Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 05, 2016 8:53 pm

kad se ovdje moglo igrati pretkolo LE, onda i na Grbavici može da ga je.beš
slika
slika
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:55 pm

Kao sto sam i mislio, teren je bio nas najveci protivnik, a i mostarci nekim cudom zbijaju redove i ginu na terenu bas protiv nas hmm...al neka, tako je pobjeda sladja, a njima ostaje druga liga. Steta za pobjedu komsija, mogli smo u ovom kolu bas dobro profitirati, ali sutra igraju 4 konkurenta medjusobno, daj Boze da svi izgube ako je ikako moguce.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 05, 2016 8:55 pm

Grbavica je napisao/la:kad se ovdje moglo igrati pretkolo LE, onda i na Grbavici može da ga je.beš
slika
slika
slika
E bas sto kazes kad je moglo ovdje. I na Grbavici jos renovirane svlacionice e sad nezz sta bi jos trebalo eto i novinarske loze su super, onda vip mjesta je lako srediti cijeli zapad moze biti za vip

Sent from my C5303 using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:56 pm

Ma realno ako cemo s obzirom kakav je tezak teren bio,igra je bila vrlo dobra,bilo je finih akcija i solidnih prilika,vrsili smo pritisak veci dio utakmice i da je teren bio bolji siguran sam da bi najmanje jos dva gola zabili..Ona prilika kad se Lendra okliznuo kad je sutao da je teren iole normalan bio siguran sam da bi bio gol..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

boccaccio
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 05, 2016 8:58 pm

storm_raider je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la: itekakva kradjaaaa lopta citavim obimom nije presla zna se da je bjelica njihov sudija , 94 ga dali igralo se dok ga nezabiju , kazu sudjenje se popravilo ha ha
Izvini drug al evo otkako smo presli na ovaj forum niko ih ne spominje pa ziv bio nemoj ni ti. Toliko se lijepih stvari u zadnje vrijeme desava u i oko naseg Zelje da me fkt ne interesuju ni sekunde, a pretpostavljam i vecinu na ovom forumu. Jos danas kad procitah ovo oko stadiona, a znao sam da je odma nakon Sirokog se pristupilo razgovorima u vezi stadiona znaci bukvalno u ponedjeljak, srce mi ko trebevic, pa makar i kad ne bi uspjeli svejedno vidi se PROFESIONALIZAM.

Sent from my C5303 using Tapatalk
Bas tako, ovdje mnogo zdravije okruzenje. Boccaccio, ebem ga tebe cekaju svi evo danima da bacis neki komentar. Ako si bolje naravno.
Nadam se prijatelju da ću ubrzo moći. Uživam u čitanju i u ovim pobjedama, tacno nam je trebala jedna ovakva utakmica. Još uvijek ne mogu da se malo posvetim pisanju ovde,ali nadam se da će sve biti u redu ubrzo. Volim te Željo !

damirfile
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:58 pm

A kolko bi kostala ta tribina od npr 4 000 stolica. Cifra bi bila ogromna, a opet kakvi su uslovi sto se te tribini tice i da li se moze koristiti u evropi ako mislis na neku zeljeznu montažnu. A ove nove betnoske su svakako montazne i samo se redaju i postoji mogucnos da se prenose bar se tako u austriji radilo na par stadiona poslije prvenstva.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:00 pm

Neki pitaju bi li južna tribina bila otvorena za euro utakmice. Nekako mi je jug uslovniji od istoka, stoga ne bi bilo svrhe postavljati na istok stolice onda kad ne bi bio otvoren.
Upućeniji nek napišu više
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:01 pm

phpBB [video]

Evo tekma cijela, ako koga bude zanimalo sta, ali msm da se nema sta posebno vidjeti jer teren je ubio igru.

baxuz87
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:02 pm

damirfile je napisao/la:Da nije grbavica u pitanju ?
Iz prve :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

1921.ba
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:02 pm

super odigrano po onoj oranici... bilo je pretesko... jos jedna pobjeda bez primljenog gola... samo jako...

blagojevic i zahirovic :pljesak: :pljesak:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

FKZ1921
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:09 pm

diego1921 je napisao/la:sta su nam ovo kadeti i juniori danaas kiksali ? :ganja: :ganja:
Kadeti su imali problem cijele sedmice,sestorica su bili bolesni. Neki od njih su probali igrati i nisu mogli. I postava koja je igrala je igrala dobro.Tri puta stativu pogadjali,jedan cist penal nije sviran. Ovi su iz jedinog suta prema golu dali gol.
Juniori lose odigrali i zasluzeno izgubili.

diego1921
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:13 pm

FKZ1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:sta su nam ovo kadeti i juniori danaas kiksali ? :ganja: :ganja:
Kadeti su imali problem cijele sedmice,sestorica su bili bolesni. Neki od njih su probali igrati i nisu mogli. I postava koja je igrala je igrala dobro.Tri puta stativu pogadjali,jedan cist penal nije sviran. Ovi su iz jedinog suta prema golu dali gol.
Juniori lose odigrali i zasluzeno izgubili.
Hvala sto si nam ovo rekao ,nisam to znao..Spominjao si da ce se potpisivati ovi ugovori,pa mozes li nam reci,hoce li se to uskoro desiti ? :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:16 pm

Koliko kosta iznajmljivanje koseva za evropske utakmice, neko je nekad davno na onom tamo forumu pisao 20 000 (nekako mi puno). Da li to placamo mi ili mozda opstina,kanton neko treci...

ellaxaz
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:22 pm

Svaka do kraja ovako (1:0), i to je to.
Velezu puno srece u drugoj ligi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Tryg
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:22 pm

Ovo danas preko Youtuba sto nam je napravio je najbolji link u zadnjih nekoliko godina koji je bio. Svaka ti cast, mi u dijaspori bi ubili za to kada bi mogli ovako gledati tekmu svaki put. Ziv i zdrav mi bio, mislim da bi trebao nama dijeliti koji smo na forumu preko privatnih poruka ali ne za nove korisnike nego standardne. Mada ko zeli, nije toliko tesko i naci na youtube. Ali i twitch je ok isto bio. Hvala jos jednom, ipak je milina youtube upaliti na tv-u i gledati.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:26 pm

Ja mislim da su nam danas farovi od hitne i rotacije smetali da zabijemo još koji gol. :rofl: :rofl: :ganja: :ganja: :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tryg
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:29 pm

slika

Vrijedi ova slika para :)
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:29 pm

trebali bi protiv mladosti da odmorimo bogicevica, blagojevica, stanica i kosorica, svi su pred suspenzijom... taman da drugi dobiju priliku...
100/94/37/34 - i to je to!

Simply Blue
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:30 pm

Apsolvirano po meni jedno od najtežih gostovanja u ovoj polusezoni na najbolji mogući način. Bonus dizanje pritiska i hiperprodukcija vitriola suparnicima.
Još jednom se potvrdilo da je najteže dobiti ove već dobijene utakmice, naročito kada si svjestan inferiornosti protivnika i činjenici da nasuprost imaš par golobradih mladići bez imalo reputacije, igrači sigurno imaju osjećaj da im je svaki potez pod lupom.

Blagojević još jednom oduševio, svaka čast Zebi, Bekriji, Amiru itd, ali čovjek je doktor za PL nazovi terene, niko bolje ne moze ukrotiti loptu u u ovakvim neprilikama od njega, odlično se nosi sa pritiskom.
Iduću utakmicu se nadam Memiji u prvoj, Miroslav malo na klupu. I da vidimo Mailsona na djelu.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSONN
Kontakt:

sub mar 05, 2016 9:31 pm

Tryg je napisao/la:Ovo danas preko Youtuba sto nam je napravio je najbolji link u zadnjih nekoliko godina koji je bio. Svaka ti cast, mi u dijaspori bi ubili za to kada bi mogli ovako gledati tekmu svaki put. Ziv i zdrav mi bio, mislim da bi trebao nama dijeliti koji smo na forumu preko privatnih poruka ali ne za nove korisnike nego standardne. Mada ko zeli, nije toliko tesko i naci na youtube. Ali i twitch je ok isto bio. Hvala jos jednom, ipak je milina youtube upaliti na tv-u i gledati.

Kad god bude na mojatv ja cu se potruditi da streamam, a moze i bht za dijasporu. Probat cu opet na yt ali moguce da ce suspendovati, ili ustream

btw lendric ubica na Pes2016

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava