To sto je dobar i noramalan dovoljan je razlog u ovakvoj situaciji da ga se pusti da radi.FKZ1921 je napisao/la:Kad je doveden Petrovic,napisao sam da smo dobili dobrog i u fudbalskom smislu, normalnog trenera. I dalje to mislim i treba ga pustiti na miru da radi. Ovo sto se dogadjalo i sto ce se eventualno dogadjati u narednom prelaznom roku,a vezano za promjene u igrackom kadru,nema puno veze s njim.Rodom s mejtaša je napisao/la:A zbog čega ne bi? Kako ćeš ba Mulalića i njega porediti? Ovaj ima trenerskog staža skoro ko Mulalić godina. Evo nek Mulalić malo ispeče zanat pa nek dođe ako napravi nešto u karijeri. Eto ne ide mu loše u CG, pa neće sa na nama učiti.Krips je napisao/la:Najlakše je ubaciti neke nebitne ljude u diskusiju. Pitam zbog čega bi se vjerovalo Petroviću pojedinci spominju Žuju?
Ako je ovo ispravan model i funkcionisanje kluba da tjeramo igrače koje smo doveli prije par mjeseci onda samo naprijed.
Ili Oda, drag mi je Oda još od igračkih dana, ali evo isti Oda ako nešto vrijedi nek proba negdje otići makar u okruženje pa da vodi bilo kakvu ekipu. Slavko je dobar trener to je sigurno, sa velikim iskustvom i karijerom koju niti jedan poslijeratni trener sa ovih prostora nije imao niti će imati. To su činjenice. Pustimo čovjeka da radi, a za to je minimlano potrebno godinu i po pa možemo nešto suditi.
Ali Slavko Petrovic nije trener sa sjajnom karijerom. Prije Zelje,njegov najveci trenerski uspjeh je kup sa Radnikom. Zeljo mu je najveci klub koji je vodio.Kad rezultatima nadmasi sve one koji su do sada vodili Zelju,moci cemo reci da je trener sa najboljom karijerom na ovim prostorima.
Naravno da je Zeljo najveci klub u karijerama svim poslijeratnim trenerima koji su ga vodili.ChWilla je napisao/la:a kome od naših poslijeratnih trenera nije? je li jef united veći od želje? ako jeste jeste zbog države japan a ne zbog sebe...
Jeste, samo Aco ostaje a legende nase koje su titule donosile sada se ovako sutaju, nabijaju nogom i sl. Bruka sta se radi,od igraca do uprave koja ne da je izgubila kompas nego vise ne znam kako im ne dosadi jedno te isto vrtiti i bacati suplju. Mislim da su i treneri igracke ovde i da oni igraju kako uprava kaze i neko ko vec sa ovim dovodjenjem i raskidima uzima dobre pare preko nasih ledja.Vrag je napisao/la:Neka je debeli tebi Kosoric alpha. **** te on, a i tebe Misimovicu i Nikolicu
Lafo disciplina
toliko je otprilike i proslo od kako smo mislili da je Dejo sposoban a nije,jbga.ChWilla je napisao/la:nema ni godina dana kako su tog istog kosorića SVI, ali svi navijači prizivali za kapitena...
Ja sam u večini slučajeva branio Bekrića i mislio sam da će čovjek proigrati,da je i on kao i ekipa van forme, ali čovjek je realno užasan. Ništa, ali apsolutno ništa čovjek ne pokazuje da bi se moglo reči da zaslužuje da bude među prvih 16, a kamo li u startnoj postavi. On jednostavno više ne može i mislim da nam je bespotreban. Najbolje bi bilo kada bi se dogovorio sa klubom, da mu dodijele neku funkciju u klubu, kao što je SA dodjelilo Dzakmicu npr1921.ba je napisao/la:ocekujem uskoro i suspenziju bekrica, a zebi nogu nekad tamo oko maja
Nije fazon u tome kako je igrao jahic, mora se reci da je debelo podbacio u odnosu na ono sto smo ocekivali od njega, ali ono sto meni bode oci je ovaj odnos uprave prema igracima , znaci njihov ljudski odnos je totalna nula iz bezbroj slucajeva smo to vidjeli, jasno je da ne zelis vise igraca koji ti ne moze pomoc ali ne mozemo se na ovakav nacin ni rijesavat suspenzijama ili natjerat ih na raskid ko sa jadrankom pa onda izgubit na sudu, mnogi su nas zezali da se uprava ponasa ko da igra menagera, ali je to sad tacno takva situacija, bukvalno se ponasaju ko da igraju menageraLeon_Professional je napisao/la:Neko napisa da se pljuje po ljudima koji vole klub.. Ja to ovdje nisam primijetio, svi su pricali u blagom tonu o JAhicu.
Svaka cast, igrao si, prizeljkivali smo te majtore. Taj status sto si napisao je cinjenica, klub te prodao u Las Palmas, pa te poslije vratio u zivot ponovno, zaradio si za normalnu egzistenciju, trudio se jesi u tekmama ali nije to to.
Klub nije merhamet da drzi nekog radi starih zasluga, doduse ako cemo realno Zeljo je vise njemu valjao.
Jahic sigurno voli klub, ali ne igra kako treba, to je i on naglasio. Zasto je doslo do suspenzije ko ce mu znati, ali ovakav Jaha nam nije od koristi, samo nam je na trosku, mada se ovo moralo ljepse rjesavati. Mada i dalje ne znamo sta je uzrok suspenzije, pa da ne mlatimo i ne dijelimo se na dvije strane.. Ja nikog ne branim ni Jahu ni klub.
Vala odlaziti u Grčku u toku sezone kako bi tražio angažman i jeste za suspenzije. Ako je istina naravno.Format je napisao/la:Sanel nije mogao naci klub jer je u godinama ozbiljnim i bio je ozbiljno povrijedjen,u tom momentu mu je Zeljo ostao jedina opcija,poslao ke mail i postavio svoje uslove,trazio je 10 000 eura,sto mu klub nije dao,poslije je uzeo sta bilo iako je i to mnogo za nase uslove.
Samel je dobar covjek,znam ga dugo godina ,otisao je u Grcku da nadje angazman ,on bi otisao bilo gdje da zaradi vise,malo je cudan oko novca mogu vam reci i iako ga poznajem i mogu reci da mi je prijatelj meni je Zeljo na prvom mjestu i neka je suspendovan,ne treba niko da se igra sa klubom koji ti je dao ruku spasa.
Uz Slavka sam 100%
"u posljedne vrjeme dolazi do neslugasica sa glavnim trenerom Ali nikakvi ruznih i nezeljenih scena nije bilo,Ja Sam profjesonalac i gdje God Sam bio nikad nisam imao probleme."irfo je napisao/la:Nije fazon u tome kako je igrao jahic, mora se reci da je debelo podbacio u odnosu na ono sto smo ocekivali od njega, ali ono sto meni bode oci je ovaj odnos uprave prema igracima , znaci njihov ljudski odnos je totalna nula iz bezbroj slucajeva smo to vidjeli, jasno je da ne zelis vise igraca koji ti ne moze pomoc ali ne mozemo se na ovakav nacin ni rijesavat suspenzijama ili natjerat ih na raskid ko sa jadrankom pa onda izgubit na sudu, mnogi su nas zezali da se uprava ponasa ko da igra menagera, ali je to sad tacno takva situacija, bukvalno se ponasaju ko da igraju menageraLeon_Professional je napisao/la:Neko napisa da se pljuje po ljudima koji vole klub.. Ja to ovdje nisam primijetio, svi su pricali u blagom tonu o JAhicu.
Svaka cast, igrao si, prizeljkivali smo te majtore. Taj status sto si napisao je cinjenica, klub te prodao u Las Palmas, pa te poslije vratio u zivot ponovno, zaradio si za normalnu egzistenciju, trudio se jesi u tekmama ali nije to to.
Klub nije merhamet da drzi nekog radi starih zasluga, doduse ako cemo realno Zeljo je vise njemu valjao.
Jahic sigurno voli klub, ali ne igra kako treba, to je i on naglasio. Zasto je doslo do suspenzije ko ce mu znati, ali ovakav Jaha nam nije od koristi, samo nam je na trosku, mada se ovo moralo ljepse rjesavati. Mada i dalje ne znamo sta je uzrok suspenzije, pa da ne mlatimo i ne dijelimo se na dvije strane.. Ja nikog ne branim ni Jahu ni klub.
Ma znam, pretjerano je nije sve tako crno, ali nevjerovatno je da kad god se nešto dobro desi odmah idu problemi i sve se tako ponavlja. Valjda to tako mora, ko će ga znati...Leon_Professional je napisao/la:"u posljedne vrjeme dolazi do neslugasica sa glavnim trenerom Ali nikakvi ruznih i nezeljenih scena nije bilo,Ja Sam profjesonalac i gdje God Sam bio nikad nisam imao probleme."irfo je napisao/la:Nije fazon u tome kako je igrao jahic, mora se reci da je debelo podbacio u odnosu na ono sto smo ocekivali od njega, ali ono sto meni bode oci je ovaj odnos uprave prema igracima , znaci njihov ljudski odnos je totalna nula iz bezbroj slucajeva smo to vidjeli, jasno je da ne zelis vise igraca koji ti ne moze pomoc ali ne mozemo se na ovakav nacin ni rijesavat suspenzijama ili natjerat ih na raskid ko sa jadrankom pa onda izgubit na sudu, mnogi su nas zezali da se uprava ponasa ko da igra menagera, ali je to sad tacno takva situacija, bukvalno se ponasaju ko da igraju menageraLeon_Professional je napisao/la:Neko napisa da se pljuje po ljudima koji vole klub.. Ja to ovdje nisam primijetio, svi su pricali u blagom tonu o JAhicu.
"moram istaci da se uprava trudi da nam omoguci dobre uslove Ali rezultati nemogu da to isprate!"
Ako znas o kakvoj je nesuglasici doslo napisi mi, mmoze i u pp, jer ja ne znam i ne mogu reci nesto vise. Sam Jahic kaze da je odnos s upravom i sve uredu i da se zakacio s trenerom.
Opet kazem, ne poznajem situaciju ali se krivica ni na kog ne treba svaljivati dok se ne saznaju pravi razlozi.
@Dragon, mozda je tebi sad ocaj, a prije bila bajka jer kao inace, "Majstori krajnosti" stanuju ovdje, pa radi toga padamo u ocaj.
Nit je bilo bajkovito, nit je sad uzas, malo objektivnosti svima bi dobro doslo.