Pa jedan od razloga zasto je Lendric stalno u ofsajdu je taj sto mu se na vrijeme ne uputi lopta i jbg, proleti samo frajer. Naravno, ne uvijek, zna biti dekoncentrisan pa zaspi frajer u ofsajdu, ali sigurno nije to uvijek slucaj, upratio sam. Mujagica imamo i treba se momak polako gurati. Okej, Obradovic je fakat super, svidja mi se kako igra, dosta agilan, odlicno se gradi, ne mozes mu loptu uzeti, suta i lijevom i desnom, ali kod nas kad bi poceo fulati (sta je fulio u Bugarskoj, sjetit ce se neki), pa pola familije bi mu se rokalo. A onda i od Mujagica haman pa nista, kada bi se on doveo. Mislim da Lendric, Krizman i Mujagic moraju biti dovoljni. Zeba bi ga mogao hraniti loptama i to je ono sto me raduje, ali ostatak veznog reda takodjer mora biti neprikosnoven. Nadam se da se necemo rijesiti Hasanovica, treba nam nase krvi i borbenosti. Secerovic 99% da ide, jer ja nisam zadovoljan njegovim igrama i mi nista ne dobijemo kada on udje u igru.GoodisonPark je napisao/la:Argumenti te nerviraju na forumu, zanimljivo...
Editovao sam post iznad, i čini se da je tim diskusija i završena
Da budem do kraja precizan, Lendrić može igrati u ekipama koje imaju jaku trku i dobru igru ofanzivno i tu bi on došao do izražaja bolje nego sad, ali Mi Željo smo trenutno miljama daleko od takve ekipe i nama treba Amarov napadač, Guvo, Lazo, Adilović, pogledaj malo ostale ekipe u ligi i vidjećeš da ogromna većina ekipa igra sa takvim tipom napadača. Prekidi i centaršutevi su u našoj ligi najubojitije oružje, takav napadač prvo izbori faul a onda ode da skače u 16.
Budi mi pozdravljen
Najvise bi nam odgovarao igrac tipa Obradovica, to je sigurno tacno. Ali ako vec imamo Lendrica, probajmo to iskoristiti. Prosle polusezone je pogadjao sve, i skart lopte, i iz mogucih i nemogucih situacija. Procepilo ga. Ove polusezone to nije slucaj. Znamo da se i propisno isfulao. Ali mislim da nam moze jos dosta pomoci, samo ga treba znati iskoristiti i postaviti u formaciji. Ne mozes na njega realno nabijati loptu. Nije to Lazar Popovic kojem trojica nista ne mogu, pa da fino spusta lopte igracima iza. Lendricu, koji trci kao navijen, uputis loptu u prazan prostor i onda on tu ima vise opcija, ili sutati ili kao na ovoj utakmici protiv Slobode vratiti loptu unazad (samo sto i Krizman ne pogodi 100% priliku).
Ovo za Galatu je neozbiljno totalno, izvor mi nije bas najpouzdaniji, neki 'lijevi' turski portal. Malo mi smeta kod nasih navijaca sto bi rasprodali pola ekipe. Okej, bitno je imati prihode i od prodaje igraca, ali zasto mi o tome brinemo i toliko se radujemo, kada bi prodali sada 4-5 igraca? Valjda je i nama cilj da sto duze imamo neke igrace u nasoj ekipi. Naravno, ne mozes ih drzati zauvijek, ali ja bih volio Lendrica i Stevanovica zadrzati barem do ljeta, poslije nastupa u europi. Spominje se nesto za Memiju, ne znam, volio bih da momak ne propadne, ne napreduje bas u zadnje vrijeme. Ako ce mu u karijeri pomoci transfer vani, a nama pomoci financijski, okej. Ali sada prodati Memiju, Stevanovica, Lendrica i eto jos nekog, to bas i nije bas najpametnije, ako mene pitate. Svakako ima jos do pauze i transfer roka, pa ce se znati kada dodje vrijeme. Samo cu ovo reci : ako jos vazi ona ponuda za Kosorica, uzmite ga, dosta i sto hiljada xD
Odlican prijedlog za Adzema.