Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 07, 2016 11:37 pm

Ah Benjin gol Zvijezdi ...
Željezničar ante portas !

dimitrijevic

pon nov 07, 2016 11:39 pm

Ova petorka, par juniora, Miro i Lendric dovoljno za evropu.
Mirza Rascic !

storm_raider
Kontakt:

pon nov 07, 2016 11:41 pm

Hasanovic je bio samo instrument, kao i Edis Mulalic. Naletio i kasnije shvatio neke stvari. Ne znaju svi cijelu pricu. Inace, Ivanova klauzula je oko 400 hiljada eura.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

GoodisonPark
Kontakt:

pon nov 07, 2016 11:44 pm

Gdje je Joca da nam na brzinu izbaci statistiku napadača u zadnjih recimo 5 godina? Ono broj minuta na terenu i broj golova, da li je izvodio penale i to? Po mojoj nekoj procjeni Adilović bi uzeo prvo mjesto.

I tako ode nam Žuti u galatu iz Vareša, nadam se da imaju dobar vezni red inače mrka kapa :)
Evo baš gledam ovu statistiku sezone i ne vidim tu neku ubojitost + 1 penal, kada se prisjetim svih njegovih šansi onda po meni ipak ispod nekog željenog prosjeka i svemirskog killera kako bi se ovdje ponekad voljelo predstaviti ;)
slika

Edit: Evo recimo i statistika Adilovića, nije mi bilo mrsko.
slika
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u pon nov 07, 2016 11:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

dimitrijevic

pon nov 07, 2016 11:45 pm

storm_raider je napisao/la:Hasanovic je bio samo instrument, kao i Edis Mulalic. Naletio i kasnije shvatio neke stvari. Ne znaju svi cijelu pricu. Inace, Ivanova klauzula je oko 400 hiljada eura.
Eldar je dobar momak i pravi Zeljovac, oni su se onu sezonu borili za titulu, a recimo slabo para bilo bas. On dolazio kombijima na treninge i bio jedini vezni u ekipi, a Bajic igrao za 600 km i trolom se vozao ,a bio prvi strijelac lige :D
To je za Ivana odlicno i ta prodaja vjerujem da bi ubrzala istok i dovela nam tri fina igraca ;)
Mirza Rascic !

godrina
Kontakt:

pon nov 07, 2016 11:48 pm

storm_raider je napisao/la:Hasanovic je bio samo instrument, kao i Edis Mulalic. Naletio i kasnije shvatio neke stvari. Ne znaju svi cijelu pricu. Inace, Ivanova klauzula je oko 400 hiljada eura.
Ne zna niko ni moju pricu, svako je nekad negdje naletio al se ne laje tako javno.
Ovoj dvojici je bolje da se dohavizaju nego da se cerekaju sa ovim propalicama satro mangupima.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon nov 07, 2016 11:49 pm

shzna je napisao/la:Hoće Barsa opet Žerića. 2.5 miliona opet nude..
Kako nezvanicno saznaje portal ****.ba na Zeljinu adresu je stigla ponuda za Denisa Zerica, vrijedna 2,5 miliona eura a ista je poslana iz grada Barcelona. Skupstina grada ce do kraja sedmice odluciti kome ce igrac pripasti, dal' Espanjolu ili Barceloni.

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 07, 2016 11:54 pm

Minjore je napisao/la:
shzna je napisao/la:Hoće Barsa opet Žerića. 2.5 miliona opet nude..
Kako nezvanicno saznaje portal ****.ba na Zeljinu adresu je stigla ponuda za Denisa Zerica, vrijedna 2,5 miliona eura a ista je poslana iz grada Barcelona. Skupstina grada ce do kraja sedmice odluciti kome ce igrac pripasti, dal' Espanjolu ili Barceloni.
(FOTO+VIDEO) (SISE 18+)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon nov 07, 2016 11:54 pm

Žuti do suspenzije kod Zrinjskog, u zagradi minutaža:

T. Tomić(1212), O. Petrak(1263), D. Stojanović(283), M. Žeravica(335), O. Todorović(872), M. Barić(900)

Narednu igraju protiv Slobode, tako da će vjerovatno barem 3 ili 4 od ovih igrati.

Kod nas:

A. Kosorić (1260), S. Stevanović (989), U. Radinović (900), K. Memija(776), S. Nikolić (530), A. Šećerović (429), J. Blagojević (961), S. Stanić (360)

shzna
Kontakt:

pon nov 07, 2016 11:55 pm

Povraća mi se zbog one slike. :lol:
1987

pile87
Kontakt:

pon nov 07, 2016 11:57 pm

Jos im violina fali :) coli svaka cast eldar smece od covjeka

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Vrag

uto nov 08, 2016 12:08 am

GoodisonPark je napisao/la:Gdje je Joca da nam na brzinu izbaci statistiku napadača u zadnjih recimo 5 godina? Ono broj minuta na terenu i broj golova, da li je izvodio penale i to? Po mojoj nekoj procjeni Adilović bi uzeo prvo mjesto.

I tako ode nam Žuti u galatu iz Vareša, nadam se da imaju dobar vezni red inače mrka kapa :)
Evo baš gledam ovu statistiku sezone i ne vidim tu neku ubojitost + 1 penal, kada se prisjetim svih njegovih šansi onda po meni ipak ispod nekog željenog prosjeka i svemirskog killera kako bi se ovdje ponekad voljelo predstaviti ;)
slika

Edit: Evo recimo i statistika Adilovića, nije mi bilo mrsko.
slika
Nabroj te njegove sanse

Izvadi i Dzelinu statistiku

GoodisonPark
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:15 am

Nabroj evo ti, i sebi i meni te promašaje, muka mi je vjeruj da se prisjećam na to a ako je timski igrač, gdje su asistencije? Ja evo postavio i brojke sve kažu.

Dželo nije bio napadač ;)

Edit: Sa recimo brojevima 12 / 3 Lendrića do sada bih bio zadovoljan a ovako me ne može ubjediti niko da je ovo statistika najboljeg napadača lige. Koliko primljenih lopti u polju protivnika, koliki je njegov procenat učešća u igri sa loptom po minutama, koliko izborenih faulova u polju protivnika, procenat iskorištenih šansi i da ne nabrajam dalje jasno je da je njegov učinak u svim ovim parametrima mršav i to više nego mršav. Imaš li ti neke argumente za svoje tvrdnje ili se ono tebi Lendrić sviđa po stilu igre i to? Da znam da ne diskutujemo nako bezveze.
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u uto nov 08, 2016 12:24 am, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

Okolele
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:22 am

LARS1921 je napisao/la:Žuti do suspenzije kod Zrinjskog, u zagradi minutaža:

T. Tomić(1212), O. Petrak(1263), D. Stojanović(283), M. Žeravica(335), O. Todorović(872), M. Barić(900)

Narednu igraju protiv Slobode, tako da će vjerovatno barem 3 ili 4 od ovih igrati.

Kod nas:

A. Kosorić (1260), S. Stevanović (989), U. Radinović (900), K. Memija(776), S. Nikolić (530), A. Šećerović (429), J. Blagojević (961), S. Stanić (360)
Bilo bi dobro da kod nas Kosorić dobije zuti i Šećerni..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Vrag

uto nov 08, 2016 12:23 am

Asistencije? Da mi stanemo ovdje, fakat me pocinje tvoja prica nervirati

delinjo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:28 am

Vrag je napisao/la:Asistencije? Da mi stanemo ovdje, fakat me pocinje tvoja prica nervirati

pa brate ako si napadac to ne znaci da nekad ne smijes dignuti glavu i upusliti nekoga ko je u boljoj poziciji,kao sto je uradio sad kad je Krizmanu dao :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:33 am

Argumenti te nerviraju na forumu, zanimljivo...

Editovao sam post iznad, i čini se da je tim diskusija i završena ;)

Da budem do kraja precizan, Lendrić može igrati u ekipama koje imaju jaku trku i dobru igru ofanzivno i tu bi on došao do izražaja bolje nego sad, ali Mi Željo smo trenutno miljama daleko od takve ekipe i nama treba Amarov napadač, Guvo, Lazo, Adilović, pogledaj malo ostale ekipe u ligi i vidjećeš da ogromna većina ekipa igra sa takvim tipom napadača. Prekidi i centaršutevi su u našoj ligi najubojitije oružje, takav napadač prvo izbori faul a onda ode da skače u 16.

Budi mi pozdravljen ;)

Edit opet :) da ne štancam postove jedan za drugim.. Poenta ove moje priče oko napadača je da bi jedan sličan napadač iz naših šampionskih generacija totalno rasteretio i vezni red i oni bi prodisali, ovako em Lendrić učestvuje u igri sa loptom jako malo i vrlo teško prima lopte, skoro nikako, te time stvara dodatni pritisak na našu vezu.

Ja smatram da Amar nije bez razloga igrao tako a svjedoci smo da je to prolazilo i to ono baš fino prolazilo godinama.
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u uto nov 08, 2016 12:40 am, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

MrRiccoli
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:34 am

Ne znam kakva su vasa misljenja ali ja nekako mislim da se Adzem komotno mogao prikljuciti Petrovicu u prvom timu jer po meni Adzem ima znanje, a uz Slavka bi dosta i naucio plus jos kad skontamo da Slavko nema nikakvog pomocnika koji se iole razumije u fudbal

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:39 am

MrRiccoli je napisao/la:Ne znam kakva su vasa misljenja ali ja nekako mislim da se Adzem komotno mogao prikljuciti Petrovicu u prvom timu jer po meni Adzem ima znanje, a uz Slavka bi dosta i naucio plus jos kad skontamo da Slavko nema nikakvog pomocnika koji se iole razumije u fudbal

Slazem se, i Adzem bi bio dobra spona sa mladim igracima, sve ih je on trenirao, znao bi kako se odnositi sto bezbolnije za njih, a sto ucinkovitije za nas.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 12:40 am

Plava Porodica je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Ne znam kakva su vasa misljenja ali ja nekako mislim da se Adzem komotno mogao prikljuciti Petrovicu u prvom timu jer po meni Adzem ima znanje, a uz Slavka bi dosta i naucio plus jos kad skontamo da Slavko nema nikakvog pomocnika koji se iole razumije u fudbal

Slazem se, i Adzem bi bio dobra spona sa mladim igracima, sve ih je on trenirao, znao bi kako se odnositi sto bezbolnije za njih, a sto ucinkovitije za nas.
Bravo plus to nekako mislim da bi bila idealna kombinacija

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava