Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 11:35 am

Misimović Senad ! :kafa:
Kakvu torturu forumaškog vijeća je čovjek pretrpio, onog dana kada je postao jedan od članova uprave. Dok su ga neki deklarisali, tada najvećim pojačanjem, drugi su bezrazlozno prskali po čovjeku.

Špekac1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:38 am

Veteran je napisao/la:Teške tekme su maleni, Sloboda, Čelik i eventualno Slavija kojoj to zadnje kolo može biti presudno u borbi za opstanak.
Zaboravio si onu najtežu, a to je protiv Zrinjskog.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 11:56 am

Ajzea je napisao/la:Misimović Senad ! :kafa:
Kakvu torturu forumaškog vijeća je čovjek pretrpio, onog dana kada je postao jedan od članova uprave. Dok su ga neki deklarisali, tada najvećim pojačanjem, drugi su bezrazlozno prskali po čovjeku.
Malo je onih koji su znali ko je jer nece da se eksponira kako tad tako i sad. A jos uvijek ima dusmanskih prica o njemu i sada.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Brkoo
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:58 am

Ja sam ga najvise branio samo da se zna od prvog momenta, i na ovom forumu i na klixu.. :zeljeznicar1:
MIX MIX MEGAMIX! :ganja: :karanje:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

CARSONIO
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:59 am

BHDragons je napisao/la:Veca će nadmašiti Šehu u svim segmentima pa kako brani malac, nevjerovatno :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula: :titula:
Tacno tako pravo mi je zao sto nam je zahirovic nekako bitniji od kjosevskog momak je u ove dvije utakmice odbranio bolje nego antolovic za citavu sezonu, moram pohvaliti stanica nije mi bilo drago kad se vratio u zelju ali sad vidim da nisam bio u pravu pravi stana je pravi ratnik na terenu ja nemam nikakvu zamjerku na igru po meni je bilo i lijepih akcija ali je teren sve to upropastio protiv borca bi volio vidjeti memiju, hasanovica,beganovica nekako volim nasu djecu vidjeti

Ajzea
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 12:00 pm

pile87 je napisao/la:
Malo je onih koji su znali ko je jer nece da se eksponira kako tad tako i sad. A jos uvijek ima dusmanskih prica o njemu i sada.
Ja prednjačim u tim dušmanskim bajkama, koje konstantnim ponavljanjem pokušavam pretvoriti u istinu. :kafa:
Miske odlazi ! :rofl1:

ž'21
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:01 pm

Misketa je raja uzela na zub jer je onako 'bahato' najavio da cemo igrati grupnu fazu evropskih takmicenja za dvije godine, a mi nikad gori nismo bili. Ipak, gledajuci sa ove distance cini mi se da je itekako znao sta prica.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Brkoo
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:04 pm

ž'21 je napisao/la:Misketa je raja uzela na zub jer je onako 'bahato' najavio da cemo igrati grupnu fazu evropskih takmicenja za dvije godine, a mi nikad gori nismo bili. Ipak, gledajuci sa ove distance cini mi se da je itekako znao sta prica.

Nije Miske pricao o grupnim fazama, to je bio Senad Zaimovic..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:04 pm

ž'21 je napisao/la:Misketa je raja uzela na zub jer je onako 'bahato' najavio da cemo igrati grupnu fazu evropskih takmicenja za dvije godine, a mi nikad gori nismo bili. Ipak, gledajuci sa ove distance cini mi se da je itekako znao sta prica.

To nije on najavio.

A za Kjosu.. Ja njega ne komentarisem previse jer sam i ocekivao od njega ovo. U prosloj polusezoni sam vise puta pisao da nam bolji golman od Antare sjedi na klupi, a to se vec ispostavilo tacnim. A svakako da zasluzuje da se spominje Vedran.... :pljesak:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:05 pm

Uzelac zabio jučer Borcu.
Izgleda danas Joco nastavlja gogeterski niz.
Nama nisu valjali :DD:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ž'21
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:06 pm

Evo sad vidim. Ja sam bio uvjeren da je on, ne znam kako mi se ovaj nesporazum desio :)

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:07 pm

kod nas nije mogao sa 70 cm pogoditi gol protiv slavije.

a senad nije ni sad član uprave, nije bio ni prije :ganja:
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

ned mar 06, 2016 12:13 pm

Samo ću reći : GOSPODIN MISKE! :klanjase2:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Alipasino
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:28 pm

Jedan prjedlog za istok.Opalit2-3 reda izmedju stepenica izlit tonbe na stepenice pa glazura onda stolice pa srafe pukni i vozdra.Redove ofarbat u tontoze.Kako doc do tih para.Vrlo jednostavno.Opalit jednu veceru po imenu Za istok doce poznati Zeljovci par reklamica firmica dici cjenu karti protiv Zrinjskog za 2 marke uz napomenu za Istok.Garantujem da bi od te vecere i karti izgradili istok normala tu ne kontam krov.Za poslove angazovat jednu firmu i dobrovoljce a dobrovoljce nagradit recimo godisjnom kartom ili poklonima iz fan sopa.

Kapiten
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:33 pm

Da je Dzeku nafatat za tu veceru, moze nam od sedmicne plate istok uradit :lol:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Okolele
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:34 pm

Alipasino je napisao/la:Jedan prjedlog za istok.Opalit2-3 reda izmedju stepenica izlit tonbe na stepenice pa glazura onda stolice pa srafe pukni i vozdra.Redove ofarbat u tontoze.Kako doc do tih para.Vrlo jednostavno.Opalit jednu veceru po imenu Za istok doce poznati Zeljovci par reklamica firmica dici cjenu karti protiv Zrinjskog za 2 marke uz napomenu za Istok.Garantujem da bi od te vecere i karti izgradili istok normala tu ne kontam krov.Za poslove angazovat jednu firmu i dobrovoljce a dobrovoljce nagradit recimo godisjnom kartom ili poklonima iz fan sopa.
Trebali bi razmisliti o organizaciji tako nekog druzenja..Eno Zrinjski je nedavno kako kazu oko 300000 KM hajrovo na onom druzenju sto su organizovali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dell21
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:38 pm

Sad raja zna da pare idu u dobre stvari jer se o tome i racuni polazu za nas navijace. Ako uprava ozbiljno razmislja o dobijanju licence i pripremi stadiona za evropu onda bi trebali i nas ukljuciti u to. npr. kao sto kolega iznad napisa podici cijene ulaznica za jednu tekmu odabrati jedan derbi npr. zrinjski pa pozvati donatore pa cak i nas navijace da dobrovoljno prilozemo koju svotu novca. Vjerujem da bi mogli skupiti novce za adaptaciju istoka i juga za ta dva pretkola.

cala
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:43 pm

Zar nisu iz uprave rekli da se ne isplati ulagati vece sume novca u stadion zato sto postoji plan za izgradnju novog?

Jaozinho22

ned mar 06, 2016 12:49 pm

Kapiten je napisao/la:Da je Dzeku nafatat za tu veceru, moze nam od sedmicne plate istok uradit :lol:
:rofl1: Došao bi Edin ako ne fula avion za Sarajevo :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

terabajt
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:51 pm

cala je napisao/la:Zar nisu iz uprave rekli da se ne isplati ulagati vece sume novca u stadion zato sto postoji plan za izgradnju novog?
Ne mozemo cekati izgradnju stadiona, to se moze odvuci na 5-6 godina, sad da krene izgradnja trebalo bi sig blizu 2 g da se zavrsi. Ako adaptacija ne bi kostala previse i ako mozemo to izvesti odma treba krenuti u to. Mi smo na grbavici bar 30 % jaci. Ja vjerujem da smo igrali protiv standarda na grbavici da bi bolji rez bio a da ne govorim protiv makedonaca kad smo ispali. Ako se moze adaptirati istok i donj i dio juga imali bi kapacitet 13-14 sto je sasvim dovoljno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava