Nece ova Uprava izdrzati u januaru. Moje misljenje je da ce podnijeti ostavke. Ko ce doci poslije njih i kako cemo izgurati polusezonu Allah dragi zna.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Napokon da neko iz kluba da glasa malo. Svi mi ovo vidimo i dio o tome govori dok dio i dalje gura po svom.Pinkii je napisao/la:http://m.****.ba/bh_fudbal/pesto-svi-koji-vole-zelju-trebaju-reci-kada-nesto-ne-valja/213294
Pinkii je napisao/la:Nece ova Uprava izdrzati u januaru. Moje misljenje je da ce podnijeti ostavke. Ko ce doci poslije njih i kako cemo izgurati polusezonu Allah dragi zna.
To bi bila katastrofa jer ne vidim ko bi mogao bolji doci. Ako ima bolji, bujrum. Niko nije nezamjenjljiv.Pinkii je napisao/la:Nece ova Uprava izdrzati u januaru. Moje misljenje je da ce podnijeti ostavke. Ko ce doci poslije njih i kako cemo izgurati polusezonu Allah dragi zna.
Tačno tako. Sve igrače su dovodili treneri po svom nahođenju-svojim željama. Ni jednog igrača nije dovela Uprava, ali je Uprava pogriješila sa velikom smjenom trenera i davanja svu slobodu tim trenerima. Npr. Mulaliću se ponudi lista od 50 potencijalnih igrača i kaže mu se biraj. On zaokruži M. Stevanovića, Đermanovića, Bekrića, Bogičevića...sa Kostićem isti princip, a on kaže hoću Šećerovića, Lazića, Hervasa, Toskasa, Jahića...itd. Svaki trener je dobio igrače koje je želio. Uprava je ponudila, a treneri birali. Svaki trener je nakon toga "brisao" neke igrače. Greška Uprave nisu igrači, nego izbor trenera, a tu prvenstveno mislim na Mulalića i Kostića.MrRiccoli je napisao/la:Nama treba 18 igraca koji ce se rotirati, a ne da nam se desava da igraci koji bi trebali da doprinose mnogo i koji imaju dobra primanja da ih nema ni medju 18. Znaci 18 igraca koji bi trebali biti sto se kaze u pet deka uz kojeg junioraavlami97 je napisao/la:Od povratka u Želju Jahić je od 15 prvenstvenih utakmica nastupio u 5 odigravši ukupno 295 minuta (Zrinjski D, Čelik G, Krupa D, Mladost DK G i Olimpik D. Dvije pobjede, dva remija i jedan poraz) Od 3 utakmice u kupu nastupio je u jednoj i odigrao 61 minut u pobjedi protiv Goražda na Grbavici 5:1.
U svom obraćanju je pohvalio Upravu i istakao nesuglasice sa trenerom. Nije iznio ništa konkretno. Sanel je još uvijek naš igrač i on je suspendovan od strane TRENERA:
Mislim da je Petrović uočio gdje je greška, a ona je po meni veliki broj igrača (kamaranje) i odmah se po dolasku riješio njih pet (Husić, Bevab, Pozder, Toskas i Halvadžić). Vratio Stanića i Bogičevića. Na posudbi su nam D. Sadiković i D. Hasanović, a posuđen nam je Boccaccini. Došao Zeba.
Po meni možda će još 2-3 igrača biti "višak", možda 1-2 prodati i maksimalno dovesti još 3 igrača. Roster treba svesti na 22-24 igrača i 3 golmana, računajući i mlade igrače koji će biti ili su već priključeni prvom timu.
Prvi sa kojim treba napraviti raskid ugovora je Duraković, jer se na njega očito ne računa niti je do sada bio u bilo kakvim kombinacijama za prvi tim.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ja sam cuo mahalsku da se Kozaric opasno mota oko kluba. Ako on bude dobio bilo kakvu ulogu u klubu moja noga nece krociti na Grbavicu..storm_raider je napisao/la:Pocelo je 2 mjeseca prije skupstine... hajde fino, bice veselo.
Nije mahalska, mota se on jos od onog narucenog teksta o Mao Tse Tungu.Brkoo je napisao/la:Ja sam cuo mahalsku da se Kozaric opasno mota oko kluba. Ako on bude dobio bilo kakvu ulogu u klubu moja noga nece krociti na Grbavicu..storm_raider je napisao/la:Pocelo je 2 mjeseca prije skupstine... hajde fino, bice veselo.
Koliko sam ja skonto, Pešto nije ništa rekao, a na kraju krajeva nije u redu da putem fejsbuka i tamo nekih portala iznosi stvari, koje su u biti za Skupštinu. Zamisli Angelu Merkel, kako preko nekih portala, tvitera i fejsbuka tabiri odnose sa Rusima i Amerima ili Turcima.Krips je napisao/la:To sad i Pešto trovač? Čovjek je rekao istinu, bolna, ali istina.
Ko ce mi od ovih sto tjeraju Upravu predloziti ovakve, da budem zasiguran da ce moj Zeljo upasti u prave ruke pa da vam se i ja pridruzim? Iko?Pinkii je napisao/la:Ovaj Pesto je rekao istinu. Ovi se zanijeli vise nego sto treba i sad valja posljedice podnijet. Ja bih sad potpisao da ovi idu,ali da znam da ce doci ljudi sa parama i koji su sposobni. Ovako mozemo samo dobiti stare ublehe ne daj Boze pu pu pu.
Mahalaši klasični, valjda misle da to tako treba, da je to normalan proces. Naviklo valjda na kafama mahalati o svemu i svačemu pa onda nastavili i na facebooku, dok tamo gdje bi trebali govoriti (teren, skupština, sastanci), šute.exbabilon je napisao/la:Igraci i celnici kluba nam se prepucavaju preko facebooka. Pa ovo je sad gore od pitara
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
U ovom slucaju se ne radi samo o jednoj upravi u 100godina kluba. Ova uprava je digla navijace, obecala je stadion, skupljala pare. Ogronmo pozitivnih promjena je donjela.Pinkii je napisao/la:Ovaj Pesto je rekao istinu. Ovi se zanijeli vise nego sto treba i sad valja posljedice podnijet. Ja bih sad potpisao da ovi idu,ali da znam da ce doci ljudi sa parama i koji su sposobni. Ovako mozemo samo dobiti stare ublehe ne daj Boze pu pu pu.