svaka ozbiljnija ekipa uništiti. Da mi je neko jutros ponudio bod uzo bi ga odmah, ali fakat nisam znao da je ova Grčka ovakav odron.storm_raider je napisao/la:Sami smo krivi sebi, nece da trce kontru, mogli su 3 gola dati. Zasluzeno, luzerski mentalitet.
Ne bih se slozio s tim.Nije Grcka odron, nego smo mi dobri jako dobri. Cak sta vise jedna od najboljih utakmica. Da nisu pri kraju cuvali loptu nego isli na gol, ko zna. Najlakse je biti general poslije bitke.Rodom s mejtaša je napisao/la:Klasika naša. Luzeri klasični. Ovaku lošu Grčku će svaka ozbiljnija ekipa uništiti. Da mi je neko jutros ponudio bod uzo bi ga odmah, ali fakat nisam znao da je ova Grčka ovakav odron.storm_raider je napisao/la:Sami smo krivi sebi, nece da trce kontru, mogli su 3 gola dati. Zasluzeno, luzerski mentalitet.