Sent from my SM-G925F using Tapatalk
vrbanjusa je napisao/la:@storme, banovace te @boccaccio ako nastavis biti neozbiljan
sto me sad podsjeti na to... bas tako izgleda... nekad je moj balkon na kecu gledao tacno na ovakav prizor, onaj prema kuli...Eisenbahner1921 je napisao/la:Navikao Miro na plave trenerke, šta ćeš.
Vidi pozadine iza, reklo bi se da hodaju krajnjim dijelom Dobrinje odmah iza rata, osjećaj kao da je sve devastirano
Isti sam :/sz21 je napisao/la:Ako neko snima emisiju na obn, neka objavi veceras nisam pogledao
Hvala drug bice- ide jos jedna uskoro infoo, radi se na tome u tisini ako to bude bice TopQwerty_1987 je napisao/la:Sta je rekao Ivica do sad vezano za Želju, tek sad upalihBtw. MIRSO je Tito za informacije !!!
Prosvijetli nas i reci bar nesto. Mislim u vezi cega je ta lijepa vijest. Igracki kadar,GS.... ?Neymar 11 je napisao/la:Hvala drug bice- ide jos jedna uskoro infoo, radi se na tome u tisini ako to bude bice TopQwerty_1987 je napisao/la:Sta je rekao Ivica do sad vezano za Želju, tek sad upalihBtw. MIRSO je Tito za informacije !!!
GS je u pitanju- mada bice i promjena u igrackom kadru al otome nakon sto se odigraju posljenja tri kolaPinkii je napisao/la:Prosvijetli nas i reci bar nesto. Mislim u vezi cega je ta lijepa vijest. Igracki kadar,GS.... ?Neymar 11 je napisao/la:Hvala drug bice- ide jos jedna uskoro infoo, radi se na tome u tisini ako to bude bice TopQwerty_1987 je napisao/la:Sta je rekao Ivica do sad vezano za Želju, tek sad upalihBtw. MIRSO je Tito za informacije !!!
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
11plavih'92 je napisao/la:Ja ne znam kako cemo fescerati sa GS. Na ovo stanje smo navikli i snalazimo se u njemu
Ja mislio taj Top oko poboljsanja Fudinog asortimana ili kvaliteta Dinine kafe. Ko da je crnac noge opro