http://www.speedyshare.com/gVbaK/Jaozinho22tactic.fmf#" target="_blank
Trening klasičan,2 sedmice taktike uz sto vise prijateljskih svako drugi dan,s amaterskim klubovima...
Stavite pomocniku da to vodi i on izmiješa svih 20 i nešto igrača koliko imate (za delinja ovo ne vrijedi on ima 40+ igrača

)
Rezultati su impresivni...
Štoperi trebaju da imaju pace minimum 12 zbog igranje visoke odbrane (meni Grk ima 12 pa dobije često žuti karton jer ne stigne zatvorit a inače je najbolji štoper na Balkanu i šire...)
Sredinu korigujte kako hocete,ja je ne diram a ovaj centralni bi trebao imat dobar work rate jer širi igru i šprinta gore-dolje.
Što se tiče napadača dvojica su f9 ja sam stavio CF i DLF jer Mujagic ne moze na F9 i on je desni špic...što se tiče lijevog špica sva suština ''markinga'' na ovoj taktici je da on markira najkreativnijeg igrača u sredini
BITNO je napomenut da ne markirate s njim ''desetku'' protivnika ako s njom igra jer nju uzima zadnji vezni,ako stavite špica na nju vraćat će se duboko u odbranu i neće stići u tranziciju napada a i potrošit će se brzo ! Dakle samo ''KREATIVNIJI'' vezni,pazite da ne markirate kostolomca koji sluzi samo da slomi nečiju potkoljenicu i doda igraču pored sebe jer onda nastaje problem s ovim drugim veznjakom koji će vam špartat po sredini kako hoće....
Ja još markiram klasično njihove bekove svojim ''krilnim veznjacima'' jer sam to naučio čim sam počeo igrat FM,oni se vraćaju i ne dozvoljavaju njihovim bekovima da s krilima naprave višak...
Eto testirajte pa javite...