Sta im Ozil pocini, ko Bekric u najboljim danima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ne sumnjam u europu, stvarno se ne sekiram. Sto se tice sidrasa u napadu, ne mora se igrati u ovoj formaciji nuzno sa takvim igracem, ali lakse je, pogotovo u nasoj ligi. Sto se Lendrica tice, istina je da zna zaglaviti u ofsajdu i da ga niko ne moze iscupati, ali to je i do toga sto ne dobija na vrijeme lopte. Nema ko da mu je proslijedi, sto je tuzno. Ne mozes njemu nabijati loptu. Da je Pozder u vrhu napada, to okej. On je takva tipa igraca. Krivo mi je sto njega nismo vidjeli na djelu, ali to su sve greske lose transfer politike. Jbg. Sigurno bi nam pomogao, ali pretplacen jednostavno, ne vrijedi tih para.Veteran je napisao/la:Apsolutno na oba fronta. Mislim da titula nije realna opcija, a Europa je "must have"...ja bi najsretniji bio da budemo recimo drugi i uzmemo kup...
![]()
![]()
Pištaljka mu se pozlatilaVeteran je napisao/la:Kakva odluka sudija i gol Grizmana u 90+3 minuti nevjerovatno. Moćne sudije nema šta...
![]()
![]()
Dosad sam svakom treneru sudio tek nakon sto prodje pripreme sa ekipom kompletne tako da cu i sa njim isto iako sam ja licno i sa ovim dosad ne bas al eto moze se reci zadovoljan s obzirom u kakvim smo govnima biliFKZ1921 je napisao/la:Sedamdeset dana je od kad je Petrovic trener...
Pri tom je imao tri lagane utakmice u kupu i jednu reprezentativnu pauzu.
Po ovom,malo manje bi trebao pričati o tome da je ekipa nespremna.
Općenito bi trebao malo manje pričati...