Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 04, 2016 10:45 am

Mislim da Hasanovic zbog kartona nije igrao protiv nas.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

incident
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:46 am

Vidim da je dobrom dijelu navijaca Zelje ,ako ne i polovini, zelja da se dovede Demir Peco.Pa me interesuje koja bi to realna cifra bila da se za njega da,posto covjek mma ugovor do maja 2019.

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:47 am

incident je napisao/la:Vidim da je dobrom dijelu navijaca Zelje ,ako ne i polovini, zelja da se dovede Demir Peco.Pa me interesuje koja bi to realna cifra bila da se za njega da,posto covjek mma ugovor do maja 2019.
20 hiljada KM dobijete i da ste svi sretni

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:48 am

LARS1921 je napisao/la:
incident je napisao/la:Vidim da je dobrom dijelu navijaca Zelje ,ako ne i polovini, zelja da se dovede Demir Peco.Pa me interesuje koja bi to realna cifra bila da se za njega da,posto covjek mma ugovor do maja 2019.
A ti masnu spremi i u paketic uguraj i Martinovica.
Mogu stati obojica, Peco je sitan.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kospicar
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:51 am

Nemoj im zamjerit, opalila nas je malo euforija. Mi smo takvi.. da sad igramo s Vrbanjusom mi bi se nafurali haha.

Oko 100 milja €, sve zavisi sta pise u klauzuli ilitiga u ugovoru, koliki procenat od sljedeceg transfera Radniku, menadzeru itd..
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:51 am

"Sutrašnja utakmica sigurno će sadržavati i dosta nesportskog ponašanja. Želim biti iskren i reći da nije fer od Željezničara da dan pred utakmicu govori koji igrači Slobode će preći na Grbavicu. To nije trebalo Željezničaru. Ja nikada to ne bih rekao da ćemo mi uzeti nekog igrača našeg rivala, a sposoban sam da to uradim, jer je i Sloboda jedan veliki klub. To nije uredu pred utakmicu. To je stvar njihove politike, a ja se nadam da će teren presuditi ko je bolji."

http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/jagodic-sramo ... ari/120622" target="_blank

koju li gudru ovaj koristi yebo sve svoje :lol:

SWRA_1921
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:52 am

exdomorocki je napisao/la:
Ti znaš ko je skup i ko nije,pricas gluposti,sama tvrdnja da je Bocca bolji igrac od Bogicevica dovoljno mi govori sa kakvim fudbalskim magom imamo posla buhahahaha
:r Ja gluposti ne pisem, mozda je glup samo onaj koji cita pa ne konta. Moderator procita ovo, preskoci i nastavi dalje pisati a mene sinoc lafo upozorava sto sam rekao liku da je smijesan sa svojom insajderskom supljom.
Bocca je za mrtvog konja Bogicevica Maldini i glavom i bradom. Jos lik i ne zna nas jezik, za godinu adaptacije i uigravanja bi on bio jbena masina. Ili ce pak to biti Bogicevic? Jedini razlog koji je moguc je da nemamo para za njega, kad mu istekne posudba, ali nek se ne prosipa suplja ovdje da je on nestabilan, nesiguran a eto Bogicevic nam je top u paru sa kapitenom.

Ja koliko znam, prema pricama ovdje, Zeba je odlucio pred utakmicu sa Mariborom da mu se digne? Nije otisao u Svicarsku jel ono bi, minirao igru, Amar ga otjerao, u Slobodi nestalo para, eto nama naseg Zebe opet. Ne dobije jednu platu, kriza u klubu, laje na sva usta a nekad sam mislio da je to miran i fin igrac ali se izgleda samo takvim predstavlja.
Ovaj sto predlaze da se pogleda youtube protiv Serifa, nek provjeri usput i datum i kaze nam koliko je tada Zeba imao godina a koliko ima danas.
Jbo Zerica daj Zebu a vec imamo kamaru igraca tu, od Dzenisa, Bekrica, pa eto i Sadikovica kojem je takodje ostalo toliko ugovora na koliko je Zeba potpisao, plus ovi igraci koji evo duze vrijeme ulijecu na tu poziciju, Jovan, Ugljesa, Markovic.

ChWilla
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:53 am

pet desetogodišnjih za istok, dobijete i zahvalnicu za učešće u projektu :D
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:54 am

delinjo je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Dosta toga dobrog napisa @swra1921.
Dok nam je Zeba najbolji bio muku smo mucili u Evropi protiv nekih ekipa koje nisu bauk. Sada, sigurno nije ni sjenka onog Zebe. Pa kakve onda mi imamo planove, da pokusamo opet ubrat koje pretkolo, kada po tri ili cetiri puta jednog igraca vracamo u tim.I opet se sve ovo prerano izdesavalo, ponovo dovodimo igrace a nije ni poceo transfer rok.Kratkorocno nam moze pomoci, jer je vezni red u kur.cu, ali ako budemo tako svakog igraca vracali nama je opet domet drugo pretkolo plafon.Trebali smo sacekat transfer rok i fino pogledati kakvih igraca ima i vagati ko bi nam valjao..
Previse sam pesimistican, ali eto kazem raduje me sto cemo makar imati igraca koji potezom moze rijesiti mec, ali vec sada ciljati i traziti igraca na toj poziciji za dugorocni plan.
Protiv Slobode bih ovako nesto:
------------Veca-------------
Sinisa--Aco--Bocca--Stana
----Jahic/Secerovic ---- Blagojevic-----
Miro--------Ugi-----------Krizman
----------Lendra--------
predlazem ulazak na stranicu youtube,u naslovu kucate Zeljezznicar Seriif Tiraspol na Kosevu,strlijeca je bio Mirsad Beslija...eh prije tog gola pogledaj kako se camuga odbija od Zebu ....pricamo o Seriffu koji je sezonu prije u tom sastavu igrao grupnu fazu ..
Brate moj razumijemo se bgm.
Prva pomisao na Zebu su mi one dvije maestralne utakmice protiv sheriffa.
Ali ja ti kazem skeptik sam samo iz razloga sto ie od tada proslo 5.godina, 33.su mu vec, a treci put je u klubu.
Kazem da je on kratkorocno,period nekih od godinu dana, najbolje moguce, a realno rjesenje za nas na toj poziciji.Igrac poteza, igrac koji nam fali na svim prekidima, jedna od najboljih desetki lige u zadnje dvije decenije.Ali mi moramo vec dugorocno razmisljati i traziti novu desetku u vidu nekog mladjeg, u vidu nekog ko ce na terenu biti novi Zeba, i igraca od kojeg cemo profitirati.
I ono sto je jasno, da bi se u Evropi napravilo nesto, u ekipi mora biti 70% igraca mladjih od 23-24 godine, a tih 30% nek cine igraci kao sto su Zeba, nekad Beslija i slicno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:56 am

arelinho je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:"Sutrašnja utakmica sigurno će sadržavati i dosta nesportskog ponašanja. Želim biti iskren i reći da nije fer od Željezničara da dan pred utakmicu govori koji igrači Slobode će preći na Grbavicu. To nije trebalo Željezničaru. Ja nikada to ne bih rekao da ćemo mi uzeti nekog igrača našeg rivala, a sposoban sam da to uradim, jer je i Sloboda jedan veliki klub. To nije uredu pred utakmicu. To je stvar njihove politike, a ja se nadam da će teren presuditi ko je bolji."

http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/jagodic-sramo ... ari/120622" target="_blank

Ovaj se nakon kockanja okrenuo i drogi. Čuj Sloboda veliki klub. :lol: :lol:

:lol:

Vlado insajder :lol:

incident
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:57 am

LARS1921 je napisao/la:
Najbolje da Fk Radnik preimenujemo u Fk Zeljeznicar Sarajevo i posaljemo citav klub sa Krletom u Sarajevo. :D
Bez velikih para se mogu samo dovesti razni Secerovici i Lazici. :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:58 am

arelinho je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:"Sutrašnja utakmica sigurno će sadržavati i dosta nesportskog ponašanja. Želim biti iskren i reći da nije fer od Željezničara da dan pred utakmicu govori koji igrači Slobode će preći na Grbavicu. To nije trebalo Željezničaru. Ja nikada to ne bih rekao da ćemo mi uzeti nekog igrača našeg rivala, a sposoban sam da to uradim, jer je i Sloboda jedan veliki klub. To nije uredu pred utakmicu. To je stvar njihove politike, a ja se nadam da će teren presuditi ko je bolji."

Ovaj se nakon kockanja okrenuo i drogi. Čuj Sloboda veliki klub. :lol: :lol:
Vlado potvrdio transfere Ordagica, Kostica i Veselog u Zelju :D
@incident I vas sa semaforom cemo kupiti :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 10:59 am

incident je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Najbolje da Fk Radnik preimenujemo u Fk Zeljeznicar Sarajevo i posaljemo citav klub sa Krletom u Sarajevo. :D
Bez velikih para se mogu samo dovesti razni Secerovici i Lazici. :ganja:
Nama Peco i Obradovic, saljemo vam u zamjenu Fadila Žerića

Kospicar
Kontakt:

pet nov 04, 2016 11:06 am

http://www.klix.ba/sport/nogomet/selekt ... ook+status" target="_blank

Na sirem spisku Miroslav Stevanovic, Haris Duljevic, Tomislav Tomic, Samir Memisevic i Dario Dumic :D
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Pinkii
Kontakt:

pet nov 04, 2016 11:07 am

Jao Vlade HHHAHAHAÀHAAHHAHA

cikazubo
Kontakt:

pet nov 04, 2016 11:10 am

Joj Jagodica kralja, kaze mozemo i mi isto tako :rofl:

LARSSON
Kontakt:

pet nov 04, 2016 11:13 am

Da vas obradujem, uskoro ide snimak uzvratne kup utakmice, al prije toga ide protiv Olimpica

:lol:

Pinkii
Kontakt:

pet nov 04, 2016 11:15 am

Kad ce nasi odrzati press ? Nek mu Slavko sukne onako kako on to najbolje radi. Joj pacenika majko.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

pet nov 04, 2016 11:20 am

mi njima trebamo šuknuti na terenu i uzeti tri boda koja nam trebaju.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 04, 2016 11:25 am

Salko daj Sinisu desno sutra ziv bio.
Kicmu ce mu slomiti Subic i Veselinovic.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava