Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Bela_King
Kontakt:
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

čet avg 04, 2016 3:00 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ouuu,kakav strašan skin, nego da li može i na FM15 ?
Usput...dobio sam od druga taktiku ''protiv jačih timova'' pravio je on i još jedan stručnjak s stranog foruma,ja sam je prostudirao i malo korigovao,rezultati sjajni.
Liga prvaka 2:0 pobijedio Barcelonu na Grbavici,1-2 pobijedio Shaktar u Donjecku.
Taktika je 4-4-2 s BPD na štooperima jer se igra visoka odbrana i preporučljuvo je da štoperi imaju pace minimum 12,bekovi su fulll backs,sredina je kako kome odgovara,ja igram s klasičnim zadnjim veznim i u sredini ''CM'' kako je i osnova taktike a probat ću umjesto klasičbog veznog da stavim BTB igrača,krila su WM tačnije krila veznjaci a napadači su ''F9'' ja sam ih korigovao na CF i DLF(Mujagić),glavna instrukcija taktike je da se lijevi napadač tj CF vraća i markira njihovog kreativnog veznjaka i to u odbrani djeluje kao 4-5-1 defanzivnija varijanta jer su krila-krila veznjaci a ne klasična krila dok u transformaciji u napad djeluje kao 4-4-2.
Eto da i ja korisno šta napišem nakon dugo vremena :)
Ako ti nije mrsko probaj na FM15, nisam siguran. Aaa taktika... Salji tu. Ja sam u izgradnji jedne taktike za velike klubove, pa ako bude "radila" posaljem vam je. Sad nemam vremena da se posvetim toliko fm-u uopste, pa eto, vidjet cemo. Mada i s ovom koju igram trenutno (s tim da mi je tim frula za velike ekipe) mogu odigrati bara-bara sa njima. Eto, uspio sam dobiti Wolfsburg 0:2, Lokomotivu 3:1, s Romom 0:0, Viktoriju dobio...
:zeljeznicar1: Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći :zeljeznicar1:

Jaozinho22

čet avg 04, 2016 11:20 pm

http://www.speedyshare.com/gVbaK/Jaozinho22tactic.fmf#" target="_blank
Trening klasičan,2 sedmice taktike uz sto vise prijateljskih svako drugi dan,s amaterskim klubovima...
Stavite pomocniku da to vodi i on izmiješa svih 20 i nešto igrača koliko imate (za delinja ovo ne vrijedi on ima 40+ igrača :D )
Rezultati su impresivni...
Štoperi trebaju da imaju pace minimum 12 zbog igranje visoke odbrane (meni Grk ima 12 pa dobije često žuti karton jer ne stigne zatvorit a inače je najbolji štoper na Balkanu i šire...)
Sredinu korigujte kako hocete,ja je ne diram a ovaj centralni bi trebao imat dobar work rate jer širi igru i šprinta gore-dolje.
Što se tiče napadača dvojica su f9 ja sam stavio CF i DLF jer Mujagic ne moze na F9 i on je desni špic...što se tiče lijevog špica sva suština ''markinga'' na ovoj taktici je da on markira najkreativnijeg igrača u sredini BITNO je napomenut da ne markirate s njim ''desetku'' protivnika ako s njom igra jer nju uzima zadnji vezni,ako stavite špica na nju vraćat će se duboko u odbranu i neće stići u tranziciju napada a i potrošit će se brzo ! Dakle samo ''KREATIVNIJI'' vezni,pazite da ne markirate kostolomca koji sluzi samo da slomi nečiju potkoljenicu i doda igraču pored sebe jer onda nastaje problem s ovim drugim veznjakom koji će vam špartat po sredini kako hoće....
Ja još markiram klasično njihove bekove svojim ''krilnim veznjacima'' jer sam to naučio čim sam počeo igrat FM,oni se vraćaju i ne dozvoljavaju njihovim bekovima da s krilima naprave višak...
Eto testirajte pa javite...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Bela_King
Kontakt:

čet avg 04, 2016 11:57 pm

Jaozinho22 je napisao/la:http://www.speedyshare.com/gVbaK/Jaozinho22tactic.fmf#
Trening klasičan,2 sedmice taktike uz sto vise prijateljskih svako drugi dan,s amaterskim klubovima...
Stavite pomocniku da to vodi i on izmiješa svih 20 i nešto igrača koliko imate (za delinja ovo ne vrijedi on ima 40+ igrača :D )
Rezultati su impresivni...
Štoperi trebaju da imaju pace minimum 12 zbog igranje visoke odbrane (meni Grk ima 12 pa dobije često žuti karton jer ne stigne zatvorit a inače je najbolji štoper na Balkanu i šire...)
Sredinu korigujte kako hocete,ja je ne diram a ovaj centralni bi trebao imat dobar work rate jer širi igru i šprinta gore-dolje.
Što se tiče napadača dvojica su f9 ja sam stavio CF i DLF jer Mujagic ne moze na F9 i on je desni špic...što se tiče lijevog špica sva suština ''markinga'' na ovoj taktici je da on markira najkreativnijeg igrača u sredini BITNO je napomenut da ne markirate s njim ''desetku'' protivnika ako s njom igra jer nju uzima zadnji vezni,ako stavite špica na nju vraćat će se duboko u odbranu i neće stići u tranziciju napada a i potrošit će se brzo ! Dakle samo ''KREATIVNIJI'' vezni,pazite da ne markirate kostolomca koji sluzi samo da slomi nečiju potkoljenicu i doda igraču pored sebe jer onda nastaje problem s ovim drugim veznjakom koji će vam špartat po sredini kako hoće....
Ja još markiram klasično njihove bekove svojim ''krilnim veznjacima'' jer sam to naučio čim sam počeo igrat FM,oni se vraćaju i ne dozvoljavaju njihovim bekovima da s krilima naprave višak...
Eto testirajte pa javite...
Ja sam igr'o sa identičnom formacijom, samo mi je jedan štoper bio cover, a bekovi su mi ostajali na automatic. Onda sam malo dorađiv'o tu taktiku, pa sam iz nje napravio ovu što sada igram sa njom i koja mi je baš ono vrh.
GK - Sweeper Keeper Support
DL - Wing Back Support (da nema toliko ofanzivnih zadataka radi kontri, ali da se po potrebi priključuje napadu)
DR - Complete Wing Back Attack (vrlo bitan igrač u ovoj formaciji)
DCL/DCR - Central Defender
DM - Half Back Defender (destruktor, ala Đenaro Gatuzo)
MCR - Deep Lying Playmaker Support
MCL - Advenced Playmaker Attack
AML - Inside Forward Attack
AMR - Inside Forward Support (ako vam je lijevi bek na attack stavite lijevo krilo na support)
STC - False Nine Support

Bekovi moraju ostati u liniji sa štoperima, inače će vas bušiti k'o švicarski sir.
:zeljeznicar1: Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći :zeljeznicar1:

ljoze21
Kontakt:

pet avg 12, 2016 3:05 pm

Moze li link za FM 2016 da radi kako treba,bez onih fake imena,bugova,crashova i ostalog?

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 12, 2016 4:36 pm

Da se tuspasim nakon dugo vremena,tu sam i igram.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

sub avg 13, 2016 10:29 am

ljoze21 je napisao/la:Moze li link za FM 2016 da radi kako treba,bez onih fake imena,bugova,crashova i ostalog?
Briše torrent stalno linkove. Potrazi u grupi FM Zaludjenici, oni uvijek imaju link.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

phily
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:10 pm

slika

:klanjase2: :klanjase2:
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Jaozinho22

uto avg 16, 2016 6:14 pm

phily je napisao/la:slika

:klanjase2: :klanjase2:
AUU LED TI YEBEEEM :klanjase2: :klanjase2:
Postavi još par slika ovih legendi ako imaš :)
Jaozinho22 kad položi vozački se vraća na posao :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

phily
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:28 pm

Spoiler:
slika
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 16, 2016 9:31 pm

Joj Mese kao Nejmar :klanjase2: :klanjase2:
Bukalu sutinee :pljesak: :pljesak:
Zanimljivo ovo :kafa:

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 16, 2016 10:44 pm

Jao ekipe Allahu dragi.
Pa potopili bi Bayerna 5-0 sad :D

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

phily
Kontakt:

sri avg 17, 2016 12:30 pm

slika

jedva nagovori upravu da odbije transfer , ne bi ga proda za 100 miliona :ne:

boccaccio

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 5:19 pm

Uprava ti ne cijeni legende kluba!
Uprava napolje! :ganja:

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:59 am

A imas li sliku sa listom svih igraca, zbog ovog patcha razmisljam da pocnem s igranjem FM-a, odlican je!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

phily
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:33 am

slika

Josip Bukal :ganja:

nisam ni ja igrao jednu 2-3 mjeseca... I onda na internetu neki dan naletim na ovaj update u svim vecim klubovima njihove legende i ja ga skinem i pocnem igrati....uzivancija igrati

boccaccio

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:43 am

Gdje se može ovo skinuti?

phily
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:45 am

boccaccio

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 11:07 am

hvala :D

Jaozinho22

čet avg 18, 2016 9:43 pm

Dajte link za FM 16 ako vam nije problem,imam nekog slobodnog vremena dan-dva pa da se zaigram. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 4:32 am

Ubacite u ove legende naseg Kjosevskog !
Veca majstore!!

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava