I to sto kazes i niko ne spominje visoki presing uz trku kojom lomimo protivnikaJaozinho22 je napisao/la:Dobro je ja se ne brinem dok se ovdje ne počne pisat da su Slavkini treninzi beton i da ih ubija kao što se pisalo za Sablju i Kostica.
9 bodova iz 3 meca aBdElegant je napisao/la:Naoruzajte se strpljenjem do pauze i ocekujte sve u ove tri preostale utakmice.
Kospicar je napisao/la:9 bodova iz 3 meca aBdElegant je napisao/la:Naoruzajte se strpljenjem do pauze i ocekujte sve u ove tri preostale utakmice.![]()
gavran je napisao/la:Kospicar je napisao/la:9 bodova iz 3 meca aBdElegant je napisao/la:Naoruzajte se strpljenjem do pauze i ocekujte sve u ove tri preostale utakmice.![]()
nazalost,mislim da nam je to maksimum
Ne znam cemu taj pesizimizam, moze to i vise od 9 bodovagavran je napisao/la:Kospicar je napisao/la:9 bodova iz 3 meca aBdElegant je napisao/la:Naoruzajte se strpljenjem do pauze i ocekujte sve u ove tri preostale utakmice.![]()
nazalost,mislim da nam je to maksimum
"Zrinjski, Željezničar i Radnik su tri kluba u kojima vidim zdrav sistem". - Nermin Bašić u istom intervjuu.Vrag je napisao/la:U Bosni imate tri kluba koji imaju sistem. A imati sistem znači da sportski segment radi svoj posao, infrastruktura svoj posao, sekretarijat svoj, mediji... Dakle, svako svoj dio posla. U BiH ljudi nemaju sistema, nemaju viziju šta žele. I naravno da tamo gdje trener ima svoju viziju, sportski direktor svoju, Uprava od 10 ljudi koji imaju svoju, blagajnik svoju, stvari moraju puknuti. Kad bi svi radili svoj posao i imali jasnu viziju, ne bi bilo promjene trenera. Klubovi to nemaju i, nažalost, treneri stradaju", analizira Bašić.
Rece Basic svi se slozise, rece forumas drvlje i kamenje.
Ne razumijem ni ja, ako je vec do karantina onda imamo bruku hotela i partnera u Sarajevu a i na planinama do kojih nam treba 20min, ako je do uslova opet nema logike jer je u ovo doba Međugorje katastrofa, jedino ako je bio unaprijed dogovor sa Splitom odigrati tu tekmu pa se moralo dole..Plava Porodica je napisao/la:Ali ni meni nije jasno otici u Medjugorje gdje su uvjeti tri puta gori nego na nasem pomocnom.
Jedino razumijem ako hoce da u miru rade,bez pritiska publike,da nemaju gdje izlaziti, i da se ekipa medjusbno druzi.
Jel to i danas moramo evocirati uspomene iz NOBacikazubo je napisao/la:Ne razumijem ni ja, ako je vec do karantina onda imamo bruku hotela i partnera u Sarajevu a i na planinama do kojih nam treba 20min, ako je do uslova opet nema logike jer je u ovo doba Međugorje katastrofa, jedino ako je bio unaprijed dogovor sa Splitom odigrati tu tekmu pa se moralo dole..Plava Porodica je napisao/la:Ali ni meni nije jasno otici u Medjugorje gdje su uvjeti tri puta gori nego na nasem pomocnom.
Jedino razumijem ako hoce da u miru rade,bez pritiska publike,da nemaju gdje izlaziti, i da se ekipa medjusbno druzi.
Model1964 je napisao/la:Jel to i danas moramo evocirati uspomene iz NOBacikazubo je napisao/la:Ne razumijem ni ja, ako je vec do karantina onda imamo bruku hotela i partnera u Sarajevu a i na planinama do kojih nam treba 20min, ako je do uslova opet nema logike jer je u ovo doba Međugorje katastrofa, jedino ako je bio unaprijed dogovor sa Splitom odigrati tu tekmu pa se moralo dole..Plava Porodica je napisao/la:Ali ni meni nije jasno otici u Medjugorje gdje su uvjeti tri puta gori nego na nasem pomocnom.
Jedino razumijem ako hoce da u miru rade,bez pritiska publike,da nemaju gdje izlaziti, i da se ekipa medjusbno druzi.da vam dignemo raspoloženje?
Nije ni rezultat ni tim bitan. Bitno je da se igra. Naravno dace u kaljuži igrati jer nas to ceka do kraja polusezone a i na pocetku proljeca.
Kao da smo Klopa doveli pa hocem odma rezultate. Koliko je njemu trebalo da posloži ekipu i igru. Strpite se malo da nas nestrpljenje još više ne sjebe.
Sjetite se Tajlandske nudrosti* Ako vjeruješ to ce se i dogoditi*
Ja ne znam sta cekas vise...gavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Jel to i danas moramo evocirati uspomene iz NOBacikazubo je napisao/la: Ne razumijem ni ja, ako je vec do karantina onda imamo bruku hotela i partnera u Sarajevu a i na planinama do kojih nam treba 20min, ako je do uslova opet nema logike jer je u ovo doba Međugorje katastrofa, jedino ako je bio unaprijed dogovor sa Splitom odigrati tu tekmu pa se moralo dole..da vam dignemo raspoloženje?
Nije ni rezultat ni tim bitan. Bitno je da se igra. Naravno dace u kaljuži igrati jer nas to ceka do kraja polusezone a i na pocetku proljeca.
Kao da smo Klopa doveli pa hocem odma rezultate. Koliko je njemu trebalo da posloži ekipu i igru. Strpite se malo da nas nestrpljenje još više ne sjebe.
da se ukljucim i ja ?
Cekam Gavrana da odgovoristorm_raider je napisao/la:Ja ne znam sta cekas vise...gavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:
Jel to i danas moramo evocirati uspomene iz NOBada vam dignemo raspoloženje?
da se ukljucim i ja ?
Hajde mir na temi, stariji pricaju.
Model1964 je napisao/la:Izgleda da se moramo prekfalificirati za psihijatre i ti i svi mi malo stariji.
Samo kukaju i zapomažu... što ovo što ono
Da postavimo pitanje za nas starije pa da djeca nešto nauce
Imali smo puno odlicnih golmana.
Ko je utemeljio našu modernu golmansku školu?
Gavrane ti si prvi na redu