Eldar je dobar momak i pravi Zeljovac, oni su se onu sezonu borili za titulu, a recimo slabo para bilo bas. On dolazio kombijima na treninge i bio jedini vezni u ekipi, a Bajic igrao za 600 km i trolom se vozao ,a bio prvi strijelac ligestorm_raider je napisao/la:Hasanovic je bio samo instrument, kao i Edis Mulalic. Naletio i kasnije shvatio neke stvari. Ne znaju svi cijelu pricu. Inace, Ivanova klauzula je oko 400 hiljada eura.
Ne zna niko ni moju pricu, svako je nekad negdje naletio al se ne laje tako javno.storm_raider je napisao/la:Hasanovic je bio samo instrument, kao i Edis Mulalic. Naletio i kasnije shvatio neke stvari. Ne znaju svi cijelu pricu. Inace, Ivanova klauzula je oko 400 hiljada eura.
Kako nezvanicno saznaje portal ****.ba na Zeljinu adresu je stigla ponuda za Denisa Zerica, vrijedna 2,5 miliona eura a ista je poslana iz grada Barcelona. Skupstina grada ce do kraja sedmice odluciti kome ce igrac pripasti, dal' Espanjolu ili Barceloni.shzna je napisao/la:Hoće Barsa opet Žerića. 2.5 miliona opet nude..
(FOTO+VIDEO) (SISE 18+)Minjore je napisao/la:Kako nezvanicno saznaje portal ****.ba na Zeljinu adresu je stigla ponuda za Denisa Zerica, vrijedna 2,5 miliona eura a ista je poslana iz grada Barcelona. Skupstina grada ce do kraja sedmice odluciti kome ce igrac pripasti, dal' Espanjolu ili Barceloni.shzna je napisao/la:Hoće Barsa opet Žerića. 2.5 miliona opet nude..
Nabroj te njegove sanseGoodisonPark je napisao/la:Gdje je Joca da nam na brzinu izbaci statistiku napadača u zadnjih recimo 5 godina? Ono broj minuta na terenu i broj golova, da li je izvodio penale i to? Po mojoj nekoj procjeni Adilović bi uzeo prvo mjesto.
I tako ode nam Žuti u galatu iz Vareša, nadam se da imaju dobar vezni red inače mrka kapa![]()
Evo baš gledam ovu statistiku sezone i ne vidim tu neku ubojitost + 1 penal, kada se prisjetim svih njegovih šansi onda po meni ipak ispod nekog željenog prosjeka i svemirskog killera kako bi se ovdje ponekad voljelo predstaviti![]()
Edit: Evo recimo i statistika Adilovića, nije mi bilo mrsko.
Bilo bi dobro da kod nas Kosorić dobije zuti i Šećerni..LARS1921 je napisao/la:Žuti do suspenzije kod Zrinjskog, u zagradi minutaža:
T. Tomić(1212), O. Petrak(1263), D. Stojanović(283), M. Žeravica(335), O. Todorović(872), M. Barić(900)
Narednu igraju protiv Slobode, tako da će vjerovatno barem 3 ili 4 od ovih igrati.
Kod nas:
A. Kosorić (1260), S. Stevanović (989), U. Radinović (900), K. Memija(776), S. Nikolić (530), A. Šećerović (429), J. Blagojević (961), S. Stanić (360)
Vrag je napisao/la:Asistencije? Da mi stanemo ovdje, fakat me pocinje tvoja prica nervirati
Slazem se, i Adzem bi bio dobra spona sa mladim igracima, sve ih je on trenirao, znao bi kako se odnositi sto bezbolnije za njih, a sto ucinkovitije za nas.MrRiccoli je napisao/la:Ne znam kakva su vasa misljenja ali ja nekako mislim da se Adzem komotno mogao prikljuciti Petrovicu u prvom timu jer po meni Adzem ima znanje, a uz Slavka bi dosta i naucio plus jos kad skontamo da Slavko nema nikakvog pomocnika koji se iole razumije u fudbal
Sent from my C5303 using Tapatalk
Bravo plus to nekako mislim da bi bila idealna kombinacijaPlava Porodica je napisao/la:Slazem se, i Adzem bi bio dobra spona sa mladim igracima, sve ih je on trenirao, znao bi kako se odnositi sto bezbolnije za njih, a sto ucinkovitije za nas.MrRiccoli je napisao/la:Ne znam kakva su vasa misljenja ali ja nekako mislim da se Adzem komotno mogao prikljuciti Petrovicu u prvom timu jer po meni Adzem ima znanje, a uz Slavka bi dosta i naucio plus jos kad skontamo da Slavko nema nikakvog pomocnika koji se iole razumije u fudbal
Sent from my C5303 using Tapatalk