Brkoo je napisao/la:
Ma dobar menadzer moze i loseg igraca prodati za veliki iznos. Pogledaj Balotelija, ona budala je igrala za onako dobre klubove jer je iza sebe imao dobrog menadzera. Kazes Stanicu prodaj Memiju za minimalno milion i imas 10% od cifre za koju si ga prodao a sa druge strane Stanic ima veza i vezica po cijelom svijetu..
Nije bas dobro poredjenje za Balotelija zato sto je on nevjerovatan igrac i zalosno je jer je imao toliki potencijal i talenat koji nije jednostavno iskoristio. Mogao je biti najbolji napadac danasnjice. Okej, menadzer mu je fakat vanserijski i to stoji, ali nije bas primjer na mjestu jer je Baloteli ipak iznimno dobar igrac. Jedino sto u glavi nije dobar, ali to je drugi par cipela sad
Ljudi, ako Stevanovica prodamo za milion, necu pisati mjesec dana na forumu. Eto, a kamoli jos Memija

Msm ja bih stvarno najvise to volio, ali msm da ce Stevanovic, ako produzi ugovor, otici za pola miliona eura. Najvise bih volio da nisam upravu. I ovo govorim ne zato sto Stevanovic nije dobar, naprotiv, vanserijski je, nego zbog nekih milion drugih faktora. Nije ni on toliko mlad, kvalitet lige, i mi se vadimo iz govana vala. Jedino neke ekstra nastupe u europi da imamo s njim. Tesko je stalno dizati ljestvice, cak stavise, tesko je i zadrzati postojece, da prodajemo igrace za pola miliona eura.
Bokaco je napisao odlican post. Ja prave rezultate tek ocekujem od sljedece sezone, kada Slavko sve to fino poslozi. Ja prvi ne volim ho-ruk rezultate, nego kada se fino, polako, pametno i predano radi. A takvim radom rezultati ne dolaze preko noci. Sasvim je moguce da ode sad na zimu par igraca, ali ne vjerujem nesto da ce Petrovic praviti neke cistke, nije on toliko naivan. Zadrzat ce vecinu igraca i dovesti ciljano pojacanja. Ne remeti ekipu, zadrze se i neki koji su slabije igrali, ko zna, mozda i prorade.