Sad dok @Neandertalac uleti klizeci na forum i pocne o Dadi raspravu..Minjore je napisao/la:Uzeo Dadin broj.. ZEBA ODLAZI
Sad dok @Neandertalac uleti klizeci na forum i pocne o Dadi raspravu..Minjore je napisao/la:Uzeo Dadin broj.. ZEBA ODLAZI
jel vrijeme da prestanemo spominjati ljude koji nisu tu koji se ne moigu braniti,i da prestanemo a provokacijama ???Okolele je napisao/la:Sad dok @Neandertalac uleti klizeci na forum i pocne o Dadi raspravu..Minjore je napisao/la:Uzeo Dadin broj.. ZEBA ODLAZI
Ok prestajemo..delinjo je napisao/la:jel vrijeme da prestanemo spominjati ljude koji nisu tu koji se ne moigu braniti,i da prestanemo a provokacijama ???Okolele je napisao/la:Sad dok @Neandertalac uleti klizeci na forum i pocne o Dadi raspravu..Minjore je napisao/la:Uzeo Dadin broj.. ZEBA ODLAZI
vrbanjusa je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/sanel-jahic-sus ... jeg/22711/
**** na igri a naslov teksta "Nova rekonsturkcija na Grbavici", naravno da će se ljudi primiti na tako nešto jer si napisao članak u rubrici "Sport" dnevne štampe, a ne u Oxford Review-u, zašto od sebe praviti Kafku kad si sportski novinar. **** teksta je na lošoj transfer politici kluba, nije napisao niša aman novo niti je u krivu, ali je bacio kost čitateljima u vidu imena.DANAN je napisao/la:U clanku ima svega,nebi ga bilo zgoreg procitati.
Nema njemu sablje da mu odgovori kako treba, udario na jadnog slavkaHurmasica je napisao/la:E i vi vala raspravljate o članku priučenog novinara u sukobu interesa.
Znao sam Liga da ćeš to pitatiLARS1921 je napisao/la:Nema njemu sablje da mu odgovori kako treba, udario na jadnog slavkaHurmasica je napisao/la:E i vi vala raspravljate o članku priučenog novinara u sukobu interesa.
Ljigata je prije svega u sukobu sa mozgom.Hurmasica je napisao/la:Znao sam Liga da ćeš to pitatiLARS1921 je napisao/la:Nema njemu sablje da mu odgovori kako treba, udario na jadnog slavkaHurmasica je napisao/la:E i vi vala raspravljate o članku priučenog novinara u sukobu interesa.. Pa fakat, kako ću ja ozbiljno shvatati novinara koji ne gleda stvari objektivno nego navijački. Jasno mi je da navijaš za Želju, ali imaj neku mjeru u tekstovima, ne čitaju tvoje članke samo navijači koji prate klub 24 sata u sedmici, već i ljudi što samo površno pogledaju naslov, i iskonstruišu iz toga neku priču. Uostalom, kako možeš biti PR nekoliko igrača i biti objektivan prema njihovim igrama, ponašanju, u isto vrijeme? Šta je to nego sukob interesa.
bilo SD ili ne bilo, radilo se po procedurama ili u kafanama, na kraju svake priče u vezi sa igračima je šef stručnog štaba iliti trener. on je na kraju lanca i ako nema procedure, jer ih njemu valja voditi. i sve greške suštinski proizlaze iz greški kod imenovanja i smjena trenera...chile je napisao/la:Niti treba tjerati Petrovica niti 90% ljudi u klubu.
Nasim treba iz glave istjerati ustaljenu proceduru dovidjenja igraca. Treba nekako iznaci rijesenje i postaviti pravog covjeka na mjesto sportskog i to bi umnogome ove probleme s igracima u red dovelo.
Isto tako mislim da nekom klupskom uredbom treba odrediti da bar 3-4 nasa omladinca moraju biti u 23 igraca pri tome da se treba gledati i da igraju ako igrac sa strane nije bar 50% bolji od te omladine.
Definitivno sam misljenja ubaci Micu i Lendrica u juniore da bi na tabeli skupili tu negdje bodova do sad kao i obe preplacene zvjezde.
Do nedavno ovaj grad nije trpio uvjezde i tu ni Bono ili Maradona nije mogao bitiz vjezda, a sad neki poluigrac iz Zelje ili kona hoce da je zvijezda.
Opasno se poremetio sistem vrijednosti, igraci se nakon remija docekaju kao da su prorivnika razbili u najmanju ruku 5-0.
U celu se gleda kao u svetca a Misimovica skoro s "Titom" porede.
Sve to ostavlja posljedice, ocito da opasno kaskamo i da se kao sto vec rekoh procedura mora mjenjati i fali nam taj sd kao oci u glavi...kako do njega nas navijace nebi trebalo biti briga ljudi u klubu ga moraju "roditi".
Sent from my Plavo Sokocalo
Njega je Slavko spasio svojim dolaskom , on je svoje "znanje"" pokazao u onim utakmicama protiv Viteza i Zrinjskog kad je Kostica trebalo otjerati, a i neki dan njegov covjek daje gol , protiv Olimpica opet krivac i jos puno toga ima, ali ne dirajte Kapitena,on je nazamjenjiv.delinjo je napisao/la:a sta cemo sa neprikosnovenih kapitenom koji vedri i oblaci ??? kako sa njim naprijed ??mula je napisao/la:Ocekivati je jos 2 igrača, na poziciji lijevog beka i napadača