Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 04, 2016 12:46 pm

Kakve veze ima ambijent na forumu sa sutrasnjom utakmicom ? Isto kao da mi sa foruma igramo pa od naseg raspolozenja zavisi kako cemo uci u utakmicu, ili da mi dovodimo igrace. Previse ozbiljno shvatate forum. Citao sam neki dan i forum navijaca Rome i kod njih isto u pola sezone se pise o trenutnim igracima, mogucim pojacanjima, o trenutnom treneru, o narednim protivnicima itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

boccaccio
Kontakt:

pet nov 04, 2016 12:49 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ponovo mlatimo praznu slamu...U po takmicenja licitira se imenima novih igraca,isti scenarij kao i predhodna dva prelazna roka.
A po pisanju i ambijentu ovdje na fofumu,dalo bi se zaključiti da nas sutra čeka jedna lagana utakmica...ala Brotnjo.
Onda se čudimo odakle toliko negativne energije nakon poraza...A jos prošli vikend dobili dobru lekciju.
Potpuno se slazem s tobom . To sa prelaznim rokom trebamo ostaviti za prelazni rok, koji je iz ove perspektive jako daleko. Normalno je da raja razmislja i o tome, ali da ta imena budu glavna tema a iz Zelje, osim Zebe nema nista zvanicno, je na dugu stapu i pitanje je uopste da li je ista od toga uopste istina.

A nas ceka po meni i najteza utakmica. Tri boda jako jako potrebna, a slabo sta nam ide u korist, nema veze sto je domaci teren, taj teren ce biti tezak, Jagodic cini sve da rastereti ekipu, stavlja medijski pritisak na nas, cak i sa pricama koje su van terena, mahalske, a bice na terenu totalno destruktivni. Kako doci do gola, i kako pobijediti ekipu koja je i dalje cvrsta i koja ima svoje ambicije, uz motiv kada igraju protiv nas,i sa ciljem da nam izvuku bod, teren im ide u korist, destruktivan trener im ide u korist i medijski sebi olaksavaju.
Po meni, mi jesmo kvalitetnija ekipa u ovom trenutku, ali bice tesko do zla boga. Nadam se da grijesim, i da cemo lakse nego sto iko ocekuje da rijesimo to u svoju korist. Bas se nadam. A velika nam je potreba za ovim bodovima, cime i konkurenta za ligu 6 Slobodu , direktno ostavljas jos vise iza sebe. Jedna pobjeda, dvije muhe ubijas. Nadam se nasoj velikoj borbenosti i da ce igraci biti svjesni koliki je ulog u ovoj utakmici. Ne kazem ja, da cak i sa porazom pu pu pu, necemo uci u ligu 6, ali bi usli u velike probleme bespotrebno.
Mora biti pobjeda. Mora.

Jaozinho22

pet nov 04, 2016 12:52 pm

Normalno forum je da se priča...a za utakmicu sutra nek se brine Argelini družina. Mi smo tu kao i dosad ali ne pada mi napamet da nesto pričam kad se sve zna. Kod njih suspendovan Grahovac kod nas Marke ostalih početnih 11 svakako znamo. I za pojačanja od ljevaka jedino vidim ovog lijevog beka kojeg ćemo teško uzet i Peco i Veseli su desnjaci.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 12:55 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Normalno forum je da se priča...a za utakmicu sutra nek se brine Argelini družina. Mi smo tu kao i dosad ali ne pada mi napamet da nesto pričam kad se sve zna. Kod njih suspendovan Grahovac kod nas Marke ostalih početnih 11 svakako znamo. I za pojačanja od ljevaka jedino vidim ovog lijevog beka kojeg ćemo teško uzet i Peco i Veseli su desnjaci.
Ti si kriv što nam se Vlado naljutio, biraj dužinu bana

boccaccio
Kontakt:

pet nov 04, 2016 12:57 pm

Normalno, nemoj me pogresno shvatiti, normalno je da se prica o svemu, i kako se sve blizi, pa i taj prelazni rok, sasvim je normalno da se diskusija vodi i o tim stvarima. To je potpuno ok. Samo sam mislio pod ovim da nam je jako bitna utakmica, a ona se zbog Ordagica, koji nije nas i ne zna se hoce li biti nas, pa i Veselinovica, Obradovica, Pece i bilo koga drugog, stavlja u cosak mozda i najbitnija utakmica ove sezone. Meni je recimo sasvim prirodno da pricamo i o Zebi, koji nam je dosao zvanicno, pa je meni super da vidim kako raja razmislja i sta misli o tom dolasku. To je to, nista vise.

vrbanjusa
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:02 pm

Nema ništa ni od Ordagića ni od Pece ni od Veselinovića.
21 10 4

Petrović Slavko

Charlie Sheen
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:08 pm

vrbanjusa je napisao/la:Nema ništa ni od Ordagića ni od Pece ni od Veselinovića.
Dakle obradovic je nas :D

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:08 pm

Nakon što je jučer Zajko Zeba potpisao ugovor sa Željezničarom, u istom pravcu, iz Tuzle ka Sarajevu, mogla bi još dva fudbalera Slobode.

Naime, standardni prvotimci ekipe sa Tušnja Amer Ordagić i Mladen Veselinović prve su želje tima sa Grbavice pred narednu polusezonu, a prema našim saznanjima, ostvareni su i prvi kontakti.

Zaimljivo da se posljednja dešavanja događaju upravo pred sutrašnji (subota, 16 sati) dvoboj ova dva kluba što će sigurno dodatno podgrijati amtosferu među starim rivalima.

Hoće li se na kraju ova dva fudbalera pridružiti svom bivšem saigraču Zebi u plavom dresu ostaje da vidimo vrlo brzo, a zanimljivo da je Ordagić prije svog seniorskog igranja za Slobodu bio poznat kao navijač Željezničara.

http://booyakasha.ba/dva-prvotimca-slo ... ljeznicar/" target="_blank

za 20ak minuta ide tekma protiv goražda

Jaozinho22

pet nov 04, 2016 1:23 pm

boccaccio je napisao/la:Normalno, nemoj me pogresno shvatiti, normalno je da se prica o svemu, i kako se sve blizi, pa i taj prelazni rok, sasvim je normalno da se diskusija vodi i o tim stvarima. To je potpuno ok. Samo sam mislio pod ovim da nam je jako bitna utakmica, a ona se zbog Ordagica, koji nije nas i ne zna se hoce li biti nas, pa i Veselinovica, Obradovica, Pece i bilo koga drugog, stavlja u cosak mozda i najbitnija utakmica ove sezone. Meni je recimo sasvim prirodno da pricamo i o Zebi, koji nam je dosao zvanicno, pa je meni super da vidim kako raja razmislja i sta misli o tom dolasku. To je to, nista vise.
Apsolutno ae slažem s tobom,ali ie očigledno da ima nesto čim se to sve spominje. Dolazak ovih igrača pa čak i i sami kontekst spominjanja s njima je dokaz da ide na bolje i da neće biti više nekih Pozdera i ostalih skupih polovnjaka.sto se tice prelaznog roka kod nas vlada neka čudna fraza kao o prelaznom i igračima ćemo kad dodje vrijeme. Uvijek je vrijeme za dobrog igrača i mi ako smo Ozbiljan klub a itekako se smatramo barem za naše okvire onda treba unaprijed da planiramo svaki prelazni rok,ne po principu ustaljenih procedura nego da imamo čovjeka koji sve planira to,ja smatram da je to Slavko i da ćemo se tako i ubuduće voditi. A ne čekaj da dodje prelazni rok pa sve sto valja se pokupi i onda nama ostanu polovnjaci koje neće niko pa daj ih u Zelju.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:26 pm

boccaccio
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:31 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Normalno, nemoj me pogresno shvatiti, normalno je da se prica o svemu, i kako se sve blizi, pa i taj prelazni rok, sasvim je normalno da se diskusija vodi i o tim stvarima. To je potpuno ok. Samo sam mislio pod ovim da nam je jako bitna utakmica, a ona se zbog Ordagica, koji nije nas i ne zna se hoce li biti nas, pa i Veselinovica, Obradovica, Pece i bilo koga drugog, stavlja u cosak mozda i najbitnija utakmica ove sezone. Meni je recimo sasvim prirodno da pricamo i o Zebi, koji nam je dosao zvanicno, pa je meni super da vidim kako raja razmislja i sta misli o tom dolasku. To je to, nista vise.
Apsolutno ae slažem s tobom,ali ie očigledno da ima nesto čim se to sve spominje. Dolazak ovih igrača pa čak i i sami kontekst spominjanja s njima je dokaz da ide na bolje i da neće biti više nekih Pozdera i ostalih skupih polovnjaka.sto se tice prelaznog roka kod nas vlada neka čudna fraza kao o prelaznom i igračima ćemo kad dodje vrijeme. Uvijek je vrijeme za dobrog igrača i mi ako smo Ozbiljan klub a itekako se smatramo barem za naše okvire onda treba unaprijed da planiramo svaki prelazni rok,ne po principu ustaljenih procedura nego da imamo čovjeka koji sve planira to,ja smatram da je to Slavko i da ćemo se tako i ubuduće voditi. A ne čekaj da dodje prelazni rok pa sve sto valja se pokupi i onda nama ostanu polovnjaci koje neće niko pa daj ih u Zelju.
Ja potpuno vjerujem i siguran sam da ljudi u klubu rade po tom pitanju vec sada, a i Slavko je to potvrdio javno, da je on vec predao svoj spisak zelja, ne sumnjam ni sekunde da se na tome vec odavno radi, moguce da je sve i zavrseno sa pojedinim igracima, mi to ne znamo. Necemo mi to realno ni definitivno znati dok se ne ozvanici. Zeba je bio slobodan igrac, pa se uz taj dogovor moglo odmah i ozvaniciti iz kluba. Ova imena su na nivou spekulacija, sasvim je moguce da su sva i pogodjena, isto kao sto je moguce da nijedan od nabrojanih ne budu opcije. Vrijeme ce nam pokazati, kad bude prelazni rok.
A utakmica slijedi, jako je vazna i ona je najrealnija u ovom periodu uz dolazak Zebe. Samo sam to stavio u taj kontekst. Daleko od toga da zelim da prusmjerim pricu. Normalno je da nas navijace znatizelja vuce u svim pravcima, najvise o pitanju igrackog kadra, u rubrici odlasci-dolasci.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:32 pm

LARS1921 je napisao/la:Nakon što je jučer Zajko Zeba potpisao ugovor sa Željezničarom, u istom pravcu, iz Tuzle ka Sarajevu, mogla bi još dva fudbalera Slobode.

Naime, standardni prvotimci ekipe sa Tušnja Amer Ordagić i Mladen Veselinović prve su želje tima sa Grbavice pred narednu polusezonu, a prema našim saznanjima, ostvareni su i prvi kontakti.

Zaimljivo da se posljednja dešavanja događaju upravo pred sutrašnji (subota, 16 sati) dvoboj ova dva kluba što će sigurno dodatno podgrijati amtosferu među starim rivalima.

Hoće li se na kraju ova dva fudbalera pridružiti svom bivšem saigraču Zebi u plavom dresu ostaje da vidimo vrlo brzo, a zanimljivo da je Ordagić prije svog seniorskog igranja za Slobodu bio poznat kao navijač Željezničara.

http://booyakasha.ba/dva-prvotimca-slo ... ljeznicar/" target="_blank

za 20ak minuta ide tekma protiv goražda
I ovi izgleda citaju forum :D

Hvala za tekmu, taman da pogledamo omladince kakvi su bili ;)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

pile87
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:44 pm

vrbanjusa je napisao/la:Nema ništa ni od Ordagića ni od Pece ni od Veselinovića.
Ja mislim da se ovi namjerno dovode sa nama u vezu a ustvari ce kod pitara... ne znam iz kojeg razloga vjerovatno da nam se napravi sad pritisak pred tekmu sa slobodom.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Jaozinho22

pet nov 04, 2016 1:44 pm

Novinari dodajte i Subica kad vec citate forum ;)
@boccaccio to je to u suštini da ne peglam dalje forumske mase,sve si rekao :palacgore:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:48 pm

Petrović: Nismo kontaktirali bilo kojeg igrača Slobode, nema potrebe 'potpaljivati' atmosferu

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/petr ... feru/70599" target="_blank

mula
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:49 pm

Iskreno nadam se pobjedi,jer ne smijem ni zamislit šta bi se desilo da izgubimo, sigurno bi nam do kraja sezone bilo neizvjesno 6.mjesto.
Po meni je ovo najteža utakmica regularnog dijela takmičenja, jer nakon poraza, dolazi ti tvrda ekipa koja nema imperativ ni pobjede ni poraza.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:50 pm

Анарки je napisao/la:Petrović: Nismo kontaktirali bilo kojeg igrača Slobode, nema potrebe 'potpaljivati' atmosferu

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/petr ... feru/70599" target="_blank
haj sve sam povjerovao, al kad ovo pročitah :lol:

To je situacija koja je momentalna i tako je. S druge strane imamo Memiju, koji će se možda prodati na pauzi, tako da je dobro što je Siniša na toj poziciji.

vrbanjusa
Kontakt:

pet nov 04, 2016 1:58 pm

pile87 je napisao/la:
Ja mislim da se ovi namjerno dovode sa nama u vezu a ustvari ce kod pitara... ne znam iz kojeg razloga vjerovatno da nam se napravi sad pritisak pred tekmu sa slobodom.
Ma namjerno pišu da kada neko od ovih nabrojanih ode negdje drugo opale paljbu kako lutamo, kako ne znamo, kako se igraju FM-a itd...klasično spinovanje od strane opozicije.

P.S. Nema ništa ni od Obradovića
21 10 4

Petrović Slavko

Grbavica
Kontakt:

pet nov 04, 2016 2:00 pm

Svaki taj igrač sa kojim nas vežu ima ugovor sa svojim klubom, tako da su sve te špekulacije nerealne. Uostalom imamo mi o čemu pisati i pričati, prelazni rok neće još dugo, a sutra igramo bitnu i veoma tešku utakmicu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet nov 04, 2016 2:03 pm

Kakve prodore ima Besirevic, to je nevjerovatno. Znam da je protivnik ipak ne tako jako Gorazde, ali mali ima nevjerovatan potencijal. Treba mu sto vise utakmica u seniorskom nivou. Nadam se da ce biti tokom zimske pauze dosta prijateljskih gdje ce mladji dobiti priliku.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava