Mislim da Hasanovic zbog kartona nije igrao protiv nas.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
20 hiljada KM dobijete i da ste svi sretniincident je napisao/la:Vidim da je dobrom dijelu navijaca Zelje ,ako ne i polovini, zelja da se dovede Demir Peco.Pa me interesuje koja bi to realna cifra bila da se za njega da,posto covjek mma ugovor do maja 2019.
A ti masnu spremi i u paketic uguraj i Martinovica.LARS1921 je napisao/la:20 hiljada KM dobijete i da ste svi sretniincident je napisao/la:Vidim da je dobrom dijelu navijaca Zelje ,ako ne i polovini, zelja da se dovede Demir Peco.Pa me interesuje koja bi to realna cifra bila da se za njega da,posto covjek mma ugovor do maja 2019.
incident je napisao/la:Vidim da je dobrom dijelu navijaca Zelje ,ako ne i polovini, zelja da se dovede Demir Peco.Pa me interesuje koja bi to realna cifra bila da se za njega da,posto covjek mma ugovor do maja 2019.
exdomorocki je napisao/la:
Ti znaš ko je skup i ko nije,pricas gluposti,sama tvrdnja da je Bocca bolji igrac od Bogicevica dovoljno mi govori sa kakvim fudbalskim magom imamo posla buhahahaha
Brate moj razumijemo se bgm.delinjo je napisao/la:predlazem ulazak na stranicu youtube,u naslovu kucate Zeljezznicar Seriif Tiraspol na Kosevu,strlijeca je bio Mirsad Beslija...eh prije tog gola pogledaj kako se camuga odbija od Zebu ....pricamo o Seriffu koji je sezonu prije u tom sastavu igrao grupnu fazu ..Plava Porodica je napisao/la:Dosta toga dobrog napisa @swra1921.
Dok nam je Zeba najbolji bio muku smo mucili u Evropi protiv nekih ekipa koje nisu bauk. Sada, sigurno nije ni sjenka onog Zebe. Pa kakve onda mi imamo planove, da pokusamo opet ubrat koje pretkolo, kada po tri ili cetiri puta jednog igraca vracamo u tim.I opet se sve ovo prerano izdesavalo, ponovo dovodimo igrace a nije ni poceo transfer rok.Kratkorocno nam moze pomoci, jer je vezni red u kur.cu, ali ako budemo tako svakog igraca vracali nama je opet domet drugo pretkolo plafon.Trebali smo sacekat transfer rok i fino pogledati kakvih igraca ima i vagati ko bi nam valjao..
Previse sam pesimistican, ali eto kazem raduje me sto cemo makar imati igraca koji potezom moze rijesiti mec, ali vec sada ciljati i traziti igraca na toj poziciji za dugorocni plan.
Protiv Slobode bih ovako nesto:
------------Veca-------------
Sinisa--Aco--Bocca--Stana
----Jahic/Secerovic ---- Blagojevic-----
Miro--------Ugi-----------Krizman
----------Lendra--------
arelinho je napisao/la:Ovaj se nakon kockanja okrenuo i drogi. Čuj Sloboda veliki klub.LARS1921 je napisao/la:"Sutrašnja utakmica sigurno će sadržavati i dosta nesportskog ponašanja. Želim biti iskren i reći da nije fer od Željezničara da dan pred utakmicu govori koji igrači Slobode će preći na Grbavicu. To nije trebalo Željezničaru. Ja nikada to ne bih rekao da ćemo mi uzeti nekog igrača našeg rivala, a sposoban sam da to uradim, jer je i Sloboda jedan veliki klub. To nije uredu pred utakmicu. To je stvar njihove politike, a ja se nadam da će teren presuditi ko je bolji."
http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/jagodic-sramo ... ari/120622" target="_blank
koju li gudru ovaj koristi yebo sve svoje![]()
Najbolje da Fk Radnik preimenujemo u Fk Zeljeznicar Sarajevo i posaljemo citav klub sa Krletom u Sarajevo.LARS1921 je napisao/la:20 hiljada KM dobijete i da ste svi sretniincident je napisao/la:Vidim da je dobrom dijelu navijaca Zelje ,ako ne i polovini, zelja da se dovede Demir Peco.Pa me interesuje koja bi to realna cifra bila da se za njega da,posto covjek mma ugovor do maja 2019.
Vlado potvrdio transfere Ordagica, Kostica i Veselog u Zeljuarelinho je napisao/la:Ovaj se nakon kockanja okrenuo i drogi. Čuj Sloboda veliki klub.LARS1921 je napisao/la:"Sutrašnja utakmica sigurno će sadržavati i dosta nesportskog ponašanja. Želim biti iskren i reći da nije fer od Željezničara da dan pred utakmicu govori koji igrači Slobode će preći na Grbavicu. To nije trebalo Željezničaru. Ja nikada to ne bih rekao da ćemo mi uzeti nekog igrača našeg rivala, a sposoban sam da to uradim, jer je i Sloboda jedan veliki klub. To nije uredu pred utakmicu. To je stvar njihove politike, a ja se nadam da će teren presuditi ko je bolji."
http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/jagodic-sramo ... ari/120622" target="_blank
koju li gudru ovaj koristi yebo sve svoje![]()
Nama Peco i Obradovic, saljemo vam u zamjenu Fadila Žerićaincident je napisao/la:Najbolje da Fk Radnik preimenujemo u Fk Zeljeznicar Sarajevo i posaljemo citav klub sa Krletom u Sarajevo.LARS1921 je napisao/la:20 hiljada KM dobijete i da ste svi sretniincident je napisao/la:Vidim da je dobrom dijelu navijaca Zelje ,ako ne i polovini, zelja da se dovede Demir Peco.Pa me interesuje koja bi to realna cifra bila da se za njega da,posto covjek mma ugovor do maja 2019.![]()
Bez velikih para se mogu samo dovesti razni Secerovici i Lazici.