Tako je, glavni konkurenti radnik i siroki danas kiksali.ž'21 je napisao/la:Četiri boda smo od pozicije koja vodi u Evropu, a još deset kola do kraja. Bolje nego što sam očekivao.
Sad je sve na nama, pamet u glavu !ž'21 je napisao/la:Četiri boda smo od pozicije koja vodi u Evropu, a još deset kola do kraja. Bolje nego što sam očekivao.
100 %.. Sloboda ima kuci nas i komsinice, idu Zrinjskom, sa sirokim nisam siguran... A Zrinjski ima samo nama gostovanje i kuci tu tekmu sa Slobodom...Ajzea je napisao/la:Zrinjskom titula, ubijeđen sam u to.
Ja sam za vrijeme pauze napisao da cemo mi mnogima da pomutimo racune, samo polako.ž'21 je napisao/la:Biće izuzetno teško. Tuzla, Zenica, Koševo i Zrinjski kući i plus Kup, ali treba pokazati da smo najjači kad je najteže. Ovih šest 'lakših' utakmica se moraju dobiti, a sa jačim se potući, pa šta Bog da.
Medjusobni omjer..BHDragons je napisao/la:Je li se gleda međusobni omjer ili gol razlika?
potpisssssss , ja kazem dobi u tuzli na kraju sii 3 sigurno kad je najsladje dobi ih inat je cudož'21 je napisao/la:Biće izuzetno teško. Tuzla, Zenica, Koševo i Zrinjski kući i plus Kup, ali treba pokazati da smo najjači kad je najteže. Ovih šest 'lakših' utakmica se moraju dobiti, a sa jačim se potući, pa šta Bog da.