Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 10, 2016 11:38 am

Bgte pa nista mi nismo culi o ovoj tribini, neke detalje, onako onaj spomenu parking, poslovni prostori, stolica 4650, ali sve onako u prolazu izreceno. Novinari dosli na kafu jbte, ne znaju beknuti i postaviti par normalnih pitanja.

Miske je standardno izdominirao i drago mi je da i dalje vidim u njemu elan za dalje.

Kospicar
Kontakt:

čet nov 10, 2016 11:38 am

Realno ko moze postavit ijedno pitanje, nakon onakvog govora Grande Misketa :kafa:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

LARSSON
Kontakt:

čet nov 10, 2016 11:39 am

Misimovic i Izetbegović u isto vrijeme press, slučajnost ?

Plava Porodica
Kontakt:

čet nov 10, 2016 11:39 am

Ma gdje ce ko sa nasim streberima :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 10, 2016 11:40 am

godrina je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Ali je Miske ljut na igrace uuuu,ali je u pravu 100%.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
sta je bilo ??
jooj citam sta pisete, cestitam nam braco :D idu nam fine stvari samo jos da momci na terenu zablistaju
Rekao u fazonu da moraju sta znaci grb kluba i da moraju se znati nositi sa pritiskom. Jos je nesto rekao u fazonu da moraju ostvariti rezultate bas kao sto Uprava radi svoj posao i ostvaruje sve.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

mula
Kontakt:

Ovo su novinari koji su okrenuti sportskom segmentu, tako da što se tiče poslovne politike nisu u tom polju mnogo pametni.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

phily
Kontakt:

U Plavom salonu stadiona Grbavica danas je održana press konferencija, a povod je bio početak radova na izgradnji istočne tribine u popularnoj Dolini ćupova.

Na press konferenciji su prisustvovali Senad Misimović, predsjednik NO FK Željezničar, Vedran Vukotić, predsjednik UO FK Željezničar, te Almir Hadžiosmanović, član UO FK Željezničar kao i izvršni direktor kompanije Butmir d.o.o Kenan Muzur.

”Projekat rekonstrukcije stadiona Grbavica je projekat i navijača i kluba. Vođeni smo samo jednom idejom, da postanemo klub za porodice, navijače i slično. Već određeni period radimo predano da to i ostvarimo. Nisu svi dijelovi našeg posla vidljivi. Zahvaljujem se svima koji su doprinijeli da se ovaj projekat završi”, kazao je Vukotić. Potom je riječ dobio Almir Hadžiosmanović.

”Ovo je najveći projekat na ovom stadionu u posljednjih 30-40 godina. Ovo je projekat grada Sarajeva. Kratko bih se osvrnuo na protekli period gdje nas dugo nije bilo u javnosti. Obzirom da mi volimo više da radimo nego da pričamo, ja ću napraviti jednu retrospektivu šta smo napravili u prethodnih nekoliko mjeseci. Uradili smo sve što je trebalo da bi predali zahtjev za urbanističku saglasnost, potom se SD Željezničar uključila kao treća strana. Nakon izdate urbanističke saglasnosti, SD Željezničar je uložila žalbu da bi se sporazum napravio. Dana 8.11. urbanistička saglasnost je postala pravnosnažna i to je bio preduslov da možemo pristupiti konkursu”, ističe on i dodaje:

”Pristigle su četiri ponude i komisija za izvođača radova bira kompaniju Butmir d.o.o. Ova kompanija ima najbolje reference i drago mi je što su izabrani. Mi želimo pripremiti tribinu za proljetni dio prvenstva. Moram istaći da od mjeseca aprila mi smo svaki dan imali po dva sastanka nakon čega smo prikupili sve potrebne informacije za građevinsku dozvolu. Dana 4.12. 2016. mi bi trebali imati građevinsku dozvolu i 5.12.2016. godine početi sa radovima. Sve će biti izvedeno po evropskim pravilima, a i N/FS BiH se složio da se sve ovo uklapa u naš koncept evropske Grbavice. Projekat košta nešto više od 1 200 000 KM sa PDV-om. Hvala timu ljudi koji je radio, radi se o desetak ljudi, a ja kao voditelj projekta garantujem da će sve biti urađeno u rokovima i po pravilima”.

Izvršni direktor kompanije Butmir d.o.o Kenan Muzur koji je istakao da je počastvovan što je upravo Butmir d.o.o izabran za izvođača radova.

”Drago nam je da smo dio ovog projekta i nadam se da ćemo ostati do kraja. Ova izgradnja istočne tribine će sigurno doprinijeti kvalitetu kompletnog stadiona. Tribina je proračunata da bude uvijek puna i nadam se da će takva biti. Sigurno je da će ovo u našoj referenci biti jedan od prioritetnih objekata”, rekao je Muzur.

Senad Misimović, predsjednik NO FK Željezničar istakao je zahvalnost ljudima koji su izašli pred javnost i obećali izgradnju istočne tribine.

”Tribinu ne grade pojedinci već porodica Željo, a to su sve strukture kluba. Model za izgradnju istočne tribine će biti koncesija i to je model koji je na liniji vrijednosti koje promoviše naš klub. Hvala ljudima na hrabrosti koji su izašli pred javnost i obećali rokove. Niko to nije uradio u prošlosti, ova struktura ljudi se odvažila i nadam se da će obezbijediti da Ligu 6 i evropske utakmice gledamo sa evropske tribine. Tribina će najvjerovatnije biti u funkciji 4. marta 2017. godine. Nije se lako baviti klubom, pritisak je visok, ali onaj ko ne može podnijeti pritisak, ne treba da radi. Izgradnja kluba je prioritet. To je univerzalna vizija i to je jako poznato. Pronaći ćemo način da dugovanja koja smo naslijedili, amortizujemo i dovest ćemo se u situaciju da imamo generatore prihoda i da izgradimo istočnu tribinu. Naš sljedeći korak jeste teren i južna tribina. Nije slučajno da sportski velikani iz regije se interesuju za naš model rada jer klub koji je lider u transparentnosti je interesantan klubovima u regiji”, kazao je Misimović i dodao:

”Ovo je samo početak jedne ozbiljne priče u našem klubu. Kada imate tako snažan brend vi možete jednostavnije rješavati pitanja u vezi kluba. Mi smo ozbiljan poslovan subjekt. Emocije, sentimentalnost su prošlost. Nova je jednako klub i samo na taj način možemo funkcionisati. Vođenje kluba je jednostavno, a mi kao Uprava ne možemo najmanjeg i najstarijeg igrača spriječiti da postigne pogodak. Kada naši igrači shvate da je pritisak sastavni dio kluba, a shvatit će jako brzo jer ako mi možemo napraviti tribinu i oni se moraju znati nositi sa pritiskom. Ovdje sjede ljudi koji znaju raditi svoj posao. Imamo jako dobre odnose sa Nihadom Hodžićem koji je ekspert za sigurnost u N/FS BiH. Ukoliko nam bude falilo novca ja ću intervenisati vlastitim novcem kako bi se sve riješilo u dogovorenom periodu. Ovi ljudi su jako hrabri, kao što reče legenda našeg kluba Ivica Osim, nisu ludi da obećaju, ako će izraditi. Nikakve promjene u budžetu nisu bile, istok će biti u nivou sa sjeverom. Nisu slučajno navijači prepoznali projekat evropske Grbavice, prepoznali su da ova struktura ljudi ono što obeća i ispuni. Naša zvanična stranica jeste jedini medij koji je oficijelan. Tribina neće biti pokrivena u startu, ali jeste planirano u budućnosti. Što se tiče poslovnih prostora, moramo osmisliti taj važan prostor i da razgovaramo sa nekoliko zanimljivih trgovačkih vlasničkih struktura i da obezbijedimo korištenje te tribine na komercijalnoj bazi”.
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

Kospicar je napisao/la:Realno ko moze postavit ijedno pitanje, nakon onakvog govora Grande Misketa :kafa:
Noge im se osjekle ali trebalo je biti dosta pitanja npr. o parkingu, ulazima sa koje strane ce se ulaziti sa sjeverne ili novi ulazi na istoku mislim na ogradu, da li ce biti wc itd....

godrina
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 10, 2016 11:41 am

Pinkii je napisao/la:
godrina je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Ali je Miske ljut na igrace uuuu,ali je u pravu 100%.

sta je bilo ??
jooj citam sta pisete, cestitam nam braco :D idu nam fine stvari samo jos da momci na terenu zablistaju
Rekao u fazonu da moraju sta znaci grb kluba i da moraju se znati nositi sa pritiskom. Jos je nesto rekao u fazonu da moraju ostvariti rezultate bas kao sto Uprava radi svoj posao i ostvaruje sve.

ahaa, ma doci ce i teren na red, uzvratit ce i oni, proigrat ce uvjeren sam
hvala brate (Y)
valjda je neko snimao, da se kasnije pogleda
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Leon_Professional
Kontakt:

čet nov 10, 2016 11:42 am

SWRA_1921 je napisao/la:Bgte pa nista mi nismo culi o ovoj tribini, neke detalje, onako onaj spomenu parking, poslovni prostori, stolica 4650, ali sve onako u prolazu izreceno. Novinari dosli na kafu jbte, ne znaju beknuti i postaviti par normalnih pitanja.

Miske je standardno izdominirao i drago mi je da i dalje vidim u njemu elan za dalje.
Pa saznao si koliko kosta, koliko ce biti sjedecih mjesta, da ce biti poslovni prostori ispod, parking, rok radova, pocetak radova!
Sta bi ti jos?! Mozda koliko ce biti armature u temelju, koliko vreca cementa treba, visina stubova i sl. ?! :D
Daj budimo realni...

vrbanjusa
Kontakt:

čet nov 10, 2016 11:42 am

Vidim sliku na drugom forumu Ivica i Mišo sjede u plavom salonu. Legende kluba su tu!

Drugo , velika je stvar što je baš ovaj portal prenosio, mogu slobodno reći, istorijsku pres konferenciju. Hvala im. Mi smo njih pogurali posjetama i pisanjem a oni n as guraju ovim video prenosima. Hvala i nama i njima :-)

Živimo Željezničar
21 10 4

Petrović Slavko

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 10, 2016 11:44 am

godrina je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
godrina je napisao/la: sta je bilo ??

ahaa, ma doci ce i teren na red, uzvratit ce i oni, proigrat ce uvjeren sam
hvala brate (Y)
valjda je neko snimao, da se kasnije pogleda
http://m.gg.ba/bh_fudbal/ovaj-t ... uni/213461" target="_blank
Jes onaj portal,ali eto ima video pa pogledaj.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet nov 10, 2016 11:46 am

kako je jadan onaj gg.ba... neko upita tamo gdje da pogleda preskonferenciju, dobio odgovore, i admini izbrisu oba komentara... jer se spominjalo sport1.ba... jadan je onaj portal... al stvarno...
100/94/37/34 - i to je to!

godrina
Kontakt:

čet nov 10, 2016 11:54 am

masala, e nek se i ovo docekalo.. usitnilo je pravo :D
jedva cekam da vidim kako ce to izgleadt, zivog me pojede, jel to kao na ovoj slici
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

SWRA_1921
Kontakt:

čet nov 10, 2016 11:55 am

Leon_Professional je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Bgte pa nista mi nismo culi o ovoj tribini, neke detalje, onako onaj spomenu parking, poslovni prostori, stolica 4650, ali sve onako u prolazu izreceno. Novinari dosli na kafu jbte, ne znaju beknuti i postaviti par normalnih pitanja.

Pa saznao si koliko kosta, koliko ce biti sjedecih mjesta, da ce biti poslovni prostori ispod, parking, rok radova, pocetak radova!
Sta bi ti jos?! Mozda koliko ce biti armature u temelju, koliko vreca cementa treba, visina stubova i sl. ?! :D
Daj budimo realni...
Ocigledno si navikao na povrsnost

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet nov 10, 2016 11:56 am

Pesto je bio pozvan na press, nije dosao.
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

čet nov 10, 2016 12:01 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:

Daj budimo realni...
Ocigledno si navikao na povrsnost
Novinari se sjebali poslije Misketovog govora, nisu znali sta da pitaju. Vjerovatno je tu bilo spremno par provokacija, ali ...
Ocito si navikao na crnjacenje :)

Ne znam sta tebe izrazito zanima oko istoka, ali eto..
Probajmo uzivati u ovim trenucima, da ne trazimo dlaku u jajetu.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet nov 10, 2016 12:06 pm

Moglo je jos koje pitanje novinara ali datumi su ono glavno sto smo trebali cuti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

čet nov 10, 2016 12:06 pm

Rekli su sve sto treba da kazu, kad bi trebali dobiti dozvole - koji je rok za iste, kad bi trebalo poceti sa radovima - zavrsiti, koliko para kosta, rekli su da je tribina u visini sa sjeverom sto smo znali od radnije.

Naravno ono standardno Misketovo da smo porodica, da treba nastaviti raditi transparentno, da nije nimalo lako ...itd.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u čet nov 10, 2016 12:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

čet nov 10, 2016 12:07 pm

AsharaK je napisao/la:Pesto je bio pozvan na press, nije dosao.
Ako je to tacno neka se sam banuje sa mjesta na kojem je sad, a bogami i iz skupštine.
Ako nece sam onda nu treba iskupština izglasati trajni ban.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava