Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 3:11 pm

Wtf, uspjeh se u najvecoj mjeri pripisivao njemu i njima?! Apsolutna laž...

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

pon maj 16, 2016 3:13 pm

mirsadmekic je napisao/la:
delinjo je napisao/la:zna li neko do kada Beganovic ima ugovor ?
23.06.2018
hvala
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 3:15 pm

vrbanjusa je napisao/la:Fazon je da ovi radovi na stadionu (i tekući i planirani) ne ulaze u budžet tj ne uzimaju se novci iz budžeta koji je namjenjen za redovne troškove (plate igrača i osoblja, organizacija utakmica, dovođenje igrača itd).
Znači baška troškovi stadiona, baška troškovi igrača.
To je ono nesto tipa onoga firma za stadion firma za klub. Kad vec to spomenuh zna li se sta je sa tim???

Sent from my C5303 using Tapatalk

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 3:22 pm

MrRiccoli je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Fazon je da ovi radovi na stadionu (i tekući i planirani) ne ulaze u budžet tj ne uzimaju se novci iz budžeta koji je namjenjen za redovne troškove (plate igrača i osoblja, organizacija utakmica, dovođenje igrača itd).
Znači baška troškovi stadiona, baška troškovi igrača.
To je ono nesto tipa onoga firma za stadion firma za klub. Kad vec to spomenuh zna li se sta je sa tim???

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ne znam šta je sa registracijom tih firmi. Mislim da od toga nema ništa.
A vezano za ovo gore navedeno, radovi na stadionu se obezbjeđuju putem sponzorskih ugovora (mi nekoj firmi reklamu a oni nama materijal ili radove) kao i od članarina i karata. To svakako nije uračunato u budžet za redovne troškove.
21 10 4

Petrović Slavko

flux
Kontakt:

pon maj 16, 2016 3:28 pm

"Nakon rekonstrukcije zapad će, umjesto dosadašnje 541 stolice, imati 690 sjedećih mjesta." Eto, povećanje od 149 stolica. :zeljeznicar1:

mali plavisa
Kontakt:

pon maj 16, 2016 3:39 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
mali plavisa je napisao/la: Ti si upucen vidim i u plate,znas ko koliku platu dobija,de sapni i nama!***** te zivote vise,navijac je tu da podrzi klub,igrace a ne da se jebeno uplice u stvari o kojima veze nema!
U pravu si u jednu ruku, nase jest da navijamo i podrzavamo, ali posto je ovo forum gdje svako ima i moze iznijeti svoje misljenje bez da vrijedja druge, mogu reci da Bekric kao zamjenik kapitena i vjerovatno jedan od najplacenijih igraca ne zasluzuje platu koju ima. Cifre ne znam niti su moj posao, samo pretpostavka.
bekric uopste nema veliku platu , i nesto sto slabo ko zna, on dok je bio u uzbekistanu i koreji je slao pare za opremu u omladinskom pogonu..
:palacgore: :palacgore:

Whisperer

pon maj 16, 2016 3:45 pm

mali plavisa je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
mirzza je napisao/la: U pravu si u jednu ruku, nase jest da navijamo i podrzavamo, ali posto je ovo forum gdje svako ima i moze iznijeti svoje misljenje bez da vrijedja druge, mogu reci da Bekric kao zamjenik kapitena i vjerovatno jedan od najplacenijih igraca ne zasluzuje platu koju ima. Cifre ne znam niti su moj posao, samo pretpostavka.
bekric uopste nema veliku platu , i nesto sto slabo ko zna, on dok je bio u uzbekistanu i koreji je slao pare za opremu u omladinskom pogonu..
sta na osnovu togaa bekric treba da ima mjesto u timu ? sta je bekric pokazo do sad od sirokog realno nije nista, ko god dodje na klupu ja ga ne vidim medju 11, neg ko moze umjesto zole zaha blagoje jel natasa nas
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mali plavisa
Kontakt:

pon maj 16, 2016 3:47 pm

mirsadmekic je napisao/la:
mali plavisa je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: bekric uopste nema veliku platu , i nesto sto slabo ko zna, on dok je bio u uzbekistanu i koreji je slao pare za opremu u omladinskom pogonu..
sta na osnovu togaa bekric treba da ima mjesto u timu ? sta je bekric pokazo do sad od sirokog realno nije nista, ko god dodje na klupu ja ga ne vidim medju 11, neg ko moze umjesto zole zaha blagoje jel natasa nas
Amaaaaaaaan domacine ti si pisao o plati,pitanje ti je u vezi toga postavljeno!Mi nismo ti koji odlucujemo ko ce igrat ko ne sto prije shvatimo ljepse ce nam bit!

ceze
Kontakt:

pon maj 16, 2016 3:48 pm

Nema smisla puno toga zamjeriti igračima zbog propuštene moguće šanse za izlazak u Europu. Ponavljam, moguće šanse. Igrali smo bez 5-6 važnih igrača po terenu koji je katastrofalan i protiv ekipe koja je imala veći imperativ i elan od naše. Kad tome dodaš nekoliko pehova u toku utakmice, dobiješ ono što si dobio. Spalevićev gol je bar 80% produkt lošeg terena i blata ispred gola, ali eto.

Mene i nije puno pogodio ovaj neizlazak u europska takmičenja zbog toga što je ovo jako važno ljeto za neke druge stvari, pronalazak novog trenera i stručnog štaba, evaluacija igrača koji su tu, dovođenje novih i povratak onih sa posudbe što malo zaboravljamo, uigravanje ekipe i slično. Iduća sezona će biti jako teška, paklena, a mi eto i imamo imperativ jednog trofeja, čisto zbog očekivanja navijača i finog igračkog kadra.
Znam da nema logike da me nije puno pogodio neizlazak i da je šteta dosta velika, ponajviše zbog toga što gubimo izlog za pojedine igrače, onda finansijska šteta, čak i neka marketinška šteta u smislu da bi se sigurno par stotina ljudi učlanilo čisto zbog te europske euforije i slično, ali, kao što sam napisao, važno ljeto je ispred nas.

I da se nadovežem samo na vašu priču oko igrača iz omladinskog pogona. Mislim da bi svaka druga opcija u ekipi treba biti igrač iz omladinskog pogona. Npr. ako su dva Stevanovića prvi izbor na desnoj strani, Memija bi treba biti druga na obje pozicije jer ih fino može pokirit, ako su stoperski par kapiten i neki novi igrač, druga opcije bi trebale biti Osmanković ili neko iz omladinskog pogona i Bogičević. Lijevih bekova izgleda da nema u omladinskom pogonu, ne znam šta je sa Alihodžićem. U vezi isto, ako igraš sa tri veznjaka, trebao bi u kadru imati ukupno njh 6-7, a od tog broja bar dvojicu iz omladinskog pogona i tako dalje. I onda fino rotirati, da ti mladi igrači imaju bar desetak nastupa po sezoni, što kao prvotimci što kao zamjene.
Igrači iz našeg omladinskog pogona su kvalitetni za ovaj nivo i sigurno da imaju mjesta u ekipi. Nešto razmišljam, od recimo deset U21 igrača, par mjeseci gore dole, koji mogu nastupati za našu državu, bh igrači, bar pola najboljih su iz Željine škole (Ara, Amir, Bajić, Gojak, Hajradinović). A u toj konkurenciji ima igrača iz profinjenihih fudbalskih škola, od Zvezde i Dinama do Metza, Schalkea i Bayerna.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u pon maj 16, 2016 3:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 16, 2016 3:50 pm

ma što te ne ubije, osakati ti budžet i zdravo :ganja:
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 3:58 pm

Vraća se lagano Diadora na tržište, evo sad čitam i Borac će nositi njihovu opremu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Djulaga_
Kontakt:

pon maj 16, 2016 3:59 pm

F5 :?:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Elegant
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:00 pm

Dobijamo li mi dizajn specialno za nas ili neki iz serije sto vec imaju neki klubovi ?

Prije svega cekamo ime trenera !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:01 pm

Navodno specijalno dizajnirani dresovi za nas :D

vrbanjusa
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:01 pm

Elegant je napisao/la:Dobijamo li mi dizajn specialno za nas ili neki iz serije sto vec imaju neki klubovi ?

Specijalni dizajn samo na nas. Mislim da je pile već opisao dres na nekoj od prethodnih stranica.
21 10 4

Petrović Slavko

fk1921

pon maj 16, 2016 4:02 pm

Elegant je napisao/la:Dobijamo li mi dizajn specialno za nas ili neki iz serije sto vec imaju neki klubovi ?

Ako ne ove sedmice onda do kraja ovog mjeseca cemo znat, jbg ne smiju kiksat, moramo titulu ganjat iduce sezone
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Okolele
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:27 pm

Gospoda

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tryg
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:28 pm

Jedan te isti lik konstantno blati klub na zvanicnoj stranici, kad god udjem, smara lik iz Australije na svaku objavu, a nova mu je da je jucer klub namjestio utakmicu. Kakav debil od covjeka i lika. Nije mi jasno.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:29 pm

Okolele je napisao/la:Gospoda

slika
:palacgore:

ChWilla
Kontakt:

pon maj 16, 2016 4:34 pm

Tryg je napisao/la:Jedan te isti lik konstantno blati klub na zvanicnoj stranici, kad god udjem, smara lik iz Australije na svaku objavu, a nova mu je da je jucer klub namjestio utakmicu. Kakav debil od covjeka i lika. Nije mi jasno.
pa jeste juče klub namjestio utakmicu. ne naš ali eto... :rofl:
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava