istina, ne treba crnjačitiKrajPrice je napisao/la:Nemoj crnjaciti, nije lahko izgraditi tribinu, a pogovoto u klubu gdje samo za doprinose igraca ode vise od pola miliona KM. Tender za tribinu je zavrsen i sada se uzimaju ponude, prezentacije, cijena, itd... Ovo nije cirkus ili igra, ljudi su ozbiljno odlucili da je naprave, samo je pitanje dana kada ce se poceti graditi.psihopata je napisao/la:ako se mislilo graditi,trebalo se početi uprkos svemu,dok je vladalo pozitivno ludilo i dok je raju tresla euforija,do sad bi istok bio gotov a da vidim onda ko bi ga srušio,ovako pošteno sa svim dozvolama i potpisima neće istok početi sa gradnjom ni za 5 godina,jer si tu nemoćan da bilo šta ubrzaš,razvlačiće nas dok im je qrcu ćejf,još su se u međuvremenu svi ohladili i ostali u nevjerici,zato slabo ide ili je skroz i stala prodaja desetogodišnjih ulaznica,niko više ne vjeruje u stadion.Hadzijalagic je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto su se svi usutili kada je stadion u pitanju.. Do prije par mjeseci se non stop nesto objavljivalo.. U svakom medijskom pojavljivanju ljudima iz kluba puna usta bila raznih faza izgradnje a sada totalni muk.. Praksa informisanja navijaca je totalno ukinuta ili?
Ja kad napisah uskoro ce bit fina vjest na zvanicnoj niko mi nije vjerovo ovde mali bomm je ovo hah ..sajo10 je napisao/la:Napokon! Dobrodosao kuci, Zajko!!!
1,5 godinuFormat je napisao/la:Koliko je potpisao?
Pise da je 1,5 godinaFormat je napisao/la:Koliko je potpisao?
Logicno posle zimske pauze, odnosno zimskog prelaznog roka. U preostala cetiri kola regularnog dijela prvenstva.Okolele je napisao/la:I kad moze poceti igrati za nas..
Moje zelje su stoper kostic ljevi bek kvesic ili urdinov- krilo peco ili veselinovic - napad obradvic- dilema ostaje i vezi zelja je bila ordaga al on ce onamoElegant je napisao/la:Kako god prezivjet cemo jos ova cetri kola do zimske pauze a onda uz kvalitetne pripreme, mozda jos neko pojacanje i malo rada sa psihologom spremiti se za nastavak.
Odlicno. Taman, kao da su mene pitali. Neko je spomenuo sta je sa istokom. I ja sam malo razocaran, ali nadam se da ce u februaru poceti gradnja. Niko nece biti sretniji od mene. Malo su se u klubu opekli po pitanju svega, pa se sada radi to pametnije, u tisini, ne ide se na sva zvona. Evo vidimo da neki drugi ljudi vode racuna o transferima i da se neprave greske (npr da je Zeba potpisao ugovor na tri godine). Odlicnoboccaccio je napisao/la:Pise da je 1,5 godinaFormat je napisao/la:Koliko je potpisao?