Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 11:22 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Mogli smo mi trojicu Mira i sa doprinosima da nije dovedeno i otjerano dvadeset ubleha..
Pa lutao si s ciljem da pogodis trojicu.. Doveo si Zahirovica realno od kojeg sam ocekivao vise nego od Mire, pa frajer ispade Perica Stanceski.. Doveo si Jahica, Bekrica od kojih se ocekivalo da budu neka prevaga. Mi kad bi smo doveli 20 Stevanovica, mi ne bi bili Zeljo, nego Bayern Minhen. Znaci minimalno 5 igraca si kvalitetnih doveo za koje si ocekivao da budu vodje ekipe. I mozda je Dejo ili Miske, ili mozda Pekic kriv sto su oni licili na sve osim na fudbalere ?

Hurmasica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:23 pm

Zaha je po svim referencama trebao biti veće pojačanje od Mire. Igrao redovno, u dobroj ligi ali ko će znati da će njega ovdje jednostavno uhvatiti kurcobolja i da će odigrati kako treba dvije ili tri utakmice, a ostalo mahati rukama.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:26 pm

Da se i ja osvrnem u Upravi, pa Vi ocjenite koliko imaju pluseva a koliko minusa.
Vezat cu se na @joazinhov post oko ogromnog trosenja.
Za mene ogromno trosenje na raskide ugovora koje nas sigurno nije izaslo preko 150 000 KM, nije ogromno u svijetu fudbala.
Za mene je ogroman trosak neizlazenje u Evropu. Ali to cemo predeverati, radi ranijih njihovih zasluga, budzet kluba nije narusen.
Od kako su oni na celu kluba,u klub je uslo jako jako mnogo novca.Prodaja Kvesica,Bajica, Hadziahmetovica.Izlazak i 6.utakmica Evrope prosle godine, prodaja Dzeke, dolazak novih sponzora, karte od Evropskih utakmica.
U dalnjem periodu, pojedinacne karte, clanske karte,godisnje karte,mnogobrojni sponzori, uslovljavanje Grbavice u drugu kategoriju, donacije navijaca, ostavljanje novca za istok, sasvim normalan tok platnog budzeta, placanje poreza i doprinosa, vracanje starog duga reprogramom, unaprijedjenje omladinskog pogona, dolazak novih ljudi u omladinski pogon.
Da bi se sve to narusilo, kobno bi bilo neizlazak u Evropu i ove godine.Izgubili bi novce, izgubili bi sponzore,igraci nam ne bi bili u izlogu.
Ali dovodjenjem Slavka Petrovica na mjesto sefa strucnog staba meni pokazuje da se i u tom segmentu krece na bolje. Trenutna tabela kaze da smo na -3 boda od drugog mjesta.Oci me ne lazu.
Koliko vidim pocele su razne spekulacije da su nam neki igraci trazeni Ivan,Memija, Miro.Koliko je to tacno, ne ulazim u to, ali sigurno ima interesanata. Tu nam dolaze novi prihodi. Koliko cujem jako brzo krece se i sa istokom, i po cemu se onda zakljucuje da para nema? Da smo nesto ogromno potrosili? Svaki klub grijesi, mnogo vise od naseg, ali ljudi idu dalje.Takav je fudbal, takav je biznis.Svako grijesi, pa i oni.
Ponovo ste dali da na vas uticu vise sile, one koje su nas i dovele u ovu situaciju, kada ova Uprava mora cistiti govna radi prijasnjih.Sada kada smo svi najemotivniji zbog losih rezultata, ti napadi opozicije su sve jaci i jaci.I Vas vidim uzimaju lopatom.Otvorite svoje oci, uzmite i vagajte, pa mi recite sta je bolje.
Ponovo cu reci,mene interesuje samo Zeljo, ni ova Uprava niti bilo koja druga.
A kada mi je u interesu Zeljo, onda njemu zelim sve najbolje.Srce i pamet mi govore da su ovi sad ljudi tu uradili mnogo vise dobrog nego loseg.
Bice i dalje gresaka, ali one ce biti manje.
Ljudski je grijesiti, a ja vjerujem da su lijepa vremena pred nama.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

uto nov 08, 2016 11:28 pm

Model1964 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Napokon da se neko oglasi. Svaka mu je na mjestu
O cemu ti to?
http://sport*sport.ba/bh_fudbal/pesto-svi-koji-vole-zelju-trebaju-reci-kada-nesto-ne-valja/213294" target="_blank
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u uto nov 08, 2016 11:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:28 pm

I da @Minjore ne vidjoh tvoj post, dok sam ovo pisao, ti svi sve u kratkim crticama :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

uto nov 08, 2016 11:29 pm

Minjore je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Mogli smo mi trojicu Mira i sa doprinosima da nije dovedeno i otjerano dvadeset ubleha..
Pa lutao si s ciljem da pogodis trojicu.. Doveo si Zahirovica realno od kojeg sam ocekivao vise nego od Mire, pa frajer ispade Perica Stanceski.. Doveo si Jahica, Bekrica od kojih se ocekivalo da budu neka prevaga. Mi kad bi smo doveli 20 Stevanovica, mi ne bi bili Zeljo, nego Bayern Minhen. Znaci minimalno 5 igraca si kvalitetnih doveo za koje si ocekivao da budu vodje ekipe. I mozda je Dejo ili Miske, ili mozda Pekic kriv sto su oni licili na sve osim na fudbalere ?
To je navijacko gledanje na problem.
Pojasnicu ti :)
Recimo da me zanima likovna umjetnost, amaterski. Nakon dugo godina hobija ja kao nešto znam i dođem u priliku da u CA organiziram izložbu. Upeo se ja iz petnih žila i otvori se izložba. Ja sretan, letim... kad ono fijasko :lol: . Postavio sam nešto što više nije u trendu. Dok sam ja smišljo izložbu novi svjetski trendovi došli do naših prostora. Što je bilo dobro juce nije nužno da je dobro danas ;) . Stvar treba pustiti profesionalcima, ljudima sa vizijom i iskustvom.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 11:29 pm

Model1964 je napisao/la:@Hadzijalagic
Nismo mogli jer nismo znali. I tu treba stati sa * šta je bilo*
Treba vidjeti đta i kako dalje.
Skupština je najbolje mjesto za to.
Nastojimo da se izdignemo iz mahale, evo nam prilike.
Kao Manijak ja se uvjek nadam najboljem.
Znam da treba stati ali vec sad postoje naznake da ce i sledeci prelazni rok biti turbulentan.. Na izlaznim vratima je vec 7-8 igraca (Nikolic, Radinovic, Beganovic, Bekric, Secerovic, Jahic, Stanic, Bokacini, a mozda i Memija i Lendric ali na njima mozda uzmemo neke pare).. Mozda su ovo spekulacije ali su dovoljne da me bude strah novih rekonstrucija i odgadjanja, za rezultat neophodnog, "kontinuiteta".. Kada rezultati ne idu dobro uvijek imas osjecaj da treba mijenjati.. To je glavna greska.. Imamo solidnu ekipu kojoj trebaju dobre pripreme i kontinuitet..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:30 pm

slika
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:33 pm

10 ubleha?
Ni jedan igrač koji je bio doveden nije "osuđen" od bar 1/4 forumaša.
Ni jedan nije smatran ništa lošijim od Mire, a bilo ih je bar 10 sa isto tako jakim pedigreom kao on. To što je on igrao a drugi ne, nije samo do onih koji ih dovode. Realno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Elegant
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:33 pm

Bice zestoko na sljedecoj skupstini, moraju se neke stvari konacno srediti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:34 pm

bravo @plava porodica. Iako sam jaran s jaozinjom van foruma, nisam mogao da se slozim s njegovim misljenjem ali nikako. Odlicno si napisao i ti ovaj post, kapa dole..

Model1964

uto nov 08, 2016 11:35 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:@Hadzijalagic
Nismo mogli jer nismo znali. I tu treba stati sa * šta je bilo*
Treba vidjeti đta i kako dalje.
Skupština je najbolje mjesto za to.
Nastojimo da se izdignemo iz mahale, evo nam prilike.
Kao Manijak ja se uvjek nadam najboljem.
Znam da treba stati ali vec sad postoje naznake da ce i sledeci prelazni rok biti turbulentan.. Na izlaznim vratima je vec 7-8 igraca (Nikolic, Radinovic, Beganovic, Bekric, Secerovic, Jahic, Stanic, Bokacini, a mozda i Memija i Lendric ali na njima mozda uzmemo neke pare).. Mozda su ovo spekulacije ali su dovoljne da me bude strah novih rekonstrucija i odgadjanja, za rezultat neophodnog, "kontinuiteta".. Kada rezultati ne idu dobro uvijek imas osjecaj da treba mijenjati.. To je glavna greska.. Imamo solidnu ekipu kojoj trebaju dobre pripreme i kontinuitet..
Ovo podebljano nas ubi. Neki nadri novinar napisao i mi se primili ko somovi. Kada i ako dođe do toga onda prica. Sada pricati o tome je skretanje na mlin oponentima kluba, dušmanima koji to cekaju.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:38 pm

Niko nije demantovao te navode..

LARSSON
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:39 pm

ne mora se svaki navod kvazinovinara demantovati

Model1964

uto nov 08, 2016 11:40 pm

Moj hadžija :-)
Nismo mi Engleska
A niko nije ni potvrdio ;-)

Hadzijalagic
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:41 pm

Ovo su ozbiljni navodi koji uzdrmavaju atmosferu i medju igracima i medju navijacima i kao takvi zasluzuju demant ako nisu istiniti..

Brkoo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:42 pm

Plava Porodica je napisao/la:Da se i ja osvrnem u Upravi, pa Vi ocjenite koliko imaju pluseva a koliko minusa.
Za mene ogromno trosenje na raskide ugovora koje nas sigurno nije izaslo preko 150 000 KM, nije ogromno u svijetu fudbala.
Za mene je ogroman trosak neizlazenje u Evropu. Ali to cemo predeverati, radi ranijih njihovih zasluga, budzet kluba nije narusen.
Od kako su oni na celu kluba,u klub je uslo jako jako mnogo novca.Prodaja Kvesica,Bajica, Hadziahmetovica.Izlazak i 6.utakmica Evrope prosle godine, prodaja Dzeke, dolazak novih sponzora, karte od Evropskih utakmica.
U dalnjem periodu, pojedinacne karte, clanske karte,godisnje karte,mnogobrojni sponzori, uslovljavanje Grbavice u drugu kategoriju, donacije navijaca, ostavljanje novca za istok, sasvim normalan tok platnog budzeta, placanje poreza i doprinosa, vracanje starog duga reprogramom, unaprijedjenje omladinskog pogona, dolazak novih ljudi u omladinski pogon.
Da bi se sve to narusilo, kobno bi bilo neizlazak u Evropu i ove godine.Izgubili bi novce, izgubili bi sponzore,igraci nam ne bi bili u izlogu.
Ali dovodjenjem Slavka Petrovica na mjesto sefa strucnog staba meni pokazuje da se i u tom segmentu krece na bolje. Trenutna tabela kaze da smo na -3 boda od drugog mjesta.Oci me ne lazu.
Koliko vidim pocele su razne spekulacije da su nam neki igraci trazeni Ivan,Memija, Miro.Koliko je to tacno, ne ulazim u to, ali sigurno ima interesanata. Tu nam dolaze novi prihodi. Koliko cujem jako brzo krece se i sa istokom, i po cemu se onda zakljucuje da para nema? Da smo nesto ogromno potrosili? Svaki klub grijesi, mnogo vise od naseg, ali ljudi idu dalje.Takav je fudbal, takav je biznis.Svako grijesi, pa i oni.
Ponovo ste dali da na vas uticu vise sile, one koje su nas i dovele u ovu situaciju, kada ova Uprava mora cistiti govna radi prijasnjih.Sada kada smo svi najemotivniji zbog losih rezultata, ti napadi opozicije su sve jaci i jaci.I Vas vidim uzimaju lopatom.Otvorite svoje oci, uzmite i vagajte, pa mi recite sta je bolje.
A kada mi je u interesu Zeljo, onda njemu zelim sve najbolje.Srce i pamet mi govore da su ovi sad ljudi tu uradili mnogo vise dobrog nego loseg.
To je to.. :klanjase2:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:42 pm

LARS1921 je napisao/la:ne mora se svaki navod kvazinovinara demantovati
mora...Hadzija ti objasnio ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Pinkii
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:45 pm

Cenan je rekao da su ga odmah igraci koji su navedeni zvali. On im je objasnio tako da atmosfera sto se igraca tice ne bi trebala bit narusena. Sto se navijaca tice dovoljno je da nam neko spomene odlazak/dolazak i panika se stvara. Kad sam vidio ko je napisao ne treba se ni obazirati. Mogu i ja do Bajrama da nabrajam kombinacije koje mogu otici.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

MrRiccoli
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:45 pm

Plava Porodica je napisao/la:Da se i ja osvrnem u Upravi, pa Vi ocjenite koliko imaju pluseva a koliko minusa.
Upravo tako. Da nas je neizlazak u evropu kostao jeste i to finih para sa kojim bi sad jos lakse poalovali. U fudbalu 150.000 nije neka cifra pa ni kod nas toliko nam treba da bi zivjeli mjesec, a mozda cak ni to nije dovoljno. Da je potroseno 500.000 e to je vec zabrinjavajuce. U ton 'silnom' trosenju su i lendric i stevanovix koji ce donijeti mozda to sve sto se potrosilo puta tri.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava