Ni meni vala Memija nije jasan nikako. Meni se cinio puno boljim kad je tek pocinjao u seniorima nego zadnjih pola godine. Lijevi bek nam ne treba, eno imamo ga u omladinskom poognu. Radinovic bi mogao igrati zadnjeg veznog, ili kakav je na posudbi onaj mali Hasanovic jel ? Dosta je ba vise mjenjanja 6-7 igraca svaki prelazni rok, i to nam je veliki problem. Mancester potrosi bruku miliona na igrace koji pojedinacno vrijede desetine miliona i ne mogu imati instant rezultat, tesko je to sve brzo poslozit. U tome je glavna snaga Zrinjskog, kao sto neko rece tamo benjo colic, todorovic, bilbija izgledaju svemirski brod za ostatak lige a glavna im osobina to sto su vec neko vrijeme zajedno, i cine dobar tim.
Mi bi trebali prodat ono sto prodat moramo, tj rijesit se ali ne sa zamjenom koja je isti taj neko, vec uzet ili dokazano boljeg ili gurnut u vatru nekog djecaka, barem cemo se svi manje nervirat.
Lijevo krilo i desetka su pozicije gdje smo bas tanki, i to bi nam trebali biti glavni zadaci u prelaznom roku.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam

boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost