Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 10:44 pm

A sto to Pesto ne bi smio komentarisati ono sto mi danima pisemo.
I on je navijac kluba.Kao svi i ja.
I skupstina je povjerovala kao i svi mi da nam je tim dobar za borbu za vrh.I uprava je tako mislila i dovela bolja imena nego sto su nam dolazila prije par godina.
Ne krivim ni UO, ni skupstinu ni nas.
Krivim ih samo radi bahatosti, radi nemara i petljanja gdje im nije mjesto.Na koncu smo dobili to sto smo dobili.
Nece oni podnijeti ostavku, bas kao sto kazete imaju oni nama puno obecanih stvari, a neuradjenih.Prva i najvaznija ISTOK.Kada ga naprave, ako se vise ne budu mogli nositi sa pritiskom, neka dadnu ostavke.Ali do tada ne smiju!
A vi sto se brinete da bi nam se lopovi mogli uvuci u klub, ja se i ne brinem.
Sada kada su sve oci otvorene i prati se svaki korak UO, i kada se na obicnu glupost 20.stranica ispise na svakom od foruma, tako bi se pratio i rad sljedece Uprave.Nakon prve malverzacije, ako bi "lopovi" usli, navijaci bi ih isti dan istjerali iz kluba.
Da se vratim na temu, bice zanimljiva skupstina, ja i dalje znam da ce oni opet podici ruke za ostanak ove Uprave, ali ce im Uprava dobrano morati poloziti racuna uz vjerovatno opomenu od strane skupstine da se nadju dugorocna rjesenja na mjestima sportskog segmenta, da igrace ne tretiramo kao da su majmuni i da se apsolutno, ali apsolutno maknu iz svih sfera sportskog segmenta.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:47 pm

storm_raider je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Pocelo je 2 mjeseca prije skupstine... hajde fino, bice veselo.
Ja sam cuo mahalsku da se Kozaric opasno mota oko kluba. Ako on bude dobio bilo kakvu ulogu u klubu moja noga nece krociti na Grbavicu..
Nije mahalska, mota se on jos od onog narucenog teksta o Mao Tse Tungu.
Sta kaze, ne pamti kao kad je dosao na utakmicu, zbog nekih ljudi kao sa kojima je u sukobu. Kome to nije dovoljno, ne znam onda sta je. Bas mi voli Zelju, nema sta. Ako nemam interesa, sta cu na Grbavici, pa jel.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:48 pm

Plava Porodica je napisao/la:A sto to Pesto ne bi smio komentarisati ono sto mi danima pisemo.
I skupstina je povjerovala kao i svi mi da nam je tim dobar za borbu za vrh.I uprava je tako mislila i dovela bolja imena nego sto su nam dolazila prije par godina.
Krivim ih samo radi bahatosti, radi nemara i petljanja gdje im nije mjesto.Na koncu smo dobili to sto smo dobili.
Nece oni podnijeti ostavku, bas kao sto kazete imaju oni nama puno obecanih stvari, a neuradjenih.Prva i najvaznija ISTOK.Kada ga naprave, ako se vise ne budu mogli nositi sa pritiskom, neka dadnu ostavke.Ali do tada ne smiju!
Sada kada su sve oci otvorene i prati se svaki korak UO, i kada se na obicnu glupost 20.stranica ispise na svakom od foruma, tako bi se pratio i rad sljedece Uprave.Nakon prve malverzacije, ako bi "lopovi" usli, navijaci bi ih isti dan istjerali iz kluba.
Da se vratim na temu, bice zanimljiva skupstina, ja i dalje znam da ce oni opet podici ruke za ostanak ove Uprave, ali ce im Uprava dobrano morati poloziti racuna uz vjerovatno opomenu od strane skupstine da se nadju dugorocna rjesenja na mjestima sportskog segmenta, da igrace ne tretiramo kao da su majmuni i da se apsolutno, ali apsolutno maknu iz svih sfera sportskog segmenta.
Ko će ti otjerati Kozarića, Žuju, Violinu i ostale? Daj, bolan. Pa oni ako uđu u Klub, izlaze jedino sa nogama naprijed. Upamti dobro šta sam ti rekao.

storm_raider
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:51 pm

Ako sljedeca skupstina prodje uz podrsku Upravi, svima je jasno da je to - to i vise nece ni biti stajanja. Neka se dobiju sljedece 2-3 utakmice i bice svima koji vole Zelju lakse uci u zimu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

uto nov 08, 2016 10:53 pm

@arctg
Baš tako!
Kao što zagovaramo kontinutet ekipe i trenera tako moramo zagovarati i braniti kontinutet i legitimitem ove uprave.
Evolucija a ne revolucija!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 10:55 pm

1921.ba je napisao/la:ako se takvi grobari vrate bice nam veeselo pravo
Mislim da od njihovog vracanja nema nista to kao prvo, a drugo koliko znam mandat upravnog i madzornog odbora me traje od skupstine do akupstine tako da ako ne ponude ostavke ne vidim da bi neko mogao pojrenuti pricu o tome. Jbg sve imamo ali nije nas rezultat htio nikako srljali jesmo ali ova uprava zasluzuje priliku da to sve ispravi i zato braco ako mislimo sebi dobro drzimo se zajedno i ne dajmo dusmanima

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:56 pm

arctg je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:A sto to Pesto ne bi smio komentarisati ono sto mi danima pisemo.
Ko će ti otjerati Kozarića, Žuju, Violinu i ostale? Daj, bolan. Pa oni ako uđu u Klub, izlaze jedino sa nogama naprijed. Upamti dobro šta sam ti rekao.
Ti isti su kolo vodili i doveli nas na stub srama.Najveci klub u BiH strahuje par sati da nam katanac ne stave na bravu.
Ali ko je tada pratio rad UO? Hoce li mi neko reci?
Koliko je ljudi znalo da novca u klubu nema i koliki je taj broj bio zanemarljiv.Ili sam ja prespavao taj dio zivota.Tada su svi bili sretni, trofeji su tu bili.Evropa konstantna, boba nas dijelila da prodjemo Plzen.Da se nastavio sportski segment jos godinu ili dvije tako, mi bi sportski uspjeh napravili u Euro takmicenjima.To je tada najveci problem bio, oko toga smo se zanimali.Ja sam znao da na vrhu kluba stoji Zujo,i nista vise.
Ali sada svaki navijac zna sve o Upravi.Jer je to postala glavna tema, vise pisemo u Upravi nego o terenu.Da ne govorim o onom anamo portalu, mogu temu preimenovat u Upravni Odbor FK Zeljeznicar.Na svakoj trecoj stranici se moze naci po jedan ili dva posta koji su osvrnuti na teren.
Tako da se ne brinem, raja je dosla tobe, cak i u puno vecoj mjeri nego sto to nas treba interesovati, i sa sijedanjem nove Uprave na vrh kluba bi se pratio svaki korak.A pogresan korak bi bio koban za njih.
Taman da je i Bakir u klubu, protiv mase se ne moze nametati.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:56 pm

Evo prelistah dosta stranica i nigdje ne vidjeh da neko tjera upravu tako da kolege koji to potenciraju molim da ne izmisljaju ili neka citiraju post gdje neko tjera ovu upravu..

Greske se moraju priznati.. Dzaba nama sto smo stabilniji nego ikad kada mi djelujemo nestabilno i kada svako malo klub dobije los publicitet..

Evo jedno pitanje.. Ko vidi Cenana kao dugorocno rjesenje na poziciji koju sada obnasa?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Jaozinho22

uto nov 08, 2016 10:57 pm

Ko nam garantuje da su ovi pravi? Cime su nas ubijedili? Transparentim objavama koliko se proda karti svake utakmice? Lažnim obećanjima titula? Lažnim obećanjima istoka? Napravili su začarani krug okolo kluba, intervjue daju sami sebi,sve je transparentno a u suštini ništa transparentno nije. Velika se tu igra igra,a mi Bošnjaci s poganim mentalitetom i balijlukom do zuba. Pare su se potrošile,zna se ko ih je zaradio zna se ko ih je potrošio! Isti onaj ko ih je potrošio ima da se snađe i da ih zaradi, kako? Ne zanima me pričamo pitarima kako je lahko tuđim kurcem gloginje mlatit a ovi naši potrošili Boga oca u rekordnom vremenu iste te pare koje je donio Oda s djecurlijom Kokotom i Djelmom kasnije se prodala dva momka došao milion evra u klub...
Milion pitanja a nijednog odgovora. OVO NIJE ŽELJO!!!! Izvinite na malo dužem postu svakako će biti ignorisan OF strane većine. Lijep pozdrav :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Brkoo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:02 pm

Omar500 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Ja sam cuo mahalsku da se Kozaric opasno mota oko kluba. Ako on bude dobio bilo kakvu ulogu u klubu moja noga nece krociti na Grbavicu..
Nije mahalska, mota se on jos od onog narucenog teksta o Mao Tse Tungu.
Sta kaze, ne pamti kao kad je dosao na utakmicu, zbog nekih ljudi kao sa kojima je u sukobu. Kome to nije dovoljno, ne znam onda sta je. Bas mi voli Zelju, nema sta. Ako nemam interesa, sta cu na Grbavici, pa jel.
Ma Kozaric je obicna lopovcina koja je zaduzila klub do bola sa svojim prijateljima poput violine.. Ja sam napisao vec ako takav lopov ponovo udje u klub mene na Grbavici nema, necu opet da gledam kako se klub ponovo zaduzuje i ide prema stecaju dok violina uzima pare od ulaznica.
Upravi i Misimovicu podrska!
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:02 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ko nam garantuje da su ovi pravi? Cime su nas ubijedili? Transparentim objavama koliko se proda karti svake utakmice? Lažnim obećanjima titula? Lažnim obećanjima istoka? Napravili su začarani krug okolo kluba, intervjue daju sami sebi,sve je transparentno a u suštini ništa transparentno nije. Velika se tu igra igra,a mi Bošnjaci s poganim mentalitetom i balijlukom do zuba. Pare su se potrošile,zna se ko ih je zaradio zna se ko ih je potrošio! Isti onaj ko ih je potrošio ima da se snađe i da ih zaradi, kako? Ne zanima me pričamo pitarima kako je lahko tuđim kurcem gloginje mlatit a ovi naši potrošili Boga oca u rekordnom vremenu iste te pare koje je donio Oda s djecurlijom Kokotom i Djelmom kasnije se prodala dva momka došao milion evra u klub...
Milion pitanja a nijednog odgovora. OVO NIJE ŽELJO!!!! Izvinite na malo dužem postu svakako će biti ignorisan OF strane većine. Lijep pozdrav :)
Nece biti ignorisan.
Odgovori mi na kratko pitanje.
Koliki je taj "ogroman" novac koji su potrosili.
Navedi mi na sta su ga potrosili, i koliko je to po tebi izaslo?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

uto nov 08, 2016 11:06 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Evo prelistah dosta stranica i nigdje ne vidjeh da neko tjera upravu tako da kolege koji to potenciraju molim da ne izmisljaju ili neka citiraju post gdje neko tjera ovu upravu..

Greske se moraju priznati.. Dzaba nama sto smo stabilniji nego ikad kada mi djelujemo nestabilno i kada svako malo klub dobije los publicitet..

Evo jedno pitanje.. Ko vidi Cenana kao dugorocno rjesenje na poziciji koju sada obnasa?
Ja licno, osobno i personalno sam izrazio bojazan da zbog kritika upravi ista ne bude uvrijeđena mlada i ne da mandate na raspolaganje. Prvi put je to bio moralni cin, drugi put bi bila farsa.
Cenan kao dugorocno rješenje? Sportski rezultati ce ga drzati dugorocno ili kratkorocno. Nadam se da ce Hare ostati jedini koji ima betonirano mjesto u sportskom segmentu kluba.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:12 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ko nam garantuje da su ovi pravi? Cime su nas ubijedili? Transparentim objavama koliko se proda karti svake utakmice? Lažnim obećanjima titula? Lažnim obećanjima istoka? Napravili su začarani krug okolo kluba, intervjue daju sami sebi,sve je transparentno a u suštini ništa transparentno nije. Velika se tu igra igra,a mi Bošnjaci s poganim mentalitetom i balijlukom do zuba. Pare su se potrošile,zna se ko ih je zaradio zna se ko ih je potrošio! Isti onaj ko ih je potrošio ima da se snađe i da ih zaradi, kako? Ne zanima me pričamo pitarima kako je lahko tuđim kurcem gloginje mlatit a ovi naši potrošili Boga oca u rekordnom vremenu iste te pare koje je donio Oda s djecurlijom Kokotom i Djelmom kasnije se prodala dva momka došao milion evra u klub...
Nece biti ignorisan.
Odgovori mi na kratko pitanje.
Koliki je taj "ogroman" novac koji su potrosili.
Navedi mi na sta su ga potrosili, i koliko je to po tebi izaslo?
Ja cu ti samo reci da su mogli da ne placaju doprinose i slicne picke materne igracima, i da pored jednog Mire imas trojicu Mira ;)
@Jaozinho
Dovoljno ti je da dodjes pred Grbavicu i samo pogledas. Pogledaj svlacionice i sve ostalo. Istok je makar pokrenut s mrtve tacke, a ubrzo to ide dalje. Kako mislis nista nije transparentno ? Ljudi ne gladuju, svi u klubu, pa i cistacica moze odvesti dijete u dom zdravlja s urednom knjizicom a ne da im nije placano 10 godina. Nisu smetljari bili u stanju rijesiti se makar deponije ispod zapada.
Sportski segment je ispastao, ali kako nece ispastati kad se svako pravi trener, selektor,skaut, direktor i predsjednik Kluba. Kontao sam da ti imas ozbiljnije shvatanje ove stvari i opcenito ovih stvari oko Zelje. Dabogda vam se vratili oni sto su nas klali za 10 maraka, koji su osstavili visemilionske dugove, jer bas ti bosnjaci koje spominjes, ne zasluzuju nista bolje..

storm_raider
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:15 pm

@DZM13 ce da odmori od foruma 7 dana.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:15 pm

Mogli smo mi trojicu Mira i sa doprinosima da nije dovedeno i otjerano dvadeset ubleha..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

SirAlexFerguson
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:17 pm

Sto me na prvu nasmija ovaj DZM13, a onda mi "prevrnu" u glavi tuga me uhvati kad vidim sta se sve moze napisati, i ko sve ima pravo da piše. Dokle se sve ide, nevjerovatno.

Najveca greška ove uprave je njihova transparentnost i zelja da nam pruze nadu i radost. Trebali su uzivati u svojim zivotima i pustiti Želju da potone, da ga nestane, eh...

Pa samo vratite film kakvih je problema bilo, i kakvih problema jos uvijek ima. Sve u hodu treba rijesiti. Ja im kapu skidam za ovo do sada. Greske se desavaju, bilo ih je na sportskom planu vise nego sto je smjelo biti, ali Bože moj, idemo dalje.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Vrag

uto nov 08, 2016 11:19 pm

Napokon da se neko oglasi. Svaka mu je na mjestu

Model1964

uto nov 08, 2016 11:21 pm

@Hadzijalagic
Nismo mogli jer nismo znali. I tu treba stati sa * šta je bilo*
Treba vidjeti đta i kako dalje.
Skupština je najbolje mjesto za to.
Nastojimo da se izdignemo iz mahale, evo nam prilike.
Kao Manijak ja se uvjek nadam najboljem.

rodrigo87
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:21 pm

Boze.... Nama niko ne valja....

Model1964

uto nov 08, 2016 11:22 pm

Vrag je napisao/la:Napokon da se neko oglasi. Svaka mu je na mjestu
O cemu ti to?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava