Kraj konačno, sezona od očaja do sjaja i nazad, a koliko sam mogao vidjeti sve ste već napisali i nema se šta mnogo tu dodati. Ostaje onaj osjećaj pomješanosti tuge i gorčine kao i činjenica da smo mogli više od ovoga ali isto tako nam je jasno da je moglo još i gore. Ono što bih ja naglasio a ne vidim da ste o tome pisali je POŠTENJE, poštenje ljudi moji trebale su stranice i stranice biti ispisane ali važnije je izgleda šupljirati o ko zna čemu...
Ponosan na ovu upravu i na naš klub zbog obraza koji smo sačuvali u ovoj sezoni, imamo kesh a imali smo i sijaset prilika da završimo bodove, da kupimo ali ne toga nije bilo, i neka nije, sve kupovine kad tad dođu na naplatu a mi uzdignutog čela idemo u novu sezonu a da vidimo koji to klub još može da se pohvali sa tim? Rijetki su oni od 16 premijerligaša koji mogu sa nama u istu rečenicu po ovom pitanju.
Što se tiče svih igrača a nekoliko vas je to već ranije napisalo, svoj sud možemo dati samo kod novog trenera kad vidimo pravu postavku, koncepciju i smisao svih igrača na terenu, tada možemo reći koliko ko može i da li je i ko podbacio? Vidim čak nekoliko vas piše Bekrić nas koštao plasmana, a to mi dođe ko ono kad su pitari tjerali stojčeva pa ga nakon par mjeseci prizivali nazad. Ispravno i logično je da novi trener (nadam se da to nije niko od domaće prdimahovine) koji zna posložiti ekipu e ako on odluči da Samir nije za prve postave ili da nam nije potreban nikako onda možemo pričati na taj način. Koliko je samo igrača podbacilo i jesenas i proljetos e pa nije pošteno da se kola lome samo na jednom za kojeg ne možemo reći da se nije trudio ali jbg nije svaki put kad je trebalo predriblao trojicu i golmana i gurnuo loptu u praznu mrežu. Tako izgleda neki zamišljaju našu 10-ku, nešto ko Zidane ali eto igra silom prilika za Želju.