A sto to Pesto ne bi smio komentarisati ono sto mi danima pisemo.
I on je navijac kluba.Kao svi i ja.
I skupstina je povjerovala kao i svi mi da nam je tim dobar za borbu za vrh.I uprava je tako mislila i dovela bolja imena nego sto su nam dolazila prije par godina.
Ne krivim ni UO, ni skupstinu ni nas.
Krivim ih samo radi bahatosti, radi nemara i petljanja gdje im nije mjesto.Na koncu smo dobili to sto smo dobili.
Nece oni podnijeti ostavku, bas kao sto kazete imaju oni nama puno obecanih stvari, a neuradjenih.Prva i najvaznija ISTOK.Kada ga naprave, ako se vise ne budu mogli nositi sa pritiskom, neka dadnu ostavke.Ali do tada ne smiju!
A vi sto se brinete da bi nam se lopovi mogli uvuci u klub, ja se i ne brinem.
Sada kada su sve oci otvorene i prati se svaki korak UO, i kada se na obicnu glupost 20.stranica ispise na svakom od foruma, tako bi se pratio i rad sljedece Uprave.Nakon prve malverzacije, ako bi "lopovi" usli, navijaci bi ih isti dan istjerali iz kluba.
Da se vratim na temu, bice zanimljiva skupstina, ja i dalje znam da ce oni opet podici ruke za ostanak ove Uprave, ali ce im Uprava dobrano morati poloziti racuna uz vjerovatno opomenu od strane skupstine da se nadju dugorocna rjesenja na mjestima sportskog segmenta, da igrace ne tretiramo kao da su majmuni i da se apsolutno, ali apsolutno maknu iz svih sfera sportskog segmenta.