Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 4:35 pm

ChWilla ocel taj bum :D

Jaozinho22

pon maj 16, 2016 4:36 pm

Tryg je napisao/la:Jedan te isti lik konstantno blati klub na zvanicnoj stranici, kad god udjem, smara lik iz Australije na svaku objavu, a nova mu je da je jucer klub namjestio utakmicu. Kakav debil od covjeka i lika. Nije mi jasno.
Ma lesinar mrtvi, jednog sam vec odjavio iz Francuske u vezi clanskih ne javlja se više a ovog mi se ne da, fakat je glup.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Veteran1965
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:45 pm

Na žalost nama su Rudar, Slavija i Radnik izbili 14 bodova ove sezone....jesenas, proljetos nebitno...to je osnovni razlog zašto smo završili kao peti. Sa druge strane malo smo i euforični bili, i ponijelo nas ovog proljeća,pa je neuspjeh utolio teže pao. Ja ne bih o krivcima, niti u upravi, niti u struci, niti među igračima. Što bi naši stari rekli, podvuci refu, i nastavi dalje.....ali pametno i bez srljanja. Spominjemo titulu iduće sezone....obzirom na istoriju, uspjehe, filozofiju, nama titula mora biti primarni CILJ svake godine. Dakle CILJ a ne imperativ i razlika je ogromna. Takođe mi moramo imati i neke sekundarne ciljeve u svim segmentima, finansijska stabilnost i uspješno poslovanje, razvoj i prodaja mladih igrača, izgradnja i održavanje stadiona...takođe moramo imati i rezultatski sekundarne ciljeve, ato je plasman u Europu, i to je minimum.Iskreno po meni će naredna sezona biti jako teška, i ja ne bih bio nezadovoljan 2 ili 3 mjestom i plasmanom u Europu. Kup je uvijek lutrija, i ja ga ne bih forsirao, tu bi dao šansu mlađim igračima, i onima koji će manje igrati, pa gdje doguraju..
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Choks
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:54 pm

Ove sezone smo od ekipa koje su ispale iz lige izgubili 15 bodova sa kojima bi bili prvaci ( borac 3 , slavija 4 , rudar 5 , travnik 3 ) . Nadam se da će novi trener upozoriti igrače da je svaka utakmica bitna i da se titule osvajaju na manjim utakmicama . Pogledajmo većina ekipa u drugim državama koji su prvaci , ove recimo manje utakmice uglavnom lagano bobjede . A u derbijima se zna i izgubiti ali opet uzmu titule . Znam da je kod nas i takav mentalitet lako ćemo kada dodje neka manja ekipa , pa zbog toga se nadam da će novi trener unijeti i nove navike . A to su pobjede i titule :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:56 pm

Okolele je napisao/la:Gospoda

slika
:palacgore:

ovakvi potezi me cine ponosnim!

bilo bi bolje da su oni nama cestitali, ali sta je tu je.....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

cala
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:57 pm

Ovo je gospodski potez i fino za vidjeti. Prvi u svemu 8-)

iggy2377

pon maj 16, 2016 4:58 pm

pile87 je napisao/la:Nadam se da su u klubu dobro analizirali stvari, i oni imaju dio krivice. Njihova krivica je odabir trenera Edis je postao sve sto nije smio i uradio sve opet sto nije smio. Nadam se da ce u periodu koji je pred nama uprava ispraviti svoju gresku i napraviti prije svega respektabilan strucni stab sa ljudim koji ce napraviti da ekipa bude spremna i da igra fudbal.Ne moze se reci da nas je to iskljucivo izbacilo iz igre za Evropu jer ima dosta faktora ali je to jedan od najbitnih.
Vec smo milion puta ponovili da su dovedeni Edisu igraci koje je on htio i da ih je forsirao da bi opravdao sebe ili svoj ego sta li vec.
Malo je poznato recimo da kada je uprava predlozila Edisu Lendrica da ga je na prvu odbio, na kraju se sve zavrsilo tako da su mu iz uprave porucili potpisacemo Lendrica na nasu odgovornost, Edis je nakon par treninga rekao da se radi o dobrom igracu ali da je njemu nepoznat.
Zasto ovo sve pisem, nije sve crno ili bijelo ima i izmedju. Bilo ko da dodje na mjesto trenera ne moze se od njega ocekivati da bude sveznajuci on mora odgovarati klubu davati prijedloge biti konstrktivan osim vodjenja ekipe a uprava mora stati milion posto iza njega za slucaj da igraci znaju da nije prolaznik nego da je to nas trener da moraju biti sa njim. Najbitnija stvar u ovom trenutku po klub je taj trener on nam diktira sve i sa njim ne smijemo promasiti ni u snu.
Misljenja sam da igraci nisu dali ni blizu svojih mogucnosti trener koji bude znao izvuci iz njih to je pravi covjek za nas.Edis nije znao vratiti ekipu u zivot nakon prvog poraza, pored pogresne postavke na terenu i svega siguran sam da ih je samo slao na teren i rekao igrajte bolji bi bili.Nema sumnje da bi pravi trener trebao posloziti stvari i da konacno dobijemo ono sto mi zovemo igrom, hvala Bogu ispali su i ovi klubovi sa nesto losim terenima iduce sezone bi igra mogla doci do izrazaja a ne neke stvari mimo i oko terena.
Los je i tajming bio za prepucavanje sa opstinarima i uvijek kada su nam bitne utakmice bile sve je to skretalo paznju sa pravih dogadjaja onih na terenu.
Imamo jako mnogo stvari poslozenih ocekujem pravog trenera koji ce biti dio koji nedostaje i eventualno dva tri igraca ako se pokaze potrebno da stvari legnu na svoje. Misljenja sam da sa dobrim trenerom ovi igraci mogu mnogo bolje cesto smo pisali da trce u prazno a to je poslijedica kada igraci nemaju jasne zadatke i linije kretanja na terenu.Ne tjeraju se igraci nakon svake sezone evo vidite gdje je to pitare dovelo da nisu u stanju dovesti igraca kako treba pa i ozbiljni igraci se raspitaju gdje dolaze neke treba i istrpiti nikad nije od zvijezda do trnja istina je uvijek izmedju stvari se moraju kostatno popravljati sad noramalim trenerom koji ce nametnuti sistem igre i logican odabir igraca sa nekim sistemom po meni trebaju dva igraca stoper i krilo i to bi trebalo biti dovoljno za nasu ligu.
Uprava a ni Edis nisu krivci nizasta, menadznent je radio na sabiranju rashoda koji su se godina vukli od 1996 g. Tako da ni oni sami nisu znali kad ce biti kraj tuzbi od dobavljaca,dugova prema svima i svakome kad su vidjeli da je kraj svim troskovima i kad su utvrdili tacne dugove onda su krenuli u remont igrackog kadra sto se desilo zimus, a ni oni sami nisu znali kad ce biti kraj potrazivanja tako da je bilo planirano tek ovo ljeto remont ekipe i svega ostalog.Zato su dovedeni igraci zumus a Edis je ostao sef zato sto se nije moglo dovesti onoga koga su zelili i kaga sad cekaju.To je to a ovo su info 100% tacne

FKZ1921
Kontakt:

pon maj 16, 2016 5:18 pm

mirsadmekic je napisao/la:
mali plavisa je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: bekric uopste nema veliku platu , i nesto sto slabo ko zna, on dok je bio u uzbekistanu i koreji je slao pare za opremu u omladinskom pogonu..
:palacgore: :palacgore:
sta na osnovu togaa bekric treba da ima mjesto u timu ? sta je bekric pokazo do sad od sirokog realno nije nista, ko god dodje na klupu ja ga ne vidim medju 11, neg ko moze umjesto zole zaha blagoje jel natasa nas
Bogami ima veliku platu...Malo je reci veliku. Kao pola igraca iz nekih timova koji su nas inace pobjedili ove sezone.

vrbanjusa
Kontakt:

pon maj 16, 2016 5:19 pm

Nije bilo planova da se Edis mijenja u januaru. Ko god ti je rekao slagao te je. Uprava je vjerovala Edisu i dala mu igrace i pripreme. Medjutim znamo sta se desilo.
21 10 4

Petrović Slavko

Virtu4L

pon maj 16, 2016 5:22 pm

pile87 je napisao/la:Ne tjeraju se igraci nakon svake sezone evo vidite gdje je to pitare dovelo da nisu u stanju dovesti igraca kako treba pa i ozbiljni igraci se raspitaju gdje dolaze neke treba i istrpiti
Tu smo mi veoma korektni, mi trpimo ko niko, samo je šteta što smo zbog tih koje smo trpili ostali prošle sezone bez titule a ove bez Evrope. Evo sad smo trpili Bekrića, prošle a i ove sezone Jocu, Kokota... glavne krivce za naše neuspjehe u dvije protekle sezone.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 5:23 pm

FKZ1921 je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:
mali plavisa je napisao/la: :palacgore: :palacgore:
sta na osnovu togaa bekric treba da ima mjesto u timu ? sta je bekric pokazo do sad od sirokog realno nije nista, ko god dodje na klupu ja ga ne vidim medju 11, neg ko moze umjesto zole zaha blagoje jel natasa nas
Bogami ima veliku platu...Malo je reci veliku. Kao pola igraca iz nekih timova koji su nas inace pobjedili ove sezone.
Ma Bogami ako vec ima veliku platu, a s obzirom kako igra i koliko mu je godina mislim da je to kiks uprave i tu bi najbolhe bilo zahvaliti mu se i napraviti sporazumni raskid ugovora i ne bacati pare bezveze ili te pare preusmjeriti na neko pojacanje ili trenera ili nek ostanu u klubu svejedno.

Sent from my C5303 using Tapatalk

pile87
Kontakt:

pon maj 16, 2016 5:33 pm

Virtu4L je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ne tjeraju se igraci nakon svake sezone evo vidite gdje je to pitare dovelo da nisu u stanju dovesti igraca kako treba pa i ozbiljni igraci se raspitaju gdje dolaze neke treba i istrpiti
Tu smo mi veoma korektni, mi trpimo ko niko, samo je šteta što smo zbog tih koje smo trpili ostali prošle sezone bez titule a ove bez Evrope. Evo sad smo trpili Bekrića, prošle a i ove sezone Jocu, Kokota... glavne krivce za naše neuspjehe u dvije protekle sezone.
A sta da radimo, to je dio bolesti :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

pon maj 16, 2016 5:36 pm

Okolele je napisao/la:Gospoda

slika
Gospodski, iako bih vise volio da su oni nama cestitali.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 16, 2016 5:37 pm

Virtu4L je napisao/la:
s Jocom malo ko moze u istu recenicu u tom kontekstu.
veceg bolikurca Grbavica odavno nije gledala.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

pon maj 16, 2016 5:42 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:
s Jocom malo ko moze u istu recenicu u tom kontekstu.
veceg bolikurca Grbavica odavno nije gledala.
Joco kad je sretan
slika
Joco kad je tužan
slika
Joco kad se smije
slika
Joco kad zabije gol
slika
Joco kad ga uvali pitarima u 90.oj
slika
Joco kad dobije na kladari
slika
Joco prije sexa
slika
Joco u toku sexa
slika
Joco nakon sexa
slika
Joco kad dobije dijete
slika
Joco kad mu neko umre
slika
Joco kad zajebe Želju
slika

tm8782
Kontakt:

pon maj 16, 2016 5:44 pm

Eh Ajzea...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

avlami97
Kontakt:

pon maj 16, 2016 5:55 pm

Virtu4L je napisao/la:
Zaboravljamo da smo od 12 trebali pobjediti 11 utakmica, kako bi podijelili treće mjesto sa Širokim i plasirali se u Evropu. Zaboravljamo da smo u Kupu nakon 2 minuta morali pobijediti dva razlike da bi prošli u finale. Pazi, tek finale.

Zaboravljamo da smo u prvih 8 proljetnih prvenstvenih utakmica imali 8 pobjeda, a ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja. Zaboravljamo da smo protiv Zrinjskog, Čelika i Rudara 7 puta pogodili okvir gola (Lendrić, Bekrić, Boske...)

Imali smo sve u svojim rukama nakon osme proljetne prvenstvene pobjede (pitari) i da je krivac za "neuspjeh" kolektiv, a ne pojedinac. Isto važi i za pobjede. Fudbal je kolektivna igra.

Podvući crtu i sve analizirati, ali baš sve...dovođenje igrača, smjene trenera, ne/igru, sudijske greške, crvene kartone (po tome smo možda rekorderi) i čisto poništene golove (Tiagovi u Širokom i Bijeljini...)...
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pon maj 16, 2016 6:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

pon maj 16, 2016 6:01 pm

Pozitivna stvar iz ove sezone je sto smo statisticki daleko najposjeceniji stadion. Bravo, navijaci.
Bravo mi. :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

pon maj 16, 2016 6:02 pm

Ajzea je napisao/la:Pozitivna stvar iz ove sezone je sto smo statisticki daleko najposjeceniji stadion. Bravo, navijaci.
Bravo mi. :zeljeznicar1:
To je super stvar, ali kamo sreće da smo bili u prilici cijelo prvenstvo biti uz Klub :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 6:09 pm

Volio bih kada bi klub uveo od sljedeće sezone nagrade poput "igrač mjeseca", a i da navijači skontaju neku nagradu za igrača godine ili tako nešto. Pričali smo o tome nedavno ja mislim...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava