Elegant je napisao/la:Ne bi bilo lose napraviti sljedece kada krenu radovi, sa iste pozicije slikati ili snimati od dana 1. radova pa do zavrsetka. Mislim da bi na kraju jako ljepo ispalo kad bi neko bio u mogucnosti da to uradi.
Nesto kao ovo:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=rR0O8FPDm9w[/video]
U visini sjevera, jedna etaza.4650ono.na je napisao/la:Kako bi trebala izgledati tribina, je li u visini sa sjeverom ili ce ici na dvije etaze (sad se prva gradi)
Zna li neko eventualni kapacitet?
Ovlaživač rozih pipaka.Pinkii je napisao/la:
Poyy
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Zamisli ostane jug na polukrug uradjen i samo jos blize terenu, taman onaj polukruzni dio trave iza gola ostane za proslavu sa igracima.LARS1921 je napisao/la:U visini sjevera, jedna etaza.4650ono.na je napisao/la:Kako bi trebala izgledati tribina, je li u visini sa sjeverom ili ce ici na dvije etaze (sad se prva gradi)
Jug ce biti kao sjeverono.na je napisao/la:Zamisli ostane jug na polukrug uradjen i samo jos blize terenu, taman onaj polukruzni dio trave iza gola ostane za proslavu sa igracima.LARS1921 je napisao/la:U visini sjevera, jedna etaza.4650ono.na je napisao/la:Kako bi trebala izgledati tribina, je li u visini sa sjeverom ili ce ici na dvije etaze (sad se prva gradi)
nije da nesto negodujem, prezadovoljan sam i ovim..i tribinom i brojem stolica ali zar ne bi trebalo bit veci kapacitet, sa obzirom na duzinu tribine i ako ce biti visine sjevera.. ili postoji neka finta za koju ne znamLARS1921 je napisao/la:U visini sjevera, jedna etaza.4650ono.na je napisao/la:Kako bi trebala izgledati tribina, je li u visini sa sjeverom ili ce ici na dvije etaze (sad se prva gradi)
Pisali smo vec sto puta o tomegodrina je napisao/la:nije da nesto negodujem, prezadovoljan sam i ovim..i tribinom i brojem stolica ali zar ne bi trebalo bit veci kapacitet, sa obzirom na duzinu tribine i ako ce biti visine sjevera.. ili postoji neka finta za koju ne znamLARS1921 je napisao/la:U visini sjevera, jedna etaza.4650ono.na je napisao/la:Kako bi trebala izgledati tribina, je li u visini sa sjeverom ili ce ici na dvije etaze (sad se prva gradi)
u sustini i to je u konacnici super cifra, bas mjera bombonica
Pantljika.Model1964 je napisao/la:Pisali smo vec sto puta o tomegodrina je napisao/la:nije da nesto negodujem, prezadovoljan sam i ovim..i tribinom i brojem stolica ali zar ne bi trebalo bit veci kapacitet, sa obzirom na duzinu tribine i ako ce biti visine sjevera.. ili postoji neka finta za koju ne znamLARS1921 je napisao/la:
U visini sjevera, jedna etaza.4650
u sustini i to je u konacnici super cifra, bas mjera bombonica![]()
Istok je od kornera do kornera. Ako bi uzeo onaj geomaterski metar na tocku( mora da ima neki strucni naziv) pa izmjerio sjever, vidio bi da je duži od istoka. Zato je i takav kapacitet.