http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/87071" target="_blankGrbavica je napisao/la:Purke se vraća iz penzije da odigra polusezonu za klub sa kojim se povezivao 100 prelaznih rokova, sa njim ide i Kajkutblueheart je napisao/la:Ima i Stojanović iz Leotara :-DGrbavica je napisao/la:Yebo prelazni rok bez Saše Kajkuta
Evo da napišem i ja, a pisali su mnogi po pitanju frizure. Ponuda sa naše strane je bila korektna i naši bi dali 500 000eura. Bili smo spremni. On kod nas ne bi odigrao ni utakmicu jer smo imali već kanal da ga prodamo za 1 000 000eura odmah. To je bila poanta. Nemojte više smarati s tim, to vam je prava istina.fk1921 je napisao/la:Ja mislim da je ono troll bio, malo je reci trollElegant je napisao/la:Da smo onda dali 400.000 € za frizuricu mi bi sad tjerali upravu !samo ih treba podjebavat
Subhanehu ve te Alla, ne pijem buraz al možemo do kafanePlava Porodica je napisao/la: @Joazinho oćemo u kafanu?imam par novih info što su mi dali dvojica navedenih iznad?
sta ti se registrovao da bacas bombeKrips je napisao/la:Senad Misimović je kontaktirao Emira Spahića.
delinjo je napisao/la:sta ti se registrovao da bacas bombeKrips je napisao/la:Senad Misimović je kontaktirao Emira Spahića.
Da je Edis tu uklopio bi se u njegovu filozofijuKrips je napisao/la:Senad Misimović je kontaktirao Emira Spahića.
A jos dolaze Salihovic, Jahic i Magath na klupudelinjo je napisao/la:sta ti se registrovao da bacas bombeKrips je napisao/la:Senad Misimović je kontaktirao Emira Spahića.
Nisam nigdje vidio da je Megamix objavio konkurs za posao!?Krips je napisao/la:Senad Misimović je kontaktirao Emira Spahića.
Jaozinho22 je napisao/la:Nisam nigdje vidio da je Megamix objavio konkurs za posao!?Krips je napisao/la:Senad Misimović je kontaktirao Emira Spahića.
Jaozinho22 je napisao/la:Nisam nigdje vidio da je Megamix objavio konkurs za posao!?Krips je napisao/la:Senad Misimović je kontaktirao Emira Spahića.