http://m.gg.ba/bh_fudbal/zeljin ... vrh/212899" target="_blank ide vlak ide vlak....
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Opaaa, bravo djeco!! Hajmo jos i juniori!Pinkii je napisao/la:http://m.****.ba/bh_fudbal/zeljini-kadeti-pregazili-slobodu-i-zasjeli-na-vrh/212899 ide vlak ide vlak....
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Ma obicna braca valjda ...Faruk TM´87 je napisao/la:Jel ona neka BH ili obicna arena sport 1?AsharaK je napisao/la:Arena
Arena 1 BiH, a za prostor HRV. i SRbije arena 5AsharaK je napisao/la:Ma obicna braca valjda ...Faruk TM´87 je napisao/la:Jel ona neka BH ili obicna arena sport 1?AsharaK je napisao/la:Arena
Ko prizeljkuje da se Petrovic smjeni radi Amaravog povratak taj nije normalan,... yebo te kao da je ovaj svemoguci eto on je rjesenje svih problema.Veteran je napisao/la:Amar je tip trenera(managera) koji se za sve pita, i mislim da u trenutnom sistemu on ne može funkcionisati. Njegov povratak u ovom momentu bi bio kontraproduktivan po meni, i samo bi produbio nebuloze koje možemo svakodnevno pročitati i čuti o Želji, upravi, rezultatu, stadionu, omladinskom pogonu.
Mnogo je Brko dao Želji, ostaće zlatnim slovima upisan u istoriju kluba, u srcima svih navijača, ali hajmo se malo pokušati više odkloniti od prošlosti, i graditi strategije za budućnost. Vraćali smo Žuju dva puta, vraćao se Amar dva puta, vraćamo igrače, neke i po tri puta...Dosta je ba, hajmo naprijed, izboriti Europu ove godine, imamo dobrog trenera za ono što želimo u ovom momentu, hajmo naprijed. Naša škola, naša djeca, pojačati malo sa kvalitetom sa strane, i gurati koliko može. Finansijska konsolidacija, izgradnja stadiona....hajmo u tom pravcu....
![]()
![]()
Sto? Koji je rezultat?LARS1921 je napisao/la:Dal su nam ovako omladinci jakiSada je u toku juniorska tekma
Još ovi starohani da uzmu
Veze nemam koliko juniori igraju, nego se cudim ovom rezultatu kadeta, A sloboda jedna od najboljih u ligi. Valjda i juniori uzmusajo10 je napisao/la:Sto? Koji je rezultat?LARS1921 je napisao/la:Dal su nam ovako omladinci jakiSada je u toku juniorska tekma
Još ovi starohani da uzmu
I nijedan nema bih pasos. Pa sta cemo sa ostalim non-bih igracima?Pinkii je napisao/la:Moja zelja je Vukotic. Aco na onom forumu je prije nekoliko dana napisao da Vukotica zeli Slavko. Navodno ce on biti na tom spisku igraca koje zeli. Strasan igrac.Sinisa- Kostic-Vukotic-lijevi bek.![]()
Oooj to sam zaboravio. Kako glupo pravilo kao da je bitno odakle je. Unisteni su mi snovi.sajo10 je napisao/la:I nijedan nema bih pasos. Pa sta cemo sa ostalim non-bih igracima?Pinkii je napisao/la:Moja zelja je Vukotic. Aco na onom forumu je prije nekoliko dana napisao da Vukotica zeli Slavko. Navodno ce on biti na tom spisku igraca koje zeli. Strasan igrac.Sinisa- Kostic-Vukotic-lijevi bek.![]()
hahah. Jes nam glupo pravilo u p.m, ovo za "strance"
![]()
Pa sacekaj malo. To je moje misljenje, i ja mislim da je to pravilo smijesno. Ti se ne trebas slagati, ali reci da je zbog tog mog misljenja nas fudbal katastrofalan je apsurd. Eto bas to je problem s fudbalom nasim. Sta je to pravilo nama dobro dalo? Niti se proizvode igrace, nit imas infrastrukturu, nit rezultata u evropi, nit reprezentacija korisiti od toga. Daj ba.. Cudo ostale lige po Evropi (Citaj najjace i najbolje) prezivljaju bez tog pravila. Da ne pricam o ovim ekipama po azerbejdzanu, kazakstanu, izraelu...Grbavica je napisao/la:Cuj glupo pravilo. I onda se čude sto nam je fudbal katastrofalan.
Sent from my iPhone using Tapatalk