arctg je napisao/la:Koliko god se ja lično mimoilazio u razmišljanjima i pogledima na Klub sa Neandertalcem, molim vas sve da ne prozivate čovjeka koji nema mogućnost da se odbrani. Sam je kriv za to ali vi ostanite principijelni.

arctg je napisao/la:Koliko god se ja lično mimoilazio u razmišljanjima i pogledima na Klub sa Neandertalcem, molim vas sve da ne prozivate čovjeka koji nema mogućnost da se odbrani. Sam je kriv za to ali vi ostanite principijelni.
Leone kad sam ja tebi napiso da se krece sa gradnjom istoka 5.12.2016 ? Bice jos jedna uskoro fina vijestLeon_Professional je napisao/la:Svaka cast pa su ovako smjelo dali rokove izgradnje, uz to i obecao dati svoja sredstva ako ne bude dovoljno novca!
Na stranu sve, ko je Senad i sto je nas, ali ko god ovako nesto uradi, zasluzuje respect.
Idemo dalje, valjda nas i sportski segment krene konacno
boccaccio je napisao/la:Dobro, ne moras sad biti perverzanBrkoo je napisao/la:Da li samo ja imam problema sa ulaskom na forum? U sve drugo normalno ulazim..
I tebe mi je dostaNeymar 11 je napisao/la:Leone kad sam ja tebi napiso da se krece sa gradnjom istoka 5.12.2016 ? Bice jos jedna uskoro fina vijestLeon_Professional je napisao/la:Svaka cast pa su ovako smjelo dali rokove izgradnje, uz to i obecao dati svoja sredstva ako ne bude dovoljno novca!
Na stranu sve, ko je Senad i sto je nas, ali ko god ovako nesto uradi, zasluzuje respect.
Idemo dalje, valjda nas i sportski segment krene konacno
Mislis Zvjezdane ?Ajzea je napisao/la:Senade, ljudino, hvala ti !
Trip je cudo..Minjore je napisao/la:Mislis Zvjezdane ?Ajzea je napisao/la:Senade, ljudino, hvala ti !
Hvala mu za sve sto radi za nas klub.Grbavica je napisao/la:HVALA TI MISKE!
Ajzea je napisao/la:Hvala mu za sve sto radi za nas klub.Grbavica je napisao/la:HVALA TI MISKE!
Uriniranje po ustaljenoj proceduri !
Sve to stoji, samo...delinjo je napisao/la:samo da pohvalim Mirsu i nejgove info koje su 90 % bile tacne,i za svakog igraca za kojeg je rekao da see pregovara ispostavilo se kao istina,to sto neki nisu dosli nije do Mirse nego do mnogih faktora,kao sto je on prvi rekao da pregovaramo sa Zakaricem i Subicem...
ma rekao bi on nego se boji kad se nesto ispostavi da ne dodje neki igrac,kao npr sto nije Zakaric ili Subic ,sa kojima se pregovaralo da napomenemm,bio je ovdje ismijan ,i jebi ga sad se toga bojiModel1964 je napisao/la:Sve to stoji, samo...delinjo je napisao/la:samo da pohvalim Mirsu i nejgove info koje su 90 % bile tacne,i za svakog igraca za kojeg je rekao da see pregovara ispostavilo se kao istina,to sto neki nisu dosli nije do Mirse nego do mnogih faktora,kao sto je on prvi rekao da pregovaramo sa Zakaricem i Subicem...
Yebo najave reci odmah ili ....