Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 11:48 pm

@Salle kakve veze ima sto ih mi nismo osudili? Ko smo to mi? Valjda imaju strucni ljudi koji dovode pa nek ocjenjuju, a ne neki forumasi.

i htio sam dodati jeb.o li ga pas
MIRZA RASCIC

Hurmasica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:52 pm

Ne možemo na osnovu poluinformacija donositi zaključke. Ovdje se kompletna frka napravila oko Ligatinog članka i po njegovom mišljenju „rekonstrukcije“ tima. Pa naš Ligata fino reče „Tako i nije tajna kako će Želju u zimskom prelaznom roku napustiti najmanje petorica, jer Petrović očito nije zadovoljan Beganovićem, Lazićem, Bekrićem, Šećerovićem, Jahićem, a u posljednje vrijeme ni Stanićem, a uz to Nikolić i Radinović ne pokazuju kvalitet zbog kojeg su dovedeni.“ Znači kako to tumači prosječni konzument novina, mi se rješavamo 8 igrača, od toga 5 koji griju klupu, tačnije jedan onu na zapadnoj tribini jer više ne igra nego što igra.

Istina je samo da očigledno na Jahića ne računamo i to je to. Nema potrebe da se bavimo špekulacijama sumnjivih, i krajnje neobjektivnih novinara. Tri važna kola su pred nama i dajte da pričamo o taktici, fudbalu. O dolascima i odlascima ćemo pričati kada za to dođe vrijeme, a to je nakon utakmice protiv Čelika, posljednjoj u ovom dijelu sezone. Ja kada sagledam naš tim, nekako sam uvjeren da tu neće biti mnogo turbulencija ali o tome ću detaljno pričati na pauzi.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:01 am

joj sto mene nervira ova prica oko jahica, eto i ovaj pesto se nesto buni...gospodin sanel ako toliko voli Zelju, sam ce otici..momak je vazda povrijedjen, nespreman, i kad udje nije nista bolji od ostatka tima a skuplji je 3-4 puta garant..pa bolan jedan raul je skonto da ne moze pomoc tadasnjem realu, nije za prvih 11 i covjek je otisao, nije htio biti na klupi i otisao, i nije srao pisao zalopojke po drustvenim mrezama...svi se pucaju ljubavlju a samo o parama misle...volim i ja Zelju, svadjao se zbog njega, nisam spavao zbog njega a ne primam par hiljada od Zelje pa se ne guram u ekipu..nama svaki drugi igrac legenda a to dokazuju 2%
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

exbabilon
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:01 am

Ma ja, Ligata baca ublehe, mi inace ne poslujemo tako. Dajte ljudi, znate i sami da ce biti bas tako, a vec je pocelo sa Jahicem. Jedina varijanta je da nikog ne dovedemo, pa da svi ostanu. Ako hoces da dovedes trojicu, najmanje trojicu ces pustiti. Bit ce jos i dobro ako samo petorica budu "bivsi"..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:09 am

Tri do cetiri ciljana odlaska i dolaska bi bila pozeljna a u neku ruku i neophodna.. Sve preko toga je ponavljanje gresaka..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Brkoo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:13 am

Pa u cemu je problem ako Slavko otpise nekog igraca, nebitno o kojem se igracu radi, trazili smo svi da se sportski segment prepusti Slavki i sad mu pametujemo sta treba da radi, koga ce dovesti, koga ostaviti, kome se zahvaliti na saradnji itd, da nas nema trebalo bi nas izmisliti..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

igla
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:16 am

Nije da se nisu dovodile ublehe, ali nije tačno i da su navijači otpočetka mislili da su ublehe ustvari ublehe. Evo prvi sam ja mislio da će bar jedan lijevi bek biti dostojan Želje, i Bevab i Husić su imali opet nešto u karijeri da se moglo reći da je realno da bar jedan opravda očekivanja. A ispadoše obojica ublehe.
Pa i sa dovođenjem Jahića je 90 posto raje bilo zadovoljno.

delinjo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:17 am

m ljudi to gledaju nekako teoretski bar ja imam utisak na ovom forumu,ako promjenis 10 igraca automatski srljas,ako promjenis 3 igraca to je automatski po nekom planu,a ne mora biti istina ni jedno ni drugo ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Pinkii
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:17 am

Je li sutra nasi idu u Medjugorje ili u cetvrtak ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:18 am

Ovdje na forumu sve borba protiv nekih vjetrenjaca.. Niko post ne napisa da tjera nekoga a vec se krenulo u kontru i osidjivanje.
Majku mu kao prvo Zeljeznicar je fudbalski klub a ne DOO. Mi apsolutno nazadujemo u onome sto bi trebalo da je osnova... Postali smo zeljeznicka stanica i prvaci u davanju obecanja i izhovora.
"Obican" navijac ne vidi napredak uz ovu upravu i to je defakto. Od vidljivog tu je lim umjesto frvata na zapadu, salon parking i ofarban jedan reflektor ( bolje da nije ...kad vec nisu svi ) sve ostalo su obecanja i dosta dobar marketing.
Ono sto boli sve je pitarluk od odnosa s igracima do toga da su svi protiv njih/nas od opcine, medija, saveza, sportskog drustva pa do marsovaca.
Mora se tu nesto mjenjati ocito je da ne ide ovako a ko, kako i sta to bi valjda trebalo da znaju ti ljudi u klubu koji imaju podrsku kakvu niko nije imao od rata na ovamo.
I stvarno nema potrebe u svima vidjeti neprijatelja i rusitelja kluba postaje degutantno citati sve to...kao da pise mile ronhil o napadima na rs.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Brkoo je napisao/la:Pa u cemu je problem ako Slavko otpise nekog igraca, nebitno o kojem se igracu radi, trazili smo svi da se sportski segment prepusti Slavki i sad mu pametujemo sta treba da radi, koga ce dovesti, koga ostaviti, kome se zahvaliti na saradnji itd, da nas nema trebalo bi nas izmisliti..
Svi se sedmicama pitamo pa sta je vise sa tim jahicem sta ce nam povrijedjen, a sad kukamo za njim iako naravno neko je odgovoran sto je uopste u takvom stanju i dosao. 70% igraca koji su dolazili svi smo od njoh ocekivali mnogo ali sta je tu je. Sto se tice odlazaka ne bi me cudilo da bude 7-8 odlazaka i 3-4 dolaska jer ne mislim da cemo dovoditi onoliko koliko ce otici jer mi vec sad imamo previse igraca, a treba nam udarnih 18 sa pokojim juniorom. Dalje, ako cemo pustati Slavka da radi kako misli da treba onda moramo i pustiti da se rijesi onih za koje smatra da nisu potrebni, vev je to uradio sa petoricom i vidimo da je bio upravu. Ako Slavko kaze taj i taj mi ne treba, a uorava kaze treba onda opet nista nismo naucili nek covjek radi kako hoce, a mi se ne trebamo zamarati toliko jer ce on za rezultat odgovarati.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Choks
Kontakt:

Kakve se laži pričaju to je smiješno . I Pešto , ko je upućeniji zna na sta se cilja . I odakle ovo ide . Ja mogu otvoreno da kažem , prvi samo koji je na onom forumu napisao da Hadžija ide u tursku. Nije mi niko ni odgovorio pošto se ne eksponiram da sam insajder , koji naravno nisam . Ali sam tu večer bio u društvu sa njegovim bližim . I sve sam znao I svako koje malo upućen zna koliko se to pokušalo srušiti , da Željo ne uzme pare , koje su realno male za takvog igrača , ali dobro došle . A svi su zaboravili i ko nas je htjeo izbaciti iz lige , i to iz naših redova , zbog leotara . I ko je izvještaje pisao . Pravdajuci da je velez slab i da sarajevo igra vrhunski pod vodstvom varesanovica , a da smo mi sve kupili . Ljudi malo se trznize , pogledajte , sve ce vam se pokazati . Pogledajte intervju Amara kada je odlazio , možda nešto i skontate .
Zadnja izmjena: Choks, dana/u sri nov 09, 2016 12:26 am, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:20 am

@igla
Nije bitno misljenje raje i je li raja zadovoljna ili ne.. Raja ne zna da je Husic dalabu koja pola godine nije igrala, da je Bevab imao tesku povredu zbog koje dugo nije igrao, isto vazi i za Jahica, itd.. Raja ne dovodi i ne placa igrace..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri nov 09, 2016 12:20 am, ukupno mijenjano 1 put.

GoodisonPark
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:20 am

Evo mene tek na 3311, zakuhalo se baš :D i samo da prokomentarišem ovo oko Jahića, ja sam na njegovoj strani samo iz razloga što Slavko i dalje drži kapitena na terenu i to je jasan znak da Ćelo baš i nije neki aman zaman stručnjak a još manje da je bezgrešan. Jedno priča a drugo radi dok i na samom terenu nekako padamo u formi. On možda nije svjestan ali ljulja mu se kancelarija već u Vitezu, raja mu svakako nije zaboravila ulizivanje pitarima.

Zato nek ne prosipa demagogiju nego napravi prave rokade na terenu i da priliku trenutno najboljima.

Kapiten Out, inače ko da gledam da će mu ovaj presuditi vrlo brzo isto kao i Kostiću!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

pile87
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:25 am

GoodisonPark je napisao/la:Evo mene tek na 3311, zakuhalo se baš :D i samo da prokomentarišem ovo oko Jahića, ja sam na njegovoj strani samo iz razloga što Slavko i dalje drži kapitena na terenu i to je jasan znak da Ćelo baš i nije neki aman zaman stručnjak a još manje da je bezgrešan. Jedno priča a drugo radi dok i na samom terenu nekako padamo u formi. On možda nije svjestan ali ljulja mu se kancelarija već u Vitezu, raja mu svakako nije zaboravila ulizivanje pitarima.

Zato nek ne prosipa demagogiju nego napravi prave rokade na terenu i da priliku trenutno najboljima.

Kapiten Out, inače ko da gledam da će mu ovaj presuditi vrlo brzo isto kao i Kostiću!
Ova mi je najjaca danas :) a svasta se napisalo. Od danas jaha pravi ekipu kakav slavko samo zato sto drzi kapitena u ekipi. Pitari moji lijepi dobro dosli u nas mentalitet...

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

igla
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:30 am

Hadzijalagic je napisao/la:Nije bitno misljenje raje i je li raja zadovoljna ili ne.. Raja ne zna da je Husic dalabu koja pola godine nije igrala, da je Bevab imao tesku povredu zbog koje dugo nije igrao, isto vazi i za Jahica, itd.. Raja ne dovodi i ne placa igrace..
Slažem se, ali kad se čitaju ovdje kritike, djeluje kao da su svi od samog početka govorili "Gdje ćeš njega dovesti...", a ustvari se ovdje to predstavljalo sve kao boooooooom.

Ja npr. sam očekivao jednog od dva lijeva beka da opravda, očekivao sam više od Zahirovića, koji je bio reprezentativac i bilo je realno očekivati da bude "tata" lige na toj poziciji, očekivao sam više od Jahića, mislio sam da može da bude jedan od boljih štopera u našoj ligi. Mislim da su mi bila realna očekivanja.

Ono što je meni bila ogromna kocka i u trenutku kad se to radilo je dovođenje Španca, jer je potpuno drugi mentalitet, onda preuranjeno dovođenje Pozdera i sl.

Po meni su veću grešku pravili sa velikim brojem smjene trenera. Kad su krenuli sa Odovićem, sve se zatalasalo.
Zadnja izmjena: igla, dana/u sri nov 09, 2016 12:31 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:30 am

Najveća greška nedovođenje subića i zakarića, hvala

storm_raider
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:33 am

Prijatelji dragi, lijepo svi pisete, sa postovanjem prema sagovorniku i to moram pohvaliti. Ja ne vidim da iko ikoga napada, jer da je to slucaj, onda bih se nazalost mora umijesati. Svi imaju svoje argumente, svi se koristimo njima i lijepo je vidjeti da ima nekog konstruktivnog razmisljanja. Ne mogu da ne primjetim, da kao i inace u svemu, preuvelicavamo stvari, a one su cesto jednostavnije nego sto se moze zamisliti. Slavko je trener, Slavko odlucuje i on ima najbolji uvid u sposobnosti igraca. Najlakse je biti general nakon bitke. Pa da je Kostic znao kako ce zavrsiti, ne bi ni dolazio. Da je Zahirovic prvi znao kako ce igrati, vjerovatno ni on ne bi dolazio. Budimo realni prema sebi i prema drugima ovdje, vecina nas je pozdravljala ove dolaske i to je ok. Mi navijaci imamo luksuz na to, jer nemamo nikakve odgovornosti. Mi mozemo svasta pricati, sanjariti, zamisljati, jer se vodimo srcem. E, buduci da su se trenerima ispunjavale sve zelje, onda su oni i snosili odgovornost. Na kraju krajeva i platili su to svojim mandatima.

Od mene podrska Upravi, neka zavrse ovo sto su poceli, a ako ne bude Europe neka idu. To mi je minimum neki. Naravno, zajedno sa istokom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:41 am

igla je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Nije bitno misljenje raje i je li raja zadovoljna ili ne.. Raja ne zna da je Husic dalabu koja pola godine nije igrala, da je Bevab imao tesku povredu zbog koje dugo nije igrao, isto vazi i za Jahica, itd.. Raja ne dovodi i ne placa igrace..
Slažem se, ali kad se čitaju ovdje kritike, djeluje kao da su svi od samog početka govorili "Gdje ćeš njega dovesti...", a ustvari se ovdje to predstavljalo sve kao boooooooom.

Ja npr. sam očekivao jednog od dva lijeva beka da opravda, očekivao sam više od Zahirovića, koji je bio reprezentativac i bilo je realno očekivati da bude "tata" lige na toj poziciji, očekivao sam više od Jahića, mislio sam da može da bude jedan od boljih štopera u našoj ligi. Mislim da su mi bila realna očekivanja.

Ono što je meni bila ogromna kocka i u trenutku kad se to radilo je dovođenje Španca, jer je potpuno drugi mentalitet, onda preuranjeno dovođenje Pozdera i sl.

Po meni su veću grešku pravili sa velikim brojem smjene trenera. Kad su krenuli sa Odovićem, sve se zatalasalo.
Zahirovic bi itekako imao mjesta u ekipi da je ostao.. Vjerovatno je dobio raskid jer se evropa nije izborila a i bio je poskup igrac.. Za ostalu trojicu je bila kocka jer su dugo bili bez takmicarskih utakmica, pa cak i bez konkretnih treninga.. Jahic je posebna prica jer je cudno kako je povrijedjen prosao ljekarski.. Ko ga je vidio na prvom treningu po povratku sa priprema znao je da od Sanela najvjerovatnije nema nista..

LARS1921 je napisao/la:Najveća greška nedovođenje subića i zakarića, hvala
I Stilica :mrgreen:
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri nov 09, 2016 12:41 am, ukupno mijenjano 1 put.

MrRiccoli
Kontakt:

sri nov 09, 2016 12:42 am

storm_raider je napisao/la:Prijatelji dragi, lijepo svi pisete, sa postovanjem prema sagovorniku i to moram pohvaliti. Ja ne vidim da iko ikoga napada, jer da je to slucaj, onda bih se nazalost mora umijesati. Svi imaju svoje argumente, svi se koristimo njima i lijepo je vidjeti da ima nekog konstruktivnog razmisljanja. Ne mogu da ne primjetim, da kao i inace u svemu, preuvelicavamo stvari, a one su cesto jednostavnije nego sto se moze zamisliti. Slavko je trener, Slavko odlucuje i on ima najbolji uvid u sposobnosti igraca. Najlakse je biti general nakon bitke. Pa da je Kostic znao kako ce zavrsiti, ne bi ni dolazio. Da je Zahirovic prvi znao kako ce igrati, vjerovatno ni on ne bi dolazio. Budimo realni prema sebi i prema drugima ovdje, vecina nas je pozdravljala ove dolaske i to je ok. Mi navijaci imamo luksuz na to, jer nemamo nikakve odgovornosti. Mi mozemo svasta pricati, sanjariti, zamisljati, jer se vodimo srcem. E, buduci da su se trenerima ispunjavale sve zelje, onda su oni i snosili odgovornost. Na kraju krajeva i platili su to svojim mandatima.

Od mene podrska Upravi, neka zavrse ovo sto su poceli, a ako ne bude Europe neka idu. To mi je minimum neki. Naravno, zajedno sa istokom.
Od mene podrska upravi u svakom smislu jer treba sve finansirati, o svemu voditi racuna, nositi se sa pritiskom, nositi se sa ovim losim rezultatima i pored svega toga boriti se sa onima koji bi da udju i ponovo sve dovedu na nivo kakav je bio do prije dvije tri godine. Ja znam da niko nije Zeljo ali ako ovi odu ja nezz licno hocu li imati zivaca za ono opet sve ispocetka. Slavko ce izboriti evropu u to sam siguran, istok cemo ako Bog da zavrsiti i u to sam siguran, uorava ce poloziti racune na akupatibi i u to sam siguran, a siguran sam i da ce dobiti podrsku iako nezz ni na koji nacin bi ih uspjeli smijeniti ako sami ne ponude ostavke

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.

Prijava