Trebao si preko PP ovo ako nije provjerena.super1 je napisao/la:ja sam ubjedjen sledece godine
na grbavici
Na klupu ga, nek smrsa, mozda i bude od koristi ako se dozove, ipak je nemoguce da je zaboravio igratiSWRA_1921 je napisao/la:Po meni najveca greska ove uprave do sada je davanje ogromno dugog ugovora Bekricu. On je trebao biti prelazna varijanta, ugovor 1,5 godinu + 1 godinu produzenja ako mi to hocemo, a usput traziti kapitalce i mladje igrace na toj poziciji kao sto smo nasli Hervasa. Bekric ima jos 3 godine ugovora, znaci nek mu je plata oko 5.000, nije manje sigurno, to dodje jos oko 200.000 KM do kraja ugovora. Previse brate.
Naravno da si u pravu, ali ne mogu ja u istu ravan staviti Lendru i Bosketa sa recimo Bekrićem. Kad na kraju ne uspiješ - obično je neko podbacio, ovoga puta taj neko je Samir Bekrić.avlami97 je napisao/la:Imali smo sve u svojim rukama nakon osme proljetne prvenstvene pobjede (pitari) i da je krivac za "neuspjeh" kolektiv, a ne pojedinac. Isto važi i za pobjede. Fudbal je kolektivna igra.
Od Bekrica se najvise ocekivalo i sam je rekao da je tu da bude vodja ekipe. Igrao je vjerovatno najodgovorniju poziciju na terenu i cim on zakaze, odsjecen je ostatak napada. On je za mene, a vjerujem i za mnoge, najveci krivac od igraca sto nismo ostvarili svoj cilj.Virtu4L je napisao/la:Naravno da si u pravu, ali ne mogu ja u istu ravan staviti Lendru i Bosketa sa recimo Bekrićem. Kad na kraju ne uspiješ - obično je neko podbacio, ovoga puta taj neko je Samir Bekrić.avlami97 je napisao/la:Imali smo sve u svojim rukama nakon osme proljetne prvenstvene pobjede (pitari) i da je krivac za "neuspjeh" kolektiv, a ne pojedinac. Isto važi i za pobjede. Fudbal je kolektivna igra.
Kolektiv je kriv, to veoma lijepo zvuči, ali taj kolektiv je ipak imao najslabiju kariku. Nije ovo nikakvo pljuvanje po Samiru i mislim da nije pljuvanje kad kažem da je bio ispod svog nivoa.
Sta li se to sprema pa si tako optimistican, daj nagovjesti nam stasuper1 je napisao/la:kad tek ustanem znaju pojedini kakvog sam raspolozenja....al danas sam ubjedjen u osvajanje titule sledece sezone
Koga je naruzio ?Minjore je napisao/la:al ih naruzi mimo hahahah
Zar je živ on? Ako bude na youtube postavi..Minjore je napisao/la:al ih naruzi mimo hahahah
Fasovo sam i ja otkaz iz grupesalle86 je napisao/la:Haj sve to, nego gdje je ona tajna grupa?
Nije valjda da je bilo kickovanja, kome opet treba dokazivati da plavakrv kola venama???
Svi smo izgleda. Vjerovatno je obrisana.Plava Porodica je napisao/la:Fasovo sam i ja otkaz iz grupesalle86 je napisao/la:Haj sve to, nego gdje je ona tajna grupa?
Nije valjda da je bilo kickovanja, kome opet treba dokazivati da plavakrv kola venama???