Minjore je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:Ko nam garantuje da su ovi pravi? Cime su nas ubijedili? Transparentim objavama koliko se proda karti svake utakmice? Lažnim obećanjima titula? Lažnim obećanjima istoka? Napravili su začarani krug okolo kluba, intervjue daju sami sebi,sve je transparentno a u suštini ništa transparentno nije. Velika se tu igra igra,a mi Bošnjaci s poganim mentalitetom i balijlukom do zuba. Pare su se potrošile,zna se ko ih je zaradio zna se ko ih je potrošio! Isti onaj ko ih je potrošio ima da se snađe i da ih zaradi, kako? Ne zanima me pričamo pitarima kako je lahko tuđim kurcem gloginje mlatit a ovi naši potrošili Boga oca u rekordnom vremenu iste te pare koje je donio Oda s djecurlijom Kokotom i Djelmom kasnije se prodala dva momka došao milion evra u klub...
Milion pitanja a nijednog odgovora. OVO NIJE ŽELJO!!!! Izvinite na malo dužem postu svakako će biti ignorisan OF strane većine. Lijep pozdrav

Nece biti ignorisan.
Odgovori mi na kratko pitanje.
Koliki je taj "ogroman" novac koji su potrosili.
Navedi mi na sta su ga potrosili, i koliko je to po tebi izaslo?
Ja cu ti samo reci da su mogli da ne placaju doprinose i slicne picke materne igracima, i da pored jednog Mire imas trojicu Mira

@Jaozinho
Dovoljno ti je da dodjes pred Grbavicu i samo pogledas. Pogledaj svlacionice i sve ostalo. Istok je makar pokrenut s mrtve tacke, a ubrzo to ide dalje. Kako mislis nista nije transparentno ? Ljudi ne gladuju, svi u klubu, pa i cistacica moze odvesti dijete u dom zdravlja s urednom knjizicom a ne da im nije placano 10 godina. Nisu smetljari bili u stanju rijesiti se makar deponije ispod zapada.
Sportski segment je ispastao, ali kako nece ispastati kad se svako pravi trener, selektor,skaut, direktor i predsjednik Kluba. Kontao sam da ti imas ozbiljnije shvatanje ove stvari i opcenito ovih stvari oko Zelje. Dabogda vam se vratili oni sto su nas klali za 10 maraka, koji su osstavili visemilionske dugove, jer bas ti bosnjaci koje spominjes, ne zasluzuju nista bolje..
Da rezimiramo neke stvari,to što je nama bauk što se uplaćuju doprinosi i ostale zajebancije radnicima dok je u drugim sredinama to ''podmoranje'',nismo mi krivi što smo prije ovih imali govnare i ostale parazite pa kad su došli ovi i sredstvo za čišćenje stolica nam je ''WAU''. Iskreno meni je najpametnije bilo kad sam informacije saznavao preko zvanične,portala i novina, **** me onaj ko me nagovori da se registrujem prošlog juna na onaj tamo forum.Zajebah se i to žestoko.Malo me uvrijedi ova posljednja tvoja rečenica ''Dabogda
vam se vratili oni...'' pa da ti objasnim, boli mene ona stvar i za Misimovićem i za Vukotićem i za Amarom i za svim ostalim,oni su svi prolazni suštinski, ostajemo ''mi'' (isti oni kojim si poželio da nam se vrate ti i ti...) meni je jedino bitan
ŽELJO ! Naveo sam gore neke stvari,kao naprimjer istok i titula,šta ih imaš koji qrac najavljivat a veze nemaš šta radiš,što se tiče titule bliži smo ligi za opstanak a ne tituli,istok mjesecima ostaje sravnjena ''ledina'' koja je sad za sad beskorisna, da li će kasnije biti u pogonu,vjerujem da hoće jer se ovi moraju vadit iz govana,ako ne realiziraju hajmo reći glavni projekat kojeg su obećali i za kojeg su navijači davali pare što kroz direktne uplate što kroz članske,godišnje,obične karte. Dalje @Minjore da pojasnim ovo frazu ''sve je transparentno a ništa transparentno nije'' kako sam ja to shvatio oni objave ono što im odgovara,ono što ne odgovara zataška se ''nečim'' šta je to nešto ne zanima me ali ide na štetu FKŽ. Milion su igrača najurili a nisu se udostojili da to objave na zvaničnoj stranici,da istoj onoj stranici za koju ovdje mjesecima vazimo kako je samo ona ''predstavnik kluba u medijima'' i da nju pratimo. Mene ne interesuje koliko košta šaraf za zapad,koliko su koštali wc-ovi na jugu i istoku,ako idete do kraja u transparentnost onda idite ! Da se odmah ogradim ne tražim da sad moraju objavljivati plate svih igrača i ostale gluposti,
ako ste transparentni budite transparenti u svemu a ne u onome što samo vama odgovara ! Za ostale pozitivne stvari im svaka čast ali im fali završni udarac i neka finesa čime će to uobličit,da li će to uspjeti ne znam,iskreno se nadam da hoće jer su sigurno bolji od ovih što vrebaju i u svoje ralje žele opet da uzmu FKŽ ali ne smijete zaboraviti činjenicu da FKŽ neće i ne smije postat KLUB JEDNOG LICA !
@Plava Porodica, Pa ko je kriv za neizlazak u Evropu ? Ja možda ?
Kriva je uprava,logično. Oni su birali i tjerali trenere kao i igrače,krivi su i oni normalno i treneri i igrači ali nisu oni sami došli i bili otjerani iz FKŽ. Reče Greda u jednom intervjuu koliko je para ostalo,koliko sad ima ? Nešto sitno....
Što se tiče para od istoka to nisu ni smjeli dirat !!! Da su ih dotakli odmah treba da dobiju nogu,nije ih dao ni Misimovic ni peti ni deseti nego smo ih većinom mi skupili !!!
Što se tiče igrača drago mi je da ima pojedinih potraživaća za njih,mi živimo od tog a Lendrić i Stevanović su primjeri da se može zaradit od igrača kojeg dovedeš,ubodeš,otkriješ nebitno,to nam je jedan od pluseva plus naša dječurlija iz najače omladinske škole u državi !
Što se tiče zadnjeg dijela teksta ako se ovo odnosi i na mene da rezimiram i to,na mene ne može niko uticati a ni na moje odluke,što se tiče mišljenja ako se složim s nekim ne znači da on na mene utiče nego jednostavno dijelimo isto mišljenje. @Minjore me zna,znaš i ti, po prirodi sam miran momak ne volim puno da se miješam a i rasprava i naglabanje mi brzo dosadi pa je često krenem počet i onda jednostavno odustanem.Ovo od sinoć tj moja pitanja sam napisao čisto iz primjera da ovi koji podržavaju upravu a veze nemaju što je podržavaju nego eto neko rekao pa hajmo i mi da vide da nije sve savršeno i da je daleko od savršenog ali isto tako daleko i od provalije,ukratko nit smrdi nit miriše. Krucijalno im je za mandat istok i 'Evropski Željo'' kojeg su obećali i konstantno pisali o njemu. Toliko od mene da ne peglam više.