Potpuno se slazem s tobom . To sa prelaznim rokom trebamo ostaviti za prelazni rok, koji je iz ove perspektive jako daleko. Normalno je da raja razmislja i o tome, ali da ta imena budu glavna tema a iz Zelje, osim Zebe nema nista zvanicno, je na dugu stapu i pitanje je uopste da li je ista od toga uopste istina.FKZ1921 je napisao/la:Ponovo mlatimo praznu slamu...U po takmicenja licitira se imenima novih igraca,isti scenarij kao i predhodna dva prelazna roka.
A po pisanju i ambijentu ovdje na fofumu,dalo bi se zaključiti da nas sutra čeka jedna lagana utakmica...ala Brotnjo.
Onda se čudimo odakle toliko negativne energije nakon poraza...A jos prošli vikend dobili dobru lekciju.
Ti si kriv što nam se Vlado naljutio, biraj dužinu banaJaozinho22 je napisao/la:Normalno forum je da se priča...a za utakmicu sutra nek se brine Argelini družina. Mi smo tu kao i dosad ali ne pada mi napamet da nesto pričam kad se sve zna. Kod njih suspendovan Grahovac kod nas Marke ostalih početnih 11 svakako znamo. I za pojačanja od ljevaka jedino vidim ovog lijevog beka kojeg ćemo teško uzet i Peco i Veseli su desnjaci.
Dakle obradovic je nasvrbanjusa je napisao/la:Nema ništa ni od Ordagića ni od Pece ni od Veselinovića.
Apsolutno ae slažem s tobom,ali ie očigledno da ima nesto čim se to sve spominje. Dolazak ovih igrača pa čak i i sami kontekst spominjanja s njima je dokaz da ide na bolje i da neće biti više nekih Pozdera i ostalih skupih polovnjaka.sto se tice prelaznog roka kod nas vlada neka čudna fraza kao o prelaznom i igračima ćemo kad dodje vrijeme. Uvijek je vrijeme za dobrog igrača i mi ako smo Ozbiljan klub a itekako se smatramo barem za naše okvire onda treba unaprijed da planiramo svaki prelazni rok,ne po principu ustaljenih procedura nego da imamo čovjeka koji sve planira to,ja smatram da je to Slavko i da ćemo se tako i ubuduće voditi. A ne čekaj da dodje prelazni rok pa sve sto valja se pokupi i onda nama ostanu polovnjaci koje neće niko pa daj ih u Zelju.boccaccio je napisao/la:Normalno, nemoj me pogresno shvatiti, normalno je da se prica o svemu, i kako se sve blizi, pa i taj prelazni rok, sasvim je normalno da se diskusija vodi i o tim stvarima. To je potpuno ok. Samo sam mislio pod ovim da nam je jako bitna utakmica, a ona se zbog Ordagica, koji nije nas i ne zna se hoce li biti nas, pa i Veselinovica, Obradovica, Pece i bilo koga drugog, stavlja u cosak mozda i najbitnija utakmica ove sezone. Meni je recimo sasvim prirodno da pricamo i o Zebi, koji nam je dosao zvanicno, pa je meni super da vidim kako raja razmislja i sta misli o tom dolasku. To je to, nista vise.
Ja potpuno vjerujem i siguran sam da ljudi u klubu rade po tom pitanju vec sada, a i Slavko je to potvrdio javno, da je on vec predao svoj spisak zelja, ne sumnjam ni sekunde da se na tome vec odavno radi, moguce da je sve i zavrseno sa pojedinim igracima, mi to ne znamo. Necemo mi to realno ni definitivno znati dok se ne ozvanici. Zeba je bio slobodan igrac, pa se uz taj dogovor moglo odmah i ozvaniciti iz kluba. Ova imena su na nivou spekulacija, sasvim je moguce da su sva i pogodjena, isto kao sto je moguce da nijedan od nabrojanih ne budu opcije. Vrijeme ce nam pokazati, kad bude prelazni rok.Jaozinho22 je napisao/la:Apsolutno ae slažem s tobom,ali ie očigledno da ima nesto čim se to sve spominje. Dolazak ovih igrača pa čak i i sami kontekst spominjanja s njima je dokaz da ide na bolje i da neće biti više nekih Pozdera i ostalih skupih polovnjaka.sto se tice prelaznog roka kod nas vlada neka čudna fraza kao o prelaznom i igračima ćemo kad dodje vrijeme. Uvijek je vrijeme za dobrog igrača i mi ako smo Ozbiljan klub a itekako se smatramo barem za naše okvire onda treba unaprijed da planiramo svaki prelazni rok,ne po principu ustaljenih procedura nego da imamo čovjeka koji sve planira to,ja smatram da je to Slavko i da ćemo se tako i ubuduće voditi. A ne čekaj da dodje prelazni rok pa sve sto valja se pokupi i onda nama ostanu polovnjaci koje neće niko pa daj ih u Zelju.boccaccio je napisao/la:Normalno, nemoj me pogresno shvatiti, normalno je da se prica o svemu, i kako se sve blizi, pa i taj prelazni rok, sasvim je normalno da se diskusija vodi i o tim stvarima. To je potpuno ok. Samo sam mislio pod ovim da nam je jako bitna utakmica, a ona se zbog Ordagica, koji nije nas i ne zna se hoce li biti nas, pa i Veselinovica, Obradovica, Pece i bilo koga drugog, stavlja u cosak mozda i najbitnija utakmica ove sezone. Meni je recimo sasvim prirodno da pricamo i o Zebi, koji nam je dosao zvanicno, pa je meni super da vidim kako raja razmislja i sta misli o tom dolasku. To je to, nista vise.
I ovi izgleda citaju forumLARS1921 je napisao/la:Nakon što je jučer Zajko Zeba potpisao ugovor sa Željezničarom, u istom pravcu, iz Tuzle ka Sarajevu, mogla bi još dva fudbalera Slobode.
Naime, standardni prvotimci ekipe sa Tušnja Amer Ordagić i Mladen Veselinović prve su želje tima sa Grbavice pred narednu polusezonu, a prema našim saznanjima, ostvareni su i prvi kontakti.
Zaimljivo da se posljednja dešavanja događaju upravo pred sutrašnji (subota, 16 sati) dvoboj ova dva kluba što će sigurno dodatno podgrijati amtosferu među starim rivalima.
Hoće li se na kraju ova dva fudbalera pridružiti svom bivšem saigraču Zebi u plavom dresu ostaje da vidimo vrlo brzo, a zanimljivo da je Ordagić prije svog seniorskog igranja za Slobodu bio poznat kao navijač Željezničara.
http://booyakasha.ba/dva-prvotimca-slo ... ljeznicar/" target="_blank
za 20ak minuta ide tekma protiv goražda
Ja mislim da se ovi namjerno dovode sa nama u vezu a ustvari ce kod pitara... ne znam iz kojeg razloga vjerovatno da nam se napravi sad pritisak pred tekmu sa slobodom.vrbanjusa je napisao/la:Nema ništa ni od Ordagića ni od Pece ni od Veselinovića.
haj sve sam povjerovao, al kad ovo pročitahАнарки je napisao/la:Petrović: Nismo kontaktirali bilo kojeg igrača Slobode, nema potrebe 'potpaljivati' atmosferu
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/petr ... feru/70599" target="_blank
Ma namjerno pišu da kada neko od ovih nabrojanih ode negdje drugo opale paljbu kako lutamo, kako ne znamo, kako se igraju FM-a itd...klasično spinovanje od strane opozicije.pile87 je napisao/la:Ja mislim da se ovi namjerno dovode sa nama u vezu a ustvari ce kod pitara... ne znam iz kojeg razloga vjerovatno da nam se napravi sad pritisak pred tekmu sa slobodom.vrbanjusa je napisao/la:Nema ništa ni od Ordagića ni od Pece ni od Veselinovića.