Nisu.damirfile je napisao/la:Da li su se palile u Mostaru baklje treba li ocekivati kakvu kaznu ?
Da telekom dere uzimaju jako veliki procenat...damirfile je napisao/la:Telekom uzima ogromne tarife za ovo.
Ali treba uraditi kampanju, "navući" ljude da tako kažem. Olakšati im učlanjenje, napraviti punktove po čitavoj državi gdje bi se odmah navijači mogli učlaniti, uz to ponijeti i rekvizite iz fan šopa. Siguran sam da ima dosta ljudi koji bi željeli kupiti nešto ili se učlaniti a nisu u mogućnosti doći u Sarajevo ili im se ne isplati. Ili jednostavno napraviti opciju da se preko pay-pala može plaćati a članske slati poštom, ovaj princip bi više bio potreban za dijasporu.tm8782 je napisao/la:Dolazak na utakmice i clanarina je ono sta ocekuju ljudi iz uprave od nas a oni ce svoje raditi kako treba. Znaci hoces pomoci klubu,mozes finansijski,uclani djevojku, oca, majku,djete, brata itd...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Imas vec preko interneta uclanjenje. A ovo sa standovima je super stvar...Grbavica je napisao/la:Ali treba uraditi kampanju, "navući" ljude da tako kažem. Olakšati im učlanjenje, napraviti punktove po čitavoj državi gdje bi se odmah navijači mogli učlaniti, uz to ponijeti i rekvizite iz fan šopa. Siguran sam da ima dosta ljudi koji bi željeli kupiti nešto ili se učlaniti a nisu u mogućnosti doći u Sarajevo ili im se ne isplati. Ili jednostavno napraviti opciju da se preko pay-pala može plaćati a članske slati poštom, ovaj princip bi više bio potreban za dijasporu.tm8782 je napisao/la:Dolazak na utakmice i clanarina je ono sta ocekuju ljudi iz uprave od nas a oni ce svoje raditi kako treba. Znaci hoces pomoci klubu,mozes finansijski,uclani djevojku, oca, majku,djete, brata itd...
Ako je problem u ljudstvu, ja se prvi javljam da bez ikakve naknade idem ako treba po čitavoj državi da se bi se ljudi učlanili.
Ma imaš al' treba guzicu nakaniti da ode do pošte pa tamo da čeka, da se pegla sa šalterušom, da ispiše sve podatke na uplatnici, da uplati, pa skeniraj uplatnicu, pa pošalji klubu... Procedura. Članstvo olakšati do maksimuma, maltene da se jednim klikom učlaniš. Jjebi ga, takav vakat došo. Ima ljudi koji su slabo po internetu, nemaju kad od posla, a učlanili bi se, tu bi ovi štandovi odradili posao.tm8782 je napisao/la:Imas vec preko interneta uclanjenje. A ovo sa standovima je super stvar...Grbavica je napisao/la:Ali treba uraditi kampanju, "navući" ljude da tako kažem. Olakšati im učlanjenje, napraviti punktove po čitavoj državi gdje bi se odmah navijači mogli učlaniti, uz to ponijeti i rekvizite iz fan šopa. Siguran sam da ima dosta ljudi koji bi željeli kupiti nešto ili se učlaniti a nisu u mogućnosti doći u Sarajevo ili im se ne isplati. Ili jednostavno napraviti opciju da se preko pay-pala može plaćati a članske slati poštom, ovaj princip bi više bio potreban za dijasporu.tm8782 je napisao/la:Dolazak na utakmice i clanarina je ono sta ocekuju ljudi iz uprave od nas a oni ce svoje raditi kako treba. Znaci hoces pomoci klubu,mozes finansijski,uclani djevojku, oca, majku,djete, brata itd...
Ako je problem u ljudstvu, ja se prvi javljam da bez ikakve naknade idem ako treba po čitavoj državi da se bi se ljudi učlanili.
Racunam samo one što su platili, a po izvještaju 53.160 KM(2658 clanova). One na poklon nisam računaodiego1921 je napisao/la:Ima oko 3 milje sigurno !! Ako moze hajduk 14 milja za 48 sati,mozemo i mi vala do tih 8 milja !!Vrag je napisao/la:Po onom izvještaju imamo malo više od 2500 članova. Znači još 5500 da se ispuni taj neki cilj. Pretpostavljam da se ide na to da opet navijači učestvuju sa 50% finansiranja(110000). Sramota ako ne naguramo ne na 8000 nego na 10000 članova.
Prijedlog jedan je da već sada počne predprodaja godišnjih ulaznica za sljedecu sezonu. Dat neki pokloncici ili popust na godišnju, ubaciti jednu evropsku utakmicu ili prijateljsku.
Al Shiddi nam je sponzor, mozda vidjeti sa njima da se vikendima postavi stand u SCC. Pravo je prometno narocito po ovakvom vremenutm8782 je napisao/la:Imas vec preko interneta uclanjenje. A ovo sa standovima je super stvar...Grbavica je napisao/la:Ali treba uraditi kampanju, "navući" ljude da tako kažem. Olakšati im učlanjenje, napraviti punktove po čitavoj državi gdje bi se odmah navijači mogli učlaniti, uz to ponijeti i rekvizite iz fan šopa. Siguran sam da ima dosta ljudi koji bi željeli kupiti nešto ili se učlaniti a nisu u mogućnosti doći u Sarajevo ili im se ne isplati. Ili jednostavno napraviti opciju da se preko pay-pala može plaćati a članske slati poštom, ovaj princip bi više bio potreban za dijasporu.tm8782 je napisao/la:Dolazak na utakmice i clanarina je ono sta ocekuju ljudi iz uprave od nas a oni ce svoje raditi kako treba. Znaci hoces pomoci klubu,mozes finansijski,uclani djevojku, oca, majku,djete, brata itd...