Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 30, 2016 8:31 pm

Njegov najveci problem je sto je dobio ekipu koja mora napadati jer mi smo Zeljo, i mi se ne branimo niti zelimo da se branimo kao Radnik. Protiv nas se ekipe brane, a on to ne zna postavit. Ne pravimo od njeg svetu kravu jer on to nije! Hajmo biti realni, nismo imali poraza do danas, ali nismo ni igrali dobro od kako je preuzeo ekipu. Budimo samo realni nista vise.

Ali opet nisam za to da se mjenja igracki kadar a trener jos gore, neka ga pa da vidimo, mjenjanje nikom nista nije dobro donijelo a Zrinjski je cist primjer.

A Stevanovica jedino sta moze zadrzati ovdje je poziv u repku, jer ce ga prije ovdje dobit nego u Karabinakacasporu.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Veteran1965
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:35 pm

I vala Kerim tanak ko rizla, smješno iz utakmice u utakmicu. Mora na žalost ovdje još dosta prometa biti u igračkom kadru. Golman, lijevi bek, minimalno jedan stoper, zadnji vezni, 10-ka i lijevo krilo....ma vala i špic jedan...ma baš nam je ekipa ko ćuna mlohava......
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:36 pm

zubanovic89 je napisao/la:Vi ste ba jedna obicna K od navijaca. Redom, svi do jednog. Pozz od mene i ovog foruma. **** ovo ba.
Drug, nemoj tako. Ne moze svako imati isto misljenje. I ne mozemo danas biti zadovoljni ogromnim psiholoskim padom i setkanjem pred kraj utakmice. Jednostavno ko kaze da je zadovoljan, laze.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:37 pm

Ko nam sihir poturi??
Nama trebaju dva stopera,pazljivo citaj DVA,,goni ih u ku.rac. Ja rekoh nama koliko puta protivnicki igraci sa loptom u nogama udju u nas sesnaesterac mi cemo toliko puta loptu vaditi iz mreze.U mostaru ce to biti tri puta bar ma koliko ih nadigrali.
Protiv Slobode cemo pobjediti u slucaju da prvi povedemo, pa ce oni zabiti, pa imamo opet priliku da pobijedimo.Ali ako mi budemo ti koji ce prvi vaditi loptu iz mreze, pa makar to bilo i u prvoj minuti, taj mec gubimo.
Kako god.. SLO SLO SLOBODO NA KUURAC TE NABODO!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:38 pm

jače ekipe se odavno protiv nas više ne brane. a naročito to nije slučaj većinu utakmica koju ne dobijemo i zbog kojih imamo bodovni minus...to je baš stereotip, istinit u neka druga vremena, a danas baš i ne.
gradi željo boli te *****

Tryg
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:39 pm

Kad je konstanta mogla napraviti od Bilbije, Colica, ,Todorovica, raspalog Jakovljevica, i mrtvog Barica, sampionske igrace, e onda ne znam sta to nama fali.

zubanovic89
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:41 pm

Omar500 je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Vi ste ba jedna obicna K od navijaca. Redom, svi do jednog. Pozz od mene i ovog foruma. **** ovo ba.
Drug, nemoj tako. Ne moze svako imati isto misljenje. I ne mozemo danas biti zadovoljni ogromnim psiholoskim padom i setkanjem pred kraj utakmice. Jednostavno ko kaze da je zadovoljan, laze.
Ne kazem da mozemo bit zadovoljni, nisam ni ja zadovoljan, al imali smo niz od 10 utakmica bez poraza, od toga 7 pobjeda, izgubis 1 niko ne valja, jebu se majke svima. Imao si dvije precke i 2 100% sanse, da su usle isti ovi bi ovdje pricali kako je Slavko Wenger a da smo mi Barcelona. Glupi bosnjacki mentalitet. To treba da postane dijagnoza, da udje u medicnske knjige. Bolest glupi bosnjacki mentalitet. I onda se pitate sto ljudi bjeze iz ove vukojebine vani. Zato sto je 95% ljudi ovdje goli ***** eto zasto.

storm_raider
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:47 pm

Omar500 je napisao/la:
Prijatelju, jedino da moderacija i ja na celu iste zabranimo ljudima da pisu, a to naravno da necemo. Pa ovo je samo odraz onoga sto mozes svakodnevno cuti oko sebe. Ja se sa tobom slazem, pogotovo sa ovim dijelom iznad sto si odgovorio @Omar-u i pisao sam o tome ranije. Ti kao moj kolega po struci znas veoma dobro kako je vani i zasto je to tako. :)

Ostali, hajmo malo naci neku granicu. Niti je sve bajno, niti je sve uzasno. Da mozemo biti zadovoljni rezultatom - to nikako. Da mozemo biti zadovoljni igrom u 2. poluvremenu - to nikako. Da mozemo biti zadovoljni igrom do gola - itekako. Mi cemo objaviti video sa sudijskim greskama i bicete svi iznenadjeni koliko je toga..
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tryg
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:50 pm

Da mozemo biti zadovoljni igrom do sada uopsteno? Ne mozemo nikako, jedine ekipe koje si nadigrao su Brotnjo i Gorazde.

rodrigo87
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:50 pm

zubanovic89 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Ne kazem da mozemo bit zadovoljni, nisam ni ja zadovoljan, al imali smo niz od 10 utakmica bez poraza, od toga 7 pobjeda, izgubis 1 niko ne valja, jebu se majke svima. Imao si dvije precke i 2 100% sanse, da su usle isti ovi bi ovdje pricali kako je Slavko Wenger a da smo mi Barcelona. Glupi bosnjacki mentalitet. To treba da postane dijagnoza, da udje u medicnske knjige. Bolest glupi bosnjacki mentalitet. I onda se pitate sto ljudi bjeze iz ove vukojebine vani. Zato sto je 95% ljudi ovdje goli ***** eto zasto.
BRAVO ! :klanjase2: :palacgore:

staaarinavijac
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:52 pm

Još jedna mala ironija - ovog i ovakovog Širokog je pobjedio Olimpic ...
Zna većina raje koliko ovi igrači (ne) mogu i ( ne) znaju , ali KADA daš zadnji atom snage na terenu , ljudi to uvijek poštuju ...do
S obzirom kako igramo možemo dobiti ali i izgubiti od narednih protivnika ...
Na zimskoj pauzi biće jako gutavo Petroviću da izabere , zapravo , koji igrači ( prvenstveno zbog psihe ) trebaju odnosno mogu ostati u Želji .
Pretpostavljam da uprava nema para za neki bolji remont tima , tako da na proljeće može biti vrlo neizvjesno ....

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:56 pm

zubanovic89 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
A to da, svakako. Od sjaja do ocaja u sekundi, to je nesto nevjerovatno. Cas odlicna ekipa, cas tjeraj sve, de opet cistka, iako se pricalo protiv uprave, trenera, sto su se radile silne cistke, i sad bi opet. Istina je uvijek negdje na sredini. Mene zna ponijeti u toku utakmice. Danas me strasno iznervirao nedostatak borbe i pobjednickog duha. Ali boze moj. Svjestan sam da ce biti tesko i da Slavko nije odjednom od ove ekipe napravio nepobjedive. Taj mentalitet nas i kosta napretka, nazalost.

Praise the sun \[T]/

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:57 pm

Ma sve je to super, divno , krasno.
Igra do gola je meni obecavala nasu najbolju utakmicu u zadnjih par sezona.Zaista.
Ko nije bio u mogucnosti da gleda,a ovdje da izvinete serucka po komentarima procitanim, neka pogleda snimak veceras.Posebno prvih 30.minuta.
Ali porazavajuce je to sto mi ne mozemo se vratiti i krenuti igrati nakon gola.
E pa to je skup nasih igraca koji imaju kvaliteta, ali vidite da im je to problem bio da naprave bolje karijere.A mi takvih imamo 8. u prvoj postavi.
Na to sve dodas nekvalitet dvojca u stoperskoj liniji,golmana koji toplo hladno brani, te da nemamo igraca kreativca i pravog lijevog beka.
Ja samo ekipi mogu cestitati na ovom dosadasnjem nizu, a Slavki popusit sto je iz nicega napravio nesto.
Pogledajte malo sa ovakve perspektive :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:58 pm

ne znam vala gdje ste vi vidjeli nedostatak borbe. ovo je prije svega nedostatak pameti...pa ljevaka, pa onda sve ostalo. ja borbi i zalaganju nemam šta prigovoriti.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:59 pm

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 30, 2016 9:01 pm

ChWilla je napisao/la:ne znam vala gdje ste vi vidjeli nedostatak borbe. ovo je prije svega nedostatak pameti...pa ljevaka, pa onda sve ostalo. ja borbi i zalaganju nemam šta prigovoriti.
Drug, pred kraj utakmice su se pojedini setkali. Mada ima i ova tvoja smisla, jer nabijati 20 puta zaredom loptu je nenormalno. Bit ce to okej poslije pauze ako se rijesi lijeva strana i ofanzivni vezni. Mada i stopera cemo novog vjerovatno dobiti, al ividjet cemo sve. Do toga treba jos cetiri utakmice proci. Izvuci najbolje sto je moguce iz njih, i dalje mislim da mozemo uzeti devet bodova.

E sad gledam intervju sa Petrovicem, hvala Lars :palacgore:

Praise the sun \[T]/

Hurmasica
Kontakt:

ned okt 30, 2016 9:03 pm

Ako već igrači ne mogu stati na loptu, i odigrati dva poluvremena jednako jer očigledno još nisu posložili neke stvari u svojim glavama, dajte barem da mi na forumu stanemo na loptu. Niti je sve idealno, niti je sve crno. Niti se borimo za titulu, niti se borimo za opstanak. Mi smo trenutno u situaciji da se čupamo iz govana kako god to ružno zvučalo. U takvoj situaciji svima su živci napeti, i znamo reći jedni drugima neke stvari što i ne mislimo uopšte, a to ne bi trebalo da bude tako. Vidimo svi da Slavko ima puno posla sa ovom ekipom, da će trebati dosta stvari tu presložiti na zimu, ponajviše u glavama a onda i na samom terenu. Mi u svemu tome najmanje trebamo unositi negativnu atmosferu, iako bi po nekom pravilu, kao navijači, najviše i trebali komunicirati o tim stvarima. Ide nova utakmica, ništa bitnija od ove sa Širokim, jer takva je situacija na tabeli da je od drugog pa do petog mjesta sve u par deka. Da li se nekome ne sviđa igra nekog igrača (što apsolutno poštujem i razumijem), generalno određeni segmenti naše igre (isto tako razumijem jer i meni neke stvari idu na klinac), u ovom trenutku je nebitno, jer se ništa ne mijenja preko noći. Mijenjanjem i prebijanjem nekih stvari preko koljena smo upravo dobili ovakvu situaciju. Nema plana, konstante i dugoročnog usađivanja pobjedničkog mentaliteta ekipi. Dajte da krenemo prvo od sebe i ovog foruma. Stanimo na loptu, ne lutajmo, ne buncajmo, ne pretjerujmo kako u pozitivnom tako u negativnom, već dođimo na stadion i bodrimo Želju, a sve ostalo mora doći na svoje mjesto :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

ned okt 30, 2016 9:10 pm

Da sam vidio bilo kakvu zelju kod nasih igraca da promjene rezultat, rijeci ne bih prigovorio zbog izgubljene utakmice. To je ono sto najvise boli..

zubanovic89
Kontakt:

ned okt 30, 2016 9:14 pm

Znate sta, bio sam pravo nargodjen zbog komentara ovdje, al sad gledam ovaj interviju sa Slavkom, kaze pitali ga ovi nasi na prvom razgovoru jel pitar? Hahahahahhaa :rofl1:

fczeljo
Kontakt:

ned okt 30, 2016 9:23 pm

Slavko Petrović javno izjavi da je nezadovoljan igrom ekipe protiv Olimpica.

Protiv Širokog izvede na teren istih 11.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava