Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

KrajPrice
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 12:56 pm

Elegant je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Sada ce istok da plane sto se tice 10-o godisnjih ulaznica :)
Ako se evropa izbori ide i novi teren na stadionu po svim uefinim standardima.
Polako neka prvo krene istok pitanje je koliko ima novca za isiti i hoce li biti zaduzivanja ako manjka, teren je skupa stvar, daj da mi igramo europu i na trenutnom. :)
nije skupo ako nadjes sponzora :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 12:57 pm

Dolina je napisao/la:Crknite dušmani...
Amin!
Evropa se mora uzeti ako je to uslov za teren! Hajde Celo povedi nas

Sent from my ALE-L21

salle86
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:02 pm

GoodisonPark je napisao/la:Ne pada mi na pamet da budem dio onih (makar to bila i 99% većina) koji slijepo vjeruju nekom anonimusu Petroviću koji je u Želju došao takoreći juče a da bi popljuvao nekadašnjeg kapitena koji je Želji oprostio dug od 20 milja na onom vaktu i koji mi je donio mnogo radosti u plavom dresu.

Svakom svačije.

Inače rezultati Ćele u prvenstvu kako je stigao

Zeljeznicar : Sloboda 1 : 1 - Igra nako, može se reći da smo zaslužili pobjedu a za sve ostalo tu je kapiten
Široki Brijeg : Zeljeznicar 1 : 0 - Pola sata dobro ostalo odron
Zeljeznicar : Olimpic Sarajevo 3 : 2 Igra nije bila loše protiv desetkovanog Olimpica
Sarajevo : Zeljeznicar 0:0 - Igra loša, vile nas nosale
Radnik Bijeljina : Zeljeznicar 1 : 2 naša najbolja partija a valjda iz razloga što ćelo u dušu poznaje prijašnju ekipu ali opet pobjeda na jedvite jade u 90
Zeljeznicar : Metalleghe-BSI Jajce 2 : 1 Solidna partija i zaslužena pobjeda
Mladost DK : Zeljeznicar 0 : 0 ništa - ništa
Zeljeznicar : Krupa 2 : 1 Pobjeda pomalo i sretnim golom Markovića, mada smo se borili i uložili maksimum da bi do nje došli
Celik Zenica : Zeljeznicar 1 : 1 Prvo pol loše, drugo smo se malo trznuli a glupost Husića nas koštala 2 boda.

4 pobjede ( kući Krupa, Metalege, Olimpic, u gostima Radnik)
4 remija ( kući Sloboda, u gostima Sarajevo, Mladost, Čelik)
1 poraz (u gostima Široki)

Na osnovu čega da ja budem prezadovoljan? Ja kad ocjenjujem rad Slavke ne gledam to kroz prizmu rezultata Kostića već mjerim sa našim najboljim rezultatima, 2 polusezone Odovića, zatim mjerim i vagam na osnovu Amarovih sezona. Neću valjda upoređivati njegove rezultate sa nekim našim najlošijim i biti zadovoljan. Toliko blesav nisam.

Vi ga i dalje dižite u zvijezde pojedini a za mene će morati još puno pure pojesti taman da mu je lično Bekenbauer uručio diplomu!
Jbg ispada ovako da sam se ja natakario na tebe :) a nisam, već samo argumentovano želim da pobijem ovo tvoje. Valjda je to pošteno?
I sam si nabrojao utakmice, samo si jednu svrstao u one gdje smo nadigrani (mada i tu ne puno).
Rezultati su se drastično popravili. 3 boda smo udaljeni od drugog mjesta, iza ekipe koju smo tukli u gostima. Ako se stvari budu odvijale kako Bog zapovjeda, kući ih dobijemo i razlika istopljena. To meni daje nadu da ide na bolje.
Nerealno je očekivati da proigramo ko Barcelona odma, pritisak na igračima je veliki i očiti da velika većina se ne može nositi sa njim. Dosta je lakše igrati kad ne moraš svaki meč bukvalno od 1 minute srljati na gol protivnika u, kad ne moraš pobjediti pod svaku cijenu jer ti sve drugo osim poraza dovodi komplet sezonu u pitanje. I tako evo već 2 sezone. To je ogroman pritisak. Znaju to naši igrači, znaju i protivnici pa se tome prilagođavaju pokušavajući još više uticati na to na načine koje znaju, mogu.
Malo li je trenera koji su odma dolaskom zaokrenuli klub za 180 stepeni. Kod nas je po mom rezonu to već na nekih 120. Igra je tu, ne cijeli meč ali većinom smo mi svaki meč bili ili bolji ili ravnopravni kad se gleda ukupan dojam.
Može i mora bolje. Nazad debelo škripi, primamo pacerake golove, iz 3 (polu)prilike protivnik nam zabija 2 gola.
Naprijed ipak pravimo šanse i to se ne može osporiti. Problem je što ne realizujemo kao što primamo, već kontra, od 3 zabijemo 1. Kad se to izrotira, kad budemo od 3 primali 1, od 3 stvorene zabijali 2, tad će biti to 'TO'.
Po meni uopšte nismo toliko daleko od tog cilja, svi otprilike vidimo za onih 90 i kusur minuta gdje i ko škripi. Na žalost "utakmica" traje cijelu sedmicu. Na žalost opet, kad neko iz prvog tima zakaže, zamjena je većinom još gora. Jednostavno nikad nismo (ko u zadnje 2 sezone) imali toliko izgubljenih igrača u top 18.
Imao bih još dosta napisati, jedna rečenica vuče drugu ali staviću sad tačku, možda nekad kasnije, danas, sutra nastavim :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Pinkii
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:05 pm

Zamisljam sutra prvo sve ispricaju za istok i na kraju Misimovic saopsti da je Miroslav produzio ugovor

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hare79
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:11 pm

Ima li insajderskih informacija vezano za tu presicu sutra? O čemu se konkretno radi?

salle86
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 1:13 pm

Morzhy je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Morzhy je napisao/la: Čitami svi i razumijemo kako treba, ne brini. Jako bitne 3 utakmice nam slijede, zato je još bitnije da ne igra kapiten. Kapiten odradi šta treba i onda jazavci izmile po portalima. Ne bi me čudilo da je Jaha digao glas zato što nam kapiten ruši klub, a iz nekog razloga opet nedodirljiv u prvih 11. Znači Slavko može ubaciti nekog drugog "amatera" u naredne 3 tekme umjesto Kosorića, tada znamo da ima namjeru da drži konce u SVOJIM rukama u budućnosti. Džaba mu je prolaziti, koje već po redu, pripreme sa Aleksandrom Kosorićem u timu. Ja zamjeram Slavki što nije dijagnosticirao ono što je obećao...to mu skida glavu, ne rezultati, ne navijači, kao ni forumaši
pod pretpostavkom (koja meni nije daleka ni nemoguća za povjerovati, i pisao sam o tome više puta) da postoje "trule jabuke" koje svjesno opstruiraju...u mnogo su boljoj poziciji da ih otkriju oni koji su duže vrijeme tu. neće niko reći jeste mi namjerno nismo igrali...
Čovjek je na stadionu 16 sati dnevno, tako kaže. Ima vremena da pregleda utakmicu po utakmicu i vidi početke krajeva svoja 3 prethodnika. Trebao bi da uoči uhodan sistem: prvo se pokaže da se može sa par fenomenalnih performansa i onda se zareda sa 3-4 kiksa koja skinu glavu. On je trenutno na drugom kiksu...
Ne treba on da gleda utakmice. Treba te utakmice da pogledaju igrači, da vide kako igraju. Možda im tad bude jasno sve. Možda...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

delinjo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:17 pm

Hare79 je napisao/la:Ima li insajderskih informacija vezano za tu presicu sutra? O čemu se konkretno radi?
o istoku :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hare79
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:19 pm

delinjo je napisao/la:
Hare79 je napisao/la:Ima li insajderskih informacija vezano za tu presicu sutra? O čemu se konkretno radi?
Ima li ko više informacija o tome kad počinje, kako, do kad itd.... kad miske sutra objavi da će se prvo Jug praviti, pa onda Istok

salle86
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:19 pm

delinjo je napisao/la:samo budala moze pomisliti da je Oda trazio Livaju ,Diattu i tako te polovnjake mada moram se sloziti sa piletom da on moze kurcu slati svoje spiskove ako je te igrace nemoguce dovesti....ali bolje dvojica po njegovim zeljama nego 10 po zeljama menadjera....sto se tice Kosorica ova ekipa sa boljim igracem na njegovoj poziciji bila bi jaca 30 % ....to je covjek koji koci ovu ekipu usporava je i oduzima joj direktno ili indirektno bodove....jedan od vecih krivaca za ovo sto se desava..
nije lično tebi (da se ne uvrijediš) ali vidim ovde dosta ljudi kontaju da je ovo FM.
Pa eto, silni šampioni svemira (na FM-u), kad tražite da kupite nekog igrača, vjerujem da svi stavite cifru koju možete ponuditi za njega (ili njemu platu)
Tako nekako se dešava i u RL,
Možeš ti tražiti Ibiševića ali čemu to, fakat ?
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Jaozinho22

sri nov 09, 2016 1:20 pm

Stevanovic Miroslave na tebe je red. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

godrina
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:21 pm

dokle mi mozemo igrat Evropu, sa zavrsenim istokom ?
zapad je kako sam ja skonto puno veca stavka, al jedno po jedno..radi se i to je evidentno..krenut ce ba i rezultati
ionako nismo bas navikli da sve ide kao po loju :D
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Elegant
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:23 pm

Hare79 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ima li ko više informacija o tome kad počinje, kako, do kad itd.... kad miske sutra objavi da će se prvo Jug praviti, pa onda Istok
Izvođac radova Butmir d.o.o, pocinje sad u decembru ili u 2017 januar/februar.

Jug ce sacekati neko bolje vrijeme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:24 pm

Sutra ce se malo pricati o rokovima, dozvolama i slicno.

Jug ce sacekati Septembar 2017.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dominic
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:24 pm

godrina je napisao/la:dokle mi mozemo igrat Evropu, sa zavrsenim istokom ?
zapad je kako sam ja skonto puno veca stavka, al jedno po jedno..radi se i to je evidentno..krenut ce ba i rezultati
I bez Istoka se moze igrati Evropa, imamo dozvolu jos od juna. Pitanje je sta se moze uraditi s radovima zbog zime a rok za prijavu uslovnosti tribine je 31 maj, ako se ne varam. Tesko da ce se i to stici, ali lakapo.

damirfile
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:25 pm

ja mislio pocinje odma ove sedmice ili sljedece hehe.

godrina
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:28 pm

Dominic je napisao/la:
I bez Istoka se moze igrati Evropa, imamo dozvolu jos od juna. Pitanje je sta se moze uraditi s radovima zbog zime a rok za prijavu uslovnosti tribine je 31 maj, ako se ne varam. Tesko da ce se i to stici, ali lakapo.
ma znam to, nego kontam mozda sa istokom jedno kolo vise i koliko ustvari mozemo igrat, do koje stepenice ?
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Dominic
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:30 pm

godrina je napisao/la:
Dominic je napisao/la:
ma znam to, nego kontam mozda sa istokom jedno kolo vise i koliko ustvari mozemo igrat, do koje stepenice ?
E, za visu kategoriju treba jos milion-dva, a to ce pricekati. Dosta je i dva pretkola u Dolini cupova.

Hare79
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:31 pm

Ma samo nek počne, nije važno je l u decembru ili januaru. Volio bih da ne stanu s Istokom nego da poslije krenu i s Jugom, da se dobije fina zaokružena cjelina

sajo10
Kontakt:

KrajPrice je napisao/la:Sada ce istok da plane sto se tice 10-o godisnjih ulaznica :)
Ako se evropa izbori ide i novi teren na stadionu po svim uefinim standardima.
Nesto slicno kao u Zenici (BP? ili? Kako god fantasticno zvuci!

Zeljocity
Kontakt:

U decembru počinje izgradnja istočne tribine na Grbavici

Iz Željezničara su najavlili da će se izgraditi tribina s 4.950 sjedećih mjesta, a za izvođača radova klub je odabrao građevinsku firmu Butmir d.o.o.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava