Sa istokom bi stadion trebao imati oko 14 500 mozda malo vise sto i vise nego dovoljno za prva dva kola.
Ako Bog da nastojati pod svaku cijenu izboriti evropu i zavrsiti istok do roka pa da ova godina bude upisana u historiju.
upravo sam to i napisao Salle ...mozes ti kurcu svirati i traziti kad je nekoga nemoguce dovesti ....samo se ovdje provlaci prica da je Oda trazio Mladenovica ,Livaju to ne moze biti istina...mozda da se slozio kad je vidio da ne moze nikog boljeg dovesti pa ajd kad vec ne moze niko daj njih,ali da su to bile njegove zelje ma nema sanse....pa nije tolika neznalica jebote...kao sto je i Kosticu nametnuto on trazio Lazica ,i sve ostalo ....ma nema sanse bre covjek iz Sloveniej da je znao ko je Lazic i Secerovic...ko je Hervas ...mogli su mu samo ponuditi i reci nema bolje ako hoces hoces i to je ok...ali da su oni nesto zahtjevali ma dajjjj.....ajde istok ajde istoksalle86 je napisao/la:nije lično tebi (da se ne uvrijediš) ali vidim ovde dosta ljudi kontaju da je ovo FM.delinjo je napisao/la:samo budala moze pomisliti da je Oda trazio Livaju ,Diattu i tako te polovnjake mada moram se sloziti sa piletom da on moze kurcu slati svoje spiskove ako je te igrace nemoguce dovesti....ali bolje dvojica po njegovim zeljama nego 10 po zeljama menadjera....sto se tice Kosorica ova ekipa sa boljim igracem na njegovoj poziciji bila bi jaca 30 % ....to je covjek koji koci ovu ekipu usporava je i oduzima joj direktno ili indirektno bodove....jedan od vecih krivaca za ovo sto se desava..
Pa eto, silni šampioni svemira (na FM-u), kad tražite da kupite nekog igrača, vjerujem da svi stavite cifru koju možete ponuditi za njega (ili njemu platu)
Tako nekako se dešava i u RL,
Možeš ti tražiti Ibiševića ali čemu to, fakat ?
Svi bi mi to voljeli ali realnost je drugacija, nema novca za takve stvari !Hare79 je napisao/la:Ma samo nek počne, nije važno je l u decembru ili januaru. Volio bih da ne stanu s Istokom nego da poslije krenu i s Jugom, da se dobije fina zaokružena cjelina
grbavica...Plava Porodica je napisao/la:Ko ono saluje i malter mjesa ?
Dobit cete za nagradu od forumasa zimsku jaknu, kapu i rukavice.
Na sjeveru oko 5500, na jugu oko 3000Hare79 je napisao/la:Koliko stolica ima na Sjeveru a koliko na Jugu, zna li neko?
Krov ce se raditi u drugoj fazi izgradnje, tj. ne u sljedece 2 godine sigurno.dell21 je napisao/la:Vjerovatno ce dobro zafaliti para zaistoka mozda za stolice krov ili sta vec. Trebamo se svi ukljuciti ako ko moze da kupi desetogodisnju ulaznicu
Ono sto je izvodljivo i sto bi i mi mogli jeste da se organizuje kakava utakmica sa nekim prijateljskim klubom sada kad bude zimska pauza tamo pred pocetak prvenstva jer se tada igraju pripremne. kad bi mogli koga dovesti na grbaicu i sva prihod za istok staviti. Jos taj dan da se uplacuju i dobrovoljni prilozi mogli bi sigurno sto milja skupiti.
Ode Grbavica u evropsku unijudelinjo je napisao/la:grbavica...Plava Porodica je napisao/la:Ko ono saluje i malter mjesa ?
Dobit cete za nagradu od forumasa zimsku jaknu, kapu i rukavice.![]()
![]()
od mene idu gojzderice da mu noge budu suhe
a jesi ti crnjak grob te yeboElegant je napisao/la:Svi bi mi to voljeli ali realnost je drugacija, nema novca za takve stvari !Hare79 je napisao/la:Ma samo nek počne, nije važno je l u decembru ili januaru. Volio bih da ne stanu s Istokom nego da poslije krenu i s Jugom, da se dobije fina zaokružena cjelina
Da se prvo zasvrsi istok do ljeta a onda u neka bolja vremena ce ici jug, teren ...itd.
Samo realan, nakon svih desavanja u i oko kluba svi bi tako trebali da gledamo na ovakve projekte.Grbavica je napisao/la:a jesi ti crnjak grob te yeboElegant je napisao/la:Svi bi mi to voljeli ali realnost je drugacija, nema novca za takve stvari !Hare79 je napisao/la:Ma samo nek počne, nije važno je l u decembru ili januaru. Volio bih da ne stanu s Istokom nego da poslije krenu i s Jugom, da se dobije fina zaokružena cjelina
Da se prvo zasvrsi istok do ljeta a onda u neka bolja vremena ce ici jug, teren ...itd.
Ode Grbavica u evropsku unijuGrbavica je napisao/la:delinjo je napisao/la:grbavica...Plava Porodica je napisao/la:Ko ono saluje i malter mjesa ?
Dobit cete za nagradu od forumasa zimsku jaknu, kapu i rukavice.![]()
![]()
od mene idu gojzderice da mu noge budu suhe
Ovo Galata dolazi..?,Ne vidi se sta pise..I ko stize u decembru..?pile87 je napisao/la:
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk