Nadam se vijestima iz kluba u sto skorije vrijeme. Cisto da prekinemo sa analizama prosle sezone i okrenemo se u buducnost. Svi smo vidjeli sve, na nauk svima.
Idemo dalje.
I za to treba svjezina i kondicija a ne polomiti igrace na treninzima pa se onda 70% utakmice vecina njih nemocno vuce po terenu..ChWilla je napisao/la:i mi u dobrom dijelu utakmica nismo ni to.Minjore je napisao/la:Sva taktika je bila zbij sredinu i udri jace.
Ta njegova izjava sve objasnjava.. To se moglu vidjeti cak i na Lendricu u zadnjim utakmicama.. Opet je on trcao vise od ostalih, izuzmemo li Stevanovica, ali fulio je neke zicere koje ranije nije promasivao iskljucivo zato sto nije imao energije i svjezine kao ranije..Grbavica je napisao/la:"Ko ne može da trči, ne može ni da igra. Pada i taktika, pada sve u vodu." Reče jednom jedan genije. A mi smo bez lopte bili odron.
haha , ma samo opusteno , ima i vecih od njegovedelinjo je napisao/la:e jest da je od tebe ali ja vecu glupost nisam procitao,izvini ako sam te uvrijedio ali stvarno si izvalio glupost sadpintol_TM87 je napisao/la:bekric uopste nema veliku platu , i nesto sto slabo ko zna, on dok je bio u uzbekistanu i koreji je slao pare za opremu u omladinskom pogonu..mirzza je napisao/la: U pravu si u jednu ruku, nase jest da navijamo i podrzavamo, ali posto je ovo forum gdje svako ima i moze iznijeti svoje misljenje bez da vrijedja druge, mogu reci da Bekric kao zamjenik kapitena i vjerovatno jedan od najplacenijih igraca ne zasluzuje platu koju ima. Cifre ne znam niti su moj posao, samo pretpostavka.
bruda velika pravo ,a s obzirom na igre koje pruza ne zasluzuje ni pola ovog sto prima sada...valjda se razumijemopintol_TM87 je napisao/la:haha , ma samo opusteno , ima i vecih od njegovedelinjo je napisao/la:e jest da je od tebe ali ja vecu glupost nisam procitao,izvini ako sam te uvrijedio ali stvarno si izvalio glupost sadpintol_TM87 je napisao/la: bekric uopste nema veliku platu , i nesto sto slabo ko zna, on dok je bio u uzbekistanu i koreji je slao pare za opremu u omladinskom pogonu..
Kakp ce neko biti uvjeren da ce osvojiti kup ili da ce od 12 pobojediti 11 i izboriti evropu. Da neka mogucnost postoji ja vjerujem jer ne bi bezveze objavili to, eh sad moguce je i to sto ti kazes, a sve i da se ne krene sa jugom slijedece godine nece mi biti krivo. Po meni je najveci uspjeh dovesti klub na nivo da i bez novca od evrope normalno funkcionise. Jedino cega mi je nenormalno zao jeste tog koeficijenta sto slijedece sezone ako osvojimo ligu necemo biti nosioci u drugom pretkolu, a da amo izasli u ebropu bilo bi, a ovako ce nas cekati prejaki protivnici. A za Dzeku ja se sjevam intervjua sa Siljkom kad je rekao da mi tek nakon godinu dana imamo pravo da predamo zahtjev za taj novac tako da mislim da mi novac od Dzeke jos nismo dobili.Elegant je napisao/la:Taj teskt je pisan u vrijeme kad smo svi bili uvjereni da cemo izboriti europu, pa je i uprava planirala da ce biti para od barem jednog predkola. Realnost je da klub ima ova prikupljena sredstva za istok i ove radove na zapadu i oko stadiona, kao sto imaju sredstva da klub funkionise do treceg mjeseca 2017. Pa cemo vidjeti sta ce biti.dell21 je napisao/la:Na stranici kluba bio tekst i spominje se da je plan za jug 2017 godine.
Nije da cemo bankrotirat u 2017. ali para je manje.
Manje vise lupamo kada su finansije u pitanju ali i iz uprave su rekli da ce se trositi onoliko koliko se zaradi. Ako racunamo proslogodisnju evropu i prodaju Amira, Baje, te lovu od Dzeke onda dolazimo do odgovora kako smo izbudzetirali ovu i sledecu sezonu te ostavili dio novca na stranu za eventualnu otplatu duga.. Sledeca sezona nece biti problem ali se sigurno nece trositi koliko bi se trosilo da smo izborili evropu..Zeljocity je napisao/la:Mene samo interesuje kako mozete ovdje nagadjati do kad klub ima para itd...? Kako vi to znate? Govorite kako bez Evrope nema izgradnje teibina itd.. Opet pitam kako vi to znate? Imate tacan uvid u finansije kluba? Da se razumijemo uz duzno postovanje nemate pojma o finansijama kluba koliki su prihodi koliki su rashodi osim onih informacija koje klub objavi na zvanicnoj. Na kraju krajeva velika vecina nas smatra da je ovo najbolja uprava u zadnjih 10-tak a mozda i vise godina. "Do juce" ih hvalimo kao ozbiljne pametne sposobne itd.. a sad preko noci su postali nesposobnjakovici koji ne znaju nista i koji su toliko smotani da su gradnju stadiona planirali jer su eto 100% znali da cemo izborit evropu???
Pretjerujete braćo i to dobro.
joj sto oprase s tim braco moja, sta nju boli uvo sto nekolicinaa vecina ljudi o njoj tako pisu il u pokusaju da ismiju cura je ko brod puna pritom zgodnadelinjo je napisao/la:ide li neko na Anastazijin rodjendan![]()
![]()
![]()
mirsadmekic je napisao/la:joj sto oprase s tim braco moja, sta nju boli uvo sto nekolicinaa vecina ljudi o njoj tako pisu il u pokusaju da je ismijavaju, cura je ko brod puna pritom zgodnadelinjo je napisao/la:ide li neko na Anastazijin rodjendan![]()
![]()
![]()
. i neko ovde sinoc najavi bumm
to kraljuuu....znam da ti ides na rodjendan ako Prasnikar bude novi trener...jel takomirsadmekic je napisao/la:mirsadmekic je napisao/la:joj sto oprase s tim braco moja, sta nju boli uvo sto nekolicinaa vecina ljudi o njoj tako pisu il u pokusaju da je ismijavaju, cura je ko brod puna pritom zgodnadelinjo je napisao/la:ide li neko na Anastazijin rodjendan![]()
![]()
![]()
. i neko ovde sinoc najavi bumm
23.06.2018delinjo je napisao/la:zna li neko do kada Beganovic ima ugovor ?
Slazem se u potpunosti sav **** mora biti na igracima bez obzira sta se u pozadini desavalo to su samo popratne stvari koje nikada ne trebaju doci u prvi plan.Neandertalac je napisao/la:Pile@
Da se nadovezen na tvoj post, jedna stvar koja mi jako zasmetala i to ne samo meni siguran sam a prosla je ispod radara.
Nakon pobijede na derbiju mogli smo citati zahvalnice slovenskom motivatoru angaziranom od strane uprave i uspjeh koji se u najvecoj mjeri pripisivao njemu i njima.
Mislim smijesno fakat.
Popisani su na neki nacin tu svi koji su bili na terenu i strucni stab, kakav god je i njihova uloga u pobijedi umanjena na skoro zanemariv dio.
Jos jednom, meni je ovo fakat zasmetalo i da sam ja u tom trenutku igrao ili trenirao tim osjecao bih se mizerno i bezvrijedno.