Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 01, 2016 8:39 pm

Ovaj menadzer od Stevanovica, prica se da ima jake veze, ako ispadne dobro sve sa Stevanovicem, ako produzi ugovor i ako mu nadje klub na ljeto za minimalno milion eura, zasto covjeku ne bi ponudili poslovnu saradnju kod prodaje nasih igraca i nek sebi uzme procenat od 10 % od cijene za koju je prodao igraca. Nadje klub npr. Memiji za milion eura i sebi uzme 100 milja. Njemu dobro, nama jos bolje. Nije pod moranje da bude to Kodro, moze biti i npr, Mario Stanic jer i on ima dobru agenciju i mogao bi nam dosta pomoci..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

uto nov 01, 2016 8:42 pm

Ma Stanic je stalno u opcijama, trebao bi protiv Slobode biti na Zapadu. Nudili su mu poziciju SD, ali je odbio.

Sto se tice Mire, tu ne bi smjelo biti problema, mada na ljeto 99% da ide.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Veteran1965
Kontakt:

uto nov 01, 2016 8:43 pm

A moj Brkoo kakav Memija i milion..nemoš sto ljami trenutno za njega uzet....na žalost
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Brkoo
Kontakt:

uto nov 01, 2016 8:55 pm

Veteran je napisao/la:A moj Brkoo kakav Memija i milion..nemoš sto ljami trenutno za njega uzet....na žalost
Ma dobar menadzer moze i loseg igraca prodati za veliki iznos. Pogledaj Balotelija, ona budala je igrala za onako dobre klubove jer je iza sebe imao dobrog menadzera. Kazes Stanicu prodaj Memiju za minimalno milion i imas 10% od cifre za koju si ga prodao a sa druge strane Stanic ima veza i vezica po cijelom svijetu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

uto nov 01, 2016 8:59 pm

da ne pretjerujemo, naravno da nije svejedno ko prodaje, ali momak ako ne proigra ne može ga niko prodati.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

uto nov 01, 2016 9:11 pm

gdje đeš prodat igrača za milion koji sam sebi zapinje i ne zna centrirat

Tryg
Kontakt:

uto nov 01, 2016 9:21 pm

Odel Memija za milion, prodat cu ja Valerengi Lendrica za 4.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Pinkii
Kontakt:

uto nov 01, 2016 9:27 pm

Vise mi je borbeniji Sinisa koji je dosao prije pola godine nego on sto je tu cijeli svoj zivot.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Jaozinho22

uto nov 01, 2016 9:32 pm

Brkoo je napisao/la:Ovaj menadzer od Stevanovica, prica se da ima jake veze, ako ispadne dobro sve sa Stevanovicem, ako produzi ugovor i ako mu nadje klub na ljeto za minimalno milion eura, zasto covjeku ne bi ponudili poslovnu saradnju kod prodaje nasih igraca i nek sebi uzme procenat od 10 % od cijene za koju je prodao igraca. Nadje klub npr. Memiji za milion eura i sebi uzme 100 milja. Njemu dobro, nama jos bolje. Nije pod moranje da bude to Kodro, moze biti i npr, Mario Stanic jer i on ima dobru agenciju i mogao bi nam dosta pomoci..
Nema se sta pričat,čovjek ima jake veze a preko Spahe je dobio povjerenje sportskog direktora Seville Moncija. Tako je i Miro otišao tamo. Ne mora biti milion ali neka realna cifra sigurno da...Treba tih ljudi nafatat neće nam Dejo i Miske sigurno prodat negdje igrača.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

uto nov 01, 2016 9:43 pm

Memija nema centarsut i tanak je u odbrani. Igra beka.
Ko to proda svaka mu dala.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Veteran1965
Kontakt:

uto nov 01, 2016 9:48 pm

Kapiten je napisao/la:Memija nema centarsut i tanak je u odbrani. Igra beka.
Ko to proda svaka mu dala.
Ma ko ga fali fakat malo o lopti zna uz dužno poštovanje.
Ima brzinu, ali neodgovoran u igri i tanak u glavi totalno. Na žalost. Mnogo je više obećavao, ali daleko je to od nekog izeztnog talenta i potencijala...

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto nov 01, 2016 9:48 pm

Brkoo je napisao/la:
Veteran je napisao/la:A moj Brkoo kakav Memija i milion..nemoš sto ljami trenutno za njega uzet....na žalost
Ma dobar menadzer moze i loseg igraca prodati za veliki iznos. Pogledaj Balotelija, ona budala je igrala za onako dobre klubove jer je iza sebe imao dobrog menadzera. Kazes Stanicu prodaj Memiju za minimalno milion i imas 10% od cifre za koju si ga prodao a sa druge strane Stanic ima veza i vezica po cijelom svijetu..
Nije bas dobro poredjenje za Balotelija zato sto je on nevjerovatan igrac i zalosno je jer je imao toliki potencijal i talenat koji nije jednostavno iskoristio. Mogao je biti najbolji napadac danasnjice. Okej, menadzer mu je fakat vanserijski i to stoji, ali nije bas primjer na mjestu jer je Baloteli ipak iznimno dobar igrac. Jedino sto u glavi nije dobar, ali to je drugi par cipela sad :D
Ljudi, ako Stevanovica prodamo za milion, necu pisati mjesec dana na forumu. Eto, a kamoli jos Memija :D
Msm ja bih stvarno najvise to volio, ali msm da ce Stevanovic, ako produzi ugovor, otici za pola miliona eura. Najvise bih volio da nisam upravu. I ovo govorim ne zato sto Stevanovic nije dobar, naprotiv, vanserijski je, nego zbog nekih milion drugih faktora. Nije ni on toliko mlad, kvalitet lige, i mi se vadimo iz govana vala. Jedino neke ekstra nastupe u europi da imamo s njim. Tesko je stalno dizati ljestvice, cak stavise, tesko je i zadrzati postojece, da prodajemo igrace za pola miliona eura.

Bokaco je napisao odlican post. Ja prave rezultate tek ocekujem od sljedece sezone, kada Slavko sve to fino poslozi. Ja prvi ne volim ho-ruk rezultate, nego kada se fino, polako, pametno i predano radi. A takvim radom rezultati ne dolaze preko noci. Sasvim je moguce da ode sad na zimu par igraca, ali ne vjerujem nesto da ce Petrovic praviti neke cistke, nije on toliko naivan. Zadrzat ce vecinu igraca i dovesti ciljano pojacanja. Ne remeti ekipu, zadrze se i neki koji su slabije igrali, ko zna, mozda i prorade. :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Veteran1965
Kontakt:

uto nov 01, 2016 10:07 pm

Ja mislim da će na proljeće na žalost Aco i Bogi biti stoperski par. Dovešće lijevo nekoga, i Zebu možda. Nabiti ih snagom maksimalno, i sa tom ekipom pokušati izboriti Europu. Možda pružiti šansu našim mladićima donekle, i to je to. Na ljeto će on pravu ekipu početi da stvara. Samo ako ne bude Europe, pušiona smo.U toj varijanti bi po meni uprava morala podnijeti ostavku.
Zadnja izmjena: Veteran1965, dana/u uto nov 01, 2016 10:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

uto nov 01, 2016 10:09 pm

Slazem se, ako ne bude Europe, ostavka definitivno. Ali, mislim da ne bi smjelo doci do toga.

Pinkii
Kontakt:

uto nov 01, 2016 10:10 pm

U nasem Zelji svi igraci i treneri su prolazni osim Memije,Beganovica i Kosorica. Oni su vjecni.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

uto nov 01, 2016 10:11 pm

storm_raider je napisao/la:Slazem se, ako ne bude Europe, ostavka definitivno. Ali, mislim da ne bi smjelo doci do toga.
Druže i ja se nadam.Optimističan sam, i očekujem Europu, i to kroz ligu, kup je kocka opasna...

storm_raider
Kontakt:

uto nov 01, 2016 10:14 pm

Veteran je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Slazem se, ako ne bude Europe, ostavka definitivno. Ali, mislim da ne bi smjelo doci do toga.
Druže i ja se nadam.Optimističan sam, i očekujem Europu, i to kroz ligu, kup je kocka opasna...
Ma mislim da je Europa realna i nekako minimalna cak. Mi moramo gurati na oba fronta.

GoodisonPark
Kontakt:

uto nov 01, 2016 10:20 pm

Znači na proljeće očekujemo da Željo gazi, a tako smo se nadali da će Kostić posložiti ekipu i da ćemo gaziti ali pišaj ti igrače kojima se ne igra 4 4 2. Iskreno evo vratio je Slavko 4-5-1 ali ne vidim neku veliku razliku u igri. Jbt kad se sjetim kako smo Zrinjskog rasuli prvo pol gdje nam nisu centra prešli i da im Veca nije poklonio gol pitanje je kako bi završilo..

U Širokom fina igra pola sata ali neučinkovita, prva prečka nakon Mirinog centaršuta a to je klasika ove sezone, druga iz slobodnjaka, ona šansa kad nisu ugurali loptu u gol opet nakon prekida.. Iz igre ništa nismo napravili a da ne govorim o raspadu u drugom pol.. Najveći problem je igra bekova ako oni ne doprinose dovoljno u ofanzivi onda i naša igra nema ni glavu ni rep. Sa ovim amaterima od igrača se ne nadam više ničemu ni sad ni na proljeće.

Treba li opet ponavljati da se ova formacija ne igra bez sidraša u napadu jakog na lopti..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Veteran1965
Kontakt:

uto nov 01, 2016 10:23 pm

Apsolutno na oba fronta. Mislim da titula nije realna opcija, a Europa je "must have"...ja bi najsretniji bio da budemo recimo drugi i uzmemo kup...

storm_raider
Kontakt:

uto nov 01, 2016 10:27 pm

Ma kada se sjetim kako smo mi utakmicu protiv Sirokog na Grbavici odigrali. U zadnje vrijeme sretniji nisam otisao kuci sa Grbavice kao tad. I onda stadose... jednostavno pad.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava