Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 12:43 am

pile87 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Evo mene tek na 3311, zakuhalo se baš :D i samo da prokomentarišem ovo oko Jahića, ja sam na njegovoj strani samo iz razloga što Slavko i dalje drži kapitena na terenu i to je jasan znak da Ćelo baš i nije neki aman zaman stručnjak a još manje da je bezgrešan. Jedno priča a drugo radi dok i na samom terenu nekako padamo u formi. On možda nije svjestan ali ljulja mu se kancelarija već u Vitezu, raja mu svakako nije zaboravila ulizivanje pitarima.

Zato nek ne prosipa demagogiju nego napravi prave rokade na terenu i da priliku trenutno najboljima.

Kapiten Out, inače ko da gledam da će mu ovaj presuditi vrlo brzo isto kao i Kostiću!
Ova mi je najjaca danas :) a svasta se napisalo. Od danas jaha pravi ekipu kakav slavko samo zato sto drzi kapitena u ekipi. Pitari moji lijepi dobro dosli u nas mentalitet...

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
To je moj rezon Pile, ako trener drži najvećeg kiksera i krivca kod većine golova onda ja htio ne htio i ne mogu imati neko visoko mišljenje o njemu.

Mene nije kupio svojim floskulama i napamet naučenim izjavama, trenutno na terenu ne izgledamo ništa bolje nego kod Mulalića. Ko to ne vidi njegov problem.

Ovo za pitarski mentalitet ću ti halaliti, neka je tebi na obraz.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Veteran1965
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 12:46 am

Kada naš predsjednik skupštine, vrha kluba o trenutnoj situaciji u klubu piše po facebooku, i daje izjavu portalu koji Želji o glavi radi, dokazuje da smo mi i više nego mahalski klub, i da još dugo, dugo nikakve iskorake nećemo i ne možemo napraviti. Bolan Pešto svi mi znamo to što ti pišeš, ali valjda si toliko inteligentan i imaš muda da to kažeš na skupštini, Željovcima, delegatima, onima koji su takve loše odluke donosili. Ovako ti kao osoba na samom vrhu dodatno praviš šprdanciju od Želje, i dokazuješ da nisi niti blizu funkcije koju obnašaš.....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

pile87
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:47 am

Ma gdje ti je logika ko ce sklapati ekipu ako nece trener. Tribina? Navijaci? Igraci ?Pa skontaj sta si napisao **** ga ti.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:49 am

E sto se zakuha..

Hadzijalagic
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:56 am

Treba nam punac i da nastimamo sve do kraja da bi dosljedno iskopirali pitare :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

nikad_izvini
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:02 am

Sad se i postovi brišu. Dobra namjera u najavi ;)

igla
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:02 am

Bez gledanja kroz "roze naočale", mislim da je ovo period ispravljanja greški koje su prethodno načinjene u sportskom segmentu. Sve ovo što se sada dešava je reakcija na nešto što se desilo dok nije došao Slavko. Vjerujem da čovjek ima ovlasti da zajedno sa Ćenanom uređuje sportski segment. Mislim da će ovoga biti sve manje i manje vremenom, tj. što više odluke bude donosio Slavko, a manje ostajalo grešaka prije Slavka. Ubijeđen sam da pola ovih igrača Slavko ne bi doveo, tako da ovo sve gledam kao na njegove poteze u stvaranju nečega po njegovoj mjeri, i raduje me ako je tako.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:04 am

@nikad_izvini
Fakat postujem tvoje misljenje i mislim cak da te znam i van foruma. Lijepo si rekao mnoge stvari, al bezveze je samo prozivati raju da trolaju. Ostalo je dobra uvertira za neku finu diskusiju i konverzaciju..

GoodisonPark
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:04 am

pile87 je napisao/la:Ma gdje ti je logika ko ce sklapati ekipu ako nece trener. Tribina? Navijaci? Igraci ?Pa skontaj sta si napisao **** ga ti.

Gdje piše da Jaha kroji tim? Zar bi ti šutio treneru da nakav levat igra svaku tekmu samo zato što se napravila greška i data mu kapitenska traka a znaš da si 5 puta bolji fudbaler od njega.. Sere Ćelo pofino to se već vidi, najavljivao je mir red rad a čini mi se da smo u sličnoj situaciji kad je Kostić odlazio. Neka stisne debeli i izgubi sledeće dvije ima da leti ko fišek pa taman ga 99% raje na forumu podržavalo.

Kontinuitet se mora praviti sa pravim trenerom a sve je jasnije da ovaj to nije!
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u sri nov 09, 2016 1:05 am, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:05 am

igla je napisao/la:Bez gledanja kroz "roze naočale", mislim da je ovo period ispravljanja greški koje su prethodno načinjene u sportskom segmentu. Sve ovo što se sada dešava je reakcija na nešto što se desilo dok nije došao Slavko. Vjerujem da čovjek ima ovlasti da zajedno sa Ćenanom uređuje sportski segment. Mislim da će ovoga biti sve manje i manje vremenom, tj. što više odluke bude donosio Slavko, a manje ostajalo grešaka prije Slavka. Ubijeđen sam da pola ovih igrača Slavko ne bi doveo, tako da ovo sve gledam kao na njegove poteze u stvaranju nečega po njegovoj mjeri, i raduje me ako je tako.
Upravo to.Bravo majstore.
Spominjem i ja maloprije da je ljudski grijesiti, ispraviti gresku i predati to u ruke nekome ko je kompetentan.Cvrsto vjerujem u to.Bar se nadam :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:07 am

nikad_izvini je napisao/la:Sad se i postovi brišu. Dobra namjera u najavi ;)
E nisam ni ja ovo ocekivao, moze li neko pojasniti zbog cega je post obrisan posto smo mi ovdje raja koja moze pisati i nismo kao oni sa ss.ba???

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

GoodisonPark je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ma gdje ti je logika ko ce sklapati ekipu ako nece trener. Tribina? Navijaci? Igraci ?Pa skontaj sta si napisao **** ga ti.

Gdje piše da Jaha kroji tim? Zar bi ti šutio treneru da nakav levat igra svaku tekmu samo zato što se napravila greška i data mu kapitenska traka a znaš da si 5 puta bolji fudbaler od njega.. Sere Ćelo pofino to se već vidi, najavljivao je mir red rad a čini mi se da smo u sličnoj situaciji kad je Kostić odlazio. Neka stisne debeli i izgubi sledeće dvije ima da leti ko fišek pa taman ga 99% raje na forumu podržavalo.

Kontinuitet se mora praviti sa pravim trenerom a sve je jasnije da ovaj to nije!
jel se zezaš ili?

pile87
Kontakt:

Nigdje veze to sto pises. Pa kakav bi trener bilo sta promjenio do sad. Nije ovo igrica pa se zaigras ima nesto sto se zove pripreme sklapanje ekipe itd. To je isto da na sad tebi napisem za sve lose u ekipi je kriv bekric cak i ako nije igrao.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Brkoo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:09 am

@Nikad-izvini, Cuj pratis Zelju dvadeset godina i ovo ti najveci cirkus. Sta bi onda rekao za 2008 godinu kad su igraci gurali autobus na pripremama jer su ostali bez goriva a nisu imali feninga, pa su ga gurali. Kad je Mujkic ako se ne varam igrao u napadu, letva na kvadrat, kad su roditelji u omladinskim kategorijama vadili pistolje jedni na druge. Kad smo bod sa gostovanja slavili ko titulu. Sta kazes na to sto je Stanic bio jedini prijavljen fudbaler, sta kazes na to sto su se legende kluba ponizavale i nisu mogle u zasluzenu penziju. Sta kazes o tome sto je klub bio u milionskim dugovima, kad su se uzimale stvari na racun Zelje, pare od karti da ne spominjem. Kad se srusio krov na zapadu pa kad je Zujo izjavio da je to blagodet, 2 miliona za ozbiljnog privrednika su pickin dim, kad je stadion bio u katastrofalnom stanju itd. Zar to nije veci cirkus od ovoga sad gdje nam drugi bjezi 3 boda a u igri smo i za kup a na stadionu se mogu igrati evropske utakmice..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:13 am

Brkoo je napisao/la:@Nikad-izvini, Cuj pratis Zelju dvadeset godina i ovo ti najveci cirkus. Sta bi onda rekao za 2008 godinu kad su igraci gurali autobus na pripremama jer su ostali bez goriva a nisu imali feninga, pa su ga gurali. Kad je Mujkic ako se ne varam igrao u napadu, letva na kvadrat, kad su roditelji u omladinskim kategorijama vadili pistolje jedni na druge. Kad smo bod sa gostovanja slavili ko titulu. Sta kazes na to sto je Stanic bio jedini prijavljen fudbaler, sta kazes na to sto su se legende kluba ponizavale i nisu mogle u zasluzenu penziju. Sta kazes o tome sto je klub bio u milionskim dugovima, kad su se uzimale stvari na racun Zelje, pare od karti da ne spominjem. Kad se srusio krov na zapadu pa kad je Zujo izjavio da je to blagodet, 2 miliona za ozbiljnog privrednika su pickin dim, kad je stadion bio u katastrofalnom stanju itd. Zar to nije veci cirkus od ovoga sad gdje nam drugi bjezi 3 boda a u igri smo i za kup a na stadionu se mogu igrati evropske utakmice..
Mujkanovic Semir napadac bio...

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:14 am

Brkoo je napisao/la:@Nikad-izvini, Cuj pratis Zelju dvadeset godina i ovo ti najveci cirkus. Sta bi onda rekao za 2008 godinu kad su igraci gurali autobus na pripremama jer su ostali bez goriva a nisu imali feninga, pa su ga gurali. Kad je Mujkic ako se ne varam igrao u napadu, letva na kvadrat, kad su roditelji u omladinskim kategorijama vadili pistolje jedni na druge. Kad smo bod sa gostovanja slavili ko titulu. Sta kazes na to sto je Stanic bio jedini prijavljen fudbaler, sta kazes na to sto su se legende kluba ponizavale i nisu mogle u zasluzenu penziju. Sta kazes o tome sto je klub bio u milionskim dugovima, kad su se uzimale stvari na racun Zelje, pare od karti da ne spominjem. Kad se srusio krov na zapadu pa kad je Zujo izjavio da je to blagodet, 2 miliona za ozbiljnog privrednika su pickin dim, kad je stadion bio u katastrofalnom stanju itd. Zar to nije veci cirkus od ovoga sad gdje nam drugi bjezi 3 boda a u igri smo i za kup a na stadionu se mogu igrati evropske utakmice..
Bravo.
Ali dzabe je nekome otvarati oci kada im je ili crno ili bijelo.
Bice da vjerovatno i ti spinujes :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:15 am

pile87 je napisao/la:

Nigdje veze to sto pises. Pa kakav bi trener bilo sta promjenio do sad. Nije ovo igrica pa se zaigras ima nesto sto se zove pripreme sklapanje ekipe itd. To je isto da na sad tebi napisem za sve lose u ekipi je kriv bekric cak i ako nije igrao.

Pravi trener bi prvo promjenio kapitena odnosno sadašnjeg ostavio na klupi jer se iz aviona vidi da frajer pliva po terenu. Imao je već dvije pauze evo i treća, jel' treba njemu 2 godine da skonta koji igrač u timu je kvalitetom najlošija karika. Počeo se gubiti onog trenutka kad je najboljeg štopera izbacio a najlošijeg ostavio i još dodatno trećeg suspendovao da bi napravio mjesto svom mezimcu iz Rada.
Željo samo Željo!!!

Grbavica
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:16 am

bilo je to dobro vrijeme, tad smo imali pojačanje iz mančestera, sad nam nekakvi iz radnika i zrinjskog dolaze...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:18 am

A meni je bitno i to da je onaj koji je donio odluku da samo Stanić bude prijavljen od igrača znao da griješi, tj. uvaljivao je klub svjesno u nešto što moramo "kihati" i dan danas.

pile87
Kontakt:

sri nov 09, 2016 1:19 am

Steta je zaista da propadas sa tolikim kapacitetom odmah u ns i ispricaj im ovo a oni ce ti uruciti a licencu da nas mozes od polusezone preuzeti. Nekad je pamenije presutiti nego svasta pricati.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava