da nisi sa ovimEisenbahner1921 je napisao/la:je*o mater da ja njega nisam pomiješao s nekim... ili možda samo imam prenose
vrlo mogućeLARS1921 je napisao/la:da nisi sa ovimEisenbahner1921 je napisao/la:je*o mater da ja njega nisam pomiješao s nekim... ili možda samo imam prenose
[video]https://www.youtube.com/watch?v=FCIKNCZ_H8U[/video]
Da, dagavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Na Kantridi je izašao van stadiona, na ulaz za hitnu i policiju
to kad ga je sa centra dao u zadnjoj minuti.
izjava u novinama ide ovako:vidio sam da je sudija stavio pistaljku u usta da svira kraj i opalio sam po lopti
![]()
![]()
![]()
Model1964 je napisao/la:Da, dagavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la: Na Kantridi je izašao van stadiona, na ulaz za hitnu i policiju
to kad ga je sa centra dao u zadnjoj minuti.
izjava u novinama ide ovako:vidio sam da je sudija stavio pistaljku u usta da svira kraj i opalio sam po lopti
![]()
![]()
![]()
![]()
*Zavuce ga i ode* to je bio Braculje komentar. Osto covjek zabezeknut i golom i Nikolinom reakcijom
@avlami97
To je bila Capljiceva zadnja tekma u Željinom dresu. Jedna grupa ga je ružno prozivala i natjerala na plac.
Preko 22 milje. pun sjeverozapad, pun drveni zapad, pun jugozapad, pun gornji i donji dio juga, pun istok koji jje bio duži za zdenku...i naravno još toliko iznad stadiona (naselje Šanac)19adi21 je napisao/la:Neizostavna tekma kad me stari ucio o Želji, kako Grbavica ovdje izgleda mocno ovako prepuna, da se najezis, koliko je ovdje bilo otprilike ljudi zna li iko ?Model1964 je napisao/la:kad se vec sjecamo, red je da i ovu tekmu pokažemo mladim Manijacima
https://www.youtube.com/watch?v=VrzpqRq0vzI" target="_blank
Bez prva dva golmana, Djete pokupili na moru, doveli ga iz lova na zgrebcanke i cehinje
CZ u punom sastavu, beton armirani. Bojao sam se dobrog natrpavanja, kad ono :-D
zasad samo ovoavlami97 je napisao/la:Ima li gdje na netu Željo - Hajduk 4:4, kada su se pitari sa "bilima" borili za titulu. Naši u prvom neće da igrajukako bi Hajduk bio prvak. Gubili 1:3 iili 2:4, čini mi se. Na poluvremenu Meša poludio i zabio 3 gola. Kad smo izjednačili Meša imao zicer za pobjedu, ali ga nije dao. Golman mu odbranio. Ni sam ne znam što smo igrali na Koševu, ali znam da je bilo bruka pitara koji su za nas navijali, a oni igrali naštimanu tekmu protiv Vardara u Skoplju. Mislim da su uzeli 2:1. Jedino golman Vardara nije puštao. Čovjek skin'o 10 zicera
koji od vas je ovaj huligan sto je uletio na terenModel1964 je napisao/la:kad se vec sjecamo, red je da i ovu tekmu pokažemo mladim Manijacima
https://www.youtube.com/watch?v=VrzpqRq0vzI" target="_blank
Bez prva dva golmana, Djete pokupili na moru, doveli ga iz lova na zgrebcanke i cehinje
CZ u punom sastavu, beton armirani. Bojao sam se dobrog natrpavanja, kad ono :-D
Igrali smo tada sa Arsenalom prijateljsku (1:1), a ti odabrao pitaregavran je napisao/la:ima li neko negdje snimak sa otvaranja Grbavice 1976 sa pitama 3:1 za nas,moja prva utakmica
Model1964 je napisao/la:Kada vec ispunjavamo želje
Ja bih snimak protiv tepsija na Grbavici 1984 u proljece, kad Hadžibegic dobi crveni. Tada smo ih u drugom demolirali kao bircuz
@ godrina
Ja mislim da je Gavran, po konstituciji sudec
avlami97 je napisao/la:Igrali smo tada sa Arsenalom prijateljsku (1:1), a ti odabrao pitaregavran je napisao/la:ima li neko negdje snimak sa otvaranja Grbavice 1976 sa pitama 3:1 za nas,moja prva utakmicapeto-šesto kolo proljeća. Mislim i skoro sam siguran da je to bila 1977. godina i da smo ih uzeli 3:0.
teteac8684 je napisao/la:A gdje su legende???
čovjek kaže da hoće da igra fudbalPlava Porodica je napisao/la:Eno Sejo raskida ugovor u Kini.
Treba zaganjat ove yutu igrace