Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 10:12 am

Od Beganovica sam ocekivao puno. Jos prosle sezone. Imao je nos za gol, vazda je bio na pravom mjestu. Sam pao sam se ubio

Tryg
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:12 am

Da ne bi Nikolica, 2 boda manje na kontu. I borba za opstanak.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:16 am

Pa ekipi treba jedan stariji napadac, eto Stevo. Slazem se sa kolegom dijasporom :p, on je dao gol Radniku iz nicega i donio 3 boda.
Željezničar ante portas !

teteac8684
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:21 am

sajo10 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:Nikolić se u trideset i nekoj godini 3 puta bolje kreće od Beganovića...Nažalost...
Pa dobro,treba Nikolica ostaviti da se pokuša dokazati...Mlad je,možda nadodje.
Pa dobro, ako cemo vec biti sarkasticni, sto su ga uopste dovodili? Sta su mislili da ce dobiti s njim? A nazalost to je istina, Nikolic i ako skoro 10 godina stariji se bolje krece od Beganovica koji i ako je imao stofa da nesto napravi izgleda da ce samo ostati jedan u nizu. Odigrao je preko 50 utakmica za nas a ja jedino sto pamtim je njegov gol u Madjarskoj. Nista drugo nije ostavio iza sebe. Podrzao bi posudbu njegovu jer nikad se nezna, ali kao i sa Sadikovicem i mozda sa Memijom, nazalost nasa ocekivanja su bila prevelika i izgleda da nece biti nista od njihove "velike" profesionalne karijere.

P.s. Ispade u pocetku da sam na Stevinoj strani. Ne. Za mene on moze i sutra otici a njegovo mjesto da uzme Mujagic.
Probati, što da ne...Da negdje igra u kontinuitetu...

Jaozinho22

uto nov 08, 2016 10:22 am

Čuj sto su ga doveli pa tražio ga @Miloš Kostić kao i Lazica i Šećera. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

teteac8684
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:28 am

Tražio ga Vlado Čapljić

Tryg
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:30 am

Hajmo malo o ovom a pricao sam to i ranije. KO IZNOSI INFORMACIJE IZ KLUBA? Kako ovaj iz oslobodjenja zna da je bas Petrovic prekrizio 5 fudbalera i jos tri su na tankom ledu. Jedino meni logicno je da je on to njima rekao, pa oni ko curice odmah to prenijeli novinarima. Ne razumijem fakat, kako vazda nama cure informacije iz kluba.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ISB87
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:32 am

Do kad je Dado na posudbi?

Sto se tice Beganovica ja se slazem da ga treba poslati na posudbu a ne raskinuti ugovor.Fali njemu utakmica, a ne bi bilo lose da odigra polusezonu pa makar i u 1l FBiH.A volio bi i da Besirevic dobije sansu.

Secerovic, Lazic, Aco, Tuce, Jahic nam nisu potrebni, nazalost ne mogu nam pomoci.
MIRZA RASCIC

mula
Kontakt:

Ma za ocekivati, realno ove koje je otpisao, nisu nista pruzili. Nevjerovatno mi je to, da u 90% ekipa kada se napravi izmjena, na neki način primjetiš osveženje u igri, jedino kod nas to nije imalo nikakvog pomaka. Nisu se pokazali dosljedni da na klupi sjede, a pogotovo nešto više. Žao mi je Beganovića, drag mi je momak,ali evidentno je da nije to to. Trebao je ove godine "planut", ali Bgm tanko.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

vrbanjusa
Kontakt:

Pročitah komentar na jednom drugom mjestu, nafilovani ko paprike. E baš tako. Ljudi su nafilovani ko paprike, totalno kompas izgubili u rezonovanju. Sve se napiše kako jeste ali se i dalje tjera po svome.
Biće sve na skupštini prezentovano pa će se mnogi ovdje ujesti za jezik. Ako budu imali obraza.
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:33 am

Znaci opet ce veci novac biti potrosen na raskide ugovora, a ko ce zamjeniti ove igrace tj. ima li novca za pojacanja koja su nam strasno potrebna ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

godrina
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:35 am

ma takvih informacija ima svugdje, bude i kod nas a i vani je to normala
svi ti nabrojani igraci imaju malu minutazu, a i petrovic ih je spominjao kao da nisu bas bili dobri tako da nije bauk o njima spekulisat
niko i ne garantuje da je to slavko rekao, njihovo je da pisu
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

mula
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:35 am

Elegant je napisao/la:Znaci opet ce veci novac biti potrosen na raskide ugovora, a ko ce zamjeniti ove igrace tj. ima li novca za pojacanja koja su nam strasno potrebna ?
Pa bolje je raskinuti ugovor, nego plačati ljude naredne dvije ili tri godine, a da nikakve koristi od njih nemaš.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

phily
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:36 am

Opet isto, otice 5-6 igrača, doce novih 7, pa će biti opet samo da se uigraju, pa ce onda doci ljetni prijelazni rok pa ce se opet riješiti neki igrača doci neki novi i tako sve u krug...
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:39 am

ovi nabrojani malo igraju i još manje doprinose. u startnih 11 bi trebalo promijeniti lijevog beka, ubaciti zebu i eventualno još jednog. dženisa se ipak ne treba odreći već gledati posudbu...iako nema brzinu on ima rijedak osjećaj za gol i dobar šut i centaršut, i bolesnik je kluba.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:55 am

Fanzi je juce savrseno opisao cjelokupnu situaciju, a s tim mogu povezant npr Duleta Vujosevica iako nije isti sport al sustina je sasvim primjenjiva i u nasem slucaju, radi se o izjavi da je najlakse potrositi pare na dobrog-solidnog igraca za kojeg kad gledas samo teren mozes pretpostaviti da ce ti donijeti nesto u igri, a najteze je naci ok igraca za kojeg mozes reci da je covjek, dzaba ti sve ako imas nekoliko kretena kojih boli k za sve i koji kao kancer metastaziraju na ostatak klape, nekako me to sve podsjeca na nasu situaciju, nema srca, nema muda, nema duse, sto Fanzi kaze ni ratnici ni akademci, beskicmenjaci pravi. Dzaba pripreme, premije, plate, i sve sto im dajes, kad njih boli ona stvar za sve, dok su Baja, Amir, Tiago, Kokot i ostala klapa bez tih pogodnosti koje ovi sad imaju izgarali na terenu i bili jednu utakmicu udaljeni od titule, nadam se da sa Slavkom rjesavamo sve probleme, vodio je dosta klubova, zna sigurno najvise o svim igracima sa ovih prostora, tako da ocekujem da se dovedu adekvatni igraci koji ce znati u kakav su klub dosli, prije svega se nadam da cemo pronaci 2-3 lidera ekipe.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:59 am

Kakvu konstantu trazite ? Da vam na klupi sjedi Sanel Jahic koji nicim nije pokazao da zasluzuje da bude u 18 igraca.. Jel vam draze glumiti da je sve bajno i krasno, a ti poludebili da sjede, uzimaju pare i glume zvijezde ? Pustite Petrovica nek radi, on bira igrace za naredne dvije godine i ne bih ga mijenjao ma kakvi god rezultati bili. Dosta je suplje o nekim konstantama. Sto bezbolnije i kratkorocnije zelim da bude proces u kojem ce se sastaviti jedna solidna ekipa, spoj pravog iskustva i mladosti, zeljna rezultata i trofeja..
P.S. Petrovicu brate, dodaj i Kosorica na taj spisak, sve ti halalim.

Krips
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:02 am

Krips je napisao/la:Glupost što su otjerali omladince. Pa Midžić je bolji igrač od Lazića al eto. U komšije je trava zelenija.
Ovo sam napisao kad je došao Lazić. Tad sam napadnut čoporativno šta ti znaš, jesi li kad gledao Lazića itd...
Smijurija je ovo teška, doveli smo i otjerali 30 igrača za godinu dana i niko se ni po guzici nije počešao za to. Ima li ko muda da preuzme odgovornost?

Leon_Professional
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:02 am

Elegant je napisao/la:Znaci opet ce veci novac biti potrosen na raskide ugovora, a ko ce zamjeniti ove igrace tj. ima li novca za pojacanja koja su nam strasno potrebna ?
Nema marke u klubu, tj. ima nesto sitno sto ce se potrositi na raskid ugovora i to je to.
Otjerat cemo 5 njih, a nikog necemo dovest jer nema para, sve spičkali.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 08, 2016 11:04 am

Krips je napisao/la:
Krips je napisao/la:Glupost što su otjerali omladince. Pa Midžić je bolji igrač od Lazića al eto. U komšije je trava zelenija.
Ovo sam napisao kad je došao Lazić. Tad sam napadnut čoporativno šta ti znaš, jesi li kad gledao Lazića itd...
Smijurija je ovo teška, doveli smo i otjerali 30 igrača za godinu dana i niko se ni po guzici nije počešao za to. Ima li ko muda da preuzme odgovornost?
ODOVIC, MULALIC, KOSTIC ;)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava