Wtf, uspjeh se u najvecoj mjeri pripisivao njemu i njima?! Apsolutna laž...
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
hvalamirsadmekic je napisao/la:23.06.2018delinjo je napisao/la:zna li neko do kada Beganovic ima ugovor ?
To je ono nesto tipa onoga firma za stadion firma za klub. Kad vec to spomenuh zna li se sta je sa tim???vrbanjusa je napisao/la:Fazon je da ovi radovi na stadionu (i tekući i planirani) ne ulaze u budžet tj ne uzimaju se novci iz budžeta koji je namjenjen za redovne troškove (plate igrača i osoblja, organizacija utakmica, dovođenje igrača itd).
Znači baška troškovi stadiona, baška troškovi igrača.
Ne znam šta je sa registracijom tih firmi. Mislim da od toga nema ništa.MrRiccoli je napisao/la:To je ono nesto tipa onoga firma za stadion firma za klub. Kad vec to spomenuh zna li se sta je sa tim???vrbanjusa je napisao/la:Fazon je da ovi radovi na stadionu (i tekući i planirani) ne ulaze u budžet tj ne uzimaju se novci iz budžeta koji je namjenjen za redovne troškove (plate igrača i osoblja, organizacija utakmica, dovođenje igrača itd).
Znači baška troškovi stadiona, baška troškovi igrača.
Sent from my C5303 using Tapatalk
pintol_TM87 je napisao/la:bekric uopste nema veliku platu , i nesto sto slabo ko zna, on dok je bio u uzbekistanu i koreji je slao pare za opremu u omladinskom pogonu..mirzza je napisao/la:U pravu si u jednu ruku, nase jest da navijamo i podrzavamo, ali posto je ovo forum gdje svako ima i moze iznijeti svoje misljenje bez da vrijedja druge, mogu reci da Bekric kao zamjenik kapitena i vjerovatno jedan od najplacenijih igraca ne zasluzuje platu koju ima. Cifre ne znam niti su moj posao, samo pretpostavka.mali plavisa je napisao/la: Ti si upucen vidim i u plate,znas ko koliku platu dobija,de sapni i nama!***** te zivote vise,navijac je tu da podrzi klub,igrace a ne da se jebeno uplice u stvari o kojima veze nema!
sta na osnovu togaa bekric treba da ima mjesto u timu ? sta je bekric pokazo do sad od sirokog realno nije nista, ko god dodje na klupu ja ga ne vidim medju 11, neg ko moze umjesto zole zaha blagoje jel natasa nasmali plavisa je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:bekric uopste nema veliku platu , i nesto sto slabo ko zna, on dok je bio u uzbekistanu i koreji je slao pare za opremu u omladinskom pogonu..mirzza je napisao/la: U pravu si u jednu ruku, nase jest da navijamo i podrzavamo, ali posto je ovo forum gdje svako ima i moze iznijeti svoje misljenje bez da vrijedja druge, mogu reci da Bekric kao zamjenik kapitena i vjerovatno jedan od najplacenijih igraca ne zasluzuje platu koju ima. Cifre ne znam niti su moj posao, samo pretpostavka.![]()
Amaaaaaaaan domacine ti si pisao o plati,pitanje ti je u vezi toga postavljeno!Mi nismo ti koji odlucujemo ko ce igrat ko ne sto prije shvatimo ljepse ce nam bit!mirsadmekic je napisao/la:sta na osnovu togaa bekric treba da ima mjesto u timu ? sta je bekric pokazo do sad od sirokog realno nije nista, ko god dodje na klupu ja ga ne vidim medju 11, neg ko moze umjesto zole zaha blagoje jel natasa nasmali plavisa je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la: bekric uopste nema veliku platu , i nesto sto slabo ko zna, on dok je bio u uzbekistanu i koreji je slao pare za opremu u omladinskom pogonu..![]()
Specijalni dizajn samo na nas. Mislim da je pile već opisao dres na nekoj od prethodnih stranica.Elegant je napisao/la:Dobijamo li mi dizajn specialno za nas ili neki iz serije sto vec imaju neki klubovi ?
Prije svega cekamo ime trenera !
Ako ne ove sedmice onda do kraja ovog mjeseca cemo znat, jbg ne smiju kiksat, moramo titulu ganjat iduce sezoneElegant je napisao/la:Dobijamo li mi dizajn specialno za nas ili neki iz serije sto vec imaju neki klubovi ?
Prije svega cekamo ime trenera !
Okolele je napisao/la:Gospoda
pa jeste juče klub namjestio utakmicu. ne naš ali eto...Tryg je napisao/la:Jedan te isti lik konstantno blati klub na zvanicnoj stranici, kad god udjem, smara lik iz Australije na svaku objavu, a nova mu je da je jucer klub namjestio utakmicu. Kakav debil od covjeka i lika. Nije mi jasno.