Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rodom s mejtaša
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 12:19 pm

Veteran je napisao/la:Ne slažem se da se ljudima brišu postovi ovdje , bar oni koji nikoga ne vrijeđaju. Ima istine u onome što je kolega @nikad-izvini napisao, i ja bi mu samo skrenuo pažnju na prozivanje pojedinaca, i zamolio da taj dio edituje, a ostalo bih ostavio. Nemojte praviti greške kao na drugim forumima. Ljudi moraju reći šta misle i izraziti svoje nezadovoljstvo nekim stvarima koje su fakat loše, ali i istaći ono što je pozitivno.
Sa druge strane ne sviđa mi se niti ovo što se piše o finansijskom poslovanju, a niko pojma nema o tome, samo nagađanja. Ne budimo nestrpljivi, sačekajmo kraj godine i skupštinu, očekujem da će nam podaci biti transparentno prezentovani, i nakon toga možemo hvaliti ili kritikovati zavisi....
Nakon večerašnjeg izuzetno amaterskog istupa predsjednika skupštine, najmanje što očekujem od dotičnog je da ode, bez obzira što je golu istinu rekao. Na žalost način iznošenja mišljenja (sa kojim se 100% slažem, kao i većina foruma ovdje, pišemo o tome danima) je na nivou nekog dječačića, i pokazuje kakvi smo amateri kada nam takvi ljudi mogu sjediti na čelu skupštine. Nije problem ovogŽeljesamo sportski segment. Uprava plaća veliki danak svom sportskom neiskustvu, a lešinari jedva čekaju da dodatno napadnu....
Neka nam je Bog na pomoći ove zime...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ma iskreno ja ne znam odakle ovaj Pešto uopšte u skupšini, a pogotovo da je vodi. Nije valjda zato što dolazi iz iste firme kao bivši predsjednik Skupštine. Meni ovaj Pešto nije kapacitet ni za šta. To što voli i navija za Želju nije dovoljno. Ako griješim i neko zna njegova dostignuća neka me ispravi.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 12:19 pm

Hare79 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Jesu li Amaru menadzeri diktirali? I po tebi nam onda menadzeri kroje ekipu..

Koliko se sjecam bio je i Blagojevic ali kao Jankovic je bio prva opcija a Jovan druga.. Mozda sam sta i pobrko..
Tačno je to. Janković je bio prva opcija ali se nisu oko para dogovorili.
Nije jovan uopste bio opcija. Ispalo je slucajno doveli ga u sarajevo ujutro trebao potpisati i vratio se u bg otisao na tajland sa nekim menadzerom i kada se vratio postpisao.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 12:23 pm

boccaccio je napisao/la:Nismo mogli ni pod razno sa Petrovicem napraviti nesto mnogo bolji rezultat od ovog koji je napravljen. To je ta neka vaga otprilike u bod dva. Stvarno je dosao u najnezahvalnijem periodu kada je ekipa totalno psihicki i rezultatski potonula. Trebala je biti pobjeda protiv Celika, po toj nekoj igri, isto tako je trebalo da se desi da uzmemo u Sirokom tri boda,ali smo po igri hladno mogli izgubiti na derbiju. Ostalo je nekako i ocekivano. Sve je to tu negdje.
Kada bi se vratio da citam stotinjak stranica unazad na ovom forumu, otprilike je ordiniralo generalno misljenje da ova ekipa nema muda, nema znanja i da je jedini pravi profesionalac Miro, a poluprofesionalac Lendric.A ostalo su sve amateri. To je javno misljenje velike vecine kod raje. A onda trazimo od Petrovica da sa jednim i pol igracem dodje na tri poraza i osvoji sve moguce u periodu od dva mjeseca. Puno osciliramo sa svojim misljenjima ovde. Ako smo misljenja da igraci koji igraju ne valjaju, onda ne mozemo ocjenjivati Petrovica na taj nacin. Onda bi trebali biti zadovoljni sto on uspijeva deset utakmica ostati neporazen, bez obzira na protivnike i taj se niz prekinuo kada je ekipa odigrala sjajno poluvrijeme u Sirokom, gdje smo rijetko kada i pod najjacim sastavom gubili. A siroki je spominjan u kontekstu da nije bio nikad gori. Sto nije istina kada se nominalno pogledaju svi ti igraci koji tamo igraju. Od Wagnera, Barabana, onog stopera bivseg reprezentativca, Dine Corica koji je godinama tu i slovi za jednog od najboljih igraca na toj poziciji u ligi, mladog golmana koji je sigurno najbollji njihov golman zadnjih godina, sigurno bolji i od Bandovica i od Bilobrka, Krstanovic koji je poznat dobro u regionalnom svijetu u fudbalu, Sesar, Crnov...odlicna ekipa. A mi ih unistili u prvom poluvremenu sa jednim i pol igracem. Znaci da je to Petrovicev plus onda. A izgubimo.
Ima tu sve i za i protiv, ja sam oko nekih drugih stvari mozda malo vise od njega ocekivao, malo cvrsci stav prema igracima, da se igraci useru kad im on vrisne, neke metode sam ocekivao od njega koje su cvrsce i ubjedljivije prema samim igracima. Ali i to je moguce zbog toga sto je tek dosao.
Stice se utisak da je on odigrao puno utakmica pa je i vremenski tu sasvim dovoljno. Ali to jednostavno nije tako. On je do sada podigao u ekipi, bar sto se bodova tice, onoliko koliko je bilo moguce i dosao je nadomak nekog cilja u priblizavanju sa vrhom, pa to nije razlika koja nas sa dvije dobre utakmice u bodovnom smislu ne moze podici odmah gore na tabelu.
Znaci , ima tu pomaka, ali stvarno je jedino moguce ocijeniti trenerov rad ako on ima iza sebe poslozene i mirne pripreme sa ekipom. Odovic je to imao, Mulalic je to imao, Kostic je to imao, zasluzio je onda i Petrovic da to ima. Tek onda, ako ne zaigramo kako treba i ne bude ono sto je ocekivano od njega, ja bih njega analizirao na sve moguce nacine.

Mi sada imamo tri jako vazne utakmice za nas, evo kao sto je @FKZ1921 ukazao neki dan, bolje bi nam bilo da o tome razmisljamo nego o transferima i prelaznim rokovima, jer ovo je aktuelno i jako vazno za nas, mogu samo da napisem da mi je zao sto se u ova dva dana aktueliziraju ta pitanja cak i javno iz kluba, jer ima vremena za to, sad nije momenat pred ovako vazne utakmice, a upravo ta desavanja ove utakmice okrecu iz sredista desavanja u neki drugi smjer. A ti neki potencijalni bodovi bi dali odredjeni mir pred dugu pauzu. A pauza ce, naravno, imati svoje analize. Kako u klubu, tako i medju rajom, pogotovo ovde. Malo mi je zao sto se redosljed radnji poremetio kad je najmanje trebalo.
Ma Petrovic je mnogo uradio i po igri onako ako bi gledali zasluzeno mi smo trebali imati jos 5 bodova (2 celik, 1 siroki i 2 sloboda) medjutim falilo je i koncentracije ali Bgm i srece u odredjenim momentima. Zao mi je sto slobodu nismo dobili ne toliko zbog bodova vec zbog tog mira u kuci i da mirniji odemo u slijedece utakmice pa ako Bog da i na pauzu. Turbulencije nam ne trebaju

Sent from my C5303 using Tapatalk

Jaozinho22

sri nov 09, 2016 12:24 pm

Minjore je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ko nam garantuje da su ovi pravi? Cime su nas ubijedili? Transparentim objavama koliko se proda karti svake utakmice? Lažnim obećanjima titula? Lažnim obećanjima istoka? Napravili su začarani krug okolo kluba, intervjue daju sami sebi,sve je transparentno a u suštini ništa transparentno nije. Velika se tu igra igra,a mi Bošnjaci s poganim mentalitetom i balijlukom do zuba. Pare su se potrošile,zna se ko ih je zaradio zna se ko ih je potrošio! Isti onaj ko ih je potrošio ima da se snađe i da ih zaradi, kako? Ne zanima me pričamo pitarima kako je lahko tuđim kurcem gloginje mlatit a ovi naši potrošili Boga oca u rekordnom vremenu iste te pare koje je donio Oda s djecurlijom Kokotom i Djelmom kasnije se prodala dva momka došao milion evra u klub...
Milion pitanja a nijednog odgovora. OVO NIJE ŽELJO!!!! Izvinite na malo dužem postu svakako će biti ignorisan OF strane većine. Lijep pozdrav :)
Nece biti ignorisan.
Odgovori mi na kratko pitanje.
Koliki je taj "ogroman" novac koji su potrosili.
Navedi mi na sta su ga potrosili, i koliko je to po tebi izaslo?
Ja cu ti samo reci da su mogli da ne placaju doprinose i slicne picke materne igracima, i da pored jednog Mire imas trojicu Mira ;)
@Jaozinho
Dovoljno ti je da dodjes pred Grbavicu i samo pogledas. Pogledaj svlacionice i sve ostalo. Istok je makar pokrenut s mrtve tacke, a ubrzo to ide dalje. Kako mislis nista nije transparentno ? Ljudi ne gladuju, svi u klubu, pa i cistacica moze odvesti dijete u dom zdravlja s urednom knjizicom a ne da im nije placano 10 godina. Nisu smetljari bili u stanju rijesiti se makar deponije ispod zapada.
Sportski segment je ispastao, ali kako nece ispastati kad se svako pravi trener, selektor,skaut, direktor i predsjednik Kluba. Kontao sam da ti imas ozbiljnije shvatanje ove stvari i opcenito ovih stvari oko Zelje. Dabogda vam se vratili oni sto su nas klali za 10 maraka, koji su osstavili visemilionske dugove, jer bas ti bosnjaci koje spominjes, ne zasluzuju nista bolje..
Da rezimiramo neke stvari,to što je nama bauk što se uplaćuju doprinosi i ostale zajebancije radnicima dok je u drugim sredinama to ''podmoranje'',nismo mi krivi što smo prije ovih imali govnare i ostale parazite pa kad su došli ovi i sredstvo za čišćenje stolica nam je ''WAU''. Iskreno meni je najpametnije bilo kad sam informacije saznavao preko zvanične,portala i novina, **** me onaj ko me nagovori da se registrujem prošlog juna na onaj tamo forum.Zajebah se i to žestoko.Malo me uvrijedi ova posljednja tvoja rečenica ''Dabogda vam se vratili oni...'' pa da ti objasnim, boli mene ona stvar i za Misimovićem i za Vukotićem i za Amarom i za svim ostalim,oni su svi prolazni suštinski, ostajemo ''mi'' (isti oni kojim si poželio da nam se vrate ti i ti...) meni je jedino bitan ŽELJO ! Naveo sam gore neke stvari,kao naprimjer istok i titula,šta ih imaš koji qrac najavljivat a veze nemaš šta radiš,što se tiče titule bliži smo ligi za opstanak a ne tituli,istok mjesecima ostaje sravnjena ''ledina'' koja je sad za sad beskorisna, da li će kasnije biti u pogonu,vjerujem da hoće jer se ovi moraju vadit iz govana,ako ne realiziraju hajmo reći glavni projekat kojeg su obećali i za kojeg su navijači davali pare što kroz direktne uplate što kroz članske,godišnje,obične karte. Dalje @Minjore da pojasnim ovo frazu ''sve je transparentno a ništa transparentno nije'' kako sam ja to shvatio oni objave ono što im odgovara,ono što ne odgovara zataška se ''nečim'' šta je to nešto ne zanima me ali ide na štetu FKŽ. Milion su igrača najurili a nisu se udostojili da to objave na zvaničnoj stranici,da istoj onoj stranici za koju ovdje mjesecima vazimo kako je samo ona ''predstavnik kluba u medijima'' i da nju pratimo. Mene ne interesuje koliko košta šaraf za zapad,koliko su koštali wc-ovi na jugu i istoku,ako idete do kraja u transparentnost onda idite ! Da se odmah ogradim ne tražim da sad moraju objavljivati plate svih igrača i ostale gluposti,ako ste transparentni budite transparenti u svemu a ne u onome što samo vama odgovara ! Za ostale pozitivne stvari im svaka čast ali im fali završni udarac i neka finesa čime će to uobličit,da li će to uspjeti ne znam,iskreno se nadam da hoće jer su sigurno bolji od ovih što vrebaju i u svoje ralje žele opet da uzmu FKŽ ali ne smijete zaboraviti činjenicu da FKŽ neće i ne smije postat KLUB JEDNOG LICA !
@Plava Porodica, Pa ko je kriv za neizlazak u Evropu ? Ja možda ?
Kriva je uprava,logično. Oni su birali i tjerali trenere kao i igrače,krivi su i oni normalno i treneri i igrači ali nisu oni sami došli i bili otjerani iz FKŽ. Reče Greda u jednom intervjuu koliko je para ostalo,koliko sad ima ? Nešto sitno....
Što se tiče para od istoka to nisu ni smjeli dirat !!! Da su ih dotakli odmah treba da dobiju nogu,nije ih dao ni Misimovic ni peti ni deseti nego smo ih većinom mi skupili !!!
Što se tiče igrača drago mi je da ima pojedinih potraživaća za njih,mi živimo od tog a Lendrić i Stevanović su primjeri da se može zaradit od igrača kojeg dovedeš,ubodeš,otkriješ nebitno,to nam je jedan od pluseva plus naša dječurlija iz najače omladinske škole u državi !
Što se tiče zadnjeg dijela teksta ako se ovo odnosi i na mene da rezimiram i to,na mene ne može niko uticati a ni na moje odluke,što se tiče mišljenja ako se složim s nekim ne znači da on na mene utiče nego jednostavno dijelimo isto mišljenje. @Minjore me zna,znaš i ti, po prirodi sam miran momak ne volim puno da se miješam a i rasprava i naglabanje mi brzo dosadi pa je često krenem počet i onda jednostavno odustanem.Ovo od sinoć tj moja pitanja sam napisao čisto iz primjera da ovi koji podržavaju upravu a veze nemaju što je podržavaju nego eto neko rekao pa hajmo i mi da vide da nije sve savršeno i da je daleko od savršenog ali isto tako daleko i od provalije,ukratko nit smrdi nit miriše. Krucijalno im je za mandat istok i 'Evropski Željo'' kojeg su obećali i konstantno pisali o njemu. Toliko od mene da ne peglam više. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:27 pm

samo budala moze pomisliti da je Oda trazio Livaju ,Diattu i tako te polovnjake mada moram se sloziti sa piletom da on moze kurcu slati svoje spiskove ako je te igrace nemoguce dovesti....ali bolje dvojica po njegovim zeljama nego 10 po zeljama menadjera....sto se tice Kosorica ova ekipa sa boljim igracem na njegovoj poziciji bila bi jaca 30 % ....to je covjek koji koci ovu ekipu usporava je i oduzima joj direktno ili indirektno bodove....jedan od vecih krivaca za ovo sto se desava..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:30 pm

Fino si to ti skocko brate, al moze li pojasnjenje sta to nije transparentno? Mislim sta to ima jos, sto bi bilo dobro otkriti javnosti? Samo ne ovo zanima braca
Željezničar ante portas !

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 12:32 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Tako je ako cemo se lagati.. Vjerovatno mu je Kostic i ljekarski pregled odradio..
Vrijeme će pokazati ko griješi, a ovo što sam napisao je 100% tačno. Zadnja riječ kod dovođenja igrača je bila trenerova. Ovdje govorimo o svim potpisanim igračima, a ne o ponuđenim. Čak i za Lendrića je Mulalić rekao "ma hajde može i on" iako ga nije istinski želio. O svim ostalim dovedenim i otjeranim igračima je zadnju riječ davao trener. Od Odovića, preko Mulalića, Kostića i sada Petrovića za Zebu.
Ko su vise ti famozni ponudjeni igraci? Ko nudi te igrace? Sef struke treba praviti spisak zelja a ne da mu se nude spiskovi kreirani po Bog zna kojim kriterijima.. Sjecamo se svi Odinog famoznog spiska sa kojeg je doveden samo Blagojevic a posle se Odi pripisala zasluga za dovodjenje Livaje, Mladenovica, Diate, Joce.. Niti jedan od tih igraca nije bio na Odinom spisku.. Ko je trazio Hervasa, Pozdera, Husica, igrace koji su potpisali prije Kosticevog dolaska? Edis garant ili Alihodzic..

Dovedemo Hervasa, citave pripreme ga uigravamo u prvih 11 a onda ga pustimo? I to garant Kostic odlucio..
Evo @Pile ti je donekle objasnio. Zar ti zaista misliš da je Kostić ili neko drugi iz Želje ikada čuo za Hervasa? Vjerovatno nije. Zar misliš da je neko ikada čuo za Ikandea? Nije. Zar ti misliš da je Amar upratio Gorana Peraka pa ga doveo u Želju? Naravno da nije.

Samo veliki svjetski klubovi dovode igrače na način da Murinjo kaže hoću Ibrahimovića, hoću Pogbu i dovedu ih. Menadžeri ponude Želji 100 igrača, neko iz Želje kontaktira te igrače i menadžere tih igrača i kažu im uslove koje mogu ponuditi. Na spisku ostane npr. 20 igrača koji su prihvatili uslove i onda se sa taj spisak od 20 igrača preda treneru. Trener kaže "hoću" ovu trojicu. Naravno prije toga, trener izrazi želju za pozicijama i tipom igrača, a ima slučajeva kao kod nas gdje poznaješ igrača...konkretno Mulalić insistira na dovođenju Bogičevića, jer poznaje njegove kvalitete, odradi se sve po istom principu i Bogičević se vrati u Želju.

Konkretno Hervas nije htio da ostane u ovoj zabiti, nakon Španije i Australije. Šta smo trebali držati igrača na klupi i plaćati mu 5 milja EURA, a on nezadovoljan. Sa Hervasom je napravljen sporazumni raskid ugovora, s tim što nam je platio 30 milja EURA obeštećenja i oprostio jednu platu od 5 milja EURA. Na jednom drugom portalu je čovjek postavio bankovnu transakciju iz koje se to sve vidi.

Pozdrav.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hare79
Kontakt:

sz21 je napisao/la:
mula je napisao/la:Ja mislim da se sa Kosorićem ništa čudno ne događa. Čovjek po meni nikada nije pružao neke aman-zaman partije, ali je imao sreće igrati po meni najboljim stoperom u ligi Bogdanovićem, kojeg nisko nije spominjao kao kvalitetnog igrača, a čovjek je imao sve potrebne kvalitete koje treba da posjeduje jedan takav igrač: brzina, visina, iznošenje lopte i duel igra. Nakon njegove povrede dolazi Bogičević, koji je realno gledajuči komadant defanzivne linije i sa kojim je sa dosta uspjeha sarađivao.
Sada kada su mu pridodati igrači slabijeg kvaliteta i slabije spreme, jasno se vidi njegov domet kvaliteta.
I ja sam pri stavu da ne zaslužuje kapitensku traku, ali kada je već ranije ta greška urađena, smatram da bi oduzimanjem te iste, samo napravili veči kiks i još negativnije se odrazilo na njega samog, što bi naš narod rekao:"Rodilo se, ljuljaj ga".
:klanjase2: :klanjase2:
Nažalost, trenutno u Želji nema igrača koji bi, na osnovu svojih ljudskih i igračkih kvaliteta, mogao biti kapiten.

Okolele
Kontakt:

Evo krece gradnja istoka,sutra objavljuju
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:34 pm

Ovim putem želimo obavijestiti naše čitaoce da je portal Sport1.ba osigurao direktan prijenos kompletne konferencije za novinare, koju ćete moći pratiti putem portala s početkom od 11 sati.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/krec ... etka/70817" target="_blank
Željezničar ante portas !

Krips
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:37 pm

Konačno nešto lijepo u ovim tmurnim vremenima. :zeljeznicar1:

Hare79
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:40 pm

Hvala Bogu! Napokon!!!

sajo10
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:40 pm

Tooo bato :D !!

salle86
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:44 pm

GoodisonPark je napisao/la:Salle, nikad ja nisam bio za to, on je najviše svojim "izjavama za uši navijača" kupio raju i dobio traku. Normalno poželio sam mu sreću kao što bi bilo kom našem kapitenu ali on je na terenu dokazao da ne zaslužuje ni traku ni Željin dres.
Jbg, ti očekuješ da se svijet ravna po tebi. Ok nisi ti ali jeste 90% nas (kad kažem nas mislim na navijače Želje) jer je TAD pokazivao najviše od onoga što treba da jedan kapiten ima. Sad je druga priča, sad trenutno niko ne zaslužuje ili nema tu 'notu' koju treba da ima kapiten.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

alombardo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:45 pm

Istok i evropa bi bili za ocjenu 10, zato hajmo malo smiriti strasti i podrzati ljude koji rade strasan posao pod nevjerobatnim pritiskom.

KrajPrice
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:48 pm

Sada ce istok da plane sto se tice 10-o godisnjih ulaznica :)
Ako se evropa izbori ide i novi teren na stadionu po svim uefinim standardima.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Dolina
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:48 pm

Crknite dušmani...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:52 pm

KrajPrice je napisao/la:Sada ce istok da plane sto se tice 10-o godisnjih ulaznica :)
amen!

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:55 pm

KrajPrice je napisao/la:Sada ce istok da plane sto se tice 10-o godisnjih ulaznica :)
Polako neka prvo krene istok pitanje je koliko ima novca za isiti i hoce li biti zaduzivanja ako manjka, teren je skupa stvar, daj da mi igramo europu i na trenutnom. :)
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sri nov 09, 2016 12:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Vrag

sri nov 09, 2016 12:55 pm

AsharaK je napisao/la:Ovim putem želimo obavijestiti naše čitaoce da je portal Sport1.ba osigurao direktan prijenos kompletne konferencije za novinare, koju ćete moći pratiti putem portala s početkom od 11 sati.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/krec ... etka/70817" target="_blank
Ako moze na youtube

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 31 gost.

Prijava