Kakvu torturu forumaškog vijeća je čovjek pretrpio, onog dana kada je postao jedan od članova uprave. Dok su ga neki deklarisali, tada najvećim pojačanjem, drugi su bezrazlozno prskali po čovjeku.
Zaboravio si onu najtežu, a to je protiv Zrinjskog.Veteran je napisao/la:Teške tekme su maleni, Sloboda, Čelik i eventualno Slavija kojoj to zadnje kolo može biti presudno u borbi za opstanak.
Malo je onih koji su znali ko je jer nece da se eksponira kako tad tako i sad. A jos uvijek ima dusmanskih prica o njemu i sada.Ajzea je napisao/la:Misimović Senad !
Kakvu torturu forumaškog vijeća je čovjek pretrpio, onog dana kada je postao jedan od članova uprave. Dok su ga neki deklarisali, tada najvećim pojačanjem, drugi su bezrazlozno prskali po čovjeku.
Ja sam ga najvise branio samo da se zna od prvog momenta, i na ovom forumu i na klixu..Ajzea je napisao/la:Misimović Senad !
Tacno tako pravo mi je zao sto nam je zahirovic nekako bitniji od kjosevskog momak je u ove dvije utakmice odbranio bolje nego antolovic za citavu sezonu, moram pohvaliti stanica nije mi bilo drago kad se vratio u zelju ali sad vidim da nisam bio u pravu pravi stana je pravi ratnik na terenu ja nemam nikakvu zamjerku na igru po meni je bilo i lijepih akcija ali je teren sve to upropastio protiv borca bi volio vidjeti memiju, hasanovica,beganovica nekako volim nasu djecu vidjetiBHDragons je napisao/la:Veca će nadmašiti Šehu u svim segmentima pa kako brani malac, nevjerovatno![]()
![]()
![]()
Ja prednjačim u tim dušmanskim bajkama, koje konstantnim ponavljanjem pokušavam pretvoriti u istinu.pile87 je napisao/la:Malo je onih koji su znali ko je jer nece da se eksponira kako tad tako i sad. A jos uvijek ima dusmanskih prica o njemu i sada.Ajzea je napisao/la:Misimović Senad !
Nije Miske pricao o grupnim fazama, to je bio Senad Zaimovic..ž'21 je napisao/la:Misketa je raja uzela na zub jer je onako 'bahato' najavio da cemo igrati grupnu fazu evropskih takmicenja za dvije godine, a mi nikad gori nismo bili. Ipak, gledajuci sa ove distance cini mi se da je itekako znao sta prica.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
To nije on najavio.ž'21 je napisao/la:Misketa je raja uzela na zub jer je onako 'bahato' najavio da cemo igrati grupnu fazu evropskih takmicenja za dvije godine, a mi nikad gori nismo bili. Ipak, gledajuci sa ove distance cini mi se da je itekako znao sta prica.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Samo ću reći : GOSPODIN MISKE!Ajzea je napisao/la:Misimović Senad !
Trebali bi razmisliti o organizaciji tako nekog druzenja..Eno Zrinjski je nedavno kako kazu oko 300000 KM hajrovo na onom druzenju sto su organizovali..Alipasino je napisao/la:Jedan prjedlog za istok.Opalit2-3 reda izmedju stepenica izlit tonbe na stepenice pa glazura onda stolice pa srafe pukni i vozdra.Redove ofarbat u tontoze.Kako doc do tih para.Vrlo jednostavno.Opalit jednu veceru po imenu Za istok doce poznati Zeljovci par reklamica firmica dici cjenu karti protiv Zrinjskog za 2 marke uz napomenu za Istok.Garantujem da bi od te vecere i karti izgradili istok normala tu ne kontam krov.Za poslove angazovat jednu firmu i dobrovoljce a dobrovoljce nagradit recimo godisjnom kartom ili poklonima iz fan sopa.
Kapiten je napisao/la:Da je Dzeku nafatat za tu veceru, moze nam od sedmicne plate istok uradit
Ne mozemo cekati izgradnju stadiona, to se moze odvuci na 5-6 godina, sad da krene izgradnja trebalo bi sig blizu 2 g da se zavrsi. Ako adaptacija ne bi kostala previse i ako mozemo to izvesti odma treba krenuti u to. Mi smo na grbavici bar 30 % jaci. Ja vjerujem da smo igrali protiv standarda na grbavici da bi bolji rez bio a da ne govorim protiv makedonaca kad smo ispali. Ako se moze adaptirati istok i donj i dio juga imali bi kapacitet 13-14 sto je sasvim dovoljno.cala je napisao/la:Zar nisu iz uprave rekli da se ne isplati ulagati vece sume novca u stadion zato sto postoji plan za izgradnju novog?