Minjorea sam zaboravio spomnenuti među ekipom. Do mene.Minjore je napisao/la:Mujkanovic Semir napadac bio...Brkoo je napisao/la:@Nikad-izvini, Cuj pratis Zelju dvadeset godina i ovo ti najveci cirkus. Sta bi onda rekao za 2008 godinu kad su igraci gurali autobus na pripremama jer su ostali bez goriva a nisu imali feninga, pa su ga gurali. Kad je Mujkic ako se ne varam igrao u napadu, letva na kvadrat, kad su roditelji u omladinskim kategorijama vadili pistolje jedni na druge. Kad smo bod sa gostovanja slavili ko titulu. Sta kazes na to sto je Stanic bio jedini prijavljen fudbaler, sta kazes na to sto su se legende kluba ponizavale i nisu mogle u zasluzenu penziju. Sta kazes o tome sto je klub bio u milionskim dugovima, kad su se uzimale stvari na racun Zelje, pare od karti da ne spominjem. Kad se srusio krov na zapadu pa kad je Zujo izjavio da je to blagodet, 2 miliona za ozbiljnog privrednika su pickin dim, kad je stadion bio u katastrofalnom stanju itd. Zar to nije veci cirkus od ovoga sad gdje nam drugi bjezi 3 boda a u igri smo i za kup a na stadionu se mogu igrati evropske utakmice..
Onda je Izo Spahović dovodio igrače na "probu", Dželi šamar udario ako se dobro sjećam. Ono su bili kokošari od kojih se nije ništa očekivalo, a nije bilo nekih para. Sada se sjebala masa novca uz mnogo veća očekivanja. Napisao sam samo djelić, nije za javnost ostalo. Ne kažem da je loša namjera, ali put do pakla je popločan dobrim namjerama uz nezaobilaznu mahalu i da niko ne valja i da su svi krivi osim skupine istomišljenika i klimača glavama.
Usput, komentarišete IZBRISAN POST. Ne znam zašto.
Spin brate, spin. Ovaj forum je jedak govno-govno, samo sa drugim akterima i namjerama ( ne kažem da su loše, ne znam ), Ja barem nisam zlonamjeran, pišem kako jeste. To što se nekome ne sviđa je drugi par rukava, Klub nam ne ide u dobrom smijeru, najebaćemo ovako i to dobro. Usput, nema efekta pisati na ovom forumu, sada sma se u to uvjerio.MrRiccoli je napisao/la:E nisam ni ja ovo ocekivao, moze li neko pojasniti zbog cega je post obrisan posto smo mi ovdje raja koja moze pisati i nismo kao oni sa ss.ba???nikad_izvini je napisao/la:Sad se i postovi brišu. Dobra namjera u najavi
Sent from my C5303 using Tapatalk
Pozdrav svima i sretno nam, trebaće nam jakoooo puno sreće.