@Salle kakve veze ima sto ih mi nismo osudili? Ko smo to mi? Valjda imaju strucni ljudi koji dovode pa nek ocjenjuju, a ne neki forumasi.
i htio sam dodati jeb.o li ga pas
Svi se sedmicama pitamo pa sta je vise sa tim jahicem sta ce nam povrijedjen, a sad kukamo za njim iako naravno neko je odgovoran sto je uopste u takvom stanju i dosao. 70% igraca koji su dolazili svi smo od njoh ocekivali mnogo ali sta je tu je. Sto se tice odlazaka ne bi me cudilo da bude 7-8 odlazaka i 3-4 dolaska jer ne mislim da cemo dovoditi onoliko koliko ce otici jer mi vec sad imamo previse igraca, a treba nam udarnih 18 sa pokojim juniorom. Dalje, ako cemo pustati Slavka da radi kako misli da treba onda moramo i pustiti da se rijesi onih za koje smatra da nisu potrebni, vev je to uradio sa petoricom i vidimo da je bio upravu. Ako Slavko kaze taj i taj mi ne treba, a uorava kaze treba onda opet nista nismo naucili nek covjek radi kako hoce, a mi se ne trebamo zamarati toliko jer ce on za rezultat odgovarati.Brkoo je napisao/la:Pa u cemu je problem ako Slavko otpise nekog igraca, nebitno o kojem se igracu radi, trazili smo svi da se sportski segment prepusti Slavki i sad mu pametujemo sta treba da radi, koga ce dovesti, koga ostaviti, kome se zahvaliti na saradnji itd, da nas nema trebalo bi nas izmisliti..
Ova mi je najjaca danasGoodisonPark je napisao/la:Evo mene tek na 3311, zakuhalo se baši samo da prokomentarišem ovo oko Jahića, ja sam na njegovoj strani samo iz razloga što Slavko i dalje drži kapitena na terenu i to je jasan znak da Ćelo baš i nije neki aman zaman stručnjak a još manje da je bezgrešan. Jedno priča a drugo radi dok i na samom terenu nekako padamo u formi. On možda nije svjestan ali ljulja mu se kancelarija već u Vitezu, raja mu svakako nije zaboravila ulizivanje pitarima.
Zato nek ne prosipa demagogiju nego napravi prave rokade na terenu i da priliku trenutno najboljima.
Kapiten Out, inače ko da gledam da će mu ovaj presuditi vrlo brzo isto kao i Kostiću!
Slažem se, ali kad se čitaju ovdje kritike, djeluje kao da su svi od samog početka govorili "Gdje ćeš njega dovesti...", a ustvari se ovdje to predstavljalo sve kao boooooooom.Hadzijalagic je napisao/la:Nije bitno misljenje raje i je li raja zadovoljna ili ne.. Raja ne zna da je Husic dalabu koja pola godine nije igrala, da je Bevab imao tesku povredu zbog koje dugo nije igrao, isto vazi i za Jahica, itd.. Raja ne dovodi i ne placa igrace..
Zahirovic bi itekako imao mjesta u ekipi da je ostao.. Vjerovatno je dobio raskid jer se evropa nije izborila a i bio je poskup igrac.. Za ostalu trojicu je bila kocka jer su dugo bili bez takmicarskih utakmica, pa cak i bez konkretnih treninga.. Jahic je posebna prica jer je cudno kako je povrijedjen prosao ljekarski.. Ko ga je vidio na prvom treningu po povratku sa priprema znao je da od Sanela najvjerovatnije nema nista..igla je napisao/la:Slažem se, ali kad se čitaju ovdje kritike, djeluje kao da su svi od samog početka govorili "Gdje ćeš njega dovesti...", a ustvari se ovdje to predstavljalo sve kao boooooooom.Hadzijalagic je napisao/la:Nije bitno misljenje raje i je li raja zadovoljna ili ne.. Raja ne zna da je Husic dalabu koja pola godine nije igrala, da je Bevab imao tesku povredu zbog koje dugo nije igrao, isto vazi i za Jahica, itd.. Raja ne dovodi i ne placa igrace..
Ja npr. sam očekivao jednog od dva lijeva beka da opravda, očekivao sam više od Zahirovića, koji je bio reprezentativac i bilo je realno očekivati da bude "tata" lige na toj poziciji, očekivao sam više od Jahića, mislio sam da može da bude jedan od boljih štopera u našoj ligi. Mislim da su mi bila realna očekivanja.
Ono što je meni bila ogromna kocka i u trenutku kad se to radilo je dovođenje Španca, jer je potpuno drugi mentalitet, onda preuranjeno dovođenje Pozdera i sl.
Po meni su veću grešku pravili sa velikim brojem smjene trenera. Kad su krenuli sa Odovićem, sve se zatalasalo.
I StilicaLARS1921 je napisao/la:Najveća greška nedovođenje subića i zakarića, hvala
Od mene podrska upravi u svakom smislu jer treba sve finansirati, o svemu voditi racuna, nositi se sa pritiskom, nositi se sa ovim losim rezultatima i pored svega toga boriti se sa onima koji bi da udju i ponovo sve dovedu na nivo kakav je bio do prije dvije tri godine. Ja znam da niko nije Zeljo ali ako ovi odu ja nezz licno hocu li imati zivaca za ono opet sve ispocetka. Slavko ce izboriti evropu u to sam siguran, istok cemo ako Bog da zavrsiti i u to sam siguran, uorava ce poloziti racune na akupatibi i u to sam siguran, a siguran sam i da ce dobiti podrsku iako nezz ni na koji nacin bi ih uspjeli smijeniti ako sami ne ponude ostavkestorm_raider je napisao/la:Prijatelji dragi, lijepo svi pisete, sa postovanjem prema sagovorniku i to moram pohvaliti. Ja ne vidim da iko ikoga napada, jer da je to slucaj, onda bih se nazalost mora umijesati. Svi imaju svoje argumente, svi se koristimo njima i lijepo je vidjeti da ima nekog konstruktivnog razmisljanja. Ne mogu da ne primjetim, da kao i inace u svemu, preuvelicavamo stvari, a one su cesto jednostavnije nego sto se moze zamisliti. Slavko je trener, Slavko odlucuje i on ima najbolji uvid u sposobnosti igraca. Najlakse je biti general nakon bitke. Pa da je Kostic znao kako ce zavrsiti, ne bi ni dolazio. Da je Zahirovic prvi znao kako ce igrati, vjerovatno ni on ne bi dolazio. Budimo realni prema sebi i prema drugima ovdje, vecina nas je pozdravljala ove dolaske i to je ok. Mi navijaci imamo luksuz na to, jer nemamo nikakve odgovornosti. Mi mozemo svasta pricati, sanjariti, zamisljati, jer se vodimo srcem. E, buduci da su se trenerima ispunjavale sve zelje, onda su oni i snosili odgovornost. Na kraju krajeva i platili su to svojim mandatima.
Od mene podrska Upravi, neka zavrse ovo sto su poceli, a ako ne bude Europe neka idu. To mi je minimum neki. Naravno, zajedno sa istokom.