Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 04, 2016 2:47 pm

"Drastične promjene ne volim. Sigurno ćemo se riješiti četiri ili pet igrača, a predao sam i spisak igrača koje želim dovesti. Vidjet ćemo šta će se dogoditi. Nekim igračima ćemo dati šansu da odrade pripreme i da vidimo da li ima napretka. Ako ne bude, pojačavat ćemo ekipu tamo gdje bude trebalo", završio je Petrović.

". Tokom zime ćemo dovesti kvalitetnog lijevog beka", istakao je Petrović."

http://www.klix.ba/sport/nogomet/petrov ... /161104064" target="_blank

avlami97
Kontakt:

pet nov 04, 2016 2:52 pm

pile87 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Nema ništa ni od Ordagića ni od Pece ni od Veselinovića.
Ja mislim da se ovi namjerno dovode sa nama u vezu a ustvari ce kod pitara... ne znam iz kojeg razloga vjerovatno da nam se napravi sad pritisak pred tekmu sa slobodom.
Ordagić je sve završio sa pitarima, ostale samo sitnice.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet nov 04, 2016 2:52 pm

@lars, hoces naci i snimak meca zeljo - olimpik, da upotpunis sve meceve...
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 2:53 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:@lars, hoces naci i snimak meca zeljo - olimpik, da upotpunis sve meceve...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Lhyz47kDC4k[/video]

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet nov 04, 2016 2:54 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:@lars, hoces naci i snimak meca zeljo - olimpik, da upotpunis sve meceve...
hajde ti objavi statistiku sa Slobodom na svojoj temi :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet nov 04, 2016 2:55 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
hajde ti objavi statistiku sa Slobodom na svojoj temi :)
danas, kad dodjem kuci...
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:19 pm

vrbanjusa je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Nema ništa ni od Ordagića ni od Pece ni od Veselinovića.
Ja mislim da se ovi namjerno dovode sa nama u vezu a ustvari ce kod pitara... ne znam iz kojeg razloga vjerovatno da nam se napravi sad pritisak pred tekmu sa slobodom.
Ma namjerno pišu da kada neko od ovih nabrojanih ode negdje drugo opale paljbu kako lutamo, kako ne znamo, kako se igraju FM-a itd...klasično spinovanje od strane opozicije.

P.S. Nema ništa ni od Obradovića
On je vec njihov igrac, ostalo je samo potpisivanje ugovora. Formalnost.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:23 pm

ma nije on neki igrač a i imamo veznjaka bruku

sofronije
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:26 pm

Manijaci 1987 su danas dostavili prikupljenu materijalnu i finansijsku pomoc unesrecenoj porodici Šišić iz Željeznog polja. Rekli su nam da su otac i amidza navijaci Željezničara od malih nogu i veoma su svi zahvalni sto smo ih obisli i pozelili su Želji uspjeha i titula. :pljesak: :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Jaozinho22

pet nov 04, 2016 3:27 pm

Omar500 je napisao/la:Kakve prodore ima Besirevic, to je nevjerovatno. Znam da je protivnik ipak ne tako jako Gorazde, ali mali ima nevjerovatan potencijal. Treba mu sto vise utakmica u seniorskom nivou. Nadam se da ce biti tokom zimske pauze dosta prijateljskih gdje ce mladji dobiti priliku.
Uz lijevog beka sigurno da bi puno napredovao njega i nekog dobrog igrača rotirati.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:27 pm

Svaka cast momci!

Charlie Sheen
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:31 pm

Tesko ce biti sutra,imoerativ je pobjeda vidim da je Slavko najavio ofanzivnu igru sa vise ofanzivaca ,mozda proba sa 3 5 2.Sloboda protiv nas u zadnje vrijeme odigra najbolju uzakmicu sezone a mi po pravilu katastrofa.ocekujem tesku utakmicu,podrsku svih 90 minuta i minimalnu pobjedu,prilike koje budemo imali moracemo iskoristiti.

storm_raider
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:38 pm

Ko bi sutra mogao umjesto Markovica, sta mislite?

vrbanjusa
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:39 pm

storm_raider je napisao/la:Ko bi sutra mogao umjesto Markovica, sta mislite?
Dado :rofl1:
21 10 4

Petrović Slavko

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:40 pm

Meni su u glavi dvije opcije. Prva je Šećerović umjesto Markovića, a druga je Uglješa, a da Bekrić igra svoju poziciju.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

boccaccio
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:41 pm

Meni je nekako blizi Bekric od Secerovica. S tim da se Ugljesa povuce na svoju poziciju. Mozda ce zavisiti i od stanja samog terena i ko je skloniji da igra po tezem terenu. Ali i nema previse opcija, jedan od ta dva igraca.

storm_raider
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:43 pm

vrbanjusa je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ko bi sutra mogao umjesto Markovica, sta mislite?
Dado :rofl1:
Ma bjezi, neozbiljan si. :rofl: :rofl:

Veteran1965
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:57 pm

barbarez je napisao/la:Zeba dobrodosao.
Vidim opet mu se traze mane neke. A ja bi Vama postavio neko pitanje. A to je da li bi Vi gospodo bili tetkice da Vas, ko najboljeg igraca trener drka i cesto postavlja na neprirodne pozicije, kao npr. na lijevo krilo , da na Vama trenira disciplinu, a panjevima, Hayatovcima, Glam Blamovcima drka ***** i pusta da im sve prolazi. Stanic je mogao da razbija stakla, Adilovic da glumi frajera, Svraka prodaje pod nekog igraca, a Jamak pokusaj fudbalera.
Stvarno Zajko, yebem te u usta zvaljava tetkasta, kako ti je mogao puknuti film.
Znaci imas u ekipi covjeka , od cije igre su ova 4 fudbalska kloca, 100 % hajrovala. Onaj parmak bio najbolji strijelac, Svraka i Jamak imali prostora koliko hoce, jel je sva paznja bila usmijerena na Zebu. Stanic sem borbenosti nikad nista fudbalskog u sebi nije ni imao.
Nisu svi stalozeni ko Miro. Zeba je citav zivot tetosen, od malih nogu, sve je bilo podredjeno njemu. Da se ne lazemo, momak je znao i zna i znace jos dugo.
Prica se kako jos jednom prije ispao picka, pa nas zajebaoi otisao u Zrinjski. Vrlo moguce. A prica li se kako momak nije godinama dobijao sansu da zaigra u Zelji, pa je morao preko Olimpica i Brotnja da se namece, jer su ga se u Zelji olako odrekli.
Tako je, sve u "sridu". Obavezno pročitati oni koi ne ne vide dalje od prošle sezone.
Dobrodošao Zajko svakako, niko ne zna koliko ćeš pružiti na terenu, ali da si Željovac, to sigurno znamo.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

storm_raider
Kontakt:

pet nov 04, 2016 3:59 pm

Veteran je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Zeba dobrodosao.
Vidim opet mu se traze mane neke. A ja bi Vama postavio neko pitanje. A to je da li bi Vi gospodo bili tetkice da Vas, ko najboljeg igraca trener drka i cesto postavlja na neprirodne pozicije, kao npr. na lijevo krilo , da na Vama trenira disciplinu, a panjevima, Hayatovcima, Glam Blamovcima drka ***** i pusta da im sve prolazi. Stanic je mogao da razbija stakla, Adilovic da glumi frajera, Svraka prodaje pod nekog igraca, a Jamak pokusaj fudbalera.
Stvarno Zajko, yebem te u usta zvaljava tetkasta, kako ti je mogao puknuti film.
Znaci imas u ekipi covjeka , od cije igre su ova 4 fudbalska kloca, 100 % hajrovala. Onaj parmak bio najbolji strijelac, Svraka i Jamak imali prostora koliko hoce, jel je sva paznja bila usmijerena na Zebu. Stanic sem borbenosti nikad nista fudbalskog u sebi nije ni imao.
Nisu svi stalozeni ko Miro. Zeba je citav zivot tetosen, od malih nogu, sve je bilo podredjeno njemu. Da se ne lazemo, momak je znao i zna i znace jos dugo.
Prica se kako jos jednom prije ispao picka, pa nas zajebaoi otisao u Zrinjski. Vrlo moguce. A prica li se kako momak nije godinama dobijao sansu da zaigra u Zelji, pa je morao preko Olimpica i Brotnja da se namece, jer su ga se u Zelji olako odrekli.
Tako je, sve u "sridu". Obavezno pročitati oni koi ne ne vide dalje od prošle sezone.
Dobrodošao Zajko svakako, niko ne zna koliko ćeš pružiti na terenu, ali da si Željovac, to sigurno znamo.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nisam ovo vidio prije, bravo @barbarez. Kao da sam i sam pisao.

MrRiccoli
Kontakt:

pet nov 04, 2016 4:59 pm

Tek sad vidjoh da Slavko rece da ce se Memija mozda sad na zimu prodati i mislim da bi to bilo odlicno...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava