Bas gledam ovu emisiju sa Bikicem i Slavkom objasnjava sta je zatekao u Radniku i kako je radio. Ici cemo hronoloski:
1. zatekao klub koji mnogo prima golova. Morao raditi na defanzivi, nakon pola godine Radnik bio sila nazad. Ako uporedimo s nama, slicna situacija, nazad smo suplji i previse, mora se raditi na tome.
2. Kada je dostigao zeljeni nivo u odbrani, okrenuo se tehnickom djelu, usavrsavanje igre prema naprijed. Radnik sljedece sezone bio najefikasnija ekipa dok Slavko nije otisao. Poredeci s nama, mi smo sigurno dosta bolji prema naprijed od nekadasnjeg Radnika. Slavku u ovom segmentu nece trebati mnogo vremena i posla, ali sigurno da ce morati i to usavrsavati.
Uz to je Zeljo finansijski jaci, atraktivniji za dovodjenje igraca. Takodjer, u potpunosti se slazem sa ovim stranim igracima. On bi trebao da bude igrac za prvu postavu i igrac koji ce praviti razliku.
Nez da li je Omar o ovome pisao, vidio sam da je nesto pisao ali nisam imao vremena danas da iscitam
Treba se strpiti. Pustimo se instant rezultata, imamo i vise nego dovoljno primjera da to nicemu ne vodi, od Sarajeva pa do nas. Ne moze nista preko noci.
Eh sad za ove pljuvace sto isplivavaju kad kiksamo i kritike upucuju na upravu. Da ne bude zabune, treba se kritikovati kad lose odigramo, ali neki to koriste da napadnu upravu.
[video]
https://www.youtube.com/watch?v=V0P8RrJaOJg[/video]
od 27. min, a potencirano na 27:30 .. Takodjer, 31:50.
Znate reci, "sta pricate eto vi ste strucnjaci".. Eh evo jedan strucnjak sa najjacom diplomom u drzavi ovako rece. Ne znam opet, pitam vas da li je njegovo misljenje validno?! Meni jeste i mnogo mi govori..