Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Jaozinho22
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

pon avg 01, 2016 2:12 pm

@Bela_king...Aršavin zvijer,nemoj ga trošit po ovim našim livadama ja bi ga samo u Evropi gurao....
Ahmedi isto dobar kao i Lukić s tendencijom velikog napretka...ovaj štoper nekako nije po mom ukusu al eto valjat ce,trebao si uzet Dingu il Pankova,trehnut pare sigurno je da bi se dosta isplatilo.
Obavezno dovedi Jhona Aranga...ko je taj neki BUG,evo ja ga npr nikad nisam imao al s kim god da pričam kazu da je strasan...
Od 5 novih,svi su stranci plus odlazak Amira...regrutuj to nekako,uigraj dobro s dosta prijateljskih s manjim timovima i očekujem grupnu fazu lige evrope...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Bela_King
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:52 pm

BHDragons je napisao/la:Je li se ikome desilo da Mujagića proda odmah u prvoj sezoni? Mujaga mi odigrao svega dvije utakmice i odmah sam dobio ponudu od 2.5 miliona eura od Sportinga, što sam naravno sa užitkom prihvatio :D

EDIT:
Tačnije isplata je bila na rate, ali sam milion odmah dobio a 1.5 milion kroz sljedeće dvije godine
Ja evo Mujagu guram na posudbe, na kraju sezone prodajem Dženisa i Dadu Sadikovića. Teško da ću uzeti toliko za Mujagića i nakon malo iskustva što je dobio, ali eto xD
:zeljeznicar1: Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći :zeljeznicar1:

Bela_King
Kontakt:

pon avg 01, 2016 5:58 pm

Jaozinho22 je napisao/la:@Bela_king...Aršavin zvijer,nemoj ga trošit po ovim našim livadama ja bi ga samo u Evropi gurao....
Ahmedi isto dobar kao i Lukić s tendencijom velikog napretka...ovaj štoper nekako nije po mom ukusu al eto valjat ce,trebao si uzet Dingu il Pankova,trehnut pare sigurno je da bi se dosta isplatilo.
Obavezno dovedi Jhona Aranga...ko je taj neki BUG,evo ja ga npr nikad nisam imao al s kim god da pričam kazu da je strasan...
Od 5 novih,svi su stranci plus odlazak Amira...regrutuj to nekako,uigraj dobro s dosta prijateljskih s manjim timovima i očekujem grupnu fazu lige evrope...
Makabi Tel Aviv izbačen, Helsinborg (ili kako već) izbačen, isp'o od Viktorije Plzen u playoffu, ali sam ušao u Evropsku Ligu. U prvom kolu pobijedim Wolfsburg 2:0 u gostima, ali me zato Roma 5:1 uzela na Grbavici, a Lokomotiv 1:6. Uglavnom, nisam nezadovoljan s tim da je već uspjeh bio ulazak u EL. Bilo je još nekih transfera, doveden Zolotić, Mujdža, Jasmina Fejzića i Duljevića (+ Chernov na posudbi iz CSKA - reprezentativac) tako da sam sada knap sa strancima (6). Arshavin se, nažalost, oprostio, nije htio da odigra još jednu sezonu. Dinga je u Panathenaikos prešao već u prvoj sezoni, već tad sam ga htio dovesti, ali sad je "nedostupan."

EDIT: Harba je Bošnjo :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Bela_King, dana/u pon avg 01, 2016 7:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
:zeljeznicar1: Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći :zeljeznicar1:

Jaozinho22

pon avg 01, 2016 6:12 pm

Jaozinho22 : Završnica je katastrofalna, iz 50 šuteva smo zabili samo 18 golova, na tom moramo ubuduće raditi !
slika
:kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Bela_King
Kontakt:

pon avg 01, 2016 6:57 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Jaozinho22 : Završnica je katastrofalna, iz 50 šuteva smo zabili samo 18 golova, na tom moramo ubuduće raditi !
slika
:kafa:
Wolfsburg 0:2 Željezničar
Šutevi: 12(3)-6(4)
Posjed: 51%-49%

Željezničar 1-5 Roma
Šutevi: 16(11):18(8)
Posjed: 50%-50%

Lokomotiv Moskva 6-1 Željezničar
Šutevi: 18(8):13(9)
Posjed: 40%-60%

Željezničar 3-1 Lokomotiv Moskva
Šutevi: 16(9):10(4)
Posjed: 53%-47%

slika

Znači od uspjeha do očaja, pa opet do uspjeha. Debi u EL, parir'o sam svakoj ekipi, doduše mlatnuli su me ovi zbog kvalitete igrača, ali nema veze.

EDIT: Da ne stvaram ovoliko šansi nikada ne bih dobio. I kod mene je završnica katastrofa.

Bela_King
Kontakt:

sri avg 03, 2016 11:43 pm

Odlučih da malo sebi napravim veći ugođaj tokom igranja, pa napravih nekoliko finih stvarčica, zanimljivih.

slika[/url]jpg images
Main menu

slika
Home

slika
Inbox

slika
Profil igrača

slika[/url]upload images free
Tu je i ulaznica

slika
BHT1

slika
1921 TV

slika
Moja TV

slika
FACE TV

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:01 am

Svaka cast, lijepo izgleda bas. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Mozes i nama ovo dati?! :ganja:

Bela_King
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:15 am

@Leon_Professional Naravno da može :shisha:

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:20 am

Bela_King je napisao/la:@Leon_Professional Naravno da može :shisha:
Salji onda da obogatim malo igru.
Sve skinove sto sam skidao mi nekako previse blješte, previse boja, oci me zabole.

Bela_King
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:22 am

Leon_Professional je napisao/la:
Bela_King je napisao/la:@Leon_Professional Naravno da može :shisha:
Salji onda da obogatim malo igru.
Sve skinove sto sam skidao mi nekako previse blješte, previse boja, oci me zabole.
Evo sad ću ga upload, pa da mogu i drugi skinuti. Eto, ja sam malo editovao da to bude u maniru Želje.

Bela_King
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:24 am

http://www.filedropper.com/eljo

Stavlja se kao i svi drugi skinovi.

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:25 am

@Bela_King, svaka cast.. Ovo bi me moglo opet vratiti menadjeru :ganja:

Bela_King
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:31 am

Leon_Professional je napisao/la:@Bela_King, svaka cast.. Ovo bi me moglo opet vratiti menadjeru :ganja:
Drago bi mi bilo :zeljeznicar1:

Vidio sam u ranijim postovima ovdje da si prilično dobar manager, a ja VRLOMNOGODOBRO gotivim takve :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:38 am

Bela_King je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:@Bela_King, svaka cast.. Ovo bi me moglo opet vratiti menadjeru :ganja:

Vidio sam u ranijim postovima ovdje da si prilično dobar manager, a ja VRLOMNOGODOBRO gotivim takve :ganja:
A eto, hvala na tim rijecima. @Jaozinho i @Plava Porodica na aparatima :ganja:
Ovih dana imam nekog posla pa poslije tog bih mogao.. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Bela_King
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:42 am

Bela_King je napisao/la:

Ovih dana imam nekog posla pa poslije tog bih mogao.. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
hahaha, nisu ni oni loši :rofl1: :P

Btw znam da sam zakasnio par mjeseci na ovaj forum :rofl1: :lol: pa moram ovako "spamati" i nekad "sam sa sobom" pričati :rofl1: Ali haj', šta fali xD

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:49 am

Ma samo ti pisi, ne spamas.. Ja i Jaozinho smo sami pisali na pocetku .. Ja sve ispratim iako sad ne igram..
Bas da si prije mjesec uletio bilo bi vrhh :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Ma kakvi oni :rofl: :rofl: :rofl:

Bela_King
Kontakt:

čet avg 04, 2016 12:53 am

Leon_Professional je napisao/la:Ma samo ti pisi, ne spamas.. Ja i Jaozinho smo sami pisali na pocetku .. Ja sve ispratim iako sad ne igram..
Bas da si prije mjesec uletio bilo bi vrhh :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Ma kakvi oni :rofl: :rofl: :rofl:
Malo sam kasno naletio na forum xD

Jaozinho22

čet avg 04, 2016 11:30 am

Ouuu,kakav strašan skin, nego da li može i na FM15 ?
Usput...dobio sam od druga taktiku ''protiv jačih timova'' pravio je on i još jedan stručnjak s stranog foruma,ja sam je prostudirao i malo korigovao,rezultati sjajni.
Liga prvaka 2:0 pobijedio Barcelonu na Grbavici,1-2 pobijedio Shaktar u Donjecku.
Taktika je 4-4-2 s BPD na štooperima jer se igra visoka odbrana i preporučljuvo je da štoperi imaju pace minimum 12,bekovi su fulll backs,sredina je kako kome odgovara,ja igram s klasičnim zadnjim veznim i u sredini ''CM'' kako je i osnova taktike a probat ću umjesto klasičbog veznog da stavim BTB igrača,krila su WM tačnije krila veznjaci a napadači su ''F9'' ja sam ih korigovao na CF i DLF(Mujagić),glavna instrukcija taktike je da se lijevi napadač tj CF vraća i markira njihovog kreativnog veznjaka i to u odbrani djeluje kao 4-5-1 defanzivnija varijanta jer su krila-krila veznjaci a ne klasična krila dok u transformaciji u napad djeluje kao 4-4-2.
Eto da i ja korisno šta napišem nakon dugo vremena :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Jaozinho22

čet avg 04, 2016 11:32 am

Bela_King je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:
Bit ćeš ti na aparatima kad evropski trofej donesem u Dolinu Ćupova :DD: :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 04, 2016 1:14 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ouuu,kakav strašan skin, nego da li može i na FM15 ?
Usput...dobio sam od druga taktiku ''protiv jačih timova'' pravio je on i još jedan stručnjak s stranog foruma,ja sam je prostudirao i malo korigovao,rezultati sjajni.
Liga prvaka 2:0 pobijedio Barcelonu na Grbavici,1-2 pobijedio Shaktar u Donjecku.
Taktika je 4-4-2 s BPD na štooperima jer se igra visoka odbrana i preporučljuvo je da štoperi imaju pace minimum 12,bekovi su fulll backs,sredina je kako kome odgovara,ja igram s klasičnim zadnjim veznim i u sredini ''CM'' kako je i osnova taktike a probat ću umjesto klasičbog veznog da stavim BTB igrača,krila su WM tačnije krila veznjaci a napadači su ''F9'' ja sam ih korigovao na CF i DLF(Mujagić),glavna instrukcija taktike je da se lijevi napadač tj CF vraća i markira njihovog kreativnog veznjaka i to u odbrani djeluje kao 4-5-1 defanzivnija varijanta jer su krila-krila veznjaci a ne klasična krila dok u transformaciji u napad djeluje kao 4-4-2.
Eto da i ja korisno šta napišem nakon dugo vremena :)
Posalji nam i tu taktiku da je upotrijebimo.
Svaka cast, cekam trofej :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.

Prijava