To je moj rezon Pile, ako trener drži najvećeg kiksera i krivca kod većine golova onda ja htio ne htio i ne mogu imati neko visoko mišljenje o njemu.pile87 je napisao/la:Ova mi je najjaca danasGoodisonPark je napisao/la:Evo mene tek na 3311, zakuhalo se baši samo da prokomentarišem ovo oko Jahića, ja sam na njegovoj strani samo iz razloga što Slavko i dalje drži kapitena na terenu i to je jasan znak da Ćelo baš i nije neki aman zaman stručnjak a još manje da je bezgrešan. Jedno priča a drugo radi dok i na samom terenu nekako padamo u formi. On možda nije svjestan ali ljulja mu se kancelarija već u Vitezu, raja mu svakako nije zaboravila ulizivanje pitarima.
Zato nek ne prosipa demagogiju nego napravi prave rokade na terenu i da priliku trenutno najboljima.
Kapiten Out, inače ko da gledam da će mu ovaj presuditi vrlo brzo isto kao i Kostiću!a svasta se napisalo. Od danas jaha pravi ekipu kakav slavko samo zato sto drzi kapitena u ekipi. Pitari moji lijepi dobro dosli u nas mentalitet...
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mene nije kupio svojim floskulama i napamet naučenim izjavama, trenutno na terenu ne izgledamo ništa bolje nego kod Mulalića. Ko to ne vidi njegov problem.
Ovo za pitarski mentalitet ću ti halaliti, neka je tebi na obraz.