Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 01, 2016 4:56 pm

FKZ je u pravu, sviđalo se to kome ili ne. Treniraju ba 7-10 puta sedmično, dva puta mini pripreme, pa morali su se podići fizički bar djelimično. Imali osvježenje dvije kup utakmice (doduše ne svi) i po meni morali bi biti trkački spremniji.
Jbt ja zavrtim bike par puta pa sam bolji, a ne oni hljeb im je to. Pogledajte Miru, imam osjećaj da dvije tekme može odigrat, kad zaganja u 90-oj. Mislim da je veliki dio do načina života i ishrane, i da su tu loše organizovani,. pa ne napreduju fizički zbog cucli, i sličnih stvari...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Vrag

uto nov 01, 2016 5:00 pm

Jedino novo pitanje koje su novirani postavili je kako i zasto je Slavko Petrovic zavrsio karijeru.

Prica za fizicku spremu i ima mjesta iako su meni izgledali spremni. Kod Amara kada nas i nije islo, 3 boda smo uzimali na misice.

Pinkii
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:03 pm

U toku ovog intervju-a pokazuje se slika kad nasi imaju treninge. Po onome ako je tacno imaju slobodan dan svaki utorak,a ostale dane treniraju jednom dnevnom. Neki od nasih igraca nisu spremni fizicki,a to su ovi sto nisu pripreme prosli. Ostali po meni jesu. Oni kad ganjaju rezultat i kad su psihicki stabilni mogu trcati koliko hoces. Prvih 45 minuta su stalno trcali i vidjelo se mogu ovi sto su prosli pripreme. Medjutim kad imamo negativan rezultat imaju problema sa nervozom i psihom. Treba njima kakvog hodzu i popa dovesti da im sta zajedno prouce.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:07 pm

po meni, laički, je najveći problem u glavi, a ne u plućima. problem je što igramo k'o da se bombaš samoubica raznio na terenu kad primimo gol. čak i kad ne možemo da ga zabijemo kad dobro igramo, kad smo "naumili".
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 01, 2016 5:08 pm

mali plavisa je napisao/la:Pojedini ovdje kad se uhvate jednog ko pjani plota ne popustaju boze sacuvaj!Covjek napisao svoje misljenje popustite sunce vam poljubim!Fkz jedan od najrealnijih ljudi na forumu,al izgleda vise forum nije sto je bio bez kacenja minimum 10 likova na neciji post u pokusaju da ga ubijedi da on nije u pravu,bem li ga nekad je merak bio citati forumase ovo se pretvorilo u preklapanje!
100% si u pravu.. Ako napises nesto sto se kosi sa misljenjem vecine eto ti ih 15-ak da ti se suprostave..

Sto se teme tice treneru je jedini argument rezultat.. Slavko je dosao kada smo bili u igrackom rasulu i sigurno je da jos nemamo dovoljno argumenata da bi na pravi nacin ocijenili njegov rad.. Proljetni dio ce nam na pravi nacin pokazati o kakvom se strucnjaku radi.. Ja vjerujem da on od nas moze napraviti pravu ekipu ako bude imao punu autonomiju i ako ga uprava bude mogla ispostovati..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:10 pm

Iskreno i meni je bezvezna prica o spremi.
Sami ste vidjeli protiv Radnika, ekipe od koje smo se bojali da nas ne dobiju u zadnjim minutama radi spreme, koliko smo mi na toj utakmici trcali i koliko smo vise pretrcali od "najspremnije" ekipe prvenstva. Dosta stvari zavisi od pristupa, kontrole utakmice, motivacije i psihe.
Sto se tice fizicke spreme i dalje mislim da smo jedna od najspremnijih ekipa, ali ne sumnjam da ce na proljece to biti bar 10-15 % bolje.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

uto nov 01, 2016 5:13 pm

Jel istina da ćelavi hoće Petraka iz Zrinje?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

salle86
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:16 pm

Koliko je do fizičke spreme toliko je i do voljnog momenta. U samom interviju SP kaže kako treba da igramo, da ne stajemo kod 2-0 što balkanci rade. Njemci i kod 7-0 napadaju.
To se vidjelo protiv Olimpika, pa i Metalegea, većinom kad imamo povoljan rezultat iz prvog u drugom se "čuvaju noge".
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:19 pm

ne bi ni to bilo loše kad bi mi znali čuvati rezultat. ali ne znamo, i čim nešto ne krene po zamišljenom njima k'o da si svima izvukao baterije.

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:20 pm

Protiv Slobodanke da je zabiti sto ranije, i onda maksimalno agresivno igrati.
Kako i oni,tako i mi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:21 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Jel istina da ćelavi hoće Petraka iz Zrinje?
Ima ugovor do 2017. znaci nista od tog.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:25 pm

Plava Porodica je napisao/la:Iskreno i meni je bezvezna prica o spremi.
Sami ste vidjeli protiv Radnika, ekipe od koje smo se bojali da nas ne dobiju u zadnjim minutama radi spreme, koliko smo mi na toj utakmici trcali i koliko smo vise pretrcali od "najspremnije" ekipe prvenstva. Dosta stvari zavisi od pristupa, kontrole utakmice, motivacije i psihe.
Sto se tice fizicke spreme i dalje mislim da smo jedna od najspremnijih ekipa, ali ne sumnjam da ce na proljece to biti bar 10-15 % bolje.
Mi kad padnemo psihički, izgledamo kao da igramo u Sahari na +40. Kad smo psihički na dobrom nivou, izgledamo jako dobro. Samo je problem kad prvi primimo gol protiv iole jačih ekipa nastupa svojevrsna blokada i vratimo se da igramo u Saharu... i onda kreću standardni komentari kad niko od igrača ne valja osim Mire, a realno tako i izgledaju tada.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:27 pm

Pinkii je napisao/la:

Ista situacija kao nama sa Mirom sto se tice ugovora.
Ako ne potpise novi do pocetka zimskog, na zimu vec moze dogovoriti sa nama.
P.s. odakle info @joazinho?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:29 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Iskreno i meni je bezvezna prica o spremi.
Mi kad padnemo psihički, izgledamo kao da igramo u Sahari na +40. Kad smo psihički na dobrom nivou, izgledamo jako dobro. Samo je problem kad prvi primimo gol protiv iole jačih ekipa nastupa svojevrsna blokada i vratimo se da igramo u Saharu... i onda kreću standardni komentari kad niko od igrača ne valja osim Mire, a realno tako i izgledaju tada.
To je ono sto govorim.
Nije ni priblizno problem sprema a sigurno smo medju najspremnijim ekipama prvenstva, nego padovi koncentracije koja proizilazi iz loseg psihickog stanja igraca.A takvih je kod nas more.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

uto nov 01, 2016 5:31 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:

Ista situacija kao nama sa Mirom sto se tice ugovora.
Ako ne potpise novi do pocetka zimskog, na zimu vec moze dogovoriti sa nama.
P.s. odakle info @joazinho?
Načuo :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:33 pm

po mom mišljenju je to glavni razlog Kostićevog odlaska. Nije umio riješiti problem, već se agonija nastavila i odmah se sasjeklo. Za Ćelu smo svi govorili da je najbolji, drugi najbolji ili bar u top3 trenera u našoj ligi. Evo došao nam je i sad sami vidimo da moramo duboko kopati rupu da bi se problem riješio, a za to treba strpljenja i vremena. Nek na hajr izađe sve ovo, pa da opet budemo STRAŠNI ŽELJEZNIČAR
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

uto nov 01, 2016 5:51 pm

Jel moguce da odredjeni broj likova nije shvatio sta je lik htio reci sa onim postom. Ne mogu da vjerujem, dobro je onaj rekao da se treba na forum registrovat sa licnom kartom.

A cinjenica je da mi lose igramo kao i sto je cinjenica da on stalno prica o toj spremi a tu je 70 dana. Pa nemoj mi samo ublehe bacat nismo ovce.

Svjesni smo mi svega, samo nemoj pametovanja i ponavljanja majke ti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u uto nov 01, 2016 5:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

LARSSON
Kontakt:

uto nov 01, 2016 5:51 pm

Sloboda nema kartoniranih igrača pred utakmicu sa Željom. Međutim, i dalje su upitni nastupi Amera Ordagića, Aleksandra Subića i Nemanje Stjepanovića zbog povreda.

Prva rečenica je laž
http://www.spor.tske.ba/sloboda-se-spre ... vorit-ali/

Vrag

uto nov 01, 2016 5:58 pm

ChWilla
Kontakt:

uto nov 01, 2016 6:00 pm

on je definitivno prnuo u šišu što se tiče prave evropske karijere i najbolje bi za sve bilo da se vrati kod nas. ne svojom krivicom, ali povrede...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava