Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 13, 2016 10:50 pm

imao je i ovako, nego nisu htjeli. može izbaciti igrača pred gol a on vuče na stranu i krade vrijeme...
gradi željo boli te *****

Pinkii
Kontakt:

ned nov 13, 2016 10:51 pm

Lulic ne moze disati nakon 5 minuta. Kolike su sad sanse za 2 mjesto ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

blueheart
Kontakt:

ned nov 13, 2016 10:51 pm

Ako se izuzme zadnjih 10ak min, meni jedna od najboljih nasih utakmica u zadnjih 5 godina. Steta onih usporavanih kontri, jbg to je posljedica mentaliteta i nekog cudnog stanja. Mozes ga zabiti do jaja al ne ne bolje nesto do pola... jbg sve u svemu steta...
DRZAVA ZELJO

Brkoo
Kontakt:

ned nov 13, 2016 10:52 pm

Mesa je ziheras i kukavica. Zasluzili smo da primimo gol. Oba nasa krila umorna i on ubacuje Bicakcica, vjerovatno je mislio da ce nasa odbrana trcati kontre, fuj..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

ned nov 13, 2016 10:53 pm

***** li im Zeusa.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

chile
Kontakt:

ned nov 13, 2016 10:53 pm

Jebeni bosanski gubitnicki mentalitet grci se naguzili zadnjih 10-15 minuta da ih trpas.
Ne vracaju se u odbranu pomirili se sa porazom, ali jok daj da sacekamo kraj i ljudi nam utrpase.
Ovo me i kod Zelje izludkuje trpaj brate do vrha ako mozes i deset nema stajanja, odmaranja, cuvanja.
Milion puta ti se odbije o glavu i nikad nauciti...

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned nov 13, 2016 10:55 pm

Zgadise mi fudbal. Klasicni primjer luzerskog mentaliteta. Fuj. Posrali su se na sve sto smo postigli u ovoj utakmici. Grci danas katastrofa, nudili nam se, mogli ih ubit kao sto su nas Belgijanci. Ovo ce nas i kostati kvalifikacija, jer Grci igraju zadnju tekmu sa Belgijom kada ce vec Belgija osigurati prolaz, a mi Belgiju kuci ne mozemo dobiti. A tesko da cemo i Grcku sad bez Dzeke, bez obzira sto je Dzeko danas bio neprepoznatljivo los. Miroslav se morao ubaciti, a ne Bicakcic ??!?!? na krilo. Djuric je pretom i ne ubacuje se kada cuvas rezultat i kad ides na kontre. On je joker ako ganjas isti i ako nabijas lopte u 16. Ne moze on trcat ba. Stvarno sam razocaran. Mesa nije za selektora, vec sam rekao danas. Posrase se na komplet utakmicu u zadnjih 10 minuta. Mogli im tri komada slozit pred kraj utakmice.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 13, 2016 10:57 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sami smo krivi sebi, nece da trce kontru, mogli su 3 gola dati. Zasluzeno, luzerski mentalitet.
Ko da je trci? Bicakcic? Ili Lulic koji je crko.. Da je Mesa imao muda i gurno svjezeg Miru umjesto Bicakcica mozda bi i imo ko da trci te kontre..
Eh da je Miru gurnuo.. Setaju od one frke sa Dzekom, doslovno setaju. Kako Grci mogu trcati na drugoj strani? Nisu u pitanju samo kontre, bilo je tu nevjerovatnih prilika i promasaja. Luzerski mentalitet, pa bilo koja velika reprezentacija ne bi stala dok ih ne bi natrpala, eno sta je nama Belgija uradila. Svabe ne bi stale do 95te minute i to je razlika izmedju nas i njih. Balkanski mozak.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:00 pm

Znaci 10-20 godina se baviti profesionalnim fudbalom i ne znati primiti loptu,to mi nikako ne ide u glavu..Svaki put kad smo imali ozbiljnu priliku uvijek neka ocajna primanja,peljanja lopte,nelogicni pasovi..I onda 2-3 puta odlice povratne na 15 metara i svaki put katastrofalan sut..Neshvatljivo..Uvodim novi termin za nase igrace PROFESIONALNI AMATERI..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sajo10
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:02 pm

Bazdarevic = Susic.

Suma sumarum... Yebote tito, ne mogu da vjerujem koliko propusta. Minut i pol do kraja, umjesto da mi igramo "kukavicki" i idemo ka zastavici.. nasi igraci vracaju loptu nazad stureni, pa yebote tito Mesa, pa reci im da bacaju lopte u bunar. Ne igraj possesion fudbal. Drugo, sta ce ti dragi Mehmede Djuric?! Bicakcic? Pa daj Milicevica, Stevanovica, Susica... Bjezi. Posrase se na sve ono dobro sto su uradili. Na kraju samo sami sebi skinuli gace.

Ipe
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:03 pm

barbarez je napisao/la:Sasvim zasluženo. Bravo Grci majstori. ***** ih u usta sve osim Mire naravno. 5 komada smo im trebali hladno slozit. Pičke jedne neće da završe utakmicu. Ovo je razlika izmedju nas i velikih reprezentacija. Zato ćemo uvijek biti male karine.
e čuj karine

storm_raider
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:04 pm

Miro se mogao veceras proslaviti, toliko je bilo prostora za njega.

TheSvenderMan
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:04 pm

Eh a tek za vikend veselje u vitezu. Tacno ce mi nesto bit ako i tu kiksamo.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

MrRiccoli
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:05 pm

Ljudi nam se naguzili, a nama se njihove guzice nisu svidjele pa nismo ni zabijali.

Sent from my C5303 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:08 pm

Svaka slicnost ove utakmice sa cijelom ovogodisnjom sezonom Zelje je sasvim slucajna. Preslikan nas mentalitet.

Plava Porodica
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:09 pm

Grcka je karina od reprezentacije.
To je definitivno, pribojavao sam se, ali oni dva pasa sastaviti ne mogu.
Mi smo fulili bruku zicera, i onda kada nam muda trebaju da krenemo u kontru, mi fol nesto gradimo loptu.
A ne znamo je gradit. Tu se supak izbije i niko ti prici ne moze. Pa ***** vam lacio rome juventuse genkove tenkove ucite od Kokota kako supak izbacit u takvim situacijama.

P.s. mesa aj voz polahko, je bo te bicakcic. A Miro jadan ko zapeta puska cekao da im ga zabiberi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:09 pm

Kaze Spaho kod bakljade..Erikson na ovo u Švedskoj sigurno nije navikao..Joj ***** ti budalu kad se mijesa gdje ne treba..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

voltron30
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:10 pm

Bičakčić umjesto Mire? :guz: E moj Meša, mogu misliti da je Sušić umjesto njega ovo uradio. Igrač odličan, trener kanta kao i prethodnik mu.

Vrag

ned nov 13, 2016 11:10 pm

Bas me zanima lakva bi prica bila da je ubacio Miru, a na kraju bio ovaj rezultat.
Nismo imali srece jbg. Mogli smo ih ubiti i prije crvenog kartona

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned nov 13, 2016 11:13 pm

Vrag je napisao/la:Bas me zanima lakva bi prica bila da je ubacio Miru, a na kraju bio ovaj rezultat.
Nismo imali srece jbg. Mogli smo ih ubiti i prije crvenog kartona
Logicnija je sigurno izmjena. Ne mozes brt Bicakcica na krilo. Pa logicnije je i Milicevica ili Susica tu stavit nego Bicakcica. Zukanovic istrcavao kontru, meni bilo lose.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava