Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 4:38 pm

http://m.gg.ba/bh_fudbal/zeljo- ... tom/213387" target="_blank
Opet taj Split.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

sri nov 09, 2016 4:44 pm

I kakve vise veze imaju usrani izbori s dozvolom. Zar to nije posao odjela za urbanizam u opcini, ni usrani Koldzo nebi trebao da ima dodira sa tim, ne znam ali meni ta dozvola zvuci samo kao neki izgovor.
Ako su cisti imovinski odnosi, stadion je prioritet grada a ne samo opcine prema tome svi papiri idu ubrzano.
Krenulo je s pricom da istok pocinje u pauzi pa onda zavrsava do kraja kalendarske 2016...ja im sto se te tribine vise nista ne vjerujem dok ne vidim masine i radnike na stadionu.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Brkoo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 4:46 pm

Kad smo vec kod Letica i Ziline, meni je u glavi ostao njegov saigrac iz Ziline, Brazilac William Alves De Oliveira, tad je zabio dva gola u evropskoj ligi protiv Athletic Bilbao, tad je izgledao kao strasno dobar napadac..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

sri nov 09, 2016 4:53 pm

Sto se zamarate sutra ce vam ljudi reci sta je kako je ,kad ce ako ce..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 5:09 pm

damirfile je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Jel to smeta sad i firma?
Naprotiv, vidi se da su strasna firma jedna od najboljih par po ovome sto kolega iznad napisa. Bravo za upravu.
Najjaca gradjevinska firma u drzavi, kad su radili na zgradi vlade u banja luci i na autoputu u srbiji kud ces dalje. Uglavnom odabir nije mogao biti bolji jer znam dosta o toj firmi i njihovim poslovima.

Sent from my C5303 using Tapatalk

struja
Kontakt:

sri nov 09, 2016 5:22 pm

vrbanjusa je napisao/la:Ne znam šta su ovi iz uprave zapeli za ovaj istok. Bolje bi im bilo da su gradili zapad :ganja: :ganja: :ganja:
:rofl1:

dimitrijevic

sri nov 09, 2016 5:23 pm

Puna podrska upravi!!! Sve oko igraca prepustiti Slavku. Koliko god bio razocaran rezultatima,igrom I zalaganjem ipak mislim da sedam bodova,istok I tjeranje neznalica I mrtvaca znaci mirnu zimu I tihu euforiju.
Mirza Rascic !

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 09, 2016 5:42 pm

Jest, bilo bi odlicno uzeti 7 bodova, ali kako ih uzeti!? Bit ce pravo tesko. Pisao sam i prije, meni je realnije bilo da dobijemo Siroki nego Vitez.
Ko zna kakav ce teren biti. Zrinji dole bod ako otkinemo za mene je to haman ravno pobjedi. A s Celikom ovdje ne bi smjelo biti problema.

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 09, 2016 5:45 pm

Ma dobijamo Zrinjskog, oni mi satro neki klub fol rekorde postavljaju. Zna se ko je postavljao rekorde, a zna se ko ce i srusiti :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 5:58 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ma dobijamo Zrinjskog, oni mi satro neki klub fol rekorde postavljaju. Zna se ko je postavljao rekorde, a zna se ko ce i srusiti :kafa:

ta ce oni ...mi im kroz noge probacivali :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

shzna
Kontakt:

sri nov 09, 2016 6:06 pm

Mi kad smo osvajali i rekorde postavljali, oni nisu ni postojali. :kafa:
1987

salle86
Kontakt:

sri nov 09, 2016 6:27 pm

teatrale36 je napisao/la:Dobar prijedlog, da se proba skupiti za krov ako ga ne misle sad praviti,jer steta je da bude bez krova.
AsharaK je napisao/la:Jel to smeta sad i firma?
Hahaha
Ma znaš kako kažu, 'rđavom qrcu i dlaka smeta.
Kakvih nas ima mene stid
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 09, 2016 6:30 pm

Meni smetaju Almine stolice ...
Željezničar ante portas !

Pinkii
Kontakt:

sri nov 09, 2016 6:31 pm

A meni smeta sto je slovo J na sjevernoj tribini napisano malim slovom.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

sri nov 09, 2016 6:31 pm

Bas me zanima hoce li sutra reco konkrento za tribinu, malo detaljnije oko izgleda i sta planiraju, da li ce ispod biti neke prostorije/poslovni prostori ili samo tribina tj. stubovi iste.

Mi imamo samo ovu sliku moguceg izgleda, ne znamo sta planiraju iza i ispod iste, prilaz...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 09, 2016 6:45 pm

Joj brate ja ne vjerujem :rofl:

Elegant, drzi se GSa, ne crnjaci samo :rofl:
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 7:02 pm

AsharaK je napisao/la:Joj brate ja ne vjerujem :rofl:

Elegant, drzi se GSa, ne crnjaci samo :rofl:
Ja sam cuo da ce iza biti sve zatvoreno i ustakljeno a preko ce biti nalijepljeno ime GS-a cijelom duzinom tribine :D

mirsad94
Kontakt:

sri nov 09, 2016 7:11 pm

Radim projekat na Ekonomskom fakultetu, odnosno cijeli predmet nosi naziv Projekat, i ja sam naravno za temu odabrao Zeljeznicar. Detaljna analiza postojeceg stanja , analiza moguceg napretka, greske koje su radjene, kojim ekonomskim koracima i odlukama dici klub na jedan veci nivo, itd itd. Mnogo informacija mi je potrebeno pocev od misije, vizije, finansiskih periodicnih i godisnjih izvjestaja, plata... itd itd Nadam se da ce u imati sluha da mi bar neku informaciju daju u klubu jer zaista mnogo toga je potrebno, a kada bude gotovo aBd bice jedna odlicna elaboracija od oko petesetak strana oko svega u vezi kluba, njegovih problema kao i mogucnost rijesavanja istih, te nacini i smjernice finansiskog i sportskog napretka. Opet ponavljam nadam se da ce mi u klubu omoguciti bar jedan razgovor sa bilo kim u klubu kako bi mi dao te informacije , a ovdje cu postaviti kada bude sve aBd gotovo. Evo primjer jedan kod momaka kako su uradili kod pitara u vrijeme Nihada Baljka: https://ufile.io/5ff14" target="_blank

sofronije
Kontakt:

sri nov 09, 2016 7:15 pm

Adis Hadzic rece da bi istok trebao biti spreman za proljetni dio prvenstva.
:zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

sri nov 09, 2016 7:16 pm

mirsad94 je napisao/la:Radim projekat na Ekonomskom fakultetu, odnosno cijeli predmet nosi naziv Projekat, i ja sam naravno za temu odabrao Zeljeznicar. Detaljna analiza postojeceg stanja , analiza moguceg napretka, greske koje su radjene, kojim ekonomskim koracima i odlukama dici klub na jedan veci nivo, itd itd. Mnogo informacija mi je potrebeno pocev od misije, vizije, finansiskih periodicnih i godisnjih izvjestaja, plata... itd itd Nadam se da ce u imati sluha da mi bar neku informaciju daju u klubu jer zaista mnogo toga je potrebno, a kada bude gotovo aBd bice jedna odlicna elaboracija od oko petesetak strana oko svega u vezi kluba, njegovih problema kao i mogucnost rijesavanja istih, te nacini i smjernice finansiskog i sportskog napretka. Opet ponavljam nadam se da ce mi u klubu omoguciti bar jedan razgovor sa bilo kim u klubu kako bi mi dao te informacije , a ovdje cu postaviti kada bude sve aBd gotovo. Evo primjer jedan kod momaka kako su uradili kod pitara u vrijeme Nihada Baljka: https://ufile.io/5ff14" target="_blank
Bice zanimljivo procitati,puno srece..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava