Na forumu su dovoljna 2 znalca, a ostali samo da smetaju protivniku..jovanmaksimovic je napisao/la:mozda mogu sa boccaciom nesto da skontam, on je umjetnik u igri, ja statisticar i ratnikdobra kombinacija, ne?
Hurmasica je napisao/la:Na forumu su dovoljna 2 znalca, a ostali samo da smetaju Neandertalcu..jovanmaksimovic je napisao/la:mozda mogu sa boccaciom nesto da skontam, on je umjetnik u igri, ja statisticar i ratnikdobra kombinacija, ne?
Svaka čast Majstore!jovanmaksimovic je napisao/la:nisam bio dugo na forumu, cak ni utakmicu nisam pogledao, yebem ti obaveze, vidim izgubili smo standardno dole u sirokom, za mene nije iznenadjenje... mnogo puta smo igrali super dole, ali nece pa nece... ybg, steta, da smo uzeli bili bi ozbiljni kandidati za titulu, ali ovako se ganjamo za to 2.mjesto sada, bitno je ponovo nanizati niz bez poraza, i to do kraja regularnog dijela, mozda cak i sve pobjede da zaredamo do 22.kola...
novost... napokon sam sredio sve igrace koji su igrali za nas klub od 1921. do danas. objavicu podatke dok skontam samo kakoznaci, svaki igrac, koji je makar odigrao 1 minut za nas klub, broj nastupa, broj golova i to podjeljeno po kategorijama (ukupno, prvenstvo, prvi rang takmicenja, kup, evropa), kao i listu igraca po sa najvise nastupa i golova po svim ovim parametrima gore navedenim... ovo je bio dzinovski posao, jer sam skupljao podatke iz barem 4 razlicite knjige, em nepotpuno, em netacno... sedmice sam potrosio na ovo, ali vredilo je
Kapa dole majstorejovanmaksimovic je napisao/la:nisam bio dugo na forumu, cak ni utakmicu nisam pogledao, yebem ti obaveze, vidim izgubili smo standardno dole u sirokom, za mene nije iznenadjenje... mnogo puta smo igrali super dole, ali nece pa nece... ybg, steta, da smo uzeli bili bi ozbiljni kandidati za titulu, ali ovako se ganjamo za to 2.mjesto sada, bitno je ponovo nanizati niz bez poraza, i to do kraja regularnog dijela, mozda cak i sve pobjede da zaredamo do 22.kola...
novost... napokon sam sredio sve igrace koji su igrali za nas klub od 1921. do danas. objavicu podatke dok skontam samo kakoznaci, svaki igrac, koji je makar odigrao 1 minut za nas klub, broj nastupa, broj golova i to podjeljeno po kategorijama (ukupno, prvenstvo, prvi rang takmicenja, kup, evropa), kao i listu igraca po sa najvise nastupa i golova po svim ovim parametrima gore navedenim... ovo je bio dzinovski posao, jer sam skupljao podatke iz barem 4 razlicite knjige, em nepotpuno, em netacno... sedmice sam potrosio na ovo, ali vredilo je
Dobarsalle86 je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Na forumu su dovoljna 2 znalca, a ostali samo da smetaju Neandertalcu..jovanmaksimovic je napisao/la:mozda mogu sa boccaciom nesto da skontam, on je umjetnik u igri, ja statisticar i ratnikdobra kombinacija, ne?
![]()
![]()
malo sam te editovao
Je li ovo onaj pitar Cenan sto i kad ide kenjat mora pitati Misimovica smije li to raditi?LARS1921 je napisao/la: