http://m.gg.ba/bh_fudbal/zeljo- ... tom/213387" target="_blank
Opet taj Split.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Najjaca gradjevinska firma u drzavi, kad su radili na zgradi vlade u banja luci i na autoputu u srbiji kud ces dalje. Uglavnom odabir nije mogao biti bolji jer znam dosta o toj firmi i njihovim poslovima.damirfile je napisao/la:Naprotiv, vidi se da su strasna firma jedna od najboljih par po ovome sto kolega iznad napisa. Bravo za upravu.AsharaK je napisao/la:Jel to smeta sad i firma?
vrbanjusa je napisao/la:Ne znam šta su ovi iz uprave zapeli za ovaj istok. Bolje bi im bilo da su gradili zapad![]()
![]()
Plava Porodica je napisao/la:Ma dobijamo Zrinjskog, oni mi satro neki klub fol rekorde postavljaju. Zna se ko je postavljao rekorde, a zna se ko ce i srusiti
teatrale36 je napisao/la:Dobar prijedlog, da se proba skupiti za krov ako ga ne misle sad praviti,jer steta je da bude bez krova.
HahahaAsharaK je napisao/la:Jel to smeta sad i firma?
Ja sam cuo da ce iza biti sve zatvoreno i ustakljeno a preko ce biti nalijepljeno ime GS-a cijelom duzinom tribineAsharaK je napisao/la:Joj brate ja ne vjerujem
Elegant, drzi se GSa, ne crnjaci samo
Bice zanimljivo procitati,puno srece..mirsad94 je napisao/la:Radim projekat na Ekonomskom fakultetu, odnosno cijeli predmet nosi naziv Projekat, i ja sam naravno za temu odabrao Zeljeznicar. Detaljna analiza postojeceg stanja , analiza moguceg napretka, greske koje su radjene, kojim ekonomskim koracima i odlukama dici klub na jedan veci nivo, itd itd. Mnogo informacija mi je potrebeno pocev od misije, vizije, finansiskih periodicnih i godisnjih izvjestaja, plata... itd itd Nadam se da ce u imati sluha da mi bar neku informaciju daju u klubu jer zaista mnogo toga je potrebno, a kada bude gotovo aBd bice jedna odlicna elaboracija od oko petesetak strana oko svega u vezi kluba, njegovih problema kao i mogucnost rijesavanja istih, te nacini i smjernice finansiskog i sportskog napretka. Opet ponavljam nadam se da ce mi u klubu omoguciti bar jedan razgovor sa bilo kim u klubu kako bi mi dao te informacije , a ovdje cu postaviti kada bude sve aBd gotovo. Evo primjer jedan kod momaka kako su uradili kod pitara u vrijeme Nihada Baljka: https://ufile.io/5ff14" target="_blank