Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boccaccio
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 31, 2016 2:53 pm

Prvo poluvrijeme je za mene najbolje odigrano poluvrijeme u ovoj sezoni, ako ne gledam rezultat. A rezultat je trebao ici apsolutno u nasu korist za tih 45 minuta. Drugo poluvrijeme je uslo u neke nase standarde ove sezone, znaci nije ispod nivoa, ali nije se podiglo igrom i mogucnostima iznad nekog prosjeka. Pogotovo je to bilo za ocekivati jer smo gubili. Ali nije Siroki levatska ekipa pa da to vodstvo tek tako propusti, znali su se postaviti, znali su zadrzati igru, znali su kvariti igru i na kraju je ishod bio kakav je bio.
Fudbal je jedna divna igra koja se igra sa loptom i gdje se dvije ekipe podijele, 11 protiv 11, sutaju loptu. trce za njom, i nastoje da naprave akcije koje bi zavrsile pogotkom. To se kasnije malo modernizovalo, pa se na kraju puno modernizovalo, fudbal je postao prava nauka, sa mnogim mjerenjima, sa mnogim desavanjima izmedju samih utakmica, treninzi su nauka, postao je fudbal i prava psiholoska igra, biznis, na terenu su postavljeni razni sistemi igre, kretanja , pozicioniranja itd itd. Mi jedan tim volimo, navijamo za njega, volimo kada pobjedjujemo, iako nam to kroz istoriju nije u prirodi, osim za navijace koji navijaju iskljucivo za poslijeratnog Zelju. Prijeratni Zeljo se volio na drugi nacin i drugacije se sve to gledalo, a ne znam da smo kao klub imali vise od deset rezultatski uspjesnih sezona u cijeloj prijeratnoj istoriji. Nego, ljudi su voljeli fudbal, dolazili su na utakmice iako je Zeljo ispadao iz lige, voljela se ta radnicka filozofija, ljubav je zivotno rasla generacijama i prenosila se s koljena na koljeno, pa se i poslije poraza odlazilo u kafane, pricalo se o igracima, pricalo se o Zelji, a zivot je isao dalje. Jer su ljudi voljeli fudbal i voljeli su Zelju takvog kakav je. Šarm svega toga je bio prisutan i Zeljo je bio omiljen klub sirom bivse zemlje i jos mnogo dalje, ko je nekada cuo za taj klub, a i kada su se urijetko igrale i neke evropske utakmice,u onim rijetkim uspjesnim sezonama, Zeljo je osvajao srca simpatizera te igre, i bio je postovan i voljen. Tu pravu ljubav unijela je upravo Zeljina prica, urodjena skromnost i velika borba za opstanak kluba . Nikada se Zeljo nije mogao porediti sa velikim klubovima,ali je nosio jednu sirinu koja je uvijek bila prepoznatljiva i vabila je ljude da dodju na utakmicu kada Zeljo igra, ne radi protivnika nego radi Zelje i radi fudbala kojeg su voljeli, dok su za tu filozofiju doslovno zivjeli. Fudbal je samo sport, jedna divna igra u kojoj je Zeljo uglavnom bio porazen onda kada je najvise trebalo da pobijedi.
Danas ljudi ne mogu da se poistovjete sa onim sto je bilo i kako se zivjelo za ovaj klub. Danas je to postala igra u kojoj najmanje volimo gledati fudbal i gledati Zelju. Danas se psuje kada Zeljo izgubi. Danas postoji zluradost. Danas virimo iza svakog coska, kako bi ogovarali, kako bi olajavali, kako bi lagali, kako bi otvarali oci, kako bi smjenjivali sve i svasta i svakog. Danas jedva cekamo da Zeljo izgubi kako bi nekome pala glava. Danas je normalno da je Zeljo prvi i jedino prvi, ako to nije tako, onda je potpuni haos. Danas Zeljo ne smije da izgubi utakmicu. To vise nije opcija.
A Zeljo jadan gleda sve to i ibreti se. Pita se gdje je nestala ona skromnost koja je davala posebnu velicinu. Zar je filozofija vecinskog uma postala ova filozofija kada iz ljubavi prema klubu jedva cekas da psujes i pljujes. Zeljo to jadan gleda i u tisini opominje, zna Zeljo da su se stvari promijenile, da fudbal postaje i nesto vise od samog zivota, a da se ipak promijenio na gore, zbog love, zbog biznisa, zbog politike svjetskog krovnog fudbala. Zna Zeljo da treba ici tim tokovima, ali Zelji bi bilo drago da sacuva malo od one skromnosti, u ljubavi preostale od onih navijaca koji se jos uvijek sjecaju kako se to voljelo. Danas ovi vole jos vise, to je garant. To je sto posto tako. Nego ne znaju pricu Zeljinu od pocetka do kraja. Fali im lektira, da je procitaju. Pa ce vidjeti da su i same legende kluba skruseni i skromni ljudi koji su stvarali sve ovo sto volimo. Njihovu filozofiju cuvamo i njome se vodimo.

Pa sta ako smo izgubili ? Izgubicemo jos hiljadu utakmica. Ako je ljubav, onda je ljubav. To se voli. Zna i da boli, uglavnom zna da boli, ali se onda daje najveca podrska. Dodje deset hiljada ljudi, kako je nekada dolazilo i pokaze se Zelji da su ljudi tu i da filozofija nikada umrijeti nece.

Bilo mi je ok gledati Petrovicev intervju kod Bikica i zadnjih deset minuta price o Zelji je onaj najinteresantniji dio. Nece raja jednostavno da slusa, nece da shvati neke stvari. Bice bolje.

VOLIM TE ZELJO !

sajo10
Kontakt:

pon okt 31, 2016 2:55 pm

Cudno kako @Neandertalca nema dva mjeseca dok se pobijedjivalo, i cim prvi poraz, gle ko dodje nazad. Nemam nista protiv toga, ali nemoj biti toliko dvolican da na onom forumu vrijedjas i pises svasta za admine ovog foruma/sajta i za neke forumase. Ako vec imas takav stav prema ovom forumu i adminima, zasto onda trosis svoje vrijeme ovdje? Providan si.

Okolele
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:04 pm

sajo10 je napisao/la:Cudno kako @Neandertalca nema dva mjeseca dok se pobijedjivalo, i cim prvi poraz, gle ko dodje nazad. Nemam nista protiv toga, ali nemoj biti toliko dvolican da na onom forumu vrijedjas i pises svasta za admine ovog foruma/sajta i za neke forumase. Ako vec imas takav stav prema ovom forumu i adminima, zasto onda trosis svoje vrijeme ovdje? Providan si.
:palacgore:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 31, 2016 3:04 pm

vrbanjusa je napisao/la:Promjeniti cijelu ekipu, stručni štab, Upravni obor, Nadzorni odbor i navijače!
Upade mi u oko post, da je srece i da se kako moze bilo bi najbolje....narocito prvo i zadnje.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Neandertalac

pon okt 31, 2016 3:06 pm

DANAN je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Slažem se Danan@ Čast i poštenje su na prvom mjestu. Na drugom znanje i kapaciteti.

Pa onda da se nadovežem, smatraš li da nam je potreban SD, časna i poštena osoba sa znanjem i kapacitetima koja bi preuzeli sportski dio na upravljanje od ljudi koji su časni i pošteni ali bez ikakvog znanja i kapaciteta. Uz apsolutnu autonomiju.
Naravno ovde pričamo samo o sportu da ne miješano kruške i jabuke.

Jednostavnim dijagramom uzroka i posljedica dolazimo do zaključka u kojem grmu leži zec.
Sagledavajući činjenično stanje a u svrhu isključivo dobrobiti kluba ja lično smatram da je ovo neophodan manevar a volio bi čuti i tvoje mišljenje.
Slazem se da SD treba i to upravo takav sa karakteristikama koje si naveo.Medjutim ja takvog trenutno ne vidim.I ono malo sto ih ima nece da se hvataju tog posla u nasoj ligi.Vjeruj mi da je ovako i da se je kontaktiralo sa bas par respektabilnih imena.
Znaci u ovoj sada situaciji najbolja varijanta je Salko.
Znam da se kontaktiralo ali fazon je u pristupu. Po meni je bio pogrešan. Ako se tražio neko da troši svoje vrijeme, ugled, znanje a po lancu komandovanja bude ispod Misimovica kod donošenja odluka, uz svakodnevno podnošenje izvještaja čovjeku koji blage nema o fudbalu, onda naravno da smo osuđeni na neuspjeh. Znam da se mnogima ne sviđa što ja to javno kažem ali ovde nas koči samo ego i potreba za apsolutnom kontrolom svih procesa u klubu jednog čovjeka. Ćenan je živi dokaz. Marioneta.

Dalje. Slavko je solidan trener. Ne odličan, samo solidan. Valja nam trenutno, digao nas je i izgledamo puno bolje nego na početku sezone.
Opet Slavko nema apsolutnu autonomiju ( da se ne raspravljalo oko ovoga i jedni drugima vijeđamo inteligenciju) a dovoljno je iskusan da zna gdje mu je mjesto u do sada najvećem klubu njegove dosadašnje karijere. Radi mudro, polako, gleda svoj interes bez puno rizika.
Nije ni to rješenje.

Raspišemo konkurs. Ponudimo uslove kakve min ima šef stručnog štaba plus premije. Definišemo uslove, ciljeve, interese kluba. Da vidimo koliko zainteresiranih ima za ovu zahtjevnu i odgovornu poziciju.
Željeznicar za život cijeli!

Tryg
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:11 pm

PA BIO JE RASPISAN PRED POCETAK SEZONE!

I sta si dobio, Vukomanovica i Kostica? O cemu ti pricas, nece niko u ovu vukojebinu od lige, ti ko da u Njemackoj zivis.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Charlie Sheen
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:12 pm

A sto bi se to navijaci mijenjali,ja koliko vidim imaju najbolju podrsku od svih ekipa u ligi,mislim na navijace sa juga koji su i najglasniji i cija se nJvise pita.Pored stanja na tabeli i mnogih brukanja ove sezone najvise raje dodje na Grbavicu od svih stadiona u BiH.Mislim da imaju podrsku vecu nego sto zasluzuju,tako da se ne moze o navijacima srati.

SWRA_1921
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:12 pm

Jadno, dno dna

salle86
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:14 pm

dosadan si lik
de bolan prestani vrtiti istu priču
serem se više i na SDa i na vječitog talenta Dadu i na Tuborg.
dosta više spinovanja, čim se izgubi odma se vraćamo na istu priču, dok dobijamo sve je OK, nigdje nikog da kritikuje
sem eto na ss.ba gdje ustvari svi kritikuju, ništa ne valja, sve otjerati
jeb.em ti nas i naš mentalitet

PS: daleko da je i ovde situacija drugačija, većinom naginje na pretjerivanje u hvaljenju ali je ipak koliko toliko realniji pogled na sve, ovde se ipak kaže kako nešto i ne valja za razliku od ss.ba gdje ništa ne valja
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Tryg
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:16 pm

Pred pocetak sezone digla se najveca euforija od kraja rata i Zeljo je bio tema svih u gradu u drzavi a i oko drzave. Ja sam mislio u najmanju ruku kad se objavio konkurs da ce se prijaviti Ferguson iz penzije, kad ono propali alkoholicar Norvezanin, Kostic i Vukumanovic, i jos par nebitnih. A ovaj bi opet sad raspisivao konkurse kad si peti na tabeli.

Neandertalac

pon okt 31, 2016 3:18 pm

sajo10 je napisao/la:Cudno kako @Neandertalca nema dva mjeseca dok se pobijedjivalo, i cim prvi poraz, gle ko dodje nazad. Nemam nista protiv toga, ali nemoj biti toliko dvolican da na onom forumu vrijedjas i pises svasta za admine ovog foruma/sajta i za neke forumase. Ako vec imas takav stav prema ovom forumu i adminima, zasto onda trosis svoje vrijeme ovdje? Providan si.
Nije baš Dva mjeseca, dobro si fulio. Dalje imam staža u Banovićima koliko niko na ovom forumu.
Za pojedine Admine kažem samo ono što je istina ništa preko toga kao i za te forumaše koje spominješ, braniš sta već. Banovi su dokaz kao i accaunti, eto malo se vratiš pa vidiš kako me neki KB80 citirao, udješ mu na profil i pogledaš postove i neće ti nikakva posebna pamet trebati da zaključiš kako je riječ o klasičnom "botu". Vidjećeš dalje koja je njegova svrha. Vrlo interesantno, požuri dok nije obrisao sve :)
Onda, ja ovako pišem već dvije godine. Vazda isti. Svakako me niko ne hebe ni dva posto a pogotovo ih ne zanima što sam za veliku većinu stvari bio u pravu.

Ja sam povidan kao i svi plaćenici a ti neinformisan adekvatno, čak vjerujem i pogrešno.
Sve najbolje.

CARSONIO
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:18 pm

boccaccio je napisao/la:Prvo poluvrijeme je za mene najbolje odigrano poluvrijeme u ovoj sezoni, ako ne gledam rezultat. A rezultat je trebao ici apsolutno u nasu korist za tih 45 minuta. Drugo poluvrijeme je uslo u neke nase standarde ove sezone, znaci nije ispod nivoa, ali nije se podiglo igrom i mogucnostima iznad nekog prosjeka. Pogotovo je to bilo za ocekivati jer smo gubili. Ali nije Siroki levatska ekipa pa da to vodstvo tek tako propusti, znali su se postaviti, znali su zadrzati igru, znali su kvariti igru i na kraju je ishod bio kakav je bio.
Fudbal je jedna divna igra koja se igra sa loptom i gdje se dvije ekipe podijele, 11 protiv 11, sutaju loptu. trce za njom, i nastoje da naprave akcije koje bi zavrsile pogotkom. To se kasnije malo modernizovalo, pa se na kraju puno modernizovalo, fudbal je postao prava nauka, sa mnogim mjerenjima, sa mnogim desavanjima izmedju samih utakmica, treninzi su nauka, postao je fudbal i prava psiholoska igra, biznis, na terenu su postavljeni razni sistemi igre, kretanja , pozicioniranja itd itd. Mi jedan tim volimo, navijamo za njega, volimo kada pobjedjujemo, iako nam to kroz istoriju nije u prirodi, osim za navijace koji navijaju iskljucivo za poslijeratnog Zelju. Prijeratni Zeljo se volio na drugi nacin i drugacije se sve to gledalo, a ne znam da smo kao klub imali vise od deset rezultatski uspjesnih sezona u cijeloj prijeratnoj istoriji. Nego, ljudi su voljeli fudbal, dolazili su na utakmice iako je Zeljo ispadao iz lige, voljela se ta radnicka filozofija, ljubav je zivotno rasla generacijama i prenosila se s koljena na koljeno, pa se i poslije poraza odlazilo u kafane, pricalo se o igracima, pricalo se o Zelji, a zivot je isao dalje. Jer su ljudi voljeli fudbal i voljeli su Zelju takvog kakav je. Šarm svega toga je bio prisutan i Zeljo je bio omiljen klub sirom bivse zemlje i jos mnogo dalje, ko je nekada cuo za taj klub, a i kada su se urijetko igrale i neke evropske utakmice,u onim rijetkim uspjesnim sezonama, Zeljo je osvajao srca simpatizera te igre, i bio je postovan i voljen. Tu pravu ljubav unijela je upravo Zeljina prica, urodjena skromnost i velika borba za opstanak kluba . Nikada se Zeljo nije mogao porediti sa velikim klubovima,ali je nosio jednu sirinu koja je uvijek bila prepoznatljiva i vabila je ljude da dodju na utakmicu kada Zeljo igra, ne radi protivnika nego radi Zelje i radi fudbala kojeg su voljeli, dok su za tu filozofiju doslovno zivjeli. Fudbal je samo sport, jedna divna igra u kojoj je Zeljo uglavnom bio porazen onda kada je najvise trebalo da pobijedi.
Danas ljudi ne mogu da se poistovjete sa onim sto je bilo i kako se zivjelo za ovaj klub. Danas je to postala igra u kojoj najmanje volimo gledati fudbal i gledati Zelju. Danas se psuje kada Zeljo izgubi. Danas postoji zluradost. Danas virimo iza svakog coska, kako bi ogovarali, kako bi olajavali, kako bi lagali, kako bi otvarali oci, kako bi smjenjivali sve i svasta i svakog. Danas jedva cekamo da Zeljo izgubi kako bi nekome pala glava. Danas je normalno da je Zeljo prvi i jedino prvi, ako to nije tako, onda je potpuni haos. Danas Zeljo ne smije da izgubi utakmicu. To vise nije opcija.
A Zeljo jadan gleda sve to i ibreti se. Pita se gdje je nestala ona skromnost koja je davala posebnu velicinu. Zar je filozofija vecinskog uma postala ova filozofija kada iz ljubavi prema klubu jedva cekas da psujes i pljujes. Zeljo to jadan gleda i u tisini opominje, zna Zeljo da su se stvari promijenile, da fudbal postaje i nesto vise od samog zivota, a da se ipak promijenio na gore, zbog love, zbog biznisa, zbog politike svjetskog krovnog fudbala. Zna Zeljo da treba ici tim tokovima, ali Zelji bi bilo drago da sacuva malo od one skromnosti, u ljubavi preostale od onih navijaca koji se jos uvijek sjecaju kako se to voljelo. Danas ovi vole jos vise, to je garant. To je sto posto tako. Nego ne znaju pricu Zeljinu od pocetka do kraja. Fali im lektira, da je procitaju. Pa ce vidjeti da su i same legende kluba skruseni i skromni ljudi koji su stvarali sve ovo sto volimo. Njihovu filozofiju cuvamo i njome se vodimo.

Pa sta ako smo izgubili ? Izgubicemo jos hiljadu utakmica. Ako je ljubav, onda je ljubav. To se voli. Zna i da boli, uglavnom zna da boli, ali se onda daje najveca podrska. Dodje deset hiljada ljudi, kako je nekada dolazilo i pokaze se Zelji da su ljudi tu i da filozofija nikada umrijeti nece.

Bilo mi je ok gledati Petrovicev intervju kod Bikica i zadnjih deset minuta price o Zelji je onaj najinteresantniji dio. Nece raja jednostavno da slusa, nece da shvati neke stvari. Bice bolje.

VOLIM TE ZELJO !

Niko nije razocaran sto smo izgubili ali je problem kako smo to uradili prvih pola sata najbolja igra u ovoj sezoni i nakon toga svi nasi problemi ponovo izlaze na povrsinu lazni ljevaci ,indolentnost igraca ,skakutanje bekrica ,igraci sirokog se valjaju deset minuta izvode aut nasi gledaju i uopste ih ne interesuje sto vrijeme prolazi nakon toga dobiju crveni ali odnos prema igri se ne mijenja ma uzas jednostavno jedna luzerska ekipa i jedan zalostan odnos igraca prema svetom dresu znao sam da cemo zaliti za onom djecom koja su bez ikakve podrske ginula na terenu koja su briljirala u evropi koja su me toliko usrecila ali eto jedino smo ih u evropi ispostovali sa podrskom ove lendrice, radinovice, secerovice bekrice,nikolice ja ocima ne mogu da gledam .Naljepsi ternutak sezone mi je go malog Zerica .

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:22 pm

Neandertalac je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Slažem se Danan@ Čast i poštenje su na prvom mjestu. Na drugom znanje i kapaciteti.

Pa onda da se nadovežem, smatraš li da nam je potreban SD, časna i poštena osoba sa znanjem i kapacitetima koja bi preuzeli sportski dio na upravljanje od ljudi koji su časni i pošteni ali bez ikakvog znanja i kapaciteta. Uz apsolutnu autonomiju.
Naravno ovde pričamo samo o sportu da ne miješano kruške i jabuke.

Jednostavnim dijagramom uzroka i posljedica dolazimo do zaključka u kojem grmu leži zec.
Sagledavajući činjenično stanje a u svrhu isključivo dobrobiti kluba ja lično smatram da je ovo neophodan manevar a volio bi čuti i tvoje mišljenje.
Slazem se da SD treba i to upravo takav sa karakteristikama koje si naveo.Medjutim ja takvog trenutno ne vidim.I ono malo sto ih ima nece da se hvataju tog posla u nasoj ligi.Vjeruj mi da je ovako i da se je kontaktiralo sa bas par respektabilnih imena.
Znaci u ovoj sada situaciji najbolja varijanta je Salko.
Znam da se kontaktiralo ali fazon je u pristupu. Po meni je bio pogrešan. Ako se tražio neko da troši svoje vrijeme, ugled, znanje a po lancu komandovanja bude ispod Misimovica kod donošenja odluka, uz svakodnevno podnošenje izvještaja čovjeku koji blage nema o fudbalu, onda naravno da smo osuđeni na neuspjeh. Znam da se mnogima ne sviđa što ja to javno kažem ali ovde nas koči samo ego i potreba za apsolutnom kontrolom svih procesa u klubu jednog čovjeka. Ćenan je živi dokaz. Marioneta.

Dalje. Slavko je solidan trener. Ne odličan, samo solidan. Valja nam trenutno, digao nas je i izgledamo puno bolje nego na početku sezone.
Opet Slavko nema apsolutnu autonomiju ( da se ne raspravljalo oko ovoga i jedni drugima vijeđamo inteligenciju) a dovoljno je iskusan da zna gdje mu je mjesto u do sada najvećem klubu njegove dosadašnje karijere. Radi mudro, polako, gleda svoj interes bez puno rizika.
Nije ni to rješenje.

Raspišemo konkurs. Ponudimo uslove kakve min ima šef stručnog štaba plus premije. Definišemo uslove, ciljeve, interese kluba. Da vidimo koliko zainteresiranih ima za ovu zahtjevnu i odgovornu poziciju.
Velika vecina klubova u europi nema uopste funkciju sportskog direktora.
Mi smo i to pokusali pa smo imali menadjera klubaBii smo prvi klub na ovim prostorima koji je imao tu funkciju.l.Medjutim nije funkcionisalo kako treba.Znas i sam.Fula.je bilo samo takvih.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Tryg
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:23 pm

Sto se tice Semse, u ovoj izjavi kaze da je imao sal u ruksaku. Znaci da je onim ustasama i ubicama neko javio ko je i sta je i gdje se nalazi. A to je sto posto ona policija koja ga je legitimisala. Zalosno.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:26 pm

Tryg je napisao/la:Sto se tice Semse, u ovoj izjavi kaze da je imao sal u ruksaku. Znaci da je onim ustasama i ubicama neko javio ko je i sta je i gdje se nalazi. A to je sto posto ona policija koja ga je legitimisala. Zalosno.
vjeruj da je i meni to palo napamet. Prvo što policija postavlja takve uvjete za ulazak u Hercegovinu, drugo valjda malo mjesto, svako svakog zna pa neko prenio informaciju. Zato kad oni dodu kod nas, jednom u par godina, budu čuvani kao da je Obama došao, pa sve i da hoćeš nešto, ne možeš.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SWRA_1921
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:26 pm

Sta je pogresno u cinjenici da radnik kluba treba podnositi redovne izvjestaje direktoru (predsjedniku) kluba o svom radu? Autonomiju treba imati, ali autonomiju treba i zasluziti, pokazati i dokazati da bi to poslije bila potpuna autonomija (opet kontrolisana), da sutra ne bi plakali zbog eventualnih gresaka.

Inace fkt imamo jadne navijace, da se ja fkt pitam koji su vasi interesi. Vas interes nije jak Zeljo. Vi uvijek nastupate povrsno, jednostrano bez argumentacije slijepo vjerujuci u ispravnost samo vasih stavova a opet ne razmisljate i ne kontate sta se sve rade, koji procesi se vode, pa i takvi da odgovaraju vasim lafo zahtjevima, ali to se jednostavno nista ne prepoznaje, samo licna sujeta, subjektivnost prema odredjenim ljudima, podloznost mahalskim pricama, informacijama, nahuskavanjima a sve u cilju necijeg vl. interesa. Jadno je sve to. Klub po prvi put ide pravim putem, umjesto da smo svi na istoj strani ovdje ljudi jedva cekaju da Zeljo izgubi da bi mogli srati o tome sta su oni govorili i sta ja znam...

vrbanjusa
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:28 pm

Neandertalac je napisao/la:
DANAN je napisao/la:@Neandretalac malo vise je u igri od dresova.....
Jedna solidna plata za nase uslove...
Nemoj se sa tim šalit, pomisliće ko da je stvarno tako. Nego hoće li brzo ta skupština, kao kroz maglu se sjećam da je to tvoj teren, da si predlagao ljude, lobirao, objašnjavao kako je jako bitno da "pravi" Željovci imaju kontrolu kako "oni prije" ne bi mogli više štetiti klubu. Svaka rukica je bitna, je li tako Danan@?

Eno sada navijači ne valjaju druže Vrbanjuša@ A vala i nisi daleko od istine, ima nas svakakvih. Šta ima ;)
Navijači ko navijači. Neki iz ljubavi neki iz interesa, znaš na šta mislim.
Nema ništa, klasika. Nisi dosljedan ni malo, pobjegneš sa ovog foruma kad ti postavim konkretno pitanje. Pobjegao si, nisi bio banovan, znam provjerio sam :-)
21 10 4

Petrović Slavko

delinjo
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:34 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Sta je pogresno u cinjenici da radnik kluba treba podnositi redovne izvjestaje direktoru (predsjedniku) kluba o svom radu? Autonomiju treba imati, ali autonomiju treba i zasluziti, pokazati i dokazati da bi to poslije bila potpuna autonomija (opet kontrolisana), da sutra ne bi plakali zbog eventualnih gresaka.

Inace fkt imamo jadne navijace, da se ja fkt pitam koji su vasi interesi. Vas interes nije jak Zeljo. Vi uvijek nastupate povrsno, jednostrano bez argumentacije slijepo vjerujuci u ispravnost samo vasih stavova a opet ne razmisljate i ne kontate sta se sve rade, koji procesi se vode, pa i takvi da odgovaraju vasim lafo zahtjevima, ali to se jednostavno nista ne prepoznaje, samo licna sujeta, subjektivnost prema odredjenim ljudima, podloznost mahalskim pricama, informacijama, nahuskavanjima a sve u cilju necijeg vl. interesa. Jadno je sve to. Klub po prvi put ide pravim putem, umjesto da smo svi na istoj strani ovdje ljudi jedva cekaju da Zeljo izgubi da bi mogli srati o tome sta su oni govorili i sta ja znam...
malo nas jebu rezultati ,tj malo vise a znas mi kao sportski klub i najtrofejniji klub trebamo teziti ka tome,e to je izostalo a mi smo sportski klub a ne neka firma i onda zato dodje do ovih situacija,i ja nekako pokusavam da shvatim i jedne i druge jer je istina na sredin,kao sto si ti napisao klub ide pravim putem i to je jedna velika istina ali samo u jednog segmentu a u drugom onom sportskom idu kola nizbrdo vec duze vreemena,e sad kad znas da ti je alternativa Zuju pu pu ne smijes ni pomisliti da uputis kritiku ovim trenutnim ljudima jednostavno i sam imam strah urpavo zbog toga da ne dignu sidro i ne dodju varalice tipa Zujo violina i ostali...a itekako zasluzuju kritiku za sportski segment...pa haj budi pametan :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Neandertalac

pon okt 31, 2016 3:38 pm

Hahahahhaaha Vrbanjuša@
Jest jest, pobjegao jer si predominamtan za mene u diskusiji, školski druže. Nastavi gdje smo stali, imam još jedan sat, okušaj se ;)

A to za ban. Nemoj me vrijeđati, bar ti i indirektno kazati da sam lažov. Bar ti bolje znaš...

vrbanjusa
Kontakt:

pon okt 31, 2016 3:41 pm

Neandertalac je napisao/la:Hahahahhaaha Vrbanjuša@
Jest jest, pobjegao jer si predominamtan za mene u diskusiji, školski druže. Nastavi gdje smo stali, imam još jedan sat, okušaj se ;)

A to za ban. Nemoj me vrijeđati, bar ti i indirektno kazati da sam lažov. Bar ti bolje znaš...
Nisam to rekao, nemoj izvrtati moje riječi. Rekao si žurim i nikad se do danas nisi javio. Od 17.10. A nisu te tada banovali.
Nemam volje za neku diskusiju, utukao me je poraz iz Širokog.
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava