E bas sto kazes kad je moglo ovdje. I na Grbavici jos renovirane svlacionice e sad nezz sta bi jos trebalo eto i novinarske loze su super, onda vip mjesta je lako srediti cijeli zapad moze biti za vipGrbavica je napisao/la:kad se ovdje moglo igrati pretkolo LE, onda i na Grbavici može da ga je.beš
Nadam se prijatelju da ću ubrzo moći. Uživam u čitanju i u ovim pobjedama, tacno nam je trebala jedna ovakva utakmica. Još uvijek ne mogu da se malo posvetim pisanju ovde,ali nadam se da će sve biti u redu ubrzo. Volim te Željo !storm_raider je napisao/la:Bas tako, ovdje mnogo zdravije okruzenje. Boccaccio, ebem ga tebe cekaju svi evo danima da bacis neki komentar. Ako si bolje naravno.MrRiccoli je napisao/la:Izvini drug al evo otkako smo presli na ovaj forum niko ih ne spominje pa ziv bio nemoj ni ti. Toliko se lijepih stvari u zadnje vrijeme desava u i oko naseg Zelje da me fkt ne interesuju ni sekunde, a pretpostavljam i vecinu na ovom forumu. Jos danas kad procitah ovo oko stadiona, a znao sam da je odma nakon Sirokog se pristupilo razgovorima u vezi stadiona znaci bukvalno u ponedjeljak, srce mi ko trebevic, pa makar i kad ne bi uspjeli svejedno vidi se PROFESIONALIZAM.mirsadmekic je napisao/la: itekakva kradjaaaa lopta citavim obimom nije presla zna se da je bjelica njihov sudija , 94 ga dali igralo se dok ga nezabiju , kazu sudjenje se popravilo ha ha
Sent from my C5303 using Tapatalk
Iz prvedamirfile je napisao/la:Da nije grbavica u pitanju ?
Kadeti su imali problem cijele sedmice,sestorica su bili bolesni. Neki od njih su probali igrati i nisu mogli. I postava koja je igrala je igrala dobro.Tri puta stativu pogadjali,jedan cist penal nije sviran. Ovi su iz jedinog suta prema golu dali gol.diego1921 je napisao/la:sta su nam ovo kadeti i juniori danaas kiksali ?![]()
Hvala sto si nam ovo rekao ,nisam to znao..Spominjao si da ce se potpisivati ovi ugovori,pa mozes li nam reci,hoce li se to uskoro desiti ?FKZ1921 je napisao/la:Kadeti su imali problem cijele sedmice,sestorica su bili bolesni. Neki od njih su probali igrati i nisu mogli. I postava koja je igrala je igrala dobro.Tri puta stativu pogadjali,jedan cist penal nije sviran. Ovi su iz jedinog suta prema golu dali gol.diego1921 je napisao/la:sta su nam ovo kadeti i juniori danaas kiksali ?![]()
Juniori lose odigrali i zasluzeno izgubili.
Tryg je napisao/la:Ovo danas preko Youtuba sto nam je napravio je najbolji link u zadnjih nekoliko godina koji je bio. Svaka ti cast, mi u dijaspori bi ubili za to kada bi mogli ovako gledati tekmu svaki put. Ziv i zdrav mi bio, mislim da bi trebao nama dijeliti koji smo na forumu preko privatnih poruka ali ne za nove korisnike nego standardne. Mada ko zeli, nije toliko tesko i naci na youtube. Ali i twitch je ok isto bio. Hvala jos jednom, ipak je milina youtube upaliti na tv-u i gledati.