Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

nikad_izvini
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 1:20 am

Minjore je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:@Nikad-izvini, Cuj pratis Zelju dvadeset godina i ovo ti najveci cirkus. Sta bi onda rekao za 2008 godinu kad su igraci gurali autobus na pripremama jer su ostali bez goriva a nisu imali feninga, pa su ga gurali. Kad je Mujkic ako se ne varam igrao u napadu, letva na kvadrat, kad su roditelji u omladinskim kategorijama vadili pistolje jedni na druge. Kad smo bod sa gostovanja slavili ko titulu. Sta kazes na to sto je Stanic bio jedini prijavljen fudbaler, sta kazes na to sto su se legende kluba ponizavale i nisu mogle u zasluzenu penziju. Sta kazes o tome sto je klub bio u milionskim dugovima, kad su se uzimale stvari na racun Zelje, pare od karti da ne spominjem. Kad se srusio krov na zapadu pa kad je Zujo izjavio da je to blagodet, 2 miliona za ozbiljnog privrednika su pickin dim, kad je stadion bio u katastrofalnom stanju itd. Zar to nije veci cirkus od ovoga sad gdje nam drugi bjezi 3 boda a u igri smo i za kup a na stadionu se mogu igrati evropske utakmice..
Mujkanovic Semir napadac bio...
Minjorea sam zaboravio spomnenuti među ekipom. Do mene.

Onda je Izo Spahović dovodio igrače na "probu", Dželi šamar udario ako se dobro sjećam. Ono su bili kokošari od kojih se nije ništa očekivalo, a nije bilo nekih para. Sada se sjebala masa novca uz mnogo veća očekivanja. Napisao sam samo djelić, nije za javnost ostalo. Ne kažem da je loša namjera, ali put do pakla je popločan dobrim namjerama uz nezaobilaznu mahalu i da niko ne valja i da su svi krivi osim skupine istomišljenika i klimača glavama.

Usput, komentarišete IZBRISAN POST. Ne znam zašto.
MrRiccoli je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Sad se i postovi brišu. Dobra namjera u najavi ;)
E nisam ni ja ovo ocekivao, moze li neko pojasniti zbog cega je post obrisan posto smo mi ovdje raja koja moze pisati i nismo kao oni sa ss.ba???

Sent from my C5303 using Tapatalk
Spin brate, spin. Ovaj forum je jedak govno-govno, samo sa drugim akterima i namjerama ( ne kažem da su loše, ne znam ), Ja barem nisam zlonamjeran, pišem kako jeste. To što se nekome ne sviđa je drugi par rukava, Klub nam ne ide u dobrom smijeru, najebaćemo ovako i to dobro. Usput, nema efekta pisati na ovom forumu, sada sma se u to uvjerio.

Pozdrav svima i sretno nam, trebaće nam jakoooo puno sreće.

Brkoo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:23 am

Ne bih zelio da me nas brat @nikad-izvini, shvati pogresno i da ispadne da ja nekoga ruzim ili otvaram oci, samo sam naveo neke detalje iz proslosti koje su veci cirkus od ovoga sad ali to ne znaci da je sad sve bajno, med i mlijeko sto bi rekli. Ogromne greske su pravljene u sportskom segmentu i to su cinjenice. To se mozda moglo izbjeci da se nekom treneru dalo vise vremena, 2 godine minimalno mada i tu dobro treba izvagati kome dajes takve ovlasti jer te sa jedne strane moze podici u nebo a sa druge strane spustiti na dno. Mislim da smo mi sa Slavkom blize ovom prvom..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:26 am

Slažem se kad nemaš argumente za diskusiju onda u istu i ne ulaziš već samo pročitaš i ideš na sledeći post.

Spuštanje na diskusiju na ličnoj osnovi mi ne pada na pamet. Poz.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Grbavica
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:27 am

a što je postalo moderno ako ti se nešto ne sviđa ili ako ti se koji post obriše odmah tetralno napisati kako napuštaš forum? vidim da se sve češće to radi, ne kontam poentu ili su ljudi toliko posrnuli da očekuju da će ih neko hvatati za rukav i zadržavati.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Brkoo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:28 am

Minjore je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:@Nikad-izvini, Cuj pratis Zelju dvadeset godina i ovo ti najveci cirkus. Sta bi onda rekao za 2008 godinu kad su igraci gurali autobus na pripremama jer su ostali bez goriva a nisu imali feninga, pa su ga gurali. Kad je Mujkic ako se ne varam igrao u napadu, letva na kvadrat, kad su roditelji u omladinskim kategorijama vadili pistolje jedni na druge. Kad smo bod sa gostovanja slavili ko titulu. Sta kazes na to sto je Stanic bio jedini prijavljen fudbaler, sta kazes na to sto su se legende kluba ponizavale i nisu mogle u zasluzenu penziju. Sta kazes o tome sto je klub bio u milionskim dugovima, kad su se uzimale stvari na racun Zelje, pare od karti da ne spominjem. Kad se srusio krov na zapadu pa kad je Zujo izjavio da je to blagodet, 2 miliona za ozbiljnog privrednika su pickin dim, kad je stadion bio u katastrofalnom stanju itd. Zar to nije veci cirkus od ovoga sad gdje nam drugi bjezi 3 boda a u igri smo i za kup a na stadionu se mogu igrati evropske utakmice..
Mujkanovic Semir napadac bio...
Ako cita forum nek mi oprosti ali je bio tolika krampa da su to price. Svaki put kad izadje 1 na 1 sa golmanom opali pravo u njega, bukvalno pravo i to spicem, horor za gledati..

GoodisonPark
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:29 am

LARS1921 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ma gdje ti je logika ko ce sklapati ekipu ako nece trener. Tribina? Navijaci? Igraci ?Pa skontaj sta si napisao **** ga ti.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Gdje piše da Jaha kroji tim? Zar bi ti šutio treneru da nakav levat igra svaku tekmu samo zato što se napravila greška i data mu kapitenska traka a znaš da si 5 puta bolji fudbaler od njega.. Sere Ćelo pofino to se već vidi, najavljivao je mir red rad a čini mi se da smo u sličnoj situaciji kad je Kostić odlazio. Neka stisne debeli i izgubi sledeće dvije ima da leti ko fišek pa taman ga 99% raje na forumu podržavalo.

Kontinuitet se mora praviti sa pravim trenerom a sve je jasnije da ovaj to nije!
jel se zezaš ili?
Zašto misliš da se zezam?
Željo samo Željo!!!

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 1:30 am

GoodisonPark je napisao/la:Slažem se kad nemaš argumente za diskusiju onda u istu i ne ulaziš već samo pročitaš i ideš na sledeći post.

Drug glupa prica ali kod nas je situacija ovakva jer smo mijenjali trenere ko na traci i to je ono sto zamjeram upravi. A ti predlazes da nastavimo tim smjerom i tim tempom da tjeras slavku. I onda opet u krug. Nadam se da razumijes i nije ti nikakav argument jer ga od pocetka nemas.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:31 am

LARS1921 je napisao/la:
Gdje piše da Jaha kroji tim? Zar bi ti šutio treneru da nakav levat igra svaku tekmu samo zato što se napravila greška i data mu kapitenska traka a znaš da si 5 puta bolji fudbaler od njega.. Sere Ćelo pofino to se već vidi, najavljivao je mir red rad a čini mi se da smo u sličnoj situaciji kad je Kostić odlazio. Neka stisne debeli i izgubi sledeće dvije ima da leti ko fišek pa taman ga 99% raje na forumu podržavalo.

Kontinuitet se mora praviti sa pravim trenerom a sve je jasnije da ovaj to nije!
jel se zezaš ili?
Zašto misliš da se zezam?
ma ništa, to ja nako

Veteran1965
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:36 am

Ne slažem se da se ljudima brišu postovi ovdje , bar oni koji nikoga ne vrijeđaju. Ima istine u onome što je kolega @nikad-izvini napisao, i ja bi mu samo skrenuo pažnju na prozivanje pojedinaca, i zamolio da taj dio edituje, a ostalo bih ostavio. Nemojte praviti greške kao na drugim forumima. Ljudi moraju reći šta misle i izraziti svoje nezadovoljstvo nekim stvarima koje su fakat loše, ali i istaći ono što je pozitivno.
Sa druge strane ne sviđa mi se niti ovo što se piše o finansijskom poslovanju, a niko pojma nema o tome, samo nagađanja. Ne budimo nestrpljivi, sačekajmo kraj godine i skupštinu, očekujem da će nam podaci biti transparentno prezentovani, i nakon toga možemo hvaliti ili kritikovati zavisi....
Nakon večerašnjeg izuzetno amaterskog istupa predsjednika skupštine, najmanje što očekujem od dotičnog je da ode, bez obzira što je golu istinu rekao. Na žalost način iznošenja mišljenja (sa kojim se 100% slažem, kao i većina foruma ovdje, pišemo o tome danima) je na nivou nekog dječačića, i pokazuje kakvi smo amateri kada nam takvi ljudi mogu sjediti na čelu skupštine. Nije problem ovogŽeljesamo sportski segment. Uprava plaća veliki danak svom sportskom neiskustvu, a lešinari jedva čekaju da dodatno napadnu....
Neka nam je Bog na pomoći ove zime...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Brkoo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:39 am

Plava Porodica je napisao/la:
Bravo.
Ali dzabe je nekome otvarati oci kada im je ili crno ili bijelo.
Bice da vjerovatno i ti spinujes :)
Ma suprotna misljenja su pozeljna, svako od nas drugacije razmislja, ali nazivati bilo koga ko iznese svoje misljenje raznim imenima i vrijedjati je nekulturno najblaze receno i onda ide cudjenje kad administracija brise takve postove. Ja sam veceras procitao post od brata @Jaozinha, u kojem je napisao neke stvari za koje ja imam drugacije misljenje i to ne znaci da cu mu pisati da spinuje i da cu ga vrijedjati na bilo koji nacin. Na taj post kao i na ostale mogu odgovoriti argumentima za koje ja smatram da su ispravni, odnosno kako sam iz svog ugla gledanja ja vidio odredjenu situaciju..

GoodisonPark
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:40 am

pile87 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Slažem se kad nemaš argumente za diskusiju onda u istu i ne ulaziš već samo pročitaš i ideš na sledeći post.

Drug glupa prica ali kod nas je situacija ovakva jer smo mijenjali trenere ko na traci i to je ono sto zamjeram upravi. A ti predlazes da nastavimo tim smjerom i tim tempom da tjeras slavku. I onda opet u krug. Nadam se da razumijes i nije ti nikakav argument jer ga od pocetka nemas.

Nije argument da Aco nije kikser i krivac, da njegove reakcije na atakmicama nisu amaterske? Ja ne tjeram nikoga, žalio sam za Odovićem, Mulalića mi ni nije bilo mnogo žao jer je dao neke izjave u revoltu a i mi izrevoltirani, a šta tek reći za Čapljića, nisam bio ni za odlazak Kostića, isto kao što nisam ni za odlazak Slavke.

Neće goodison pisanjem na forumu otjerati šefa otjeraće njega Aco Kosorić ako kojim slučajem kiksa u Vitezu i Mostaru a velike su šanse za to.

Ja pišem ovo iz najbolje namjere za Želju a boli me dupe i za Slavkom i kapitenom prvi je tu 2 mjeseca a drugi otkako je stigao mi smo objelili od sekiracije.
Željo samo Željo!!!

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:44 am

Brkoo je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
Bravo.
Ali dzabe je nekome otvarati oci kada im je ili crno ili bijelo.
Bice da vjerovatno i ti spinujes :)
Ma suprotna misljenja su pozeljna, svako od nas drugacije razmislja, ali nazivati bilo koga ko iznese svoje misljenje raznim imenima i vrijedjati je nekulturno najblaze receno i onda ide cudjenje kad administracija brise takve postove. Ja sam veceras procitao post od brata @Jaozinha, u kojem je napisao neke stvari za koje ja imam drugacije misljenje i to ne znaci da cu mu pisati da spinuje i da cu ga vrijedjati na bilo koji nacin. Na taj post kao i na ostale mogu odgovoriti argumentima za koje ja smatram da su ispravni, odnosno kako sam iz svog ugla gledanja ja vidio odredjenu situaciju..
Uvijek su suprotna misljenja pozeljna.
Nisam se ni ja slozio sa @joazinhom,koji je moj drug, ali sam pokusao argumentovano odgovoriti.
Ali @nikad_izvini je direktno nas prozvao,i kako tu normalnu diskusiju razviti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

sri nov 09, 2016 1:45 am

Veteran je napisao/la:Ne slažem se da se ljudima brišu postovi ovdje , bar oni koji nikoga ne vrijeđaju. Ima istine u onome što je kolega @nikad-izvini napisao, i ja bi mu samo skrenuo pažnju na prozivanje pojedinaca, i zamolio da taj dio edituje, a ostalo bih ostavio. Nemojte praviti greške kao na drugim forumima. Ljudi moraju reći šta misle i izraziti svoje nezadovoljstvo nekim stvarima koje su fakat loše, ali i istaći ono što je pozitivno.
Sa druge strane ne sviđa mi se niti ovo što se piše o finansijskom poslovanju, a niko pojma nema o tome, samo nagađanja. Ne budimo nestrpljivi, sačekajmo kraj godine i skupštinu, očekujem da će nam podaci biti transparentno prezentovani, i nakon toga možemo hvaliti ili kritikovati zavisi....
Nakon večerašnjeg izuzetno amaterskog istupa predsjednika skupštine, najmanje što očekujem od dotičnog je da ode, bez obzira što je golu istinu rekao. Na žalost način iznošenja mišljenja (sa kojim se 100% slažem, kao i većina foruma ovdje, pišemo o tome danima) je na nivou nekog dječačića, i pokazuje kakvi smo amateri kada nam takvi ljudi mogu sjediti na čelu skupštine. Nije problem ovogŽeljesamo sportski segment. Uprava plaća veliki danak svom sportskom neiskustvu, a lešinari jedva čekaju da dodatno napadnu....
Neka nam je Bog na pomoći ove zime...

Mislim da je dovoljan pokazatelj amaterizma upravo ovaj forum. Poltroni uprave, rasporedjeni na svakom forumu. Kritika nikad nije dobro dosla. Svaka je docekana na noz, a glavni alibi za sve "Hoces da nam se Zujo vrati", "Ko je napravio dugove"...

pile87
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:47 am

Meni je bilo zao i odovica i mulalica a bilo bi mi zao i petrovica jer bi to bilo lose po klub. Naravno da neces otjerati nikoga pisanjem po forumu radi se o stavu koji je pogresan. Na pogresnim nogama. Mi navijaci moramo imati misljenje ali to misljnje treba biti u sluzbi kluba. Nikome nije nista stalno tjeranje donijelo evo ti pitara za primjer. Barem mi to mozemo vidjeti ako nasi u klubu nisu u stanju bili do sad. Oni su odlican primjer kako ne treba ni raditi ni razmisljati. A kao primjer ti navodim da se nalaze u losoj situaciji a nemaju vise koga ni tjerati otjerali su sve sto je mahala prozvala.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Veteran1965
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:50 am

Nije ba istina.Ja bacim kritiku, i nikada nisam imao problema sa tim. Pozivam i na ostavke uprave ukoliko ne izborimo Europu, bez obzira na druga ostvarenja. **** nas jednoumlje ba. Ponavljam se ko papagaj često. Ja sam navijač koji misli svojom glavom, i pišem ono što mislim, i što pročitam kao zvanične info iz kluba. Ne zanimaju me uprave niti bivše, niti sadašnje niti buduće. Ni treneri me ne zanimaju, niti igrači...samo Željo, i to je tako jednostavno....ovih dana jako sikirli, ali doći će vrijeme da bude i hairli... :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:57 am

pile87 je napisao/la:Meni je bilo zao i odovica i mulalica a bilo bi mi zao i petrovica jer bi to bilo lose po klub. Naravno da neces otjerati nikoga pisanjem po forumu radi se o stavu koji je pogresan. Na pogresnim nogama. Mi navijaci moramo imati misljenje ali to misljnje treba biti u sluzbi kluba. Nikome nije nista stalno tjeranje donijelo evo ti pitara za primjer. Barem mi to mozemo vidjeti ako nasi u klubu nisu u stanju bili do sad. Oni su odlican primjer kako ne treba ni raditi ni razmisljati. A kao primjer ti navodim da se nalaze u losoj situaciji a nemaju vise koga ni tjerati otjerali su sve sto je mahala prozvala.

Sve je meni jasno i šta su radili pitari i šta nisu, ja se ne vodim time, ja gledam perspektivu Želje na osnovu trenutnih igara i forme. Vjeruj volio bih i ja da nas ovaj Ćelavi vodi narednih 10 godina prepunih uspjeha ali ti pokušavam dočarati kakav je to kapacitet trenera kad još nije skontao da je kapiten najlošiji igrač ubjedljivo na terenu. Na osnovu toga me ne predviđam tako blistavu karijeru kod nas, a više od svega volio bih da me Slavko demantuje jer bi to značilo da je Željo na pravom putu.
Željo samo Željo!!!

salle86
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:58 am

Okrivljuje se Aco valjda da bi se odbranio Sanel, interesantno.
Jel neko fakat može reći za ijednog našeg štopera da je kvalitet trenutno, da je bolji nego ovaj drugi.
U 5 deka svi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

pile87
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:02 am

pile87 je napisao/la:Meni je bilo zao i odovica i mulalica a bilo bi mi zao i petrovica jer bi to bilo lose po klub. Naravno da neces otjerati nikoga pisanjem po forumu radi se o stavu koji je pogresan. Na pogresnim nogama. Mi navijaci moramo imati misljenje ali to misljnje treba biti u sluzbi kluba. Nikome nije nista stalno tjeranje donijelo evo ti pitara za primjer. Barem mi to mozemo vidjeti ako nasi u klubu nisu u stanju bili do sad. Oni su odlican primjer kako ne treba ni raditi ni razmisljati. A kao primjer ti navodim da se nalaze u losoj situaciji a nemaju vise koga ni tjerati otjerali su sve sto je mahala prozvala.

Sve je meni jasno i šta su radili pitari i šta nisu, ja se ne vodim time, ja gledam perspektivu Želje na osnovu trenutnih igara i forme. Vjeruj volio bih i ja da nas ovaj Ćelavi vodi narednih 10 godina prepunih uspjeha ali ti pokušavam dočarati kakav je to kapacitet trenera kad još nije skontao da je kapiten najlošiji igrač ubjedljivo na terenu. Na osnovu toga me ne predviđam tako blistavu karijeru kod nas, a više od svega volio bih da me Slavko demantuje jer bi to značilo da je Željo na pravom putu.
Mozda ti ne kontas sta on radi. Mozda je svjesni situacije nego svi mi ovdje, vjerovatno i jeste. Sta ako vidi potencinal u Osmankovicu koji treba zamjeniti Kosorica u dogledno vrijeme a vec je rekao da nije rjesenje otjeras 15 dovedes 15. Manje znamo nego sto se cini na prvu. Fudbal nije crno i bijelo da je tako svi bi ulozili i bili prvaci.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

GoodisonPark
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:03 am

Ja znam ko je Sanel ali još ne znam ko je Aco? Odnosno znam licemjer koji pljuje pa liže, ne tako davno sam postavljao neke njegove kontradiktorne izjave ovdje.

Međutim nekako bi mu prešao preko svega da Željo i ekipa zbog njega ne prima golove. Nekako, radije bi gledao Kemu Osmankovića pa ako treba i istrpio njegove greške samo da ne gledam više onu ublehu amatersku.
Željo samo Željo!!!

salle86
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:07 am

Da ne ispadne da ga branim, čak i mislim da nikad lošiji nije bio kao sad, ali svi smo jedva čekali da ode antolović da Aco uzme traku. Ko bi nama ugodio
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava