Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 02, 2016 11:35 pm

storm_raider je napisao/la:Na Upravi je da nadje novac kako znaju i umiju, mislim da ce Slavko ici u skladu sa mogucnostima, a one ne bi trebale biti male. Bice tu pojacanja iz Radnika 99%. :)

Recimo onog Martinovica je vodio gdje god je isao, a treneri uvijek imaju nekog svog igraca kojeg vodaju kako njihova karijera tece. Znam da njega zeli u Zelji.
Sta igra taj Martinovic ? Sve preko stele na Balkanu.slika slika

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri nov 02, 2016 11:38 pm

Daj nam upitnik sa Irfom.
Irfaneee Fejzicuuu, najbolji golmaneeee

1921.ba
Kontakt:

sri nov 02, 2016 11:39 pm

fejza mozda ode ;)
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

sri nov 02, 2016 11:40 pm

Pinkii je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Na Upravi je da nadje novac kako znaju i umiju, mislim da ce Slavko ici u skladu sa mogucnostima, a one ne bi trebale biti male. Bice tu pojacanja iz Radnika 99%. :)

Recimo onog Martinovica je vodio gdje god je isao, a treneri uvijek imaju nekog svog igraca kojeg vodaju kako njihova karijera tece. Znam da njega zeli u Zelji.
Sta igra taj Martinovic ? Sve preko stele na Balkanu.slika slika

Nije to stela nikakva, jednostavno mnogo trenera tako radi. Pogotovo najveci treneri.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pinkii
Kontakt:

sri nov 02, 2016 11:42 pm

1921.ba je napisao/la:fejza mozda ode ;)
??????

Grbavica
Kontakt:

sri nov 02, 2016 11:47 pm

ma **** tjeranja, daj da se uigramo već jednom.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

incident
Kontakt:

sri nov 02, 2016 11:48 pm

Izvinite na upadu,ali u BN se prica da bi M.Stevanovic mogao na polusezoni doci u Radnik kako bi bio na oku skautima iz CZ i Partizana,a sve pod uslovom da cilja Radnika bude Evropa,e sada mozda bude tu neke razmjene igraca,mada mi ovo glupo zvuci,a opet mozda je u pitanju Krstajic i njegove kombinacije.

sz21
Kontakt:

sri nov 02, 2016 11:54 pm

incident je napisao/la:Izvinite na upadu,ali u BN se prica da bi M.Stevanovic mogao na polusezoni doci u Radnik kako bi bio na oku skautima iz CZ i Partizana,a sve pod uslovom da cilja Radnika bude Evropa,e sada mozda bude tu neke razmjene igraca,mada mi ovo glupo zvuci,a opet mozda je u pitanju Krstajic i njegove kombinacije.
:rofl1: :rofl1: :lol:
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

storm_raider
Kontakt:

sri nov 02, 2016 11:56 pm

incident je napisao/la:Izvinite na upadu,ali u BN se prica da bi M.Stevanovic mogao na polusezoni doci u Radnik kako bi bio na oku skautima iz CZ i Partizana,a sve pod uslovom da cilja Radnika bude Evropa,e sada mozda bude tu neke razmjene igraca,mada mi ovo glupo zvuci,a opet mozda je u pitanju Krstajic i njegove kombinacije.
Nema druze istine u tome.

Ostali, covjek se uljudno izvinuo na upadu i postavio pitanje. Ucinite neka se osjeca dobrodosao u nasem domu. :)

LARSSON
Kontakt:

čet nov 03, 2016 12:04 am

Istina je

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet nov 03, 2016 12:06 am

4 godine od ove dominacije i iskazivanja sile
[video]https://www.youtube.com/watch?v=nRmxPMWhvRQ[/video]
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

storm_raider
Kontakt:

čet nov 03, 2016 12:07 am

Recimo da nas napusti Boccaccini, koga biste vi voljeli na njegovom mjestu?

Pinkii
Kontakt:

čet nov 03, 2016 12:11 am

storm_raider je napisao/la:Recimo da nas napusti Boccaccini, koga biste vi voljeli na njegovom mjestu?
Onog iz Krupe sto je Lendrica "pojeo" . Vukotic ili tako nesto.

Whisperer

čet nov 03, 2016 1:07 am

storm_raider je napisao/la:Recimo da nas napusti Boccaccini, koga biste vi voljeli na njegovom mjestu?
Kostica brate po meni jedan od najacih stopera u ligi a ti storme koga bi ti zelio iskreno
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

čet nov 03, 2016 1:15 am

storm_raider je napisao/la:I Adilovic i Zeba su u Sarajevu vec neko vrijeme.

A i Zeba je nas, pred potpisom je on vec dugo.
Nemoj Adilovica ni spominjati zivota ti jos nam samo on fali

Sent from my C5303 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

čet nov 03, 2016 1:15 am

Neymar 11 je napisao/la:
Kostica brate po meni jedan od najacih stopera u ligi a ti storme koga bi ti zelio iskreno
Kostica isto tako, odlican stoper, a i zna se cesto upisati u strijelce. Mada bih volio da Kemo stasa u odlicnog stopera, a to bez utakmica ne moze.

Whisperer

čet nov 03, 2016 1:19 am

storm_raider je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
Kostica isto tako, odlican stoper, a i zna se cesto upisati u strijelce. Mada bih volio da Kemo stasa u odlicnog stopera, a to bez utakmica ne moze.
slazem sa tobom pa mozda bi brate kemo uz kostica i acu nadoso il staso i pomalo davat sansu za igru .. ma dajte kakav adilovic , storme ja sam nacuo da je 99% nas obradovic jer mozda slavko otpusti stevu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

čet nov 03, 2016 1:29 am

Sve je moguce moj Mirso, ali to Slavko jedini zna sta i kako ce. Trebalo bi ovo biti mnogo bolje nakon zimskih priprema, pogotovo fizicki dio.

Whisperer

čet nov 03, 2016 1:39 am

storm_raider je napisao/la:Sve je moguce moj Mirso, ali to Slavko jedini zna sta i kako ce. Trebalo bi ovo biti mnogo bolje nakon zimskih priprema, pogotovo fizicki dio.
Na nama je da podrzimo rad slavke, i ove uprave kao i cijelu ekipu, oni ce nam se oduzit pobjedama novim. Sloboda mora pasti :)

Brkoo
Kontakt:

čet nov 03, 2016 1:53 am

Kad se pise o stranim igracima poput tog iz Radnika koji se spominje, moje misljenje je da strani igraci moraju biti pojacanja u pravom smislu te rijeci. Dovodjenje igraca poput npr. Toskasa je bio izuzetno glup potez jer bi on kao stranac bio dobar sa klupe da uskoci ponekad a mozda i ne bi ni toliko. Da ne spominjem Mailsona maskotu obicnu. Stranac mora biti prevaga na terenu i to na nasu stranu. Igrac koji svojim kvalitetom nosi ekipu. Markovic, Sinisa, Ugljesa itd su prosjecni igraci koji nisu prevage ni u ovoj nasoj ligi, koliko god ih mi dizali u nebesa treba pogledati istini u oci. Igraci za prosjecne ekipe ove nase lige. Dozvoljeno je u protokolu za utakmicu imati 6 stranih igraca i sad zamislite da mi imamo 6 odlicnih stranaca uz Miru u prvih 11,( ukupno 7 igraca koji bas odskacu kvalitetom) a ostatak(4 igraca) da budu nasa talentovana djeca. Odmah bi i toj djeci bilo lakse igrati jer bi stasavali uz odlicne saigrace od kojih bi mogli dosta toga nauciti a i rezultat ne bi ispastao.Niko me ne moze ubijediti da pare koje smo dali na Pozdera, Husica i kompaniju nismo mogli dati Ibraimiju koji je trazio oko 10 do 13 milja eura i sad bi umjesto 5-6 losih i prosjecnih igraca koje smo preplatli u odnosu na njihov tzv. kvalitet, plus platili raskide ugovora, imali igraca koji ima kvalitet..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava