Što zavali čovjekaNeandertalac je napisao/la:Ima jos jedna, da prekratimo vrijeme.
Spremite se za igracko iznenadjenje.
Pile zna
Mozda i ja znam isto kao ti i pile!Neandertalac je napisao/la:Ima jos jedna, da prekratimo vrijeme.
Pile zna
Ima i Stojanović iz Leotara :-DGrbavica je napisao/la:Yebo prelazni rok bez Saše Kajkuta
zna ajzea pitajte u pm, meni rekao za 3 igracaNeandertalac je napisao/la:Ima jos jedna, da prekratimo vrijeme.
Pile zna
Pileeeee lazeeees da je onAjzea je napisao/la:Ako nekoga zanima igrac koji dolazi, neka se obrati piletu preko PP.. Rapidno i vrlo rado ce odgovoriti na svaki vas upit.
Ma sad ga dzaba daju, nece ga nikojovanmaksimovic je napisao/la:al samo za 399 000 eurafk1921 je napisao/la:Duljevic
Nista sad bez repica je nula bodovafk1921 je napisao/la:Ma sad ga dzaba daju, nece ga nikojovanmaksimovic je napisao/la:al samo za 399 000 eurafk1921 je napisao/la:Duljevic
Hoće Braco, samo ima problem mali neće da radi u vodovodufk1921 je napisao/la:Ma sad ga dzaba daju, nece ga nikojovanmaksimovic je napisao/la:al samo za 399 000 eurafk1921 je napisao/la:Duljevic
Purke se vraća iz penzije da odigra polusezonu za klub sa kojim se povezivao 100 prelaznih rokova, sa njim ide i Kajkutblueheart je napisao/la:Ima i Stojanović iz Leotara :-DGrbavica je napisao/la:Yebo prelazni rok bez Saše Kajkuta
Ja mislim da je ono troll bio, malo je reci trollElegant je napisao/la:Da smo onda dali 400.000 € za frizuricu mi bi sad tjerali upravu !
Cuj da tjeras Upravu jer bi kupovinom Dulje bio u dobrom plusu.ChWilla je napisao/la:ama ne bi...