Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 1:34 pm

Minjore je napisao/la:Uzeo Dadin broj.. ZEBA ODLAZI
Sad dok @Neandertalac uleti klizeci na forum i pocne o Dadi raspravu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:35 pm

Okolele je napisao/la:
jel vrijeme da prestanemo spominjati ljude koji nisu tu koji se ne moigu braniti,i da prestanemo a provokacijama ???
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Tavas1921
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:38 pm

Jesmo li blizu nekog rekorda po broju dovedenih i otpustenih igraca u jednoj kalendarskoj godini? Opasno nas je pitarluk uhvatio sto se toga tice. Svako malo tjeraj ovog tjeraj onog, kad sljedeci dodje vracaj onog onaj je duplo bio bolji i tako u krug.. Veliki amaterizam htjeli mi to priznati ili ne. Raja je bila strpljiva ja se samo nadam da mozemo jos biti.

Okolele
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:41 pm

delinjo je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
jel vrijeme da prestanemo spominjati ljude koji nisu tu koji se ne moigu braniti,i da prestanemo a provokacijama ???
Ok prestajemo.. :palacgore:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

vrbanjusa
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:45 pm

21 10 4

Petrović Slavko

LARSSON
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:46 pm

"Teško je odgovoriti na sve što se napiše. Logično je da se od igrača očekivalo dosta više, a napisani su mnogi rezervni igrači. Za sada se ništa ne zna konkretno, čekamo pauzu. Sigurno da će biti još pojačanja, kako bi pojačali prvi tim", rekao je Ćenan za kraj.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/zeba ... nisi/70779" target="_blank

shzna
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:51 pm

1987

ceze
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:52 pm

Evo dva citata za koje mislim da se mogu primjeniti i u našem slučaju.

'U skautingu možeš napraviti jednu pogrešku u pet slučajeva, ali ne možeš promašiti svih pet'

'Sve želimo odmah, u isti dan, u jednoj utakmici. Ali kontinuitet je najvažniji. Kontinuitet upravljanja, kontinuitet struke i momčadi. Ne može nijedan trener odmah stvoriti momčad kada dobije šest-sedam novih igrača.'

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl ... t/5235619/" target="_blank
DANAN je napisao/la:U clanku ima svega,nebi ga bilo zgoreg procitati.
slika
**** na igri a naslov teksta "Nova rekonsturkcija na Grbavici", naravno da će se ljudi primiti na tako nešto jer si napisao članak u rubrici "Sport" dnevne štampe, a ne u Oxford Review-u, zašto od sebe praviti Kafku kad si sportski novinar. **** teksta je na lošoj transfer politici kluba, nije napisao niša aman novo niti je u krivu, ali je bacio kost čitateljima u vidu imena.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u uto nov 08, 2016 1:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:56 pm

E i vi vala raspravljate o članku priučenog novinara u sukobu interesa.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:57 pm

Hurmasica je napisao/la:E i vi vala raspravljate o članku priučenog novinara u sukobu interesa.
Nema njemu sablje da mu odgovori kako treba, udario na jadnog slavka :D

south side
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:58 pm

Dobro nam došao Zeba i da budes pravi vođa na terenu kakav nam je trebao .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Okolele
Kontakt:

uto nov 08, 2016 2:01 pm

Hurmasica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 2:02 pm

LARS1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:E i vi vala raspravljate o članku priučenog novinara u sukobu interesa.
Znao sam Liga da ćeš to pitati :rofl1: . Pa fakat, kako ću ja ozbiljno shvatati novinara koji ne gleda stvari objektivno nego navijački. Jasno mi je da navijaš za Želju, ali imaj neku mjeru u tekstovima, ne čitaju tvoje članke samo navijači koji prate klub 24 sata u sedmici, već i ljudi što samo površno pogledaju naslov, i iskonstruišu iz toga neku priču. Uostalom, kako možeš biti PR nekoliko igrača i biti objektivan prema njihovim igrama, ponašanju, u isto vrijeme? Šta je to nego sukob interesa.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

uto nov 08, 2016 2:02 pm

Čuj Jaha suspendovan :D

Grbavica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 2:03 pm

Hurmasica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Znao sam Liga da ćeš to pitati :rofl1: . Pa fakat, kako ću ja ozbiljno shvatati novinara koji ne gleda stvari objektivno nego navijački. Jasno mi je da navijaš za Želju, ali imaj neku mjeru u tekstovima, ne čitaju tvoje članke samo navijači koji prate klub 24 sata u sedmici, već i ljudi što samo površno pogledaju naslov, i iskonstruišu iz toga neku priču. Uostalom, kako možeš biti PR nekoliko igrača i biti objektivan prema njihovim igrama, ponašanju, u isto vrijeme? Šta je to nego sukob interesa.
Ljigata je prije svega u sukobu sa mozgom.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

uto nov 08, 2016 2:06 pm

Zeba nek ti je sretno. Ja ti halalim iako dosta navijača ne, ali morao si igrati taj dan, šta ćeš. Da si nam Bogdo samo ti problem bio te sezone.. Sretno i da se plasiramo u Evropu. :baklja:
1987

incident
Kontakt:

uto nov 08, 2016 2:12 pm

Evo vam informacije o Ivanu Lendricu.
Ivan Lendric i Galatasaraj nula bodova.
Ivan Lendric ide u Juznu Koreju ili Japan. Zeljo ce od toga imati 300000 eura.
Transfer zavrsava Husnija Sekularac. Pitanje je samo kada odlazi,da li u zimskom prelaznom roku kako Sekularac smatra,ili u maj-jun opciji na kojoj insistira njegov savjetnik ,odnosno koji smatra da Ivan treba ostati kako bi postigao minimum 14 pogodaka i na taj nacin ostvario bolje uslove ugovora.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto nov 08, 2016 2:13 pm

Ja i dalje ne mogu vjerovati da ima ljudi koji mu zamjeraju onaj go,to je meni bas luzerski.

ChWilla
Kontakt:

uto nov 08, 2016 2:17 pm

chile je napisao/la:Niti treba tjerati Petrovica niti 90% ljudi u klubu.
Nasim treba iz glave istjerati ustaljenu proceduru dovidjenja igraca. Treba nekako iznaci rijesenje i postaviti pravog covjeka na mjesto sportskog i to bi umnogome ove probleme s igracima u red dovelo.
Isto tako mislim da nekom klupskom uredbom treba odrediti da bar 3-4 nasa omladinca moraju biti u 23 igraca pri tome da se treba gledati i da igraju ako igrac sa strane nije bar 50% bolji od te omladine.
Definitivno sam misljenja ubaci Micu i Lendrica u juniore da bi na tabeli skupili tu negdje bodova do sad kao i obe preplacene zvjezde.
Do nedavno ovaj grad nije trpio uvjezde i tu ni Bono ili Maradona nije mogao bitiz vjezda, a sad neki poluigrac iz Zelje ili kona hoce da je zvijezda.
Opasno se poremetio sistem vrijednosti, igraci se nakon remija docekaju kao da su prorivnika razbili u najmanju ruku 5-0.
U celu se gleda kao u svetca a Misimovica skoro s "Titom" porede.
Sve to ostavlja posljedice, ocito da opasno kaskamo i da se kao sto vec rekoh procedura mora mjenjati i fali nam taj sd kao oci u glavi...kako do njega nas navijace nebi trebalo biti briga ljudi u klubu ga moraju "roditi".

Sent from my Plavo Sokocalo
bilo SD ili ne bilo, radilo se po procedurama ili u kafanama, na kraju svake priče u vezi sa igračima je šef stručnog štaba iliti trener. on je na kraju lanca i ako nema procedure, jer ih njemu valja voditi. i sve greške suštinski proizlaze iz greški kod imenovanja i smjena trenera...
gradi željo boli te *****

teatrale36
Kontakt:

uto nov 08, 2016 2:17 pm

delinjo je napisao/la:
mula je napisao/la:Ocekivati je jos 2 igrača, na poziciji lijevog beka i napadača
a sta cemo sa neprikosnovenih kapitenom koji vedri i oblaci ??? kako sa njim naprijed ??
Njega je Slavko spasio svojim dolaskom , on je svoje "znanje"" pokazao u onim utakmicama protiv Viteza i Zrinjskog kad je Kostica trebalo otjerati, a i neki dan njegov covjek daje gol , protiv Olimpica opet krivac i jos puno toga ima, ali ne dirajte Kapitena,on je nazamjenjiv.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava